FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nemate šta da strahujete, vi ste sigurni i ako izgubite od Slavije (nebitno kojom razlikom). Ispada GOŠK ili Leotar, ako kojim slučajem Željo s b sastavom dole uzme 3 boda.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Probisvjet
- Kontakt:
Sto se mene tice neka Zeljo izgubi i sa C ekipom samo neka mi ne ispadnemo. Mogli su poslati i kontrolore iz grasa, njima nije potrebna pobjeda.spielführer_21 je napisao/la:Nemate šta da strahujete, vi ste sigurni i ako izgubite od Slavije (nebitno kojom razlikom). Ispada GOŠK ili Leotar, ako kojim slučajem Željo s b sastavom dole uzme 3 boda.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- spielführer_21
- Kontakt:
Zašto Borac igra s juniorima danas iako utakmica ima kakvog-takvog značaja, ipak mogu završiti treći? Iz istog razloga i Željo igra s izmijenjenim sastavom, nema razloga riskirati povredu nekog od važnijih igrača, a pripreme za Europu počinju za manje od mjesec dana i šta ćeš kad ti igrač ne može odraditi pripreme kako treba?Probisvjet je napisao/la:Sto se mene tice neka Zeljo izgubi i sa C ekipom samo neka mi ne ispadnemo. Mogli su poslati i kontrolore iz grasa, njima nije potrebna pobjeda.spielführer_21 je napisao/la:Nemate šta da strahujete, vi ste sigurni i ako izgubite od Slavije (nebitno kojom razlikom). Ispada GOŠK ili Leotar, ako kojim slučajem Željo s b sastavom dole uzme 3 boda.
Naravno, Željo može i sa ovim sastavom uzeti Leotara, samo što pobjeda nije izvjesna kao da igraju s najboljima.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
- Kontakt:
Nema ti šta bit sumnjivo u vezi utakmice Veleža i Goška.Kvote su bile tako postavljene a raja uplaćuje masovno na Veleža i normalno to dovodi do pada kvota, znači samo ulozi dovode do pada kvote.Velež neće izgubiti ruku dajem, i sam sam natovario love na Veleža!harry_90 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakva me nervoza dere,znaci sinoc nisam 2 sata spavao kako treba zbog meca.. isto kao da igramo finale LP a ne za opstanak u ligi..
Na prostoru već odavno dotrajalog pomoćnog terena Stadiona Tušanj, u toku radova će biti izgrađen nogometni teren sa vještačkom travom površine 7217 m2 (na planu označen sa 1), zatim manji nogometni teren sa vještačkom travom površine 1450 m2 (označen sa 2), i plato sa prirodnom travom površine 2358 m2 (označen sa 3).
Vrijednost radova iznosi 514.652 KM, sa kojima će biti urađeni isključivo spomenuti tereni. Rekonstrukcija tribine, ograde i svlačionica će čekati bolja vremena.
I da posto se kladim i pratim kako se kvote krecu na stranim kladama i pogledam da je jutros kvota na pobjedu Goska bila 1.60,dok je sad skocila na 2.10,dok je na pobjedu Veleza na svom terenu kvota iznosila 4.40 dok se sad spala na 2.80sumnjivooo..
Leotar - Zeljeznicar kvota na prvaka BiH jutros je iznosila 5.15 - 6.00 zavisi koju kladu pratis,a sada je pala 3.40 do 3.50 ..
Slavija - Sloboda strane klade nam ne daju ni malo sanse kvota se krece oko 7-8 .. dok na domacina 1.30..
Sretno nam danas u Lukavici,ako ne mozemo pobjedit ili nerijesno odigrati onda se nadam minalmom porazu koji bi nam godio da ostanemo u PL.. vjerujem u postenje Zeljeznicara i Veleza
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ma vi ste nebeski narod, izmislili fudbal, lažu englezi treba im j e b a t mater.za_zivot_cijeli je napisao/la:Niti u jednom slovom se u ovom tekstu ne spominje FK Sloboda, a RSD Sloboda se spominje svega tri puta. Prvi put u uvodnom dijelu teksta, drugi put gdje se jasno istice da je rijec o dva razlicita drustva, RSD Gorki i RSD Sloboda, i treci put na samom dnu stranice gdje se navodi link na PDF u kojem jasno pise da je osnivacka skupstina RSD Sloboda odrzana 20. novembra 1927. godine.SaltCityAttack je napisao/la:Evo ti tacnije informacije iz RSD Sloboda
http://www.sdsloboda.ba/istorijat.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Slaviće se 2019., i to će se pamtiti i pamtiti. Pa vidio si kako se slavi opstanak a kamoli 100 godina kluba. Još ako stadion bude gotov.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Fukarice hoce li biti skrivanja po nasem zapadu 

