FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Džekson je pravi napadač za Bajern
Što se Džekinog karaktera tiče, on ima dobar karakter, momak znači koji ima ljudsku vrijednost i to se ne može osporit. Jeste tada malo forsirao odlazak iz Wolfsburga, jer htio otići u veći klub, želja mu je bila Milan, a onda je City najviše zagrizao, najviše ponudio i njemu i Wolfsburgu, tako da je tamo završio.
Inače već sam rekao da bi Džeko dobro došao zbog skok igre u napadu, tu bi dobili jedan elemenat, ali ja ponavljam Gomez će nastaviti trpat, trpat će možda još i više (jest da ne znam dal je skoro i moguće da više utrpa golova
) i sad svako od vas da je trener bil donio tad odluku i bil bilo pametno i smjelo u tom trenutku reči : E sad ćemo izbacit Gomeza, ubacit ćemo Džeku da igra. A obrazloženje: Džeko je bolji u skok igri. I mislite tamo bi javnost prihvatila ovu činjenicu. U suštini je pitanje da li bi to bio i logički potez.
Druga stvar: Džeko bi znao više igrača promiješat, ali da li je bi to povećalo efektivnost, da li bi zaista mi zabili više golova?
Ja sam na temi Cityja više puta istakao da je Manchini uništio dosta samopouzdanje Džeke, jer Džeko je imao sjajan niz jedno vrijeme, ali i Džeko zna zakucat loptu nebu pod oblake. Sjetit ćemo se par utakmica Cityja, pa onda prijateljske protiv Brazila i slično. Kod Džeke dosta toga zavisi od raspoloženja.
Evo šta hoću da kažem, ako Gomez trpa, a naravno na osnovu sadašnjeg stanja, Gomez bi bio prvi izbor, a svaki novi napadač koji dođe je izazivač i sad se desi situacija Džeko duže sjedi na klupi, a onda kad bi ulazio pitanje je da li bi mogao dati maksimum, onda bi i on u nervozi fulao neke izgledne prilike. To smo vidjeli par puta u Cityju.
Gomez se već davno potvrdio u Bundesligi, tako da je smiješno reči i kada se statistika pogleda reči da je Džeko 2 puta bolji. Obojica su oni sličnog potencijala, samo ja mislim da Džeki treba još razvoja kao fudbalera, a moguće je da se ispostavi da je Edin veći igrač, jer ima još veći potencijal nego što je i pokazao, a dosta je pokazao. Samo moje je mišljenje da se Gomez puno više dokazao (to smatram sasvim logičnim) jer jednostavno Mario je duže na velikoj bini, sjetit ćemo se još Stuttgarta, pa evo sad svo vrijeme u Bayernu. Ali ne treba mu prebrojavat fule, nego treba prebrojavat njegove pogodke.
Al valjda većina ide linijom manjeg otpora
@Scweinsteiger: Ev i ja tebe da podebljam.
Ma svaka tebi čast što si takav navijač, vidim ja da ti voliš Bayern, nisam ja tebe ni ismijavao ko što si rekao, samo oštrije sam reagovao jer si faktički Marija predstavio ko kantu napadača. A ono možemo se mi razlikovat u mišljenjima, ono kad su nijanse u pitanju, nekom je bolji , nekom je lošiji, ali malo mi bilo čudno da se samo po tom , uvijek jednom te istom igraču udara od strane iste grupe ljudi. A ima drugih forumaša koji bi samo Džeku doveli jer je naš i ne razmišljajući u tom trenutku koliko se u koncept uklapa, koliko bi se para dalo, dal se neko još bolje uklapa i slično.
I još gore zaboravih napomenut, da bi ja s jedne strane i podržao transfer Džeke ukoliko bi to bilo za koliko, toliko razumne pare, jer onda bi imali dva klasna napadača. Samo sam upozorio na neke stvari, da ne bi to sve glat išlo za Džeku u Bayernu i naravno upozorio sam opet na to podcjenjivanje Gomeza (al tema o ovom napadaču mi je dosadila pa je vjerovatno neću dugo više ni spomenut, diskutujte koliko hoćete vala
Dosadilo mi ponavljat ko papagaj neke stvari
)
@amerosm: Ma što se Gerda Mullera tiče on bi se i danas uklopio (mislim da je onih godina ko kad je trpao
). Njega naravno nisam gledao uživo, ali gledao sam snimke i tu se vidi a i po onom što ljudi još pričaju da čovjek kako god da je šutirao loptu ona je ulazila. Znači mogao je on nju dotaći lagano skroz ali ona bi išla u čoše, a znao je opalit i žestoko. A kako je glavom uvaljivao i to je posebna stvar. Zamisli koliko bi on u ovom finalu protiv Chelsea ovih ubačenih kornera iskoristio
Doduše ne bi možda previše, jer neki nisu bili idealno ubačeni, ali bi bar 2-3 
EDIT: Zaboravih reči da bi nam najbolje bilo dovest Lavezzija ili nekog poput njega i onda bi naš ofanzivni dio još više oživio. E tad bi bili još bombastičniji....
Inače već sam rekao da bi Džeko dobro došao zbog skok igre u napadu, tu bi dobili jedan elemenat, ali ja ponavljam Gomez će nastaviti trpat, trpat će možda još i više (jest da ne znam dal je skoro i moguće da više utrpa golova

