FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

inacefindecko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la inacefindecko » 23 maj 2012, 10:58

kad smo igrali protiv repke, bili su neki klipovi na soource.ba i bilo je kao izjava aktera gdje je Ibričić govorio da je Željo najveći klub i da je ko mali podržavao Želju?
jel to istina i ako neko slučajno ima taj video klip?

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 23 maj 2012, 11:02

Naravno da bih volio da se ta Grbavica pocne sutra raditi ali koliko vidim iz Osimovih izjava to bas i nije odmah u planu.. On sam rece da je na redu trening kamp jer ce to za par godina biti Uefa uslov za licencu i takmicenje u premijer ligi. Nije uopste ostavio dilemu da cemo zavrsiti taj kamp,Stoga sam ubijedjen da cemo u skoroj buducnosti rijesavati i ostale Uefine standarde.Samom tim pomocni teren iza sadasnje zapadne tribine se moze iskoristiti u planiranju i projektu za sve sto Uefa trazi.Nije uopste losa ideja da se orijentacija samog terena prilagodi stanju na samom terenu pogotovo sto ni sada nemamo bas pravu orijentacu sjever jug

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 maj 2012, 11:31

inacefindecko je napisao/la:kad smo igrali protiv repke, bili su neki klipovi na soource.ba i bilo je kao izjava aktera gdje je Ibričić govorio da je Željo najveći klub i da je ko mali podržavao Želju?
jel to istina i ako neko slučajno ima taj video klip?
http://www.s.ource.ba/clanak/7008898691 ... C4%91endan" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 maj 2012, 11:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Volio bih ovog momka vidjeti u našem timu.Lijevak je, mlad, perspektivan, po transfermarktu ugovor mu važi do 31.12.2011, znači da je sigurno slobodan na kraju ove sezone.Lego bi nam pravo.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/amer- ... 70188.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj bi bio odlican, sjecam se jos iz veleza koliko nam je muke zadao po lijevoj strani uuuuu
Ja cu reci da postoji realna mogucnost da od ovog bude nesto, dakle postoji mogucnost i mislim da bi to bilo najvece pojacanje Zelje u zadnjih nekoliko godina i to iz mnogo razloga. Dobar igrac, dosta mlad, zeli napredovati, pametan, levak, a veznjak sa nekim evropskim crtama koje nisu karakteristicne za nase igrace.
Upravo tako i ono sto sam ja primjetio igra iz trka, dodavanje na prvu.Obradovao si me opet :mrgreen:
Ono sto jutros cujem da je izvjesna opcija odlaska Adilovica u Ukrajinu i da se sprema dolazak nekog novog napadaca :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 23 maj 2012, 11:45

hvala ti puno :)
prepirem se sa jednim pitarom, kaže Ibričić i Miske veliki fanovi FK Sarajeva :lol:

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 23 maj 2012, 11:46

http://tuzlalive.ba/sport/rubrika/fudbal/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kruži priča da će Željo pustiti Leotaru 1:0 i u nekim kombinacijama povalit će Slobodu.
Ove priče podgrijava vijest da će Željo na Policama nastupiti bez skoro pola tima. Neće biti strijelca Adilovića, izostat će i golman Gušo, Amar Osim će odmarati strijelca Svraku kako bi bio odmorniji za reprezentaciju (?) koja uskoro odlazi na seriju prijateljskih utakmica. Pazite, Amar Osim štedi Svraku zarad reprezentacije u kojoj će odigrati najvjerovatnije 5-6 minuta!?

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 23 maj 2012, 11:51

Citam na probi Adnan Gabeljić i vidim poznato mi ime, malo pretrazim i vidim da su nasi novinari vec pisali o njemu , zivi u St.Louisu, visok 190, tek 92. godiste. Prema ovom klipu strasno kretanje, brzina, sut iz daljine, slobodni udarci . Veoma bitno slobodan je igrač,a prema konstituciji bas igrac kakvog Amar trazi za napadaca. Otkud on kod nas i to na probi, da nije imao kakvih povreda, zna li neko nesto vise ? Je li od sutra pauza ili ce biti jos treninga ? Nadam se da nije neki drugi Adnan Gabeljić :mrgreen:

Vrijedi pogledati svih 10 minuta :

[youtube][/youtube]

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 maj 2012, 11:57

Mijau je napisao/la:http://tuzlalive.ba/sport/rubrika/fudbal/
Kruži priča da će Željo pustiti Leotaru 1:0 i u nekim kombinacijama povalit će Slobodu.
Ove priče podgrijava vijest da će Željo na Policama nastupiti bez skoro pola tima. Neće biti strijelca Adilovića, izostat će i golman Gušo, Amar Osim će odmarati strijelca Svraku kako bi bio odmorniji za reprezentaciju (?) koja uskoro odlazi na seriju prijateljskih utakmica. Pazite, Amar Osim štedi Svraku zarad reprezentacije u kojoj će odigrati najvjerovatnije 5-6 minuta!?
Guso sigurno nece braniti pa nije branio ni protiv kozare, nece biti Adilovica jer pregovara za novi anagazman, Svraka ce sigurno odmarati za repku, momak je odigrao sve utakmice ove sezone odmarao ga je i protiv kozare pola tekme, Nece biti Vasilica jer je povrijedio nogu, nije ga bilo ni protiv kozare, nece igrati ni Bogi ostao je u Sarajevu iskrenuo je zglob.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 maj 2012, 12:00

