Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 13:02

Danas saznajemo cija majka crnu vunu prede ... ko ispada a ko ostaje.

Ja mislim da ispada Leotar.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2012, 13:06

GOŠK želi da ispadne, ali može ostati u ligi, ni kriv ni dužan :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 13:12

Ma nema u Vrapčićima imaju dobre uslove za igru, ( kiša je padala jučer čitav dan ) klizati će se bolje :mrgreen:
A sada ozbiljno, nadam se da ljudi u Veležu neće dopustiti neke mutne radnje, jer ipak, koliki - toliki publicitet ima ova naša liga, tako da bi bilo previše ofirno da to urade :roll:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2012, 13:27

Ukoliko gosti izgube u Trebinju, onda će mi sumnja u regularnost osvojene titule biti još veća..

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 maj 2012, 13:28

hilmo je napisao/la:Ukoliko gosti izgube u Trebinju, onda će mi sumnja u regularnost osvojene titule biti još veća..
Cuj to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajde malo obrazlozi bas da vidim :lol: :lol: :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 maj 2012, 13:38

Ma gosk ispada, kad nisu iskoristili ne jednu vec dvije domace utakmice da rijese pitanje opstanka et bas ce sad da kupe protiv veleza :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 23 maj 2012, 13:40

hilmo je napisao/la:Ukoliko gosti izgube u Trebinju, onda će mi sumnja u regularnost osvojene titule biti još veća..

obrazlozi to molim te inace brisi post jer pljujes po klubu koji je ove godine izdominirao kao niko do sad

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 23 maj 2012, 13:49

Ne mogu da vjerujem da se vode ovakve rasprave o mogucem Zeljinom porazu,kao da Zeljo nema prava da izgubi utakmicu i da izvede kombinovani sastav.Zeljo ce ba igrati na pobjedu ko sto je igrao i prethodnih 29 utakmica i to je to.Naravno da postoji mogucnost da izgubi,pa Leotaru gori a motivisanje ekipa koje su vec sve osvojile je tesko,to se vidjelo i u utakmici sa kozarom.Zeljo se svojim radom tokom citave sezone doveo u situaciju da danas da priliku igracima koji su manje igrali i svojim juniorima i kraj price.
SLOBODA NAVIJAČIMA

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 maj 2012, 13:50

jug-onostalgicar je napisao/la:

obrazlozi to molim te inace brisi post jer pljujes po klubu koji je ove godine izdominirao kao niko do sad
Evo ja cu ti obrazloziti.

Leotar je do sada Zeljeznicaru poklonio 71 bod pa je Zeljo duzan da pusti danas jer ipak je Leotar odigrao kljucnu ulogu u pustanju tako velikoga broja bodova Zelji. A u kupu uprava kluba iz Trebinja je bacila sihire svim ucesnicima kupa pa niko nije uspio postici go Zeljeznicaru i tako se doslo i do titule kupa.

Vidis da je konj da se drugacije ne izrazim. Svi klubovi nakon osvajanja titule ili osvajanja zacrtanoga cilja u igru pustaju mladje igrace da osjete taj naboj prvog tima i da se nametnu. Plan Amara Osima je bio da se stigne do brojke od 70 bodova da bi premije igracima bile vece. To je taj zadnji cilj za koji je govorio. Prvi je bio titula za koju igraci dobijaju premiju (ne znam iznos) drugi je kup igraci dobijaju po 2.000 KM a treci je broj osvojenih bodova 200 KM po bodu. Neka me ispravi ko je bolje upucen. Je li 100 ili 200 maraka po bodu.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 maj 2012, 13:53

PL BiH -1 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:

Evo ja cu ti obrazloziti.

Leotar je do sada Zeljeznicaru poklonio 71 bod pa je Zeljo duzan da pusti danas jer ipak je Leotar odigrao kljucnu ulogu u pustanju tako velikoga broja bodova Zelji. A u kupu uprava kluba iz Trebinja je bacila sihire svim ucesnicima kupa pa niko nije uspio postici go Zeljeznicaru i tako se doslo i do titule kupa.

Vidis da je konj da se drugacije ne izrazim. Svi klubovi nakon osvajanja titule ili osvajanja zacrtanoga cilja u igru pustaju mladje igrace da osjete taj naboj prvog tima i da se nametnu. Plan Amara Osima je bio da se stigne do brojke od 70 bodova da bi premije igracima bile vece. To je taj zadnji cilj za koji je govorio. Prvi je bio titula za koju igraci dobijaju premiju (ne znam iznos) drugi je kup igraci dobijaju po 2.000 KM a treci je broj osvojenih bodova 200 KM po bodu. Neka me ispravi ko je bolje upucen. Je li 100 ili 200 maraka po bodu.
100 km po bodu.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 23 maj 2012, 13:54

