Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ja bih radije da vi pustite GOŠKu
Leotar ili Slavija nek ispadne, nema mi mržih klubova u ligi.

Čelik Zenica 1945
Gošk ispada u slučaju da oni i Slavija budu imali isto bodova, jer je Slavija dobila Goška i kući, i na strani
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovo zadnje kolo miriše na ŠAJBERICU iz 1985/86. vidjet će te......

Nimla_RZ je napisao/la:Ja bih radije da vi pustite GOŠKuLeotar ili Slavija nek ispadne, nema mi mržih klubova u ligi.
Jarane, da ti iskreno kažem, više volim Leotar, nego Gošk

AlemC85 je napisao/la:ovo zadnje kolo miriše na ŠAJBERICU iz 1985/86. vidjet će te......![]()
![]()

koliko ce sad timova biti ukljuceno u skandal? svi osim celika, travnika, kozare i zvijezde...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Eo jedna za danas
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Joj kakva nam je liga, gledam na remiu samo tri utakmice u ponudi ono ostalo izbacili , haha sve muljaza..
- vidovitadjemila
Opet se potvrdjuje koliko se vjeruje u POSTENJE u nasoj ligi.Udjem u BET LIVE i imam sta vidjeti.Kvota na Zeljeznicar Sampiona osvajaca kupa ,kluba koji je zadnji put izgubio u Travniku u 3 kolu je 5.00 a na Leotar koji se grcevito bori za opstanak i ima duplo manje bodova 1.35.Da nije zalosno bilo bi smjesno.U bilo kojoj drugoj svjetskoj ligi ove kvote bi bile 1.6 na sampiona i to zato sto domacinu treba inace bi bile manje.
E puko sam 2 na Zelju malo zicero jos skupio 5 parova i stavio cenera iz inata.
Ako Zeljo ovo izgubi ne da je sramota nego ne treba ovo stvarno ni pratiti vise.Moje misljenje
Ako Zeljo ovo izgubi ne da je sramota nego ne treba ovo stvarno ni pratiti vise.Moje misljenje

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ANTIFA ! je napisao/la:Eo jedna za danas
[youtube][/youtube]
Joj Antifa, nemoj ložit' raju

a pazi nesto, nemora znacit da ce tako bit..i ja isto nevjerujem da ce zeljo izgubit,pa makar dosoa sa pola ekipe ,isto na gosk 1,8, da nije smijesno bilo bi zalosno..al vidjet cemo sve danas,po meni zicer je samo slavija ovo ostalo i nemora da dodjevidovitadjemila je napisao/la:Opet se potvrdjuje koliko se vjeruje u POSTENJE u nasoj ligi.Udjem u BET LIVE i imam sta vidjeti.Kvota na Zeljeznicar Sampiona osvajaca kupa ,kluba koji je zadnji put izgubio u Travniku u 3 kolu je 5.00 a na Leotar koji se grcevito bori za opstanak i ima duplo manje bodova 1.35.Da nije zalosno bilo bi smjesno.U bilo kojoj drugoj svjetskoj ligi ove kvote bi bile 1.6 na sampiona i to zato sto domacinu treba inace bi bile manje.
- Armageddon2012
- Kontakt:
danas fino kokice u 17 h i opusteno uz tranzistor i bht,sapunica
najzanimljivije od svega sto sloboda i slavija,ko ispadne,uopste nece moci prigovoriti zelji i velezu sto su uzeli lovu,jer ni zeljo ni velez ih ne izbacuju direktno posto slavija i sloboda sami imaju priliku da odluce o svojoj sudbini u medjusobnom mecu!
dijametralno suprotna situacija od one kad smo mi ispadali,jer mi smo pobjedili veleza 4-0 u zadnjem kolu,ali nas su direktno izbacili zeljo prodajuci guzicu zepcu i ugljevik banovicima

najzanimljivije od svega sto sloboda i slavija,ko ispadne,uopste nece moci prigovoriti zelji i velezu sto su uzeli lovu,jer ni zeljo ni velez ih ne izbacuju direktno posto slavija i sloboda sami imaju priliku da odluce o svojoj sudbini u medjusobnom mecu!
dijametralno suprotna situacija od one kad smo mi ispadali,jer mi smo pobjedili veleza 4-0 u zadnjem kolu,ali nas su direktno izbacili zeljo prodajuci guzicu zepcu i ugljevik banovicima

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- delpiero20
- Kontakt:
Sve je na Velezu jer ocito Zeljo ide u Trebinje da izgubi sto nije nikako korektno...
Rudar dobija, Slavija dobija i da Sloboda bude bolja

i opet je VELEŽ najčasniji........delpiero20 je napisao/la:Sve je na Velezu jer ocito Zeljo ide u Trebinje da izgubi sto nije nikako korektno...

danas je kombinovan prenost na bht Slavija - Sloboda i Siroki - Olimpik
- delpiero20
- Kontakt:
Ja ako u nekog vjerujem onda vjerujem u Celik i VelezAlemC85 je napisao/la:i opet je VELEŽ najčasniji........delpiero20 je napisao/la:Sve je na Velezu jer ocito Zeljo ide u Trebinje da izgubi sto nije nikako korektno...
Rudar dobija, Slavija dobija i da Sloboda bude bolja![]()

- vidovitadjemila
jbg ja sam probao odigrati pa sta god bude.Najvise me vuce to sto cisto sumnjam da ce Amar osim dozvoliti bilo kakvu muljazu.Zbog toga sto je ipak njegov otac predsjednik komiteta.Ako hoce da sacuvaju pricu o postenju trebali bi dobiti ili bar ne izgubiti a X2 je 2.20 jbt.Ma moje je misljenje da treba probati pa sta bude.Mislim da ispada Leotar, pa cemo vidjeti.Jest da ovaj GoSk izgleda moli da izleti ali zasto je onda tolika kvota na njega.Hajdemo onda igrati na Velez.Ne ja ipak mislim da Zeljo dobija u Trebinju i da je time prica gotova 
A mogu jos i pojedinci dobro zaraditi na kvoti

A mogu jos i pojedinci dobro zaraditi na kvoti

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
nasa liga me sve vise podjeca na englesku, neizvjesnost do posljednjeg kola..

Armageddon2012 je napisao/la:danas fino kokice u 17 h i opusteno uz tranzistor i bht,sapunica![]()
![]()
![]()
dijametralno suprotna situacija od one kad smo mi ispadali,jer mi smo pobjedili veleza 4-0 u zadnjem kolu,ali nas su direktno izbacili zeljo prodajuci guzicu zepcu i ugljevik banovicima![]()
Sve 100 % tacno.
index je napisao/la:nasa liga me sve vise podjeca na englesku, neizvjesnost do posljednjeg kola..![]()
![]()
![]()
Upravu si, još da ima ko u nas da se sukne k'o onaj od Wolwerhamptona navijač ( 1 na 10000 )

1 na 1000 pardon