Još jedan primjer fekalnog novinarstva!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 maj 2012, 12:03

Novinarstvo ???
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 maj 2012, 12:04

Pa dobro u pravu su ne moze nas niko pobjediti :mrgreen: Salu na stranu ja znam da je Leotar bas korektan kad smo mi u pitanju,tako da me ne bi zabolio poraz ako im zatreba.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 23 maj 2012, 12:05

Zbog ovoga bi volio bas da pustimo Leotaru koji iako je iz Sumske je jedan meni vrlo drag klub... Koji nikad nije zapinjao protiv nas otkako se Amar vratio a za ti vrijeme nase konkurente je redovno pobjedjivao...
Zbog ovih izjava volio bi da Sloboda ispadne jer svakako njih ce Slavija pobjediti 2 i vise razlike jer je dosta bolja i ozbiljnija ekipa a na klupi imaju znalca za razliku od najljepseg trenera u BiH koji je po medijima omalozavao i blatio nas klub pred finalne utakmice Kupa BiH....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 maj 2012, 12:07

bistrikboy je napisao/la:Pa dobro u pravu su ne moze nas niko pobjediti :mrgreen: Salu na stranu ja znam da je Leotar bas korektan kad smo mi u pitanju,tako da me ne bi zabolio poraz ako im zatreba.
Nije važno kako će proći danas, nista nam ne treba...mogu i pijani igrati , zaslužili su da igraju pod gasomm..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 23 maj 2012, 12:11

O igračima na probi:

Jasmin Šuntić - igrao za Jedinstvo, Goražde, prestar već, ništa od njega
Adnan Gabeljić - prije par godina dobio poziv za U-18 reprezentaciju SAD-a, iskustvo sa Lazarom nam govori da ne zaključujemo ništa iz ovih klipova
Mirza Bekrić - zabio gol na utakmici Radnički-Željo, lijevi bek
Sanel Fejzić - bio na probi u Sarajevu i Olimpicu, nije prošao
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 maj 2012, 12:13

jos uvijek bole ona 4 gola :lol:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 23 maj 2012, 12:16

Ispod onakvog kretenskog teksta ja ne bih imao obraza da se potpisem, ako je potpis doticnog gospodina uopste tacan......Ispade da Zeljo svako malo "odlucuje" o tome ko ce ispasti, i u bivsoj drzavi pa evo sada i u ovoj.....kako li onda nismo nikada bili pod istragom za bilo sta, a i da jesmo nikad se nista nije naslo....ne mogu da vjerujem na sta su ovi kvazinovinarski smetljari spremni......fuj

Kakve veze ima jel Amar ostavio 9 igraca u Sarajevu ili nije, da li odmara nekog ili ne....on je trener i to je njegovo pravo....ako hoce izvesti 11 juniora nek ih izvede, pa sta god bilo.....
evidentno je da se Slobodi tresu gaće od straha...nek izadju igraci lijepo na teren, nek ostave srce na njemu, pa sta bude....ako izgube, cestitati protivniku i slijedece godine prekucati drugu ligu i vratiti se tamo gdje objektivno i pripadaju.....a ne ovakvim provincijsko-balkanskim podmetanjima i teorijama zavjere uvijek kriviti neke druge za vlastiti nerad i neuspjeh.....fuj

na kraju, sta to Zeljo dobija ako ostavi Leotara, a izbaci Slobodu i obrnuto?....pare sigurno ne, jer da ih ima Leotar ne bi ni dosao u ovu poziciju isto kao ni Sloboda....idemo dalje, sta jos Zeljo moze dobiti, mozda mu je drazi Leotar od Slobode???? Fuj....

a na kocku se stavlja nevjerovatna serija utakmica bez poraza, dominacija kakva se ne pamti ovdje i dugo, dugo, duuuugo vremena ce biti samo pusti san za sve ostale, posebno za Slobode, Leotare i sl....na kocku se stavlja odlican pozitivni momenat koji je ostvaren ove sezone i trenutak kada je Zeljo ponovo ojacao kao brand i kada se vratio tamo gdje mu je realno i mjesto, na mjesto najboljeg BH kluba svih vremena......

Generalno, moje licne simpatije su na strani Slobode, ali ako se budu bavili teorijama zavjera i uzdali se u druge a ne u same sebe, onda su zasluzili da ispadnu.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 maj 2012, 12:17

Kad smo vec kod Ibricica, on je jos u Amarovom prvom mandatu bio na probi kod nas, ali ga je Amar otjerao, to mu je jedan od losijih trenerskih poteza bio.
FKŽ !

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 23 maj 2012, 12:19

TeaM87 je napisao/la:Kad smo vec kod Ibricica, on je jos u Amarovom prvom mandatu bio na probi kod nas, ali ga je Amar otjerao, to mu je jedan od losijih trenerskih poteza bio.
Nije istina Ibričić je na probi bio kada su bili i Zec i Alispahić a to je 2 god nakon odlaska Amara...
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 12:20

A jbg, treba kontati i Ibričića, voli više sjediti u Moskvi na tribinama, nego u Sarajevu, za razumiti je to :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2012, 12:22

Pile čuo sam da su naši otišli u Belgiju po napadača, jer je moguće da Adilović ode u Ukrajinu.A što se tiče Osmanagića, ako ga Amar premunta onda u evropi idemo hladno na RB Salzburg, pa nek gori sve :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: addebisi, Amazon [Bot], Cwirek, NekoSaDaleka i 49 gostiju.