Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Zenichanin
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Zenichanin » 14 maj 2012, 16:42

LjumanM95 je napisao/la:Imam jedan problem, nisam znao gdje da postavim pitanje pa moram ovdje. :P

Imam jednu pjesmu koja mi je jako bitna, ali mogu je slušati samo preko slušalica, dakle kada isključim slušalice samo se čuje neki šum. Zna li neko u čemu je problem i da li je moguće napraviti da se može slušati i bez slušalica? :D Unaprijed hvala.
N valjaju ti onda zvucnici ;)

Jesu i ostale pjesme takve il normalno idu?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 maj 2012, 21:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorry :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 16 maj 2012, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 maj 2012, 22:44

:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 maj 2012, 23:39

sta ti treba :lol:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 maj 2012, 19:13

Imam dva windowsa 7 na kompu..jedan je na C,drugi na D...kako da izbrisem potpuno ovaj sa C,posto format diska ne pomaze :?:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 maj 2012, 10:28

alacious je napisao/la:Imam dva windowsa 7 na kompu..jedan je na C,drugi na D...kako da izbrisem potpuno ovaj sa C,posto format diska ne pomaze :?:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 20 maj 2012, 01:37

Zenichanin je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Imam jedan problem, nisam znao gdje da postavim pitanje pa moram ovdje. :P

Imam jednu pjesmu koja mi je jako bitna, ali mogu je slušati samo preko slušalica, dakle kada isključim slušalice samo se čuje neki šum. Zna li neko u čemu je problem i da li je moguće napraviti da se može slušati i bez slušalica? :D Unaprijed hvala.

Nije ba, samo ta pjesma šušti, al' kad uključim slušalice onda ide pravo.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 21 maj 2012, 01:42

LjumanM95 je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:

Nije ba, samo ta pjesma šušti, al' kad uključim slušalice onda ide pravo.
Sad si me zaintrigiro,koja je pjesma??? :D

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 21 maj 2012, 21:06

Ima li neko da zna objasniti kako da instaliram neke module na joomli, ( da mi pokusa objasniti na PP ), unaprijed hvala
Rođeni brato

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 maj 2012, 01:33

Eh ovako :mrgreen: ,prije mozda 3,4 god sam instalirao nod 32 na racunar u pitanju je bio i neki crack,fix,patch sta vec...mislim da je bila u pitanju verzija 3.0 pa onda opet neki serijski broj.

Problem je ovakav :mrgreen: ,u toku instalacije u pozadini je rokala jedna pjesma neka rock grupa i nikad mi se nije dalo da zapamtim i do dan danas trazim tu pjesmu i nmg da nadjem...pa ako je neko ins isti taj nod i mozda se sjeca,vjecno bi mu bio zahvalan da mi kaze koja je nota u pitanju :mrgreen: ,znatizelja me ubi :lol: . Hvala
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 maj 2012, 10:10

aj, angazujte se treba mi pomoc :D

u zadnja dva dana, konekciaj mi non stop puca,(adsl flat), uglavnom rade tri lampice osim one za internet, prije mi znalo tako, al tad izbaci problem samo kao "ne reaguj DNS". Eh sad, u ova zadnja dva dana me izbaci skroz s interneta po sat vremena, i u tih sat vremena kad pokusam da otvorim stranicu, izbaci mi "authorization stranicu mog modema", gdje trebam da ukucam svoj username i password :roll: i ja ukucam ono nece da se konektuje. Nakon nekih sat vremena , hoce.
Eh, kad u ovom gore prostoru gdje pise ime stranice i sve to, kad izbaci tu Authorization stranicu sa usernameom i passwordom, u tom prostoru pise "DNS spoofed " .
Zna li ko o cemu se radi? Jel moguce da me ko hebe, i da mi krade internet ili sta ?jesam li pokupio kakav virus ? :cry:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 maj 2012, 16:33

ako se moze zaobici pasvord u winrar file-u??

Skinuo sam jedan film i sad kad sam dsoao da ga extraktujem-nemoze. Pa ovome sto je postavio ovaj posavord sjetio sam se citave familije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2012, 17:09

majestic24 je napisao/la:ako se moze zaobici pasvord u winrar file-u??

