AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ne mozemo ih sto put izlevatit jbt
. Ja bi ponudio ovog golmana sto smo ga potpisali u zamjenu za Sneidera

goal.com ! 
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Frka je njih da se ne ponove Seedorf i Prilo, ali prije bi Senijdera nego Gansa......Traore, Montolivo, Princ i Snaijder + Ibra i Pato e to bi vec na nesto licilo 
Sta nije prvi april bio ima mjesec ipo dana

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nije to jos nista realno ako pogledas Traore i Montolivo nisu neki igraci dobri su kao back-up, samo ako pogledas prije koju godinu Kaka-Pirlo-Seedorf-Gattuso e to je vec nesta a izuzev Sneijdera i Princa, ostali su polovnjaci koji ipak nisu za prvih 11 velikog Milana.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sneijder hoce u Milan??!!Sta ima josss
Mislim da je to suplja,Goal.com je cirkus tako da ne vjerujem ovome nista.....
A pise se o Kolarovu da bi trebao doci na posudbu..
Mislim da je to suplja,Goal.com je cirkus tako da ne vjerujem ovome nista.....
A pise se o Kolarovu da bi trebao doci na posudbu..
nema od sneijdera ništa to je patka. kamo sreće da nisam u pravu ali nema šanse da se ovo desi iz više razloga mada su boateng i on dobri prijatelji. ako se inter i odluči na prodaju holanđana on će put uniteda ili psg-a. zadnji klub s kojim žele imati posla je milan
ako je tačno da je mancini nudio balonju za silvu znači spreman je da se riješi italijana. ja bi ga doveo pa kad bi svi pocrkali od gladi
barca nudi lafo 40m za silvu šta ima 40m, doduše i city lafo nudi 40m ali funti
ćelo daj nam drogbu izjavio je da je simpatizer milana bio dok je bio mlađi, tito i ibra u napadu JEBOTE LED

ako je tačno da je mancini nudio balonju za silvu znači spreman je da se riješi italijana. ja bi ga doveo pa kad bi svi pocrkali od gladi
barca nudi lafo 40m za silvu šta ima 40m, doduše i city lafo nudi 40m ali funti
ćelo daj nam drogbu izjavio je da je simpatizer milana bio dok je bio mlađi, tito i ibra u napadu JEBOTE LED
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 22 maj 2012, 15:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
10DelPiero je napisao/la:Ma nije to jos nista realno ako pogledas Traore i Montolivo nisu neki igraci dobri su kao back-up, samo ako pogledas prije koju godinu Kaka-Pirlo-Seedorf-Gattuso e to je vec nesta a izuzev Sneijdera i Princa, ostali su polovnjaci koji ipak nisu za prvih 11 velikog Milana.
Ne vidim zasto Monotolivo nebi bio, ako momak igra u prvih 11 za repku sto nebi mogao u Milanu ili nekom drugom klubu!!
Preokret znaci otisli Bommel ,Gatusso ,Inzaghi, Seedorf jos se nezna a Nesta moguce je da ostane jos godinu dana u Milanu da li ko zna neszo vise o ovome i sta ce biti sa Lopezom i Aquilanijem 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nije on ni do koljena ovim nabrojanim a takva se ekipa moze opet napraviti samo je pitanje da li su spremni uloziti novca...meskalin je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Ma nije to jos nista realno ako pogledas Traore i Montolivo nisu neki igraci dobri su kao back-up, samo ako pogledas prije koju godinu Kaka-Pirlo-Seedorf-Gattuso e to je vec nesta a izuzev Sneijdera i Princa, ostali su polovnjaci koji ipak nisu za prvih 11 velikog Milana.
Ne vidim zasto Monotolivo nebi bio, ako momak igra u prvih 11 za repku sto nebi mogao u Milanu ili nekom drugom klubu!!
Alessandro Del Piero !
@baresi
Ma ne znam burazere za Balonju,doduse doslo je kamaru nekakih divljaka kod nas i bili mirni,nesta mi se ne strepi hocel napraviti pizdariju u pola utakmice
....ne znam radije bi uzeo Dzeku,ali eto vidjet cemo pred nama je dugoooooooo ljeto,jedna stvar je sigurna Silva i Ibra moraju ostati!!!
Ma ne znam burazere za Balonju,doduse doslo je kamaru nekakih divljaka kod nas i bili mirni,nesta mi se ne strepi hocel napraviti pizdariju u pola utakmice
@Warrick šta ja znam meni je balonja king. budala jeste ali kontaj njega u ekipi, cassana i ibru u napadu sve budala do budale. prodaja ulaznica bi još više skočila a da ne govorim kakav bi se fudbal igrao **** barcu
normala i ja bi radije džeku nema tu priče onakav gigant uz ibru bi samo postao još za klasu bolji igrač.
normala i ja bi radije džeku nema tu priče onakav gigant uz ibru bi samo postao još za klasu bolji igrač.
braida je izjavio nešto slično nedavno. ćelo također neki dan evo sad i trener. za mene je ovo case closed vjerujem ih jedino ako ne dođe neka ponuda koja se ne može odbiti ko npr. za kaku.Massimiliano Allegri: «Thiago Silva e Ibrahimovic resteranno al Milan».
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
E definitvno to bi show bio sa njima trojicom gore a navija za nas vidjet cemo na sta ce to sve izaci na kraju.baresi#6 je napisao/la:@Warrick šta ja znam meni je balonja king. budala jeste ali kontaj njega u ekipi, cassana i ibru u napadu sve budala do budale. prodaja ulaznica bi još više skočila a da ne govorim kakav bi se fudbal igrao **** barcu![]()
braida je izjavio nešto slično nedavno. ćelo također neki dan evo sad i trener. za mene je ovo case closed vjerujem ih jedino ako ne dođe neka ponuda koja se ne može odbiti ko npr. za kaku.Massimiliano Allegri: «Thiago Silva e Ibrahimovic resteranno al Milan».
Galliani je navodno reko Manciniju da Silva nije na prodaju i zato je sastanak trajao jako kratko.
- IlPrincipe
- Kontakt:
a ja ekipeeA_d_0 je napisao/la:Za sada se stvari odlicno razvijaju. Ako dovedemo Kolarova,Strootmana,Gansa bicemo konkurentni na svim poljima.
Sastav: Abbiati-Abate-Silva-Mexes-Kolarov-Montolivo-Strootman-Boateng-Ganso-Pato-Ibra. Genijalno. Na klupi u vezi imas Nocerina a poluspica moze i Cassano. Gore Saraf, odbrana solidna. Ne treba nista vise. Ali eto ako hoce da uzimaju nek uzimaju jbga. Sve u svemu ceka nas buran prelazni rok.
Strašni bi bili. Imamo Kolarova za slobodnjake, tu su Ganso,Montolivo i Ibra koji takođe znaju strašno opucati.
Samo kad bi san postao istina
______________Abbiati
__Abate__T.Silva____Mexes__Kolarov
_____________Montolivo
_______Boateng_______Strootman
______________Ganso
______Ibrahimovic__Pato
ne treba se zalijetat, samo opušteno sjedit i gledat na djelu umjetnike Braidu i Gallianija
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
Oj majko mila opet se ovaj Preziosi mješa u transfere Milana , pa koja su mafija on i Galliani u pm
Sad pomaže oko kupnje Acerbia