Druga stvar: Džeko bi znao više igrača promiješat, ali da li je bi to povećalo efektivnost, da li bi zaista mi zabili više golova?
Ja sam na temi Cityja više puta istakao da je Manchini uništio dosta samopouzdanje Džeke, jer Džeko je imao sjajan niz jedno vrijeme, ali i Džeko zna zakucat loptu nebu pod oblake. Sjetit ćemo se par utakmica Cityja, pa onda prijateljske protiv Brazila i slično. Kod Džeke dosta toga zavisi od raspoloženja.
Evo šta hoću da kažem, ako Gomez trpa, a naravno na osnovu sadašnjeg stanja, Gomez bi bio prvi izbor, a svaki novi napadač koji dođe je izazivač i sad se desi situacija Džeko duže sjedi na klupi, a onda kad bi ulazio pitanje je da li bi mogao dati maksimum, onda bi i on u nervozi fulao neke izgledne prilike. To smo vidjeli par puta u Cityju.
Gomez se već davno potvrdio u Bundesligi, tako da je smiješno reči i kada se statistika pogleda reči da je Džeko 2 puta bolji. Obojica su oni sličnog potencijala, samo ja mislim da Džeki treba još razvoja kao fudbalera, a moguće je da se ispostavi da je Edin veći igrač, jer ima još veći potencijal nego što je i pokazao, a dosta je pokazao. Samo moje je mišljenje da se Gomez puno više dokazao (to smatram sasvim logičnim) jer jednostavno Mario je duže na velikoj bini, sjetit ćemo se još Stuttgarta, pa evo sad svo vrijeme u Bayernu. Ali ne treba mu prebrojavat fule, nego treba prebrojavat njegove pogodke.

@Scweinsteiger: Ev i ja tebe da podebljam.

I još gore zaboravih napomenut, da bi ja s jedne strane i podržao transfer Džeke ukoliko bi to bilo za koliko, toliko razumne pare, jer onda bi imali dva klasna napadača. Samo sam upozorio na neke stvari, da ne bi to sve glat išlo za Džeku u Bayernu i naravno upozorio sam opet na to podcjenjivanje Gomeza (al tema o ovom napadaču mi je dosadila pa je vjerovatno neću dugo više ni spomenut, diskutujte koliko hoćete vala

@amerosm: Ma što se Gerda Mullera tiče on bi se i danas uklopio (mislim da je onih godina ko kad je trpao

EDIT: Zaboravih reči da bi nam najbolje bilo dovest Lavezzija ili nekog poput njega i onda bi naš ofanzivni dio još više oživio. E tad bi bili još bombastičniji....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Za koga će Robben igrati večeras. Pitam iz kladioničarskih razloga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebao je igrati za Holandiju, ali ce biti postedjen na ovoj utakmici i nece uopste nastupati.Virtu4l je napisao/la:Za koga će Robben igrati večeras. Pitam iz kladioničarskih razloga.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Šteta. Mislio sam tući kontra njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha a trebao je koliko ja znam igrati poluvrijeme za Bayern ,pa poluvrijeme za Holandiju ,sta bi onda Virtual iz 1 u 2 ili obrnuto ?? 

A čekaj, igrat će on, samo neće od početka, jer je ugovoreno da mora igrat bar malo. Tako su dogovorili u ugovoru za ovu utakmicu.amerosm je napisao/la:
Trebao je igrati za Holandiju, ali ce biti postedjen na ovoj utakmici i nece uopste nastupati.![]()
Evo izjave Berta Van Marwijka:
"Vertraglich ist festgelegt worden, dass er spielen muss, aber nirgendwo steht wie lange, also werde ich ihn einwechseln."
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jucer BILD objavio da nece igrati i da ce biti postedjen na ovoj utakmici. Sada ne znam od kad je ta izjava van Marwijka?effe_sa je napisao/la:A čekaj, igrat će on, samo neće od početka, jer je ugovoreno da mora igrat bar malo. Tako su dogovorili u ugovoru za ovu utakmicu.amerosm je napisao/la:
Trebao je igrati za Holandiju, ali ce biti postedjen na ovoj utakmici i nece uopste nastupati.![]()
Evo izjave Berta Van Marwijka:"Vertraglich ist festgelegt worden, dass er spielen muss, aber nirgendwo steht wie lange, also werde ich ihn einwechseln."
PS: Do mene je.

Igrao bih na livePapilon20 je napisao/la:Haha a trebao je koliko ja znam igrati poluvrijeme za Bayern ,pa poluvrijeme za Holandiju ,sta bi onda Virtual iz 1 u 2 ili obrnuto ??

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim da je ovdje naš Edin Džeko glavna tema zadnjih dana. Pa da i ja dam svoje mišljenje.
Inače stvarno sa sigurnošću ne bi mogao reći ko bi u ovom trenutku bio najbolje pojačanje što se napada tiče u Bayernu, ali svakako da bi ja najviše volio da se Džeko tu pojavi. Svakako da bi Gomez i dalje bio prvi napadač, ali Džeko je već dokazano ime u Bundesligi, i ako već dođe u Bayern, to će da bude milionski transfer i svakako da ga neće mnogo držati na klupi. Ako već Bayern bude i dalje igrao sa jednim napadačem, a hoće, odprilike podijeljena minutaža za ovu dvojicu bi bila uredu. Pa onda ko se pokaže kao bolji, neka stekne malo veće privilegija kod trenera. E sad pitanje je ko će da bude trener. Puno i od toga zavisi.
Nevezano puno za igru, htio sam da kažem da ako Džeko pređe u Bayern, u našem okruženju će biti mnogo više simpatizera Bayerna, tako da će mnogo ugodnije biti i nama trenutnim navijačima. Lijepo će biti vidjeti mnogo novih generacija, dječaka, pa i djevojčica sa Bayernovim dresovima na sebi. Nisam li upravu?
Ako se ovaj transfer realizuje i na ovoj temi će da bude dosta više simpatizera vjerujem, bit' će odma i lakše nositi se sa ovim uljezima ovdje. A svakako Bayern sa Džekom može biti samo mnogo bolji tim.
I konačno da osvojimo LP. Treća sreća.
Naše vrijeme je došlo. :DDD
Inače stvarno sa sigurnošću ne bi mogao reći ko bi u ovom trenutku bio najbolje pojačanje što se napada tiče u Bayernu, ali svakako da bi ja najviše volio da se Džeko tu pojavi. Svakako da bi Gomez i dalje bio prvi napadač, ali Džeko je već dokazano ime u Bundesligi, i ako već dođe u Bayern, to će da bude milionski transfer i svakako da ga neće mnogo držati na klupi. Ako već Bayern bude i dalje igrao sa jednim napadačem, a hoće, odprilike podijeljena minutaža za ovu dvojicu bi bila uredu. Pa onda ko se pokaže kao bolji, neka stekne malo veće privilegija kod trenera. E sad pitanje je ko će da bude trener. Puno i od toga zavisi.
Nevezano puno za igru, htio sam da kažem da ako Džeko pređe u Bayern, u našem okruženju će biti mnogo više simpatizera Bayerna, tako da će mnogo ugodnije biti i nama trenutnim navijačima. Lijepo će biti vidjeti mnogo novih generacija, dječaka, pa i djevojčica sa Bayernovim dresovima na sebi. Nisam li upravu?
Ako se ovaj transfer realizuje i na ovoj temi će da bude dosta više simpatizera vjerujem, bit' će odma i lakše nositi se sa ovim uljezima ovdje. A svakako Bayern sa Džekom može biti samo mnogo bolji tim.
I konačno da osvojimo LP. Treća sreća.

Naše vrijeme je došlo. :DDD
Zadnja izmjena: ArnelBa, dana/u 22 maj 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Za Dzeku je bolje da predje u Juventus gdje ima vece sanse da bude prvi napadac nego u Bayernu,ali nikad se ne zna...Edin je prekucao Bundesligu ,u zadnje 2.5 sezone je postigao 58 golova samo u Bundesligi,neracunajuci Ligu prvaka,EL...u Cityu je u ovoj sezoni postigao 19 golova,od toga 14 u prvenstvu na 30 odigranih utakmica gdje je pola njih poceo sa klupe... a svi znamo kako je ta liga zahtjevna,plus je imao jako veliku konkurenciju u ekipi sa 4 vrhunska napadaca...dok bi mu u Bayernu konkurencija bio samo Gomez.. Dzeko gdje god ode,Juve ili Bayern nadavat ce se golova,to je sigurno..mada ne treba zanemariti ni PSG koji ima novca a trazi napadaca sa iskustvom,a Edin ga ima,itekako... uglavnom Dzeko gdje god predje sigurno nece pogrijesiti jer oba kluba su vrhunska sa tradicijom,a ne neke instant ekipe kao sto su City gdje uspjeh zele preko noci i to je za svakog igraca veliko opterecenje!
- brzitesanj
- Kontakt:
Kako prenosi njemački list Bild, uprava Bayerna priprema ponudu za Schalkeovog kapetana Benedikta Höwedesa u cilju pojačavanja svojih obrambenih redova za sljedeću sezonu ta opnuda je navodno:5 milijon eura i Rafinhu
i Petersenom
(koji nisu pruzali neke znacajne partije kada im je trener pruzio priliku) tako je Gomez bio jedini izbor za spic napada 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Mislim da ova utakmica nikome nije trebala. Na stranu taj ugovor izmedju KNVB-a i Bayerna. Igraci Bayerna djeluju utuceni, od strane navijaca nema podrske i samo pojedine akcije nagradjuju aplauzom.
- brzitesanj
- Kontakt:
Kakva golcina Kroosa. Nadam se da ce isto ponoviti i na EP-u. Evo link za utakmicu:
http://atdhenet.tv/47349/watch-bayern-m ... etherlands
PS: Odmah izjednacenje KJH. Izgleda ovi iz Bayerna ce dobiti nagradu ako 10 minuta zadrze prednost. Sorry morao sam.

http://atdhenet.tv/47349/watch-bayern-m ... etherlands
PS: Odmah izjednacenje KJH. Izgleda ovi iz Bayerna ce dobiti nagradu ako 10 minuta zadrze prednost. Sorry morao sam.

Dugo nisam vidio AA ovako praznu
Mozda kad sam prosle godine ceko 1860 na kladionici pa upalio stream
Thomas Müller - Fußballgott
+1don_burza je napisao/la:Dugo nisam vidio AA ovako praznu
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Kako bi ti izgledao posle onakve Subote i u ovako hebeno nepotrebnoj utakmici
hebo me onaj kome bi ja ovo igro
hebo me onaj kome bi ja ovo igro
Thomas Müller - Fußballgott
- brzitesanj
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.