RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2012, 17:02

Bola treba stati u kraj tim odlascima igraca za dz i kraj price. Ako nisu u stanju zadrzati najperspektivnijeg mladog napadaca lige koji evo vec pola godine igra za prvi tim nek svi kolektivno odstupe, koji su na tim funkcijama.
Support Velez, It's logical! ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2012, 17:04

mostarmostar je napisao/la:Upravo sam saznao od covjeka iz Sarajeva da je Brkovic dogovorio sa zeljom. Steta ako ode,ugovor mu istice na ljeto.
Nije istina da je dogovorio!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2012, 17:09

Kimbo, imamo vecih talenata, ispasce da sam Brkovic licno, ali vidis li kako ti veci talenti odose sa 17 godina, tipa Kine, nema bola, kome je Velez u interesu? Cast Zvonicu i njegovom starom koji su veliki navijaci Veleza pa je Denis sada tu a ne u nekom klubu u Ceskoj trecoj ligi, ju nou vot ju vont. :mrgreen:

Bezveze je rasprava, dopustiti da ti igraci idu dzaba u konkurente u ligi nema nikakvog smisla. Ili ga na vrijeme goni iz ekipe ili radi nesto konkretno sa njim. Nema trece.
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 maj 2012, 17:59

@MostaracVelezovac
Ne znam ako citas moj post pazljivo nisi vidio da sam kritikovao upravu zasto su njega pustili da igra bez ugovora. Sada je on "iscurio" takva situacija bila nije bilo igraca al to treba da bude pouka sada kada se planira da se pravi fond igraca.

@Monto
Pricam o momcima koji su pod ugovor i vec su igrali sada ove proljece. Ima ih 5,6 koji onako spremni kao Brko mogu da bude puno bolji igraci od njega.

A ti mladi idu, neka idu ( a nema nacina da se zaustave) , nigdje nisu prispjeli i vratit ce se brzo druze jer se prosli kroz nasu skolu koja je katastrofa. Katastrofa po pitanju discipline (jedino sto imaj Mostarski talenat) a to nije dovoljno za vani.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 22 maj 2012, 18:42

Ne znam,samo opet nam 10 igraca moze otici jer im ugovori isticu na ljeto a vidim da jos niko nije produzio.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 22 maj 2012, 19:26

Evo ga opet, uprava ovo, Tana ono, mladi igraci valjaju, pa su onda supci
Itd, itd, itd

A sve sto ja vidim kad odem na utakmicu je oko 300 jednih te istih ljudi ovi ostali valjda cekaju da se velez plasira u ligu prvaka pa da dodju na stadion.
I onda price nisu isplacene plate igracima i slicno,
i zato je valjda kriv neko drugi
pa haj da napunimo stadion svaki put pa ce valjda biti i za plate igracimo
pa i da zadrzimo mlade igrace, pa i da prodamo kojeg gdjeu inostranstvo,
ko sto zeljo radi.
Zeljo moze 3 godine funkcionisati od Dzekinog slijedeceg transfera...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 maj 2012, 20:03

Rece mi jedan momak iz Mo,koji je dobar s nekoliko igraca Veleza,da je lako moguce da Velez bude sutra igrao s drugom ekipom. Znaci mozda je doslo sta novca iz Gabele :)

Ne provociram,samo ,sta vi mislite o tome ? Volio bih da cujem neka vasa misljenja. I zbog kladionice i svega.
Vjerovatno igraci ne smiju reci direktno da je prodano,pa govore ovako,druga ekipa i to...

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 22 maj 2012, 20:11

FKKrajina je napisao/la:Rece mi jedan momak iz Mo,koji je dobar s nekoliko igraca Veleza,da je lako moguce da Velez bude sutra igrao s drugom ekipom. Znaci mozda je doslo sta novca iz Gabele :)

Ne provociram,samo ,sta vi mislite o tome ? Volio bih da cujem neka vasa misljenja. I zbog kladionice i svega.
Vjerovatno igraci ne smiju reci direktno da je prodano,pa govore ovako,druga ekipa i to...
Iz Gabele samo paprike i kavade mogu doći :D :D :D :D

Ma stipu teorije zavjere, koliko se takvih gluposti po ovim forumima
napiše, ne bi trebalo ligu igrati nikako....
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 maj 2012, 20:11

FKKrajina je napisao/la:Rece mi jedan momak iz Mo,koji je dobar s nekoliko igraca Veleza,da je lako moguce da Velez bude sutra igrao s drugom ekipom. Znaci mozda je doslo sta novca iz Gabele :)

Haj bola otpepaj :evil: :arrow:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2012, 20:17

Rece mi jedna ljudina s neba da nas po cijele dane gleda i crkaje od smijeha
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 maj 2012, 20:20

I dalje stvojim pri svom.
Za sve dojave i mahalske priče rekla-kazala koje se ne uspostave tačnim,da se banuje te likove.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 maj 2012, 21:37

Samo vi šuplju valjajte, a nemojte kontati kako pojačati posjetu na stadionu.

Sutra svi u crvenim kabanicama na stajanje !

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 22 maj 2012, 21:40

Da ti ja odmah kazem da to ne moze biti tacno jer Velez nema drugu ekipu
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 maj 2012, 21:42

Bliss je napisao/la:

Da ti ja odmah kazem da to ne moze biti tacno jer Velez nema drugu ekipu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Epic ! :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 maj 2012, 21:44

Pobjedom okončati sezonu

Sutrašnjom utakmicom sa Goškom završava sezona 2011/2012. Polufinale kupa, plasman oko osmog mjesta i afirmacija 6-7 mladih igrača već sada se može rezimirati pod učinak sezone. Stručni štab na čelu sa Asmirom Džafićem, nakon utakmice sa Borcem i „matematičkog“ osiguranja opstanka u Premier ligi BiH, svoje misli usmjerio je prema predstojećoj sezoni. Pripreme i analize aktuelna su tematika u Titovoj 87 već nekoliko dana, a do potpunog usmjeravanja realizaciji planova za narednu sezonu treba preskočiti duel sa Goškom. Ekipa iz Gabele u Mostar dolazi pod imperativom pobjede, jer samo u tom slučaju mogu i sljedeće sezone igrati u Premier ligi BiH. Sigurno je da će ekipa iz Gabele igrati i sa 120 % svojih mogućnosti. Međutim, to ne umanjuje želju „Rođenih“ za novim bodovima.

Nakon popodnevnog treninga „Rođeni“ su otišli u karantin. Za razliku od meča u Tuzli stručni štab može računati na kapitena Admira Kajtaza i napadača Danijala Brkovića. Dejan Bandović ni sutra neće moći biti spreman za utakmicu, te će ga zamjeniti Adnan Bobić, koji je svojim intervencijama u Tuzli nagovjestio veliku „borbu za jedinicu“ tokom predstojećih ljetnih priprema. Slobodan Lakičević i Anel Hebibović su u trenažnom, procesu, ali je teško očekivati da zbog važnosti utakmice sutra debituju od prve minute. Suspenziju zbog tri žuta kartona odradio je i vezista Amer Jugo, te je i on na raspolaganju za sutrašnju utakmicu.

Utakmica Veleža i Goška počinje u 17.00 sati, a za one koji ne budu u prilici da prisustvuju uživo ovom meču, preostaje direktan internet prenos preko ****

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 21:49

uzmite im bolan 50 000 maraka sutra,pustite da pobjede,dodajte to na one skupljene pare i kupite ganc nov bus :D :D :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 22 maj 2012, 21:52

i ja bi prodo Gabeli bolje da nam je blize ici na gostovanje nego u trebinje samo ako ponude dobru cifru

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 21:58

nece ispasti leotar ako im pustite,vec sloboda ili slavija,ko sutra izgubi......zeljo ce pustiti sutra leotaru,cim sam vidio juniore sutra da im igraju,a pogotovo stanceskog,koji 2 godine zagrijava stative :D :D :D :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 maj 2012, 22:01

kimbo je napisao/la:Koja naivna razmisljanja ima ovdje na forumu , cu rekao je da nebi nigdje :lol: :lol: .

Nijedan igrac kome je ostalo 6 mjeseci u klubu ne bi smio da igra u prvoj postavi. Kada to bude zlatno pravilo onda se tek moze govoriti i sistematskom radu u klubu. A Brkovic nije taj kalibar koji raja misli da jeste, imamo mi boljih igraca i vecih talenata u timu.
Upravo ovo i ja govorim jos od zime, da se probaju primorati ovi neki nasi talentovani igraci da produze ugovor .Koja je onda svrha praviti mlade igrace ako ce takvi igraci otici djabe u drugi klub ,a nas klub osta bez ikakve zarade,ne vidim nikakve logike :? :evil:
Znaci trpili smo ga 2-3 godine dok nije steko rutinu i iskustvo,dosta se izgubilo bodova, sto zbog njegovog neiskustva pa je promasivo sanse,sto zbog mladosti, i sad kao finaliziran proizvod ode u konkurentski klub(ovo govorim ako Brkovic ode u zelju)i to ko na tacni dzabe,jos mu treba svezati mashnu .Ako,govorim AKO(posto se nesto suska u vezui toga)Brkovic ode dzabe u Zelju(a bez ikakve zarade za nas)onda su ljudi u upravi svi debili ili su uzeli koju pinku u svoj dzep nema druge.ako se ovo desi prvi cu ih prozvati,zimus dzaba ode Ivetic(a jos je imo valjan ugovor) a sada Brkovic .,?#%@)+-? :evil: :twisted: Ko je sljedeci???

P.S.Ovo sto" Mostarac" govori kao moro je Brkovic igrati jer nije imo ko drugi :? Kako nije ,pa sam kazes da su doveli 9 novih igraca kako nije imo ko igrati.Handzic i Pehlic su dva igraca koja igraju njegovu poziciju,oni su mogli igrati(ali je druga stvar sto su dovedeni povrijedjeni dakle opet kiks uprave :cry: )

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 maj 2012, 22:04

Ovo ljeto vas sigurno napustaju Brkovic,Pehlic i Handzic sto se napadaca tice a ima jos tu igraca kojim ugovor istice.. A niko da produzi zasto ???

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []