AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 22 maj 2012, 14:20

ne mozemo ih sto put izlevatit jbt :mrgreen: . Ja bi ponudio ovog golmana sto smo ga potpisali u zamjenu za Sneidera :mrgreen: :mrgreen:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 maj 2012, 14:31

goal.com ! :lol:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 maj 2012, 14:45

Frka je njih da se ne ponove Seedorf i Prilo, ali prije bi Senijdera nego Gansa......Traore, Montolivo, Princ i Snaijder + Ibra i Pato e to bi vec na nesto licilo ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 maj 2012, 14:53

Sta nije prvi april bio ima mjesec ipo dana :roll: :?:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 maj 2012, 14:53

Ma nije to jos nista realno ako pogledas Traore i Montolivo nisu neki igraci dobri su kao back-up, samo ako pogledas prije koju godinu Kaka-Pirlo-Seedorf-Gattuso e to je vec nesta a izuzev Sneijdera i Princa, ostali su polovnjaci koji ipak nisu za prvih 11 velikog Milana.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 22 maj 2012, 14:57

Sneijder hoce u Milan??!!Sta ima josss :lol: :lol:
Mislim da je to suplja,Goal.com je cirkus tako da ne vjerujem ovome nista.....
A pise se o Kolarovu da bi trebao doci na posudbu..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 maj 2012, 15:06

nema od sneijdera ništa to je patka. kamo sreće da nisam u pravu ali nema šanse da se ovo desi iz više razloga mada su boateng i on dobri prijatelji. ako se inter i odluči na prodaju holanđana on će put uniteda ili psg-a. zadnji klub s kojim žele imati posla je milan :lol:

ako je tačno da je mancini nudio balonju za silvu znači spreman je da se riješi italijana. ja bi ga doveo pa kad bi svi pocrkali od gladi :lol:

barca nudi lafo 40m za silvu šta ima 40m, doduše i city lafo nudi 40m ali funti :mrgreen:

ćelo daj nam drogbu izjavio je da je simpatizer milana bio dok je bio mlađi, tito i ibra u napadu JEBOTE LED :o :o
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 22 maj 2012, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 maj 2012, 15:08

10DelPiero je napisao/la:Ma nije to jos nista realno ako pogledas Traore i Montolivo nisu neki igraci dobri su kao back-up, samo ako pogledas prije koju godinu Kaka-Pirlo-Seedorf-Gattuso e to je vec nesta a izuzev Sneijdera i Princa, ostali su polovnjaci koji ipak nisu za prvih 11 velikog Milana.

Ne vidim zasto Monotolivo nebi bio, ako momak igra u prvih 11 za repku sto nebi mogao u Milanu ili nekom drugom klubu!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 maj 2012, 15:11

Preokret znaci otisli Bommel ,Gatusso ,Inzaghi, Seedorf jos se nezna a Nesta moguce je da ostane jos godinu dana u Milanu da li ko zna neszo vise o ovome i sta ce biti sa Lopezom i Aquilanijem :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 maj 2012, 15:12

meskalin je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Ma nije to jos nista realno ako pogledas Traore i Montolivo nisu neki igraci dobri su kao back-up, samo ako pogledas prije koju godinu Kaka-Pirlo-Seedorf-Gattuso e to je vec nesta a izuzev Sneijdera i Princa, ostali su polovnjaci koji ipak nisu za prvih 11 velikog Milana.

Ne vidim zasto Monotolivo nebi bio, ako momak igra u prvih 11 za repku sto nebi mogao u Milanu ili nekom drugom klubu!!
Ma nije on ni do koljena ovim nabrojanim a takva se ekipa moze opet napraviti samo je pitanje da li su spremni uloziti novca...
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 22 maj 2012, 15:16

@baresi
Ma ne znam burazere za Balonju,doduse doslo je kamaru nekakih divljaka kod nas i bili mirni,nesta mi se ne strepi hocel napraviti pizdariju u pola utakmice :lol: :lol: ....ne znam radije bi uzeo Dzeku,ali eto vidjet cemo pred nama je dugoooooooo ljeto,jedna stvar je sigurna Silva i Ibra moraju ostati!!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 maj 2012, 15:21

@Warrick šta ja znam meni je balonja king. budala jeste ali kontaj njega u ekipi, cassana i ibru u napadu sve budala do budale. prodaja ulaznica bi još više skočila a da ne govorim kakav bi se fudbal igrao **** barcu :lol:
normala i ja bi radije džeku nema tu priče onakav gigant uz ibru bi samo postao još za klasu bolji igrač.

Massimiliano Allegri: «Thiago Silva e Ibrahimovic resteranno al Milan».
braida je izjavio nešto slično nedavno. ćelo također neki dan evo sad i trener. za mene je ovo case closed vjerujem ih jedino ako ne dođe neka ponuda koja se ne može odbiti ko npr. za kaku.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 22 maj 2012, 15:29

baresi#6 je napisao/la:@Warrick šta ja znam meni je balonja king. budala jeste ali kontaj njega u ekipi, cassana i ibru u napadu sve budala do budale. prodaja ulaznica bi još više skočila a da ne govorim kakav bi se fudbal igrao **** barcu :lol:
normala i ja bi radije džeku nema tu priče onakav gigant uz ibru bi samo postao još za klasu bolji igrač.