Vrlo dobro se sjecam njegove izjave: Nadam se da Boteng se neće vratit na kraju sezone u Genovu !
koja budala kupi igraca i posalje nama,teška su mafija nemam riječi.
Sad pomaže oko kupnje Acerbia
Vrlo dobro se sjecam njegove izjave: Nadam se da Boteng se neće vratit na kraju sezone u Genovu !
koja budala kupi igraca i posalje nama,teška su mafija nemam riječi.
-RIVALDO-
Dovest' Gansa, Džeku, Armera i desnog beka, tako da Milan još jednom pokori Evropu i svijet. Uh, kakvu bi ekipu Milana gledali ukoliko bi ova četiri pojačanja pristigla, a još recimo se proda Robinho (ili trampi za Gansa u Santos). Mah, strah me i maštati više... 
- rastafarian
- Kontakt:
Realno, mnogo obećavajući prelazni rok. Ako se obistine sve ove špekulacije i ostalo mislim da bi bili favoriti što se tiče Scudetta a i u LP bi mogli daleko doći..
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
malo su mi apetiti porasli nakon svih ovih špekulacija kao i nada da će dogodine milan biti još jači. nadam se da ovaj puta neće biti mr. x i y preseravanja već da će se zaista potruditi i iskesati šta para da dovedu prijeko potrebna pojačanja. ne bi bilo ni prvi ni posljednji put da se puno zujilo a malo meda dalo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Hahahaha...........koji forum!?!?!? Hahahaha....... pa da li ste vi normalni? Mancini je pricao sa Gallianiem o Ibri (svojim bivsim igracem), kakav Silva. 99% Ibra ide ili u City ili u Real. Prema tome, pricajte o Milanu bez Ibre. Vjerujte mi.
Per aspera ad astra!
- IlPrincipe
- Kontakt:
@Mecong prvo se informiši pa nešto piši :
Mancini : "Jesam li ovdje zbog Ibre? Ne, Milanovi navijači mogu biti mirni", kazao je Mancini, koji švedskog napadača smatra vrhunskim igračem, ali priznaje da u ovom trenutku njegov klub nije zainteresovan za dovođenje najboljeg strijelca bivšeg italijanskog prvaka.
Razgovarali si oko prodaje T.Silve ManCitiyju na sto je Galliani rekao 50miliona najniza cijena i zalupio mu vrata. Vjeruje se da su pričali o Tevezu i Kolarovu.
Isto tako danas i Braida i Galliani i Allegri izjavili da Ibra i T.Silva nisu na prodaju !
Mancini : "Jesam li ovdje zbog Ibre? Ne, Milanovi navijači mogu biti mirni", kazao je Mancini, koji švedskog napadača smatra vrhunskim igračem, ali priznaje da u ovom trenutku njegov klub nije zainteresovan za dovođenje najboljeg strijelca bivšeg italijanskog prvaka.
Razgovarali si oko prodaje T.Silve ManCitiyju na sto je Galliani rekao 50miliona najniza cijena i zalupio mu vrata. Vjeruje se da su pričali o Tevezu i Kolarovu.
Isto tako danas i Braida i Galliani i Allegri izjavili da Ibra i T.Silva nisu na prodaju !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.