Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Što se tiče samog Ermina, ima vremena, sada ako ne dođe na okupljanje valjda će na sljedeće, prije toga jasno je da mora vratiti BiH državljanstvo, bez toga svakako i nema pravo nastupa ukoliko nema naš pasoš
Nije mi jasno kako je mogao bit tako glup. Nevjerovatno. Ocito da je imao namjeru zaigrat za Njemacku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo smao kod nas može biti,da se nađeš naspisku za reprezentaciju,a da ni našeg pasoša nemaš..
A svi smo mislili,barem ja da je situacija oko njega potpuno čista čak je bilo govora i o A reprezentaciji kad je ono igru u EL za Stutgart..NAjčudnija je njegova zadnja rečenica nadam se da ću do kraja kvalifikacija uspjet izganjat papire,halooo do kraja kvalifikacija
A svi smo mislili,barem ja da je situacija oko njega potpuno čista čak je bilo govora i o A reprezentaciji kad je ono igru u EL za Stutgart..NAjčudnija je njegova zadnja rečenica nadam se da ću do kraja kvalifikacija uspjet izganjat papire,halooo do kraja kvalifikacija
dao je gol za svoj tim u gostujucoj utakmici protiv Cottbusa... trenutno je poluvrijeme ... brw momak 
Ermin 6 od 6 (540 minuta) u nastavku prvenstva 'cvajte' uz prvjenac na današnjoj tekmi u gostima kod Kotbusa (1:1) što je već ranije spomenuo Edvin.
vec sad mu treba dati priliku u A reprezentaciji (u predstojecim prijateljskim tekmama), ako naravno dobije drzavljanstvo do tad... 2. bundesliga je jaca i fizicki zahtjevnija od vecine prvih liga u kojima igraju recimo pandza i mravac, pogotovo sto oni i ne igraju u narocito jakim klubovima u tim ligama...71000 je napisao/la:Ermin 6 od 6 (540 minuta) u nastavku prvenstva 'cvajte' uz prvjenac na današnjoj tekmi u gostima kod Kotbusa (1:1) što je već ranije spomenuo Edvin.
do kraja kvalifikacija U21 (kraj 10.09.2012)... nije tu nista cudno... nije on nikad bio na spisku A selekcije, pa nema razloga da se ovo odnosi na kvalifikacije seniora..zgembo89 je napisao/la:Ovo smao kod nas može biti,da se nađeš naspisku za reprezentaciju,a da ni našeg pasoša nemaš..
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Vidim izisao je ranije iz utakmice, jel bila neka povreda ili onako izmjenjen....
Ermin je nakon prelaska iz redova Stuttgarta u ekipu Braunschweiga odigrao svih 15 utakmica drugog dijela 2 BL (na svim tekmama bio starter). Od tih 15 utakmica,14 je odigrao od početka do kraja tekme, a jednu tekmu je morao napustit u 33 min. zbog lakše povrede.
Kad sumiramo, Ermin je u dresu Braunschweiga ove sezone odigrao 1292 min. uz postignut jedan gol, i zarađen jedan žuti karton.
Kad sumiramo, Ermin je u dresu Braunschweiga ove sezone odigrao 1292 min. uz postignut jedan gol, i zarađen jedan žuti karton.
sve je to odlicno... samo nama ne trebaju stoperi... imamo vec dvojicu... to je dovoljno... da je decko ofenzivni vezni dobio bi poziv garant...71000 je napisao/la:Ermin je nakon prelaska iz redova Stuttgarta u ekipu Braunschweiga odigrao svih 15 utakmica drugog dijela 2 BL (na svim tekmama bio starter). Od tih 15 utakmica,14 je odigrao od početka do kraja tekme, a jednu tekmu je morao napustit u 33 min. zbog lakše povrede.
Suti ba. Skrpicemo se.amho je napisao/la:sve je to odlicno... samo nama ne trebaju stoperi... imamo vec dvojicu... to je dovoljno... da je decko ofenzivni vezni dobio bi poziv garant...71000 je napisao/la:Ermin je nakon prelaska iz redova Stuttgarta u ekipu Braunschweiga odigrao svih 15 utakmica drugog dijela 2 BL (na svim tekmama bio starter). Od tih 15 utakmica,14 je odigrao od početka do kraja tekme, a jednu tekmu je morao napustit u 33 min. zbog lakše povrede.
