Puno sreće im želim.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Xavi, Iniesta i Casillas se ne bi složili s tobomArnelBa je napisao/la:Mislim da je konačno došlo vrijeme da Njemačka osvoji neko veliko takmičenje. Na zadnjih par prvenstava nisu imali sreće, a po meni, ovo je njihova godina. Definitivno su to i zaslužili, a i po trenutnoj formi svojih fudbalera, prvi su favoriti za osvajanje.
Puno sreće im želim.
Prve se igraju od 18:00 sati, a druge bi trebale u standardnom terminu 20:45 .Admir_Sa je napisao/la:kad su termini utakmica
Termini su u 17:00 i 19:45 hlegenda reala je napisao/la:Prve se igraju od 18:00 sati, a druge bi trebale u standardnom terminu 20:45 .Admir_Sa je napisao/la:kad su termini utakmica
Dvevno po dvije utakmice i eto, samo što će prvog dana prvenstva biti skroz nezanimljivo, al štaš Euro je
Jes po Engleskom vremenu, kod nas je to 18 i 20:45, nemoj ti meni oko tih vremenskih zona123456 je napisao/la:Termini su u 17:00 i 19:45 hlegenda reala je napisao/la:Prve se igraju od 18:00 sati, a druge bi trebale u standardnom terminu 20:45 .Admir_Sa je napisao/la:kad su termini utakmica
Dvevno po dvije utakmice i eto, samo što će prvog dana prvenstva biti skroz nezanimljivo, al štaš Euro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.