Skinuo sam jedan film i sad kad sam dsoao da ga extraktujem-nemoze. Pa ovome sto je postavio ovaj posavord sjetio sam se citave familije.
Zalijepi naziv filea u google i trazi password. Meni se znalo tako cesto desavati.
#divovi

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 25 maj 2012, 20:07

Pozdrav raja! Zna li neko kako da snimam ove live stream tv kanale. Konkretno trebam snimiti nesto sa moja tv web nekog kanala. Postoji li mugucnost za to? Hitno mi je, ako neko zna nek pomogne :) hvala ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 maj 2012, 20:24

Ljudi da vas pitam imam kuci adsl na racnaru,sada kupio i laptop i da vas pitam postojili ikakva sansa da se konektujem na net preko svog adsla a da ne koristim kabal za laptop pa za modem , kontate sta mislim ? postoji li kakva sansa da se bezicno konektujem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 25 maj 2012, 20:46

Ljudi da vas pitam imam kuci adsl na racnaru,sada kupio i laptop i da vas pitam postojili ikakva sansa da se konektujem na net preko svog adsla a da ne koristim kabal za laptop pa za modem , kontate sta mislim ? postoji li kakva sansa da se bezicno konektujem
Naravno da može. Nisam neki stručnjak, ali ja mislim da ti to zavisi od modema/rutera. I ja imam isto laptop i računar i godinu dana sam se patio sa kablovima, nosao ih po cijeloj kuči da se konektujem na net preko laptopa. Sve dok mi nije jaran rekao da provjerim na ruteru ima li opciju za wi-fi. I kad sam provjerio i vidio da ruter ima tu sijalicu i da blinka (ruter je neki tp link, a ima i onu "antenicu") skontao sam da sam se godinu dana bezveze patio. Kad krenes da se konektujes preko laptopa, odaberes da se konektujes preko wi-fi- ja i on sam nadje signal i to je to. I da, negdje na laptopu imas ono dugme za ukljucivanje/iskljucivanje wi-fi-ja, kad krenes da se konektujes moras ga ukljucit. eto valjda sam malo pomogao ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 maj 2012, 20:51

Blek_Stena je napisao/la:
Naravno da može. Nisam neki stručnjak, ali ja mislim da ti to zavisi od modema/rutera. I ja imam isto laptop i računar i godinu dana sam se patio sa kablovima, nosao ih po cijeloj kuči da se konektujem na net preko laptopa. Sve dok mi nije jaran rekao da provjerim na ruteru ima li opciju za wi-fi. I kad sam provjerio i vidio da ruter ima tu sijalicu i da blinka (ruter je neki tp link, a ima i onu "antenicu") skontao sam da sam se godinu dana bezveze patio. Kad krenes da se konektujes preko laptopa, odaberes da se konektujes preko wi-fi- ja i on sam nadje signal i to je to. I da, negdje na laptopu imas ono dugme za ukljucivanje/iskljucivanje wi-fi-ja, kad krenes da se konektujes moras ga ukljucit. eto valjda sam malo pomogao ;)
Znam imam ukljucim wi-fi na laptopu i pokaze mi neke signale ali gdje kod se pokusam konektovati trazi sifre (to sigurno fata signale od komsija ) ,eh sada je problem kako da znam da li mi router ima wi-fi kako se to provjeri ,da znam da li se mogu konektovati ili da idem u postu da mi daju router koji ima opciju wi-fi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 25 maj 2012, 21:00

slika
Evo kod mene je ovakav. Vidi ti na svom da li ti ima ova lampica WLAN. Meni nije tražilo nikakvu šifru, što znači da nisam išao u poštu

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 maj 2012, 21:07

Blek_Stena je napisao/la:slika
Evo kod mene je ovakav. Vidi ti na svom da li ti ima ova lampica WLAN. Meni nije tražilo nikakvu šifru, što znači da nisam išao u poštu
nije mi uopste takav ,niti ima toliku antenu ,ima nesto iza kao mala cijevcica ali jako mala,hmm a mislim da nema lampica WLAN
(İbn Qajjim)

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 25 maj 2012, 21:13

E ne znam. Ja sam ti pomogao koliko ja znam. Raspitaj se još negdje ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Google [Bot] i 266 gostiju.