VAMOS !
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Moje je misljenje da je Novak imao ludu sezonu u 2011 godini i da onakvu niko nikad nece ponoviti.I Rafa je 2010 osvojio 3 GS pa nije bio onako dominantan kao Novak u 2011.Jest on mnogo poboljsao svoju igru u odnosu na 2008,9,10 ali 2011 nece ponoviti nikada.Misljenja sam da vise Rafa ne treba da trazi tu igru za Djokovica niti da ovaj ima igru za Nadala kako vi nazivate.Odsad pa nadalje i ubuduce ce pobjedjivat teniser koji je trenutno u boljoj formi, koji ima vise inspiracije i motiva u tom trenutku, slicno kao sto se desavalo i prije 2011 gdje je jedan znao pobjedjivati drugog i obrnuto ali ipak je Rafa to cesce radio, kao sto ce i raditi
VAMOS !
VAMOS !
Soderling propušta i Roland Garros, ali kaže da se postepeno oporavlja i da će uskoro biti 100% spreman. U septembru će postati otac.
Nadal je smanjio zaostatak za Đokovićem, sada ta razlika iznosi nešto manje od 2000 bodova.
Što se tiče ovog kvazirivaliteta, između čovjeka koji je osvojio pet GS titula i čovjeka koji ih ima čak deset, sačekat ćemo da ovaj talentovaniji od njih dvojice smanji razliku na bar dva, pa ćemo onda o njima, jbg, kakav je to rivalitet kad je jedan od njih duplo uspješniji. Do tada uživajte na ovom forumu, baš je poprilično tiho ovih dana, veliki navijači iz manjeg entiteta nestadoše preko noći, k'o da ih je neko rukom odnio. Valja nam čekati naredni GS koji će osvojiti Đoković, pa da nam se ponovo dragi susjedi vrate.
Nadal je smanjio zaostatak za Đokovićem, sada ta razlika iznosi nešto manje od 2000 bodova.
Što se tiče ovog kvazirivaliteta, između čovjeka koji je osvojio pet GS titula i čovjeka koji ih ima čak deset, sačekat ćemo da ovaj talentovaniji od njih dvojice smanji razliku na bar dva, pa ćemo onda o njima, jbg, kakav je to rivalitet kad je jedan od njih duplo uspješniji. Do tada uživajte na ovom forumu, baš je poprilično tiho ovih dana, veliki navijači iz manjeg entiteta nestadoše preko noći, k'o da ih je neko rukom odnio. Valja nam čekati naredni GS koji će osvojiti Đoković, pa da nam se ponovo dragi susjedi vrate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O kojim vi to navijačima pričate? Svi smo tu.... Mene više kopkaju ovi što ne prate tenis, uglavnom iz drugog entiteta, a Kad Nole pene od Rafe, oni dođu da daju stručne komentare.... Enigma.... Ništa nije tragično izgubiti od velikog tenisera... Rivalstvo nije kvazi, ništa više od od kvazi Škota....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rivalstvo jeste "kvazi", ali samo u virtu4alnoj realnosti. To moras priznati, ma koliko da ne pije vode...DANTES je napisao/la:O kojim vi to navijačima pričate? Svi smo tu.... Mene više kopkaju ovi što ne prate tenis, uglavnom iz drugog entiteta, a Kad Nole pene od Rafe, oni dođu da daju stručne komentare.... Enigma.... Ništa nije tragično izgubiti od velikog tenisera... Rivalstvo nije kvazi, ništa više od od kvazi Škota....
Još koji GS pa će biti rivalitet. Ovako, razlika je prevelika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja za jednog od pretedenata ,mozda, cak i za titulu za Wimbledon vidim Raonica. Iskljucivo zbog jakog servisa. Ne bas za titulu, al' moze dogurat daleko.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
likma23 je napisao/la:Ja za jednog od pretedenata ,mozda, cak i za titulu za Wimbledon vidim Raonica. Iskljucivo zbog jakog servisa. Ne bas za titulu, al' moze dogurat daleko.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Naravno, poslje FedexaEdin TM87 je napisao/la:likma23 je napisao/la:Ja za jednog od pretedenata ,mozda, cak i za titulu za Wimbledon vidim Raonica. Iskljucivo zbog jakog servisa. Ne bas za titulu, al' moze dogurat daleko.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Brian Baker nastavlja sa sjajnim igrama. Večeras je pao Kukushkin, veoma tijesno, u tb trećeg seta. Drago mi je što se ovaj momak vratio tenisu. Nekad je bio jedan od najboljih juniora, vratio se tenisu nakon šest godina pauze i ovaj plasman u polufinale mu donosi renking karijere (oko 150. mjesta). Sve ovo je uspio sa samo šest odigranih turnira ove godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pisao sam na temi Grand Slam, bajka Briana Bakera se nastavlja, prvo 1/2 u karijeri i ranking karijere.
Sve je ovo jos vise fascinantno kad se zna da je odsustvovao punih 7 godina, a trenutno je u seriji od 14 pobjeda u nizu.
Sutra ide na Davydenka i tu ce vjerovatno serija pobjeda zavrsiti.
Sve je ovo jos vise fascinantno kad se zna da je odsustvovao punih 7 godina, a trenutno je u seriji od 14 pobjeda u nizu.
Sutra ide na Davydenka i tu ce vjerovatno serija pobjeda zavrsiti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Gledao sam vecinu tog meca izmedju Kukuskina i Bakera i ovaj drugi imao je pregrst odlicnih poena ,pogotovo par udaraca iz bekenda ,koji nekako cudno po meni izvodi ali odlicno pogadja .Nadam se da ce nastaviti i dalje sa dobrim igrama i da ce ga povrede sad malo zaobici .
Sampras: Dobar je Đoković, ali ja volim pričati o Rafi i Rogeru
Samo Rafa na RG dolazi kao pobjednik
Pete Sampras (40) bivši velikan svjetskog tenisa, s pažnjom prati šta se danas dešava u "bijelom sportu".
Top tema ovih dana svakako je drugi Grand Slam turnir sezone, Roland Garrosa, gdje Sampras nikada pobijedio.
- Volim pričati o Federeru i Nadalu, veliki sam njihov navijač. Njihovo rivalstvo je nevjerovatno, možda i najveće u istoriji svjetskog tenisa. Đoković jeste fantastičan, prvi je na svijetu, ali ja volim pričati samo o Rafi i Rogeru – kazao je Sampras
- Ako Federer odigra savršeno, onda dobije Nadala. U svakom drugom slučaju - gubi. Čak i ako odigra sjajno. Nadal je nevjerovatan. On krene i ne zaustavljava se, igra cijeli meč skoro u istom ritmu. U njegovim mečevima jedino je pitanje kako igra onaj drugi – kazao je Sampras, koji je prognozirao pobjedu Rafe na Rolan Garosu.
- Samo on na taj turnir dolazi kao pobjednik. Svi drugi dolaze kao lovci – kazao je Sampras.
Samo Rafa na RG dolazi kao pobjednik
Pete Sampras (40) bivši velikan svjetskog tenisa, s pažnjom prati šta se danas dešava u "bijelom sportu".
Top tema ovih dana svakako je drugi Grand Slam turnir sezone, Roland Garrosa, gdje Sampras nikada pobijedio.
- Volim pričati o Federeru i Nadalu, veliki sam njihov navijač. Njihovo rivalstvo je nevjerovatno, možda i najveće u istoriji svjetskog tenisa. Đoković jeste fantastičan, prvi je na svijetu, ali ja volim pričati samo o Rafi i Rogeru – kazao je Sampras
- Ako Federer odigra savršeno, onda dobije Nadala. U svakom drugom slučaju - gubi. Čak i ako odigra sjajno. Nadal je nevjerovatan. On krene i ne zaustavljava se, igra cijeli meč skoro u istom ritmu. U njegovim mečevima jedino je pitanje kako igra onaj drugi – kazao je Sampras, koji je prognozirao pobjedu Rafe na Rolan Garosu.
- Samo on na taj turnir dolazi kao pobjednik. Svi drugi dolaze kao lovci – kazao je Sampras.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čovjek ne zna na travi hodati, prošle godine u Haleu je više ležao na travi nego što je igrao, čini mi se da je i doživio težu povredu baš na travi prošle godine.likma23 je napisao/la:Ja za jednog od pretedenata ,mozda, cak i za titulu za Wimbledon vidim Raonica. Iskljucivo zbog jakog servisa. Ne bas za titulu, al' moze dogurat daleko.
http://imageshack.us/f/715/54760710150900635394920.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo zdrijeb za RG. Ponovo Nole i Fedex na istoj strani zdrijeba. Murray bi mogao ispati QF jer ide na Ferrera.
Evo zdrijeb za RG. Ponovo Nole i Fedex na istoj strani zdrijeba. Murray bi mogao ispati QF jer ide na Ferrera.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prema nekim nezvaničnim iformacijama možda Endi i propusti "RG".Problem je u povredi leđa ???likma23 je napisao/la:http://imageshack.us/f/715/54760710150900635394920.jpg/
Virtu4l,znaš li ti šta detaljnije ?
"Indija,Pakistan..."