Massimiliano Allegri: «Thiago Silva e Ibrahimovic resteranno al Milan».
braida je izjavio nešto slično nedavno. ćelo također neki dan evo sad i trener. za mene je ovo case closed vjerujem ih jedino ako ne dođe neka ponuda koja se ne može odbiti ko npr. za kaku.
E definitvno to bi show bio sa njima trojicom gore a navija za nas vidjet cemo na sta ce to sve izaci na kraju.
Galliani je navodno reko Manciniju da Silva nije na prodaju i zato je sastanak trajao jako kratko.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 maj 2012, 15:30

A_d_0 je napisao/la:Za sada se stvari odlicno razvijaju. Ako dovedemo Kolarova,Strootmana,Gansa bicemo konkurentni na svim poljima.
Sastav: Abbiati-Abate-Silva-Mexes-Kolarov-Montolivo-Strootman-Boateng-Ganso-Pato-Ibra. Genijalno. Na klupi u vezi imas Nocerina a poluspica moze i Cassano. Gore Saraf, odbrana solidna. Ne treba nista vise. Ali eto ako hoce da uzimaju nek uzimaju jbga. Sve u svemu ceka nas buran prelazni rok.
a ja ekipee :o :o 8-)

Strašni bi bili. Imamo Kolarova za slobodnjake, tu su Ganso,Montolivo i Ibra koji takođe znaju strašno opucati.
Samo kad bi san postao istina :roll: Ovaj tim bi dobio novu dimenziju, vecu kreativnost i sigurnost. Strootman i Boateng centralni razbijači. Montolivo kreator, Ganso asistent, Pato i Ibra prave show. 8-)
______________Abbiati
__Abate__T.Silva____Mexes__Kolarov
_____________Montolivo
_______Boateng_______Strootman
______________Ganso
______Ibrahimovic__Pato

:o :D :lol:

ne treba se zalijetat, samo opušteno sjedit i gledat na djelu umjetnike Braidu i Gallianija 8-) da ne zaboravim Presiozija :lol: :lol: :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 maj 2012, 15:50

Oj majko mila opet se ovaj Preziosi mješa u transfere Milana , pa koja su mafija on i Galliani u pm :? :D
Sad pomaže oko kupnje Acerbia :!: :lol:

Vrlo dobro se sjecam njegove izjave: Nadam se da Boteng se neće vratit na kraju sezone u Genovu !

koja budala kupi igraca i posalje nama,teška su mafija nemam riječi.
-RIVALDO-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 maj 2012, 17:48

Dovest' Gansa, Džeku, Armera i desnog beka, tako da Milan još jednom pokori Evropu i svijet. Uh, kakvu bi ekipu Milana gledali ukoliko bi ova četiri pojačanja pristigla, a još recimo se proda Robinho (ili trampi za Gansa u Santos). Mah, strah me i maštati više... :mrgreen:

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 22 maj 2012, 18:36

Realno, mnogo obećavajući prelazni rok. Ako se obistine sve ove špekulacije i ostalo mislim da bi bili favoriti što se tiče Scudetta a i u LP bi mogli daleko doći..
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 maj 2012, 18:59

malo su mi apetiti porasli nakon svih ovih špekulacija kao i nada da će dogodine milan biti još jači. nadam se da ovaj puta neće biti mr. x i y preseravanja već da će se zaista potruditi i iskesati šta para da dovedu prijeko potrebna pojačanja. ne bi bilo ni prvi ni posljednji put da se puno zujilo a malo meda dalo.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 22 maj 2012, 20:01

Hahahaha...........koji forum!?!?!? Hahahaha....... pa da li ste vi normalni? Mancini je pricao sa Gallianiem o Ibri (svojim bivsim igracem), kakav Silva. 99% Ibra ide ili u City ili u Real. Prema tome, pricajte o Milanu bez Ibre. Vjerujte mi.
Per aspera ad astra!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 maj 2012, 21:16

@Mecong prvo se informiši pa nešto piši :

Mancini : "Jesam li ovdje zbog Ibre? Ne, Milanovi navijači mogu biti mirni", kazao je Mancini, koji švedskog napadača smatra vrhunskim igračem, ali priznaje da u ovom trenutku njegov klub nije zainteresovan za dovođenje najboljeg strijelca bivšeg italijanskog prvaka.

Razgovarali si oko prodaje T.Silve ManCitiyju na sto je Galliani rekao 50miliona najniza cijena i zalupio mu vrata. Vjeruje se da su pričali o Tevezu i Kolarovu.

Isto tako danas i Braida i Galliani i Allegri izjavili da Ibra i T.Silva nisu na prodaju !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.