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Fukarice?.. nego te Fukarice su u kaficu jednom organizovano prate utakmicu danas..pa eto da nebi beze gubio vrijeme trazeci ima li takvih eto da ti kazem odmahultra_slavija je napisao/la:Fukarice hoce li biti skrivanja po nasem zapadu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo mi je nesto zanimljivo ovdje,a tice sa Amara Osima on rece nakon meca na Tusnju da ce u svakoj utakmici ici 100% bez obzira skim igrali do kraja prvenstva. Odmara Svraku zbog repke gdje nece igrati ni 10 minuta itd.. kako se promjeni misljenje preko noci,al hajd sami odlucujemo o svojoj sudbini..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- eliminator
- Kontakt:
samo jedno pitanje je li vama Zeljo kriv sto ste se vi doveli u takvu situaciju da morate razmisljati kako ce vam konkurenti odigrati da ne bi ispali iz lige ?harry_90 je napisao/la:Samo mi je nesto zanimljivo ovdje,a tice sa Amara Osima on rece nakon meca na Tusnju da ce u svakoj utakmici ici 100% bez obzira skim igrali do kraja prvenstva. Odmara Svraku zbog repke gdje nece igrati ni 10 minuta itd.. kako se promjeni misljenje preko noci,al hajd sami odlucujemo o svojoj sudbini..
jel ko ovdje zelju krivi ?? samo mrzim kad neko jedno prica,a drugo radieliminator je napisao/la:samo jedno pitanje je li vama Zeljo kriv sto ste se vi doveli u takvu situaciju da morate razmisljati kako ce vam konkurenti odigrati da ne bi ispali iz lige ?harry_90 je napisao/la:Samo mi je nesto zanimljivo ovdje,a tice sa Amara Osima on rece nakon meca na Tusnju da ce u svakoj utakmici ici 100% bez obzira skim igrali do kraja prvenstva. Odmara Svraku zbog repke gdje nece igrati ni 10 minuta itd.. kako se promjeni misljenje preko noci,al hajd sami odlucujemo o svojoj sudbini..

- delpiero20
- Kontakt:
Nije to problem...problem je sto treba svako kolo igrati jednakoeliminator je napisao/la:samo jedno pitanje je li vama Zeljo kriv sto ste se vi doveli u takvu situaciju da morate razmisljati kako ce vam konkurenti odigrati da ne bi ispali iz lige ?harry_90 je napisao/la:Samo mi je nesto zanimljivo ovdje,a tice sa Amara Osima on rece nakon meca na Tusnju da ce u svakoj utakmici ici 100% bez obzira skim igrali do kraja prvenstva. Odmara Svraku zbog repke gdje nece igrati ni 10 minuta itd.. kako se promjeni misljenje preko noci,al hajd sami odlucujemo o svojoj sudbini..
Nije neko kriv sto je vas dobio u prvom kolu, a nekom se posrecilo pa dobije vas u 30. To odmah znaci da ovaj koji je naletio na napaljenog Zelju ima utakmicu manje od onog koji ce naletit Zelji u zadnjem kolu gdje ce imati sanse bolje da uzme bodove..
- eliminator
- Kontakt:
haj mi samo objasni to jedno prica a drugo radi, ako je Osim reko da cemo u svakoj utakmic ici 100% tako ce i biti nebitno s kim igramo i ko je u prvih 11harry_90 je napisao/la:jel ko ovdje zelju krivi ?? samo mrzim kad neko jedno prica,a drugo radieliminator je napisao/la:samo jedno pitanje je li vama Zeljo kriv sto ste se vi doveli u takvu situaciju da morate razmisljati kako ce vam konkurenti odigrati da ne bi ispali iz lige ?harry_90 je napisao/la:Samo mi je nesto zanimljivo ovdje,a tice sa Amara Osima on rece nakon meca na Tusnju da ce u svakoj utakmici ici 100% bez obzira skim igrali do kraja prvenstva. Odmara Svraku zbog repke gdje nece igrati ni 10 minuta itd.. kako se promjeni misljenje preko noci,al hajd sami odlucujemo o svojoj sudbini..kontas???
Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..
- eliminator
- Kontakt:
opet ti to jedno prica drugo radiharry_90 je napisao/la:Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..

