@legenda
Jel to castis kartom do Sarajeva ??

Ja se ponadao da ce mi @bagrcavi reci da dodjem da nocim kod njega,pa onda na mec,a on zdapi suti,razocarao me ko covjek ..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ne znam brate iskreno...ako mi znas ime i prezime, vidices da nema nikakve veze sa Ćema, al dzaba, neko mi je dao takav nadimak u djetinjstvu i tako je ostalo.. i drago mi je, jer mi je puno draze Ćema nego moje pravo imebagrcavi je napisao/la:Znaš šta me interesuje ? Kako je tebi nadimak Ćema, po čemu si ga dobio majke ti ?
Pa ti si ovaj vikend dobio na kladi, ja konto ti ćeš častitiharry_90 je napisao/la:
@legenda
Jel to castis kartom do Sarajeva ??![]()
Ja se ponadao da ce mi @bagrcavi reci da dodjem da nocim kod njega,pa onda na mec,a on zdapi suti,razocarao me ko covjek ..
Ko ti je taj Amel ???neki ti jaran iz Goražda ??bagrcavi je napisao/la:e moj Amele Goraždanska lasto![]()
jesi li bio na koncertu onog čarobnjaka ?
znam, zato te i pitam odakle ti taj nadimakPapastathopoulos je napisao/la:ne znam brate iskreno...ako mi znas ime i prezime, vidices da nema nikakve veze sa Ćema, al dzaba, neko mi je dao takav nadimak u djetinjstvu i tako je ostalo.. i drago mi je, jer mi je puno draze Ćema nego moje pravo imebagrcavi je napisao/la:Znaš šta me interesuje ? Kako je tebi nadimak Ćema, po čemu si ga dobio majke ti ?
fol ti imaš neku bumbatre na Maltiharry_90 je napisao/la:
Mogao bih prije meca stici do one svoje na Malti
Eto onda @bagrcavi castis kartom za mec,posto nisi me ispostovao da prenocim kod tebe pa da idem na mec..
e moj legendo ko te ne zna kurvu bi ti platiolegenda reala je napisao/la: Ko ti je taj Amel ???neki ti jaran iz Goražda ??
Nisam jbt šta ću tamo
ajd me onda dodaj na fb, zivo me zanima ko stoji iza tvog nickabagrcavi je napisao/la:znam, zato te i pitam odakle ti taj nadimakPapastathopoulos je napisao/la:ne znam brate iskreno...ako mi znas ime i prezime, vidices da nema nikakve veze sa Ćema, al dzaba, neko mi je dao takav nadimak u djetinjstvu i tako je ostalo.. i drago mi je, jer mi je puno draze Ćema nego moje pravo imebagrcavi je napisao/la:Znaš šta me interesuje ? Kako je tebi nadimak Ćema, po čemu si ga dobio majke ti ?![]()
Nebitan si nisam te ni tražiobagrcavi je napisao/la:Legendo nađe li me na facebooku ?
Ko Jablanica velika, pa niko nikog ne zna, najpopularnije je među malom rajom suprotnog spolabazeni je napisao/la:Je li taj Ćema poznat u Jablanici?
to ti nije plus kod menejasmin10 je napisao/la:u citavoj jablanici samo ja cemu zovem pravim imenom
legenda reala je napisao/la:Ko Jablanica velika, pa niko nikog ne zna, najpopularnije je među malom rajom suprotnog spolabazeni je napisao/la:Je li taj Ćema poznat u Jablanici?![]()
fooooooooooool sadlegenda reala je napisao/la:Nebitan si nisam te ni tražiobagrcavi je napisao/la:Legendo nađe li me na facebooku ?![]()
Pa ja sad reko da me niko ne znabazeni je napisao/la:E neka tebe svi znaju![]()
Jesam upravuPapastathopoulos je napisao/la:
![]()
![]()
napusi se kitare
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, relativizam, VensanKasel i 11 gostiju.