Nema još nigdje ništa. On se uglavnom za*ebava po Parizu, stavlja neke gluposti po Twitteru i FB. Sad se nafurao da je novinar i sutra radi intervju sa Nadalom. Gledao sam ga protiv Gulbisa na ovom rekreativnom turniru, imao je manjih problema, ali meč je bio rekreativan, nije previše zapinjao.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, odgledao sam i ja meč protiv Gulbisa, kojeg bi Murray vjerovatno dobio da je imao želju i da se radilo o nekom većem turniru. Latvijac je iskoristio padove i oscilacije u igri Andyja, pa je sa čak 4-1 i 40:0 za Škota osvoji prvi set u tie-breaku, a i u drugom se pošteno namučio. Sve u svemu, nadam se da AM neće biti onako inferioran na RG-u, te da će pokazati svu svoju snagu koju itekako posjeduje.
Pre tačno devet godina Brajan Bejker, tada 18-godišnji momak iz prestonice kantri muzike, Nešvila, igrao je finale juniorskog Rolan Garosa, protiv Vavrinke. Izgubio je, ali mnogi su očekivali da je samo pitanje godine kada će i u seniorskoj konkurenciji praviti takve rezultate. Ali, umesto po terenu, „igrao“ je po operacionim stolovima, a umesto reketa hirurzi su baratali noževima. Brajan je imao ne jednu, nego pet(!?) operacija. Dva puta levi kuk, jednom desni. Posle operacije kuka, inače, niko se nije vratio na nivo pre povrede – primeri Kuertena, Normana, Nalbandijana, Hasa... Zatim, sportska hernija, što je još i najmanje komplikovan zahvat. I na kraju, lakat. Tzv. „Tomi Džon zahvat“, koji podrazumeva zamenu ligamenta iz lakta sa zdravom tetivom iz ruke (i od koje, interesantno, retko boluju teniseri, uglavnom igrači bejzbola) je operacija koja zahteva duži oporavak. I zamislite kako je bilo ovom momku sa telom prepunom ožiljaka dok je pet godina gledao kako igrači koje je lagano pobeđivao u juniorima (Bagdatis, Conga...) igraju finala gren slemova...
I Bejker je sve to savladao. Vratio se treninzima, prijavio kvalifikacije u Nici, ušao u finale glavnog turnira! Igrao američke kvalifikacije za „vajld kard“ na Rolan Garosu, i to prošao. I danas je bio na pragu velikog podviga i pobede nad 12. igračem sveta Simonom, ali nije više imao snage. U svakom slučaju, Brajan Bejker je prvi od nekoliko velikih pobednika ovog turnira. Ako je Al Paćino kao „skarfejs“ tukao protivnike, može i njegov teniski pandan...
Nebojša Višković
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
amri će ako nešto uspije osvojiti snimiti blokbasterVirtu4l je napisao/la:Pre tačno devet godina Brajan Bejker, tada 18-godišnji momak iz prestonice kantri muzike, Nešvila, igrao je finale juniorskog Rolan Garosa, protiv Vavrinke. Izgubio je, ali mnogi su očekivali da je samo pitanje godine kada će i u seniorskoj konkurenciji praviti takve rezultate. Ali, umesto po terenu, „igrao“ je po operacionim stolovima, a umesto reketa hirurzi su baratali noževima. Brajan je imao ne jednu, nego pet(!?) operacija. Dva puta levi kuk, jednom desni. Posle operacije kuka, inače, niko se nije vratio na nivo pre povrede – primeri Kuertena, Normana, Nalbandijana, Hasa... Zatim, sportska hernija, što je još i najmanje komplikovan zahvat. I na kraju, lakat. Tzv. „Tomi Džon zahvat“, koji podrazumeva zamenu ligamenta iz lakta sa zdravom tetivom iz ruke (i od koje, interesantno, retko boluju teniseri, uglavnom igrači bejzbola) je operacija koja zahteva duži oporavak. I zamislite kako je bilo ovom momku sa telom prepunom ožiljaka dok je pet godina gledao kako igrači koje je lagano pobeđivao u juniorima (Bagdatis, Conga...) igraju finala gren slemova...
I Bejker je sve to savladao. Vratio se treninzima, prijavio kvalifikacije u Nici, ušao u finale glavnog turnira! Igrao američke kvalifikacije za „vajld kard“ na Rolan Garosu, i to prošao. I danas je bio na pragu velikog podviga i pobede nad 12. igračem sveta Simonom, ali nije više imao snage. U svakom slučaju, Brajan Bejker je prvi od nekoliko velikih pobednika ovog turnira. Ako je Al Paćino kao „skarfejs“ tukao protivnike, može i njegov teniski pandan...
Nebojša Višković
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.