Ja bi vam zavuko da vam oci ispanu,zbog te price. Pa vi sami ne vjerujete da ste bolji od slavije i leotara ni jedan nije napiso da cete dans pobijediti a vi bi da ostanete. Znaci slavija vas ne smije pobiejditi sa 2 razlike ako to niste u stanju onda cao 2 liga.Losi ste i trebate ispasti haj zdravo.harry_90 je napisao/la:Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..
Opusti se dječače,biće onako kako nama bude u interesu,npr.Leotar je dobio i FKS i Borac,a vi zjanili,pa skontaj šta nam je u interesuharry_90 je napisao/la:Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..

Einigkeit und Recht und Freiheit
Djesi covjece sta ima kako si ?domorocki je napisao/la:Opusti se dječače,biće onako kako nama bude u interesu,npr.Leotar je dobio i FKS i Borac,a vi zjanili,pa skontaj šta nam je u interesuharry_90 je napisao/la:Zaboli me hoce li ici 100% njegova stvar,ali nije lijepo jedno pricati,a kasnije nesto drugo raditi..cuj odmarati nekog Svraku koji nece igrati 99% protiv Irske.. al hajd vidjecemo sta ce biti,valjda Zeljo odigra korektno i zadnji mec ili ce ici da zavuce SLobodi..

Jbt sto se zapalise na samo jednu recenicu ccc..jos jutros ispravljaju kada je Sloboda nastala itd.. cime se sve nece baviti jbt

Danas idemo na pobjedu !!!!!!!!!!

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- Blagoje Bratić
Ne mogu da shvatim pojedine forumaše,a navijače Slobode,vi ste ga sami sebi zavukli ako se tako može reći niko drugi,što niste krepani Rudar pobjedili na svom terenu neg izgubite 3-1,jeste prodali šta li ??? U zadnjih 5 kola ste počeli kao nešto igrati šta ste radili 25 kola bunili se nema para ovog onog uzdaj se use i u svoje kljuse ima ona stara dobra izreka što bi mi danas ginuli za nekog ili za nešto ??? Mi smo osvojili sve šta se moglo osvojiti postavili sve moguće rekorde,koje će bilo koji drugi klub iz PL ikad teško dostići,i šta mi trebamo,da danas odigramo utakmicu i damo šansu nekim juniorima koji će se boriti za ugovor.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pustite ba Amara Osima on ima svoje interese i neka radi u svoju korist. Ne treba se paliti na to da Zeljo izbaci Leotara, a nas ostavi u ligi. Osvojili su dovoljno tj.sve i njihova je stvar sta ce raditi. Davati, prodavati, poklanjati,...
Nama je najbitnije da se okrenemo nasoj utakmici i Velezu
koji ce 100% odigrati fer i sigurno ne sa b,c,d,e... timom!
Evo sada prije utakmice mislim da ce biti
Leotar Zeljo 1
Slavija Sloboda 1
Velez Gosk 1
Nama je najbitnije da se okrenemo nasoj utakmici i Velezu

Evo sada prije utakmice mislim da ce biti
Leotar Zeljo 1
Slavija Sloboda 1
Velez Gosk 1
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.