FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la L'Avvocato » 18 maj 2012, 22:37

Tritolone je napisao/la:Ja mislim da ti to ide kao 4.5 Chivu 4.5 taj njihov porez, netko upuceniji ce znat odgovor :)

Ali pogledaj samo koje brojke se vrte oko ovih starijih igraca, evo samo ovi koji navodno odlaze ove sezone, Forlan-7,Lucio-7,Chivu-9,Cordoba-6,Stankovic-7,Muntar-4.6.

Tu je vec usteda 40 milionceka. Lipo bome.
Mislim da im je 50% porez na platu. Znači na 4 miliona, 2 ide za porez ... al to klub dodatno placa ... ne uzimaju od igraca nista ... sto bi znacilo da neko ko ima 4 miliona, klubu zapravo uzima 6.

Međutim, skoro sam čitao kad je onaj štrajk igrača bio na snazi, kako osobe u Italiji, koje zarađuju godišnje više 150.000 eura moraju platiti 10% više poreza u odnosu na ljude koji zaradjuju manje od toga (npr.5% je na 90.000 eura). Igrači su se bunili upravo zbog eksponencijalnog rasta procenta oporezivanja ... jer što više zarađuješ, veći ti je procentualni udio plate koji ide državi.

Pa sad skontajte koliko se igračima, odnosno klubovima uzima.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 maj 2012, 00:02

Palacio i Granqvist prva pojacanja izgleda???? :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 19 maj 2012, 02:09

Ako daju Coutinha u deal-u za Islu ja prestajem pratit Inter. Ne zezam se ni sekunde, ovo bi bio vrhunac gluposti Morattia i kompanije...

Destro je izgleda na korak od nas i to mi se svidja. Od Lavezzia mislim da nece bit nista jer PSG ima pare...

Volio sam da je Palacio doso prosle sezone, ove bi to vec bilo smjesno. Granqvist je obicni kloc i ako nam on bude pojacanje ne pise nam se dobro.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 maj 2012, 15:16

Puma je napisao/la:Da nema sut kakav ima, A. Kolarov bi i dalje branio boje OFK Beograda, ja sam siguran u to. Covjeka je maltene proslavio onaj U-21 Euro, mada i Drenthea je isto proslavilo to takmicenje :mrgreen:
:lol:

Ma sigurno. Sva sreca pa ga ima... :D
E moj @strucnjace, ne postaje se jednim od top bekova sveta, samo na osnovu suta.
Taj Kolarov je bio najbolji levi bek u Calciu i Mourinho u koga se vi zaklinjete je hteo da iskesira 15m€ za njega u sezoni triplete. Jedino sto je sprecilo taj transfer je bio Lotitov dogovor sa seicima, koji je formalizovan u leto 2010.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 maj 2012, 15:31

A ne velis da je City pola golova kad je igrao primio upravo njegovom krivicom...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 maj 2012, 15:38

neroazzuro je napisao/la:A ne velis da je City pola golova kad je igrao primio upravo njegovom krivicom...
Ma kakvi pola, trebalo je da napises 70%. Bilo bi uverljivije. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2012, 15:44

Ma uprava se olako riješila Santona (btw, hvala na tome). Čovjek je u Premiershipu pokazao koliko vrijedi i u vrlo kratkom periodu dokazao svoju klasu. No, očito su neki drugi vjetrovi duvali na Meazzi, pa su se odlučili riješiti onoga koji je u stvari produkt njihove škole. To mi nikako nije jasno. Ok, pao je u formi i sve, al' to je ipak tvoje dijete. Zar je moguće da u isti koš idu Santon i, recimo, Nagatomo?

Činjenica je da bi bilo koji bolji lijevi bočni popravio ekipu Intera. :mrgreen: Tako i Kolarov. No, mišljenja sam da će City tražiti više nego što on uistinu vrijedi, jer su i u slučaju Tevez (pa vjerovatno i Džeko) pokazali kako će radije ostaviti igrača na klupi negoli ga prodati tek tako. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 maj 2012, 15:45

Dobar je Kolarov igrac ali nije potreban trenutno Interu, tih 15 mil. € se moze pametnije ulozit, osvjezit vezu sa nekim kvalitetnim igracem, a lijevo mogu igrat Nagatomo i Zanetti i to jako dobro u EL ili Serie a.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 19 maj 2012, 15:48

ma dajte ljudi poredit Kolarove igracke kvalitete je smjesno,a jos smjesnije sto mi vec godinama nemamo lijevog beka...
njegov problem je ovaj nas temperament pa zna puknut i tu dodje do propusta,ali igracki perfektno pojacanje plus sto je vec igrao u Serie A
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 maj 2012, 16:59

usporedit Yuta sa bilo kojim drugim bekom na SVIJETU je meni smiješno.... Kolarov bi bio idealno pojačanje za nas... 15-ak miliona za njeg je OK cijena, sve preko toga bi bilo previše.... lijevi bek nam škripi od R.Carlosa i mislim da je napokon došlo vrijeme da se uzme pravi igrač na tu poziciju.... Zanetti može to odigrati perfektno defanzivno dok ofanzivno ta strana škripi kad je tu Capitano.... jbg dešnjak je pa nema ni centaršuteva s te strane.... Yuta bi ostavio jer ima malena primanja i nije loš za alternative u utakmicama protiv Chieva, Genoe,Catanie itd.

