NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Dobra stara vremena...
[youtube][/youtube]
Valjda nece nikom smetati sto sam postavio al' vrijedi pogledati.
[youtube][/youtube]
Valjda nece nikom smetati sto sam postavio al' vrijedi pogledati.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bgmi ga sinoc nasaoDonnie Darko je napisao/la:
aaa

Rajon Rondo recorded his 8th career playoff triple double, moving past LeBron James into a tie for the fifth most in NBA history. It was Rondo's second triple-double this postseason.
It was just the fifth time in NBA history that a player recorded at least 13 points, 17 assists, and 12 rebounds in a playoff games.
Rajon Rondo assisted on seven on Kevin Garnett's 12 field goals in Game 1 against the 76ers, the most assists from one teammate to another this postseason. Rondo has now assisted on 25 of Garnett's 57 field goals in the playoffs, which is also the most assists to a teammate with the top-three combinations all wearing Celtics green.

Zanimljiv interview sa legendama

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... e-in-china" onclick="window.open(this.href);return false;
Pored Natea, igrač zbog kojeg sam i počeo navijati za Knickse, drago mi je zbog njega
Pored Natea, igrač zbog kojeg sam i počeo navijati za Knickse, drago mi je zbog njega

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo zanimljivosti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Španjolski košarkaški reprezentativac Rudy Fernandez napustio je nakon kraja sezone Denver Nuggetse, a karijeru će nastaviti u Europi. Izbor je pao na Real Madrid, klub za koji je nastupao tijekom lockouta.
Nakon što mu je završetkom sezone, barem što se njegovih Nuggetsa tiče, istekao četverogodišnji ugovor u NBA ligi, španjolski košarkaš odlučio se na povratak na domaće parkete. S ciljem da s novim dokazivanjem izbori novu NBA epizodu.
Fernandez je tako potpisao ugovor s madridskim Realom, koji ga za taj klub veže do 30. lipnja 2015. godine. Ipak, moguće je da ga ne odradi do kraja već se ranije vrati na sjevernoamerički kontinent ukoliko se pojavi zadovoljavajuća ponuda.
Inače, ovaj Španjolac je već nastupao za Real, na početku ove sezone dok je u NBA ligi na snazi bio lockout. Prije toga je u Španjolskoj šest godina nosi dres Joventuta, u razdoblju između 2002. i 2008. godine.
U NBA je otišao 2008. godine, a tri sezone je nastupao za Portland Trail Blazerse, prije prelaska u Denver. Također, s reprezentacijom Španjolske je osvojio dva europska i svjetsko zlato, kao i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu.
Nakon što mu je završetkom sezone, barem što se njegovih Nuggetsa tiče, istekao četverogodišnji ugovor u NBA ligi, španjolski košarkaš odlučio se na povratak na domaće parkete. S ciljem da s novim dokazivanjem izbori novu NBA epizodu.
Fernandez je tako potpisao ugovor s madridskim Realom, koji ga za taj klub veže do 30. lipnja 2015. godine. Ipak, moguće je da ga ne odradi do kraja već se ranije vrati na sjevernoamerički kontinent ukoliko se pojavi zadovoljavajuća ponuda.
Inače, ovaj Španjolac je već nastupao za Real, na početku ove sezone dok je u NBA ligi na snazi bio lockout. Prije toga je u Španjolskoj šest godina nosi dres Joventuta, u razdoblju između 2002. i 2008. godine.
U NBA je otišao 2008. godine, a tri sezone je nastupao za Portland Trail Blazerse, prije prelaska u Denver. Također, s reprezentacijom Španjolske je osvojio dva europska i svjetsko zlato, kao i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgleda da je Seatle blizu preuzimanja nekog tima iz NBA.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- SheldonCooper
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Izgleda da je Seatle blizu preuzimanja nekog tima iz NBA.
Iako nema ništa od toga ali bi bilo lijepo da se Thunder odnosno bivši Sonicsi vrate u Seattle.
Počeli su pravit sranje s ovim seljakanjim, jbt. Hornetse presele iz Charlotte u New Orleans pa ne dugo zatim naprave Charlotte Bobcatse

Umjesto da su ostavili Hornetse u Charlotte a Bobcatse stavili u NO.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- delpiero20
- Kontakt:
Eh sve je to biznis...I Lakersi su sad u gradu gdje nema jezera
Ja mislim da ce biti Seattle Kings

Ja mislim da ce biti Seattle Kings
- adriano_leite
- Kontakt:
By David Thorpe | ESPN Insider
That Kyrie Irving is this season's NBA Rookie of the Year is not really news. Like recent previous winners, there really was no competition. The bigger story is how Cleveland, ironically, was better served by losing LeBron James when it did, because it put the Cavaliers in position to draft Irving and not John Wall or Anthony Davis. Both of those young men have the talent to be outstanding players, but neither has the NBA Most Valuable Player potential that Irving does.
Irving is not only the best rookie guard the league has seen since Chris Paul (currently the world's best point guard), Irving's skill set might be the most complete among any first-year point guard in NBA history.
Strasan tekst
. Pocela Amerika malo pridavati znacaja Irvingu, neka neka, fino je to
. GO CAVS GO!!!
That Kyrie Irving is this season's NBA Rookie of the Year is not really news. Like recent previous winners, there really was no competition. The bigger story is how Cleveland, ironically, was better served by losing LeBron James when it did, because it put the Cavaliers in position to draft Irving and not John Wall or Anthony Davis. Both of those young men have the talent to be outstanding players, but neither has the NBA Most Valuable Player potential that Irving does.
Irving is not only the best rookie guard the league has seen since Chris Paul (currently the world's best point guard), Irving's skill set might be the most complete among any first-year point guard in NBA history.
Strasan tekst

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Rick Bonnell @rick_bonnell
Patrick Ewing is in town today for his interview for the #Bobcats coaching job.

- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kralj
kralj

-
- Kontakt:
Atlanta Hawksi nisu uspjeli ući u drugi krug NBA doigravanja, no bez obzira na to sezona je proglašena uspješnom, a trener Larry Drew dobit će povjerenje za voditi momčad i sljedeće sezone...
Boston Celticsi bili su prečvrsti za Hawkse u prvom krugu doigravanja. Niti povratak Ala Horforda u završnici serije nije pomogao Hawksima, no bez obzira na ispadanje od Bostona, u Atlanti je sezona proglašena uspješnom. Dobra je to vijest i za trenera Larryja Drewa koji će tako ostati na klupi i sljedeće sezone.
"Larry je napravio sjajan rezultat ove sezone i odveo momčad do četvrtog omjera na Istoku bez obzira na zgusnut raspored i probleme s ozljedama koji su nas pratili. S njim na klupi svaku sezonu smo dosegnuli doigravanje i vjerujemo kako je upravo njegova stručnost i predanost ključ u uspjehu našeg kluba", priopćili su Hawksi.
Drew je još uvijek malo suzdržan, ali potvrđuje kako su razgovori s čelnicima kluba kvalitetni te kako napreduju u dogovoru za nastavak suradnje. Hawksi su automatski produžili ugovor s Drewom za sljedeću sezonu, ali i započeli razgovore za duži ostanak.
"Teško je gledati toliko unaprijed, ali da nešto dogovaramo, to stoji i pregovori idu u dobrom smjeru", kratko je komentirao Drew.
Aktualni trener Hawksa dodao je kako nije zadovoljan samo ulaskom u doigravanje svake sezone već traži od momčadi i korak više jer smatra kako za to ima potencijala. Inače, na klupu Hawksa je stigao još 2004. godine kao pomoćnik Mikea Woodsona kojeg je i zamijenio na poziciji glavnog trenera.
Boston Celticsi bili su prečvrsti za Hawkse u prvom krugu doigravanja. Niti povratak Ala Horforda u završnici serije nije pomogao Hawksima, no bez obzira na ispadanje od Bostona, u Atlanti je sezona proglašena uspješnom. Dobra je to vijest i za trenera Larryja Drewa koji će tako ostati na klupi i sljedeće sezone.
"Larry je napravio sjajan rezultat ove sezone i odveo momčad do četvrtog omjera na Istoku bez obzira na zgusnut raspored i probleme s ozljedama koji su nas pratili. S njim na klupi svaku sezonu smo dosegnuli doigravanje i vjerujemo kako je upravo njegova stručnost i predanost ključ u uspjehu našeg kluba", priopćili su Hawksi.
Drew je još uvijek malo suzdržan, ali potvrđuje kako su razgovori s čelnicima kluba kvalitetni te kako napreduju u dogovoru za nastavak suradnje. Hawksi su automatski produžili ugovor s Drewom za sljedeću sezonu, ali i započeli razgovore za duži ostanak.
"Teško je gledati toliko unaprijed, ali da nešto dogovaramo, to stoji i pregovori idu u dobrom smjeru", kratko je komentirao Drew.
Aktualni trener Hawksa dodao je kako nije zadovoljan samo ulaskom u doigravanje svake sezone već traži od momčadi i korak više jer smatra kako za to ima potencijala. Inače, na klupu Hawksa je stigao još 2004. godine kao pomoćnik Mikea Woodsona kojeg je i zamijenio na poziciji glavnog trenera.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nadam se da će jednog dana voditi nas i barem kao trener osvojiti ono što je davno zaslužio kao igrač.Carlo je napisao/la:Rick Bonnell @rick_bonnell
Ja bih ga volio vidjeti na klupi Knicksa, ali kada Woody odradi svoj posao, doduše treba prvo vidjeti kakav će posao odraditi u Bobcatsima.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nadam se da će jednog dana voditi nas i barem kao trener osvojiti ono što je davno zaslužio kao igrač.Carlo je napisao/la:Rick Bonnell @rick_bonnell
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
STAT-ova epsilon okolina upada u oči...
Howard Beck @HowardBeckNYT
RT @KBergCBS: The Orlando Magic have announced the team has parted ways with coach Stan Van Gundy and GM Otis Smith.
RT @KBergCBS: The Orlando Magic have announced the team has parted ways with coach Stan Van Gundy and GM Otis Smith.
- delpiero20
- Kontakt:
Koji moroni
Desit ce im se isto sto i Clevelandu, vjeruju u jednu osobu kao da je jedini na svijet

Desit ce im se isto sto i Clevelandu, vjeruju u jednu osobu kao da je jedini na svijet

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocekivano. Otis je vec godinama medju najgorim GM-ovima u ligi, a doslo je vrijeme i da probaju sa novim trenerom. Mislim, on i Howard ne mogu zajendo, vidljivo je to vec godinama, a logicno je da ce uzet najboljeg centra u ligi ispred SVG.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako oni prodju kao mi, pa dobiju nekog kao sto je Kyrie, blago njimadelpiero20 je napisao/la:Koji moroni![]()

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.