FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Virtu4l
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2012, 22:44

Ružno ponašanje navijača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 maj 2012, 22:58

GAL je napisao/la: PS molim va moji bavarci znali kada starta trasfer period hvala
Tokom (tijekom) ljeta. :D
Gal (bez Hicinih brcica) moze jedno pitanje privatne prirode?
Zasto brkas (mijesas) ekavicu sa ijekavicom? :?

Nisam gledao tekmu (ne mogu, jos sam ranjen) ali sam malo dokucio "Sijalicin" intervju.
Tip haman ostaje i kaze kako ce Bayern dovesti klasu u veznom redu.
Ko bi to mogao biti? Da nije (jopet) Vidal. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2012, 23:01

Ovo nisu najvjerniji navijaci Bayerna, barem je to sigurno.
Robben je zasluzio podrsku, svaki zvizduk mu samo ubija moral. Od pravih navijaca je dobio aplauz kao i brdo podrske od suigraca, sasvim mu je to dovoljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 maj 2012, 23:01

MISLIO SAM NA DATUM
boli te briga kako pisem :lol: :lol: sala nako merak mi mrsko mi pisati na bosanskom lakse na ekavici
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 22 maj 2012, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 maj 2012, 23:02

1.6-1.9
Thomas Müller - Fußballgott

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 maj 2012, 23:05

don_burza je napisao/la:1.6-1.9
hvala buraz :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 maj 2012, 23:06

Sta se deres vrag te ODNIA. :D
Jedan klik na netu i dobijes odgovor. http://de.wikipedia.org/wiki/Transfer_%28Sport%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 1.7 do 31.8.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 maj 2012, 23:08

gracie don gero :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 maj 2012, 23:15

Pa navijači koji su zviždali Robbenu su poslušali neke forumaše odavde, što se sad čudite? :lol: :lol: :lol:

Dobro poslije je ispred određenih dijelova tribine dobio i aplauz, podijeljena je publika bila...Utakmicu sam gledao negdje od pola, ova utakmica je baš na silu odigrana, ali et u prvom dijelu kojeg i nisam toliko pratio su pali golovi, pa je bilo i atraktivno.

Gero ne odgovori ti Gal na pitanje :D Al sve zapažaš, nema dalje..... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 maj 2012, 23:23

http://www.****/globus/eu/9694 ... jegao.html" onclick="window.open(this.href);return false;
POSLJEDICA IZGUBLJENOG FINALA NIJE LAKO :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 maj 2012, 23:30

Navijači su puni bijesa i gorčine kao i ja ali opet nisu smijeli zviždati Robbenu jer kad nas je izvlačio svi su se klanjali. :twisted: Ovo je težak period za njega i treba dobiti punu podršku kako od navijača tako i od kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 22 maj 2012, 23:32

gera jaro de Boga ti ukloni ovu anketu finale bilo i proslo .

ArnelBa
Kontakt:

Post Postao/la ArnelBa » 22 maj 2012, 23:48

Nakon ovoga Robenn će puno teže da povrati ionako skroz poljujano samopouzdanje. :S

Al' šta možemo sad. Neka se to sve odrazi na EP, nek tu loše odigra, i onda da pravu formu i sve što ide sa tim nadoknadi u narednoj sezoni sa svojim klubom. :D
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.

♥ FC BAYERN ♥

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 maj 2012, 23:58

Ne znam zasto vas pogadja toliko to zvizdanje Robbenu, ne brinite vi za njega proci ce jedno 2 mjeseca pa ce on progutati i onu izjavu kako vise nece pucati penale ( iako bi bilo najbolje za Bayern da ne puca) te ce ih nanovo pucati iduce sezone, barem ja tako mislim.
Sto se tice tog zvizdanja navijaci koji su prisustvovali utakmici ocigledno nisu shvatili da nije zbog Robbena izgubljeno finale, vec su vise sile bile umijesane. Mi ovdje smo to shvatili i zbog toga ga podrzavamo, valjda ce i oni shvatiti. Ipak trebate uvidjeti kako je i njima, a ne samo Robbenu, znate koliko smo svi zelili taj trofej, hebe se Robbenu sto oni njemu zvizde on ce i dalje nastaviti primati tu masnu platu, a za par mjeseci ce uveliko zaboraviti taj promaseni penal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 maj 2012, 00:25