A koliko ste vi igrali u Trebinju.I ja mislim da ste vi bolja ekipa od Leotara,a zijanite glatko,jeste li bolji od Zvijezde ,pa zijanite ,ponizavali vas ljudi na terenu.
Ovde izgleda samo Zeljo ne smije da izgubi nijednu tekmu.Zelji se pika pobjeda samo onda kada pobijedi 5 razlike.
Ako Zeljo izgubi od Leotara,citavo prvenstvo ce biti neregularno jel.Pa vi ste pitari jedva kuci dobili Leotara.Da li vam je sumnjiva utakmica protiv Goska na Kosevu?Vi ste bolja ekipa,ljudi vas namlate 2 razlike,mi ih opalimo peticom.Jeste li sumnjivi vi imalo? Pa kad bi se samo tako gledalo onda ste vi najsumnjivija ekipa prvenstva.
Mi dobijemo sve redom,uzmemo duplu krunu i tebi nije logicno da smo opusteni.Pa jedva smo sada dobili Kozaru na Grbavici.Ali opet pobijedili.Ja vise ne znam kuda ide ova vasa prica.Zeljo je eto naneregularniji u prvenstvu ako izgubi danas.hebote ko da smo Barca,pa ne mozemo zijaniti nigdje.Ovo isto kao da Leotar nikada nikoga nije dobio kuci,pa je sad nemoguce da pobijedi.Mi jesmo bolji,ali i Sarajevo je bolje od mnogih,pa ne moze tri tekme da pobijedi nikoga,gubi od Goska na kosevu,brukaju se svake dvije utakmice po jednom,a bolji su,ali oni su regularni.
Dajte bolan vise,odakle vam dolaze takve ideje nakaradne.Pohvalite bar jednom nekoga ko to zasluzuje.Svaki put je Zeljo pod vasim pritiskom zato sto ne smijenikada i nigdje da kiksa.A svi ostali mogu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 14:13

Ja poštujem ono što je Željo u ovoj sezoni uradio, postavljaju neke nove norme u našem fudbalu, i to mi se sviđa. Mnoge ekipe će težiti da budu bolji od njih, i time će, svi zajedno, svjesno ili nesvjesno, raditi na unapređenju naše domaće lige. Jedino što ne volim je to što je titulu osvojio Željo :mrgreen: :mrgreen: al ipak poštujem, da je iko bolji ove sezone bio od njih, odnijeli bi titulu, ne oni. Al nadam se da će ovaj put da se zadrže malo duže u Evropi, ili ako ništa da ne primaju po 5 golova po utakmici ( bez uvrede ) sretno vam. Vaš uspijeh kao i svake ekipe što igra Evropu na ljeto je i uspijeh našeg fudbala.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 maj 2012, 14:16

sve je ovo namješteno, Sarajevo je moralni osvajač Premijer Lige. :lol:

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 maj 2012, 14:45

Čitavu sezonu priča se svodila ''babo Osim'' šteli svom sinu, pa su zato oboreni toliki rekordi, sada odjednom, ako Željo izgubi to je opet namještaljka. De se vi prvo dogovorite, jer ni nama koji volimo Želju više nije jasno koja je teorija zavjere u pitanju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 14:49

Ne znaju to ni ti teoreticari, nego je najlakse optuzit drugog za svoje probleme. To najbolje znaju komsije.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 23 maj 2012, 14:56

pa dogovorite se i vi jeste li prekucali ligu ili niste.oborili sve rekorde posteno dali najvise golova primili najmanje niko ne osporava dupla kruna okej.a jel normalno onda da kvota na leotar bude 1,35?nije normalno pa makar igrali sa 5im timom.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2012, 14:57

ako VELEŽ izgubi čeka ih ovo.........

slika :lol: :lol: :lol: :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 maj 2012, 14:58

Schlager je napisao/la:ali ipak se nadam da nece biti na kosevu bas 0-4,ili tako nesto,treba ipak sacuvati obraz,iako potpuno podrzavam ovaj stav kluba da se ne zapinje nesto previse tamo i da se igraju djeca. 8)
Ovo je razmisljanje jednog starijeg forumasa sa BL foruma. Citajuci postove pojedinih navijaca Borca sa ovog foruma dodje se do zakljucka da Borac SMIJE ici u goste sa mladim timom a Željo NE SMIJE. A oba tima nemaju za sta da se bore. Znaci, Borac SMIJE svoje igrace poslati na kratki zasluzeni odmor a Željo NE SMIJE.

Razlika je samo u arsinima ... 8-)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 23 maj 2012, 15:15, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 23 maj 2012, 14:58

fredi je napisao/la:pa dogovorite se i vi jeste li prekucali ligu ili niste.oborili sve rekorde posteno dali najvise golova primili najmanje niko ne osporava dupla kruna okej.a jel normalno onda da kvota na leotar bude 1,35?nije normalno pa makar igrali sa 5im timom.
pa ne odredjuje Zeljo kvote

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2012, 14:59

fredi je napisao/la:pa dogovorite se i vi jeste li prekucali ligu ili niste.oborili sve rekorde posteno dali najvise golova primili najmanje niko ne osporava dupla kruna okej.a jel normalno onda da kvota na leotar bude 1,35?nije normalno pa makar igrali sa 5im timom.
Stavi ti pare na Zelju. ;)

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Orjuna i 11 gostiju.