A ne znam baš, za vrijeme Guardiole mislim da se ne bi baš uklopio, ali sad s ovim Titomtepsija je napisao/la:Može se neko smijatim koliko god hoće ali Džeko je savršen igrač za Barcelone.Sa onakvim,nesebičnim vezistima,trpao bi nemilice.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A ne znam baš, za vrijeme Guardiole mislim da se ne bi baš uklopio, ali sad s ovim Titomtepsija je napisao/la:Može se neko smijatim koliko god hoće ali Džeko je savršen igrač za Barcelone.Sa onakvim,nesebičnim vezistima,trpao bi nemilice.
Sta ce drugo pricati.index je napisao/la:jadan i ovaj Dzeko,svaki dan ga sele u drugi klub,pa dokle majka mu stara![]()
to stvarno ne znam.tepsija je napisao/la:Može se neko smijatim koliko god hoće ali Džeko je savršen igrač za Barcelone.Sa onakvim,nesebičnim vezistima,trpao bi nemilice.
Mislim kad bi morao birati da bi mu bolja opcija bila Malaga nego PSG , jer Malaga ima Novca ali ne ulaze bas tako kao City ili Psg vec dovedu igraca da igra a ne da sijedi na klupi, sto Dzeki i odgovar,! u Malagi bi imao zagartirano mjesto u prvi 11 dok u PSG-u ?? A ako bi kojim slucajem imao ponudu od nekog "normalnog kluba" tipa Bajern onda nema razmisljanja!JohnnyDinamitas je napisao/la:Ne mislim da ce nijemci pustiti dzeku ispred "svog" gomeza, ako bayern ne promijeni sistem dzeko sigurno nece u minhen. kao drugo ne mislim da su spremni platiti toliku sumu za rotaciju, giroud je realnija opcija. Engleski mediji su smijesni, ko se god imalo informise za BvB zna da Lewandowskog ove godine 100% nece pustiti, jedino Kagawa smije u englesku. Malaga je City samo u manjem formatu, ne mislim da bi tu dobio tu potrebnu ljubav kluba. Juventus(&PSG) su mozda i najrealnija opcija, ma da bi stara dama bila najsavrsenija.
Po mom misljenju ovo je samo zataskavanje svega i mislim da ce negdje sredinom ljeta odjeknuti vijesti : Dzeko u xxxx ! A najprije da ce to biti Bayern .Sheyi je napisao/la:Cuj Dzeko ne zeli napustiti City
I ovaj Edino menadzer poce za*ebavati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.