Bundesliga je napisao/la: hebe se Robbenu sto oni njemu zvizde on ce i dalje nastaviti primati tu masnu platu
Okej to, nego kad smo vec kod toga (a u zadnje vrijeme nista ne pratim, ili gotovo nista) promakla mi je informacija koliko Arjen zaradjuje. Jel Nerla uspio sta izciganciti :D ili je Holandjanin rame uz rame Riberyju, Bastiju, Lahmu...
Koliko Gomo prima ( :mrgreen: )? Ee, na to ce mi vec Klare odgovoriti. Ha se vrne iz Subaralanda. :D
GAL je napisao/la:gera jaro de Boga ti ukloni ovu anketu finale bilo i proslo .
Jbga, taman sam pomislio (da smo osvojili) da svi pokazemo screen ankete i da vidimo sta smo ocekivali (i sad nije kasno, ako ste za tako nesto) kad ono...
Sta predlazes/te za novu anketu? Svakao ce biti nesto u fazonu pojacanja (sad se ispucajte, jelde Klare :lol: ).
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 maj 2012, 00:45

[quote="geronimo"]
Okej to, nego kad smo vec kod toga (a u zadnje vrijeme nista ne pratim, ili gotovo nista) promakla mi je informacija koliko Arjen zaradjuje. Jel Nerla uspio sta izciganciti :D ili je Holandjanin rame uz rame Riberyju, Bastiju, Lahmu...
Koliko Gomo prima ( :mrgreen: )? Ee, na to ce mi vec Klare odgovoriti. Ha se vrne iz Subaralanda. :D

Robben ti zaradjuje po novom ugovoru 750.000 € mjesecno, sto znaci da godisnje izadje na 9 miliona €.
Inace sam razocaran u tebe. @effe_sa i ja vec mjesecima vodimo diskusiju oko Gomeza i o tome vrijedi li on tih 10 miliona €, a ti ko fol ne znas koliko zaradjuje. :lol: :lol: :lol:
Sto se tice Bayerna top 5 sto se plata tice su:

1. Schweinsteiger
2. Ribery
3. Gomez
4. Lahm
5. Robben

Zadatak ! Pronadjite uljeza. :D :D :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 maj 2012, 00:51

@ Geronimo

Eto odgovori ti Amerosm, koliko znam Robben je prije novog ugovora zaradjivao 7 milki, a sad znaci 9. Eh pa nema se sta ljutiti na zvizduke :lol: :lol: . A sto rece Amerosm kao nisi primijetio koliko puta je covjek pomenuo tih 10 milki za Gomeza :mrgreen: :mrgreen: .

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 maj 2012, 00:57

@BuLI, Robben je imao dosta manja primanja, kakvih 7 miliona.
Oko Gomeza sam postavio zamku ( :mrgreen: ) jer hocu da vidim koliko nas Klare prati. :lol:
Inace, lipog Maria vise bije glas zbog odstete nego zbog primanja. Oko te cifre se uopste ne cudim i kada sam nekima govorio za te plate, ostali su zabezeknuti.
Pizza je imao u jednom Bremenu 4,5 mio, sta mislite da ce kod Bayerna biti manje? :?

@amerosm, razocaran sam i ja u tebe ako si mislio da ja gotivim Gomeza (a jesi, sudeci po zadnjim postovima). :D
Nesto si ti to pobrkao jarane. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 maj 2012, 01:04

geronimo je napisao/la:Pizza je imao u jednom Bremenu 4,5 mio, sta mislite da ce kod Bayerna biti manje?
Misljenja sam da bi Bayern stvarno trebao poceti smanjivati te ipak astronomske place, na stranu sto je ovo Bayern gigant Njemackog fudbala, ali sto je previse previse je, koliko izdvajaju na plate, mogli su komotno dovesti jednog odlicnog igraca. Jbg ljudi prate trend, vide City i ostali bogataski klubovi dizu plate, pa i oni poceli, valjda se boje da bi igraci odbili uopste potpisati ugovore bez tolikih primanja ( a mozda i bi ko zna ). Izgleda nema vise onog starog srcem za klub, mogli bi oni prezivjet i s 6 miliona, a ne 10. Nisu valjda toliki porezi, pa da ne dobiju mnogo novca.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 maj 2012, 01:30

Wesley Sneijder je rekao: "Kad je riječ o meni, Robben na ljeto dolazi u Inter." Rekao je da je ovo skandalozno (zviždanje), i da niko iz Bayerna nije Robbenu pružio potporu poslije subote.
Totalno sam kontra ovog. Mislim da nakon sto je produzio ugovor,da od ovog nema nista. Robben je vjerovatno iziritiran ovim svime,al na kraju krajeva nea sansi da ga Uli pusti...
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []