Nema frke ako nije Žirud.Saurman je napisao/la:Kako stoje stvari ništa od Girouda, navodno nije uspio zadovoljiti Hermanna Gerlanda pomoćnog trenera Bayerna.
Kad se priča o napadu onda treba dovesti nekog mladog i perspektivnog igrača koji bi trebao biti treća opcija i dovesti jednog klasnog igrača koji bi mogao biti konkurencija Gomezu a to su igrači tipa Džeko i Falcao.Dugo se priča o bomba transferu u napadu pa evo im prilike ovog ljeta da ga i ostvare.Nadam se da više neće raditi eksperimente kao što su Petersen i Schlaudraff.
Nisam za dolazak Pizarra iz razloga što želim dugoročna riješenja a ne igrače na zalasku karijere.Što se tiče priče o stoperima Martinezu i Howedesu ovdje dvojbi nema, Howedes bi se odlično uklopio u igru Bayerna i po meni je bolji od Martineza uz to i jeftiniji ako se ne varam ugovor mu ističe 2014 dok Ath Bilbao sigurno ne bi pustio Martineza ispod 30 mil ako ne i više.
Negdje sam pročitao da smo počeli razmišljati o Edinu Dzeku! Ne želim ništa komentirati prije nego sutra vidim i potvrdu/demant ove informacije.
Da li je potrebno napominjati što bi takav napadač uradio protivniku sa ovakvom momčadi iza sebe kakvu ima u Bayernu? Ako je Gomez trpao 20+ golova u Bundesligi onda bi Dzeko trpao 30+. No, polako, vidjet ćemo sutra što je na stvari. Nemojmo se veseliti jer je samo Gerucht. Nadam se da neće ostati samo na tome.....
Da li je potrebno kolega @ Saurman, bilo šta dodati na ovaj potencijalan transfer?
E ovaj Javi Martinez me nikad nije impresionirao. Nije to igrač za nas. Prespor je za bilo šta. Sporiji od Kroosa. U vezi imaju dosta igrača pa ga prekomandirali na stopera gdje mu nije mjesto no ima i puno boljih igrača od njega u vezi.
Benedikt Howedes je vrhunski igrač. To je klasa. Samo je pitanje koliko bi nam on i trebao uz ove igrače. Da se mene pita, sigurno ne bi škodio. Pa nek se bori sa Boatengom za poziciju.