RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
pozivam sve ljude dobre volje da pomognu drugom mostarskom simbolu....
starijoj sesttri naseg veleza -fk lokomotivi
znam da je tena velez al ne znam koliko ste upoznati
ako lokomotiva do srijede ne plati 5000 km izbacuju je iz lige
nisu neke para a klub ih nema
pomozimo lokosima
starijoj sesttri naseg veleza -fk lokomotivi
znam da je tena velez al ne znam koliko ste upoznati
ako lokomotiva do srijede ne plati 5000 km izbacuju je iz lige
nisu neke para a klub ih nema
pomozimo lokosima
Može biti samo mlađa sestra.
Red je da se pomogne, neka informacija više ?
Red je da se pomogne, neka informacija više ?
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Velezu Lokomotiva mnogo znaci. Neznam kakva je situacija ali ispadanje Lokosa bi Velezu bio velik udarac.
Rodjeni tradicionalno salju mlade i talentovane igrace u Lokose na kaljenje i redovno uzimaju dobre talente iz Lokomotive u Velez.
Velezu bi odgovarala Lokomotiva u prvoj ligi Federacije cak - ispadanje iz druge bi bilo vrlo lose.
Rodjeni tradicionalno salju mlade i talentovane igrace u Lokose na kaljenje i redovno uzimaju dobre talente iz Lokomotive u Velez.
Velezu bi odgovarala Lokomotiva u prvoj ligi Federacije cak - ispadanje iz druge bi bilo vrlo lose.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
nije mi jasno sta su cekali do sada,zasto se pomoc nije trazila puno ranije
(nego su cekali da dodju do ponora).Ovo mi lici recimo na covjeka koji je upao u zivo blato i dok se nije utopio do glave sve konto je da ce vjetar odnekud nanijeti neku slamku da se uhvati za nju i spasi se
.Steta ce biti ako izbace Lokomotivu,ali i djelom su krivi ljudi koji vode klub,hebi ga.(sad su jos ograniceni i sa vremenom)Nadam se da ce se ipak naci nekin nacin da se ovo sredi,steta bi bila velika 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nemoj,majke ti,nismo se psihički pripremili...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
tepsija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Golemo i ovo.
Who dares, wins !
AlemC85 je napisao/la:
Da nas oni konobari oderu ko macku
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
ivan.balic
- Kontakt:
Ma pare su bitne. Pusti konobare. Oko 95 hiljada eura po pretkolu.
POTPIS!ivan.balic je napisao/la:Ma pare su bitne. Pusti konobare. Oko 95 hiljada eura po pretkolu.
Ma bola ništa od toga. Sad će Ivo Miro, Jozo, ko li već to disre sve za Široki a iza Borca je RS. Nema smisla da čekamo da nam padne s neba.
Who dares, wins !
NeToBoLa je napisao/la:Ma bola ništa od toga. Sad će Ivo Miro, Jozo, ko li već to disre sve za Široki a iza Borca je RS. Nema smisla da čekamo da nam padne s neba.
Nema nista od sjedenja i prica , nego ona narodna .
Radi pa zaradi , ne moze nista iz vedra neba
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
mostarmostar
- Kontakt:
Upravo sam saznao od covjeka iz Sarajeva da je Brkovic dogovorio sa zeljom. Steta ako ode,ugovor mu istice na ljeto.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
AKO ODE ONDA JE TANOVIC NESPOSOBAN DA GA ZADRZI
POLA GODINE IMAO DA SE DOGOVORI S MOMKOM SAD GA PUSTA DA ODE DZABE
ovako su nam uzeli vladavica colica
tanovicu odlazi
POLA GODINE IMAO DA SE DOGOVORI S MOMKOM SAD GA PUSTA DA ODE DZABE
ovako su nam uzeli vladavica colica
tanovicu odlazi
bio je prošle godine intervju s Brkovićem, u povodu njegovih igara u VELEŽU. Na jedno postavljeno pitanje koje je glasilo: Za koji klub jedino možeš igrati u BiH, on je odgovorio VELEŽ. Eto toliko o pojedincima koji se kunu u klub, a kada treba nastaviti praviti planove za budućnost, oni bježe iz kluba. U sličnoj situaciji s ponudama su bili i Mara, kojeg je želio partizan, zatim Duško, kojeg je tražila Zvezda i Kulje. Tim igračima je nuđeno sve od tih klubova koji su u tom trenutku bili bogatiji od VELEŽA, ali su ostali vjerni klubu. Slično je bilo i s Vahom, kojeg je Zvezda tražila, ali ništa. uz dužno poštovanje, Brković nikada neće biti kalibar gore pomenutih igrača. Sada treba tugovati i plakati, ma nema govora, idemo dalje. Klub ne čini jedan igrač ili jedan osoba, ali mi se čini da pojedinici od ovakvih stvari žele od VELEŽA filijalu napraviti kada nisu mogli prije rata. Mnogo puta sam rekao da me Tanović ne zanima, ali sam siguran da bi klub na kraju sezone sjeo s svim igračima i porazgovaaro o eventualnim ugovorima. Ako nije mogao sačekati kraj sezone, onda nije tu klub krivac, nego ON.