Kad sumiramo, Ermin je u dresu Braunschweiga ove sezone odigrao 1292 min. uz postignut jedan gol, i zarađen jedan žuti karton.osim toga standardno igra, a to mu bas i nije prednost imajuci u vidu kriterije naseg selektora...
Zahirovic je univerzalan igrac papa ce njega na stopera pisalo se da je igro par zadnjih utakmica tu poziciju u rusiji a i rahimic to moze odigrati a begoviic je 3 spic
nema ga na osnovu cega pozvati. standardan je, mlad, drugi najbolje ocijenjeni stoper lige....
da ima 28 godina i da je ofanzivni vezni u, npr, estoniji, bio bi siguran....
da ima 28 godina i da je ofanzivni vezni u, npr, estoniji, bio bi siguran....
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
Ko mu je dao tu ocjenu? Zvuci dobro.nihco je napisao/la:drugi najbolje ocijenjeni stoper lige....
Bicakcic ima problem sa drzavljanstvom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Moram da se slozim sa vecinom komentara. Za Bicakcica nema mjesta u reprezentaciji dok ne napuni nekih 32-33 godine ili dok ne pocne igrati u veznom redu (po mogucnosti ofanzivni vezni) i dok ne potpise za neki osrednji klub iz Turske!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Moram da se slozim sa vecinom komentara. Za Bicakcica nema mjesta u reprezentaciji dok ne napuni nekih 32-33 godine ili dok ne pocne igrati u veznom redu (po mogucnosti ofanzivni vezni) i dok ne potpise za neki osrednji klub iz Turske!
Da je Thiago Silva, za njega nema mjesta jer je se odrekao pasosa. Pitanje je kad ce on moc zaigrat za nas, ako uopste bude mogao zaigrat. Ispao je nejverovatno glup.
- delpiero20
- Kontakt:
Kako je Susic podlozan ljudima kad dodje vrijeme da se pravi spisak to je cudo...
Vjerovatno je nekom za cevape i kolu obecao da ce zvat Svraku
E moj Susicu..
Vjerovatno je nekom za cevape i kolu obecao da ce zvat Svraku
Sve se moze kad se hoce , samo da je drzavni sistem ispravan!Cartman je napisao/la:?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Moram da se slozim sa vecinom komentara. Za Bicakcica nema mjesta u reprezentaciji dok ne napuni nekih 32-33 godine ili dok ne pocne igrati u veznom redu (po mogucnosti ofanzivni vezni) i dok ne potpise za neki osrednji klub iz Turske!
Da je Thiago Silva, za njega nema mjesta jer je se odrekao pasosa. Pitanje je kad ce on moc zaigrat za nas, ako uopste bude mogao zaigrat. Ispao je nejverovatno glup.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nije problem drzave ako je jedan reprezentativac te drzave toliko glup da se odrekne pasosa. Pa momak ili ne misli mozgom, ili je planirao igrat za Njemacku. Treceg nema.vrebac86 je napisao/la:Sve se moze kad se hoce , samo da je drzavni sistem ispravan!Cartman je napisao/la:?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Moram da se slozim sa vecinom komentara. Za Bicakcica nema mjesta u reprezentaciji dok ne napuni nekih 32-33 godine ili dok ne pocne igrati u veznom redu (po mogucnosti ofanzivni vezni) i dok ne potpise za neki osrednji klub iz Turske!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Mislim da se tu treba roditelje okriviti jer prije da su oni donijelu tu odluku umjesto njega jer je on, cini mi se, ispisao se iz Bosne prije punoljetnosti, tako da su to morali roditelji potpisati!Cartman je napisao/la:?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Moram da se slozim sa vecinom komentara. Za Bicakcica nema mjesta u reprezentaciji dok ne napuni nekih 32-33 godine ili dok ne pocne igrati u veznom redu (po mogucnosti ofanzivni vezni) i dok ne potpise za neki osrednji klub iz Turske!
Nas je*e nas ponos vec 17 godina. Uvijek mi dizemo nos i kurcimo se "on nama ne treba mi imamo i bolje" pa na kraju idemo na koljenima lizati **** i moliti igraca da se predomisli i da zaigra za nas. Dok god imamo takav stav - bicemo donji!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], signalidunapark i 30 gostiju.