vi bi stvarali novi Grande Inter, a Yuto vam bek... :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 maj 2012, 17:57

yuto je svemirac kakav je mesbah :lol:

nego kolarov je meni baš dobar bek. čvrst u odbrani dobar centaršut ima i odličan udarac. nije nešto ofanzivan i atraktivan ko marcelo ali kao takav za seriju a ubio se i po meni ušetao bi se s pola snage u prvi tim bilo intera milana ili juventusa.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 maj 2012, 00:13

slika

:lol:

Mislim, gotivan je on zbog ubojite ljevice, ali neka...I Yuto je bolje rjesenje od njega
Mourinho u koga se vi zaklinjete je hteo da iskesira 15m€ za njega u sezoni triplete
Mourinho je za onog jadova Del Horna izvalio 12 miliona :lol:

Hvala City-ju sto se umijesao i oteo nam Kolarova :mrgreen:

edit:

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 12:12

Opisa ti njega u jednoj slici. :lol: :lol: :lol:

Palacio ? Izvjesno je da dolazi. Majku mu da su mu barem 2 godine manje bio bih fkt presretan, al cojk napunio 30 sto znaci podmladjivanje cao. Odigro je fenomenalnu sezonu i 11 miliona i nije nesto puno para s obzirom na njegove kvalitete.

Al opet nije to to. Lavezzi,Lucas i dodje Palacio... :roll:

Sahin bi mogo doc. S obzirom na prethodne otpakte iz Reala (Cambi,Samuel,Figo,Sneijder) valjalo bi ga dovest.

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 maj 2012, 16:23

Dobar je Sahin, ja sam siguran da bi on uspio kod nas, jer je svaki Realov "otpadak" kvalitetan igrac, upamtite to :mrgreen:

Izgleda da su predstavnici Sampe u Milanu, dosli valjda da pregovaraju oko Polija i Palomba. Ovog prvog bi pod svaku cijenu trebali otkupiti, dok ovog drugog vala komotno mogu poslati nazad. Sto rece kolega iznad za Palacia, da je jedno 3-4 godine mladji pa hajde, bio bi pojacanje, al ovako skoro 31.g. covjek ima, evo pola godine je u Interu, nije skupio skoro ni minute

Lucas, Lavezzi i M'Vila su izgubljene sanse :cry:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 16:57

Ma Polia moraju otkupit. Palombo ce nazad vjerovatno...

Nego :

Isla : "Moja zelja je da zaigram u velikom klubu i jednog dana cu ispunit tu zelju.Ako bih ja birao izabrao bih da odem u Inter jer su me oduvjek htjeli dovest, a i vec su razgovarali sa mnom".

Znaci sve je na Branci i co, al posto je s druge strane Udinese tesko ce se ovo ostvarit. Mada vec nekoliko puta su ovi mercato novinari govorili kako ce 90% kod nas, pa cemo vidjet.

Sto se tice Lavezzia zanimljivu izjavu je dao Massimo Ugolini Sky-ov novinar koji iskljucivo prati Napoli. Kako on kaze Lavezzi bi najradije u Inter jer mu se ne ide iz Italije i zbog argentinaca logicno.

Dolazak (eventualni) Palacia ne znaci ne dolazak Lavezzia.

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 maj 2012, 16:59

Lavezzi je blizi Interu nego PSG-u ;) barem tako tvrdi Gazetta, navodno ovaj ima dogovor sa Morattiem i ne zeli ici u PSG.

Ne vidim svrhu kupnje Palacia i to za 11 mil € , te pare se mogu uloziti u bolja pojacanja. De Jong je također gotovo siguran, ugl. pise se o razmjeni Maicon-De Jong, e sad kad bi doveli Sahina uz to zamislite ovaj vezni red.

Guarin-Sahin-De Jong, ispred njih mogu bit Cou ili Sneijder.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 17:47

Eto ga Poli ce izgleda biti otkupljen za 6 miliona. Odlicno !

Moje zelje (realne) : Isla,Andreolli,Silvestre,Lavezzi,Destro i Paulinho i jos jedan rezervni bek. Imali bi dosta mladih,a spremnih igraca i mislim da bi ovo definitivno bilo dovoljno za borbu za scudetto.

Odlasci : Idiot,Chivu,Maicon,Stanković...

Postava :

_________Julione
_Isla_Zabac_Samuel_Yuto
Guarin_Paulinho_Cambiasso
_Lavezzi_______Sneijder
_________Milito

Klupa bi isto bila prejaka : Bardi,Silvestre,Andreolli,Juan,Capitano (mada bi on igro sigurno),Poli,Obi,Ricky,Coutinho,Destro. Vjerovatno sam nekog zaboravio...

Ma prejako...

Malo i ja fantaziram. :roll:

Lucio idiote umri !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 maj 2012, 19:20

bog dragi zna sta ce biti ove godine, sve se nesto kao radi, ali nece biti neki zvucni imena koji ce pojacati Inter!

-----------------Cesar----------------

Isla------Zabac-----Samuel-----JZ4

-------Guarin-------Sahin/Cambi---

Lavezzi--------Wes--------Obi----

------------Milito/Destro----------
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 maj 2012, 19:32

Malo SPEKulacija :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 21:00

Eto izgleda da je zavrseno za Palacia. 11 miliona eura ce biti placen, a dobit ce trogodisnji ugovor.

Kako bi gotivno bilo kad bi sad samo proslijedili Palacia i Pandeva i nekih 10 miliona za Lavezzia. :mrgreen:

Pozvani za turneju u Indoneziju :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 24 Paolo Hernan Dellafiore, 25 Walter Samuel, 34 Cristiano Biraghi, 42 Jonathan;

Centrocampisti: 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig; 53 Luca Tremolada;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito; 81 Samuele Longo, 96 Giovanni Terrani.

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.