Koja naivna razmisljanja ima ovdje na forumu , cu rekao je da nebi nigdje
.
Nijedan igrac kome je ostalo 6 mjeseci u klubu ne bi smio da igra u prvoj postavi. Kada to bude zlatno pravilo onda se tek moze govoriti i sistematskom radu u klubu. A Brkovic nije taj kalibar koji raja misli da jeste, imamo mi boljih igraca i vecih talenata u timu.
Nijedan igrac kome je ostalo 6 mjeseci u klubu ne bi smio da igra u prvoj postavi. Kada to bude zlatno pravilo onda se tek moze govoriti i sistematskom radu u klubu. A Brkovic nije taj kalibar koji raja misli da jeste, imamo mi boljih igraca i vecih talenata u timu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kimbo ni tvoje razmisljanje nije puno bolje ako cemo tako.
9 igraca je otislo na zimu. 9 igraca je dovedeno da se ne desi katastrofa.
Treba imati na umu da bi se Velez prosle godine ugasio da se ovo desilo sto se ove godine desilo - ali ove godine je eto sve ispalo ok. 9 igraca se dovelo ne bi li se spremili za Kup BiH - nismo bili dovoljno spremni. Plus nisu se mogli dovodit igraci koji su vec igrali u kupu (sto je 90% svih igraca) i ono sto je ostalo - dovedeno je i to nije valjalo.
Brkovic je stoga MORAO igrati jer nije bilo druge opcije - morali smo imati jednog napadaca koji valja. Ta nece valjda sam Hiros bit u napadu. Tek tad se nebi moglo ostat od raje ovde.
Znaci ako je Brkovic morao igrat - morao je igrat. I to je to. A ako Brkovic igra (onda se nema sta dogovarat u posljednja 2 mjeseca).
Nakon ovoga Brkovic je slobodan igrac. I to je to. Ne ide djaba - nego je slobodan igrac. Nije pod ugovorom.
9 igraca je otislo na zimu. 9 igraca je dovedeno da se ne desi katastrofa.
Treba imati na umu da bi se Velez prosle godine ugasio da se ovo desilo sto se ove godine desilo - ali ove godine je eto sve ispalo ok. 9 igraca se dovelo ne bi li se spremili za Kup BiH - nismo bili dovoljno spremni. Plus nisu se mogli dovodit igraci koji su vec igrali u kupu (sto je 90% svih igraca) i ono sto je ostalo - dovedeno je i to nije valjalo.
Brkovic je stoga MORAO igrati jer nije bilo druge opcije - morali smo imati jednog napadaca koji valja. Ta nece valjda sam Hiros bit u napadu. Tek tad se nebi moglo ostat od raje ovde.
Znaci ako je Brkovic morao igrat - morao je igrat. I to je to. A ako Brkovic igra (onda se nema sta dogovarat u posljednja 2 mjeseca).
Nakon ovoga Brkovic je slobodan igrac. I to je to. Ne ide djaba - nego je slobodan igrac. Nije pod ugovorom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Pustite te šuplje prešao u Želju, reko mi ovaj reko mi onaj.Kad ga vidite sa Željinim ili bilo kojim dresom onda se može pričati do sada su samo špekulacije.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.