FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tema je osvajac duple krune
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovaj reporter iz Trebinja spominje Bogija...bagrcavi je napisao/la:Bogičević nije ni otputovao u Trebinje, toliko o tom sastavu
Evo i ovaj na radiu spominje Bogicevica
Je li sigurno to da nije otputovao ?

- BolanBolan
- Kontakt:
Moram se malo vratiti na temu stadiona, kako nema prostora iza Juga ako bi se pravio identičan Sjeveru i, naravno, primakao uz gol, dobije se onda iza prostor veličine čitavog sadašnjeg Juga, kao na ovoj slici:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Izvinućeš, al gdje ti vidiš prostor iza Juga? Ako se i iskrči ova šumetina odma si na cesti, a preko ceste vagon kuća. I što je najgore odatle počinje brdo. Jug je najveći problem.

Onda bi se mogao napraviti gornji prilaz, npr. sličan onom što je urađen kod Bosmala. Meni u ovom slučaju najveći problem predstavlja ova kuća kod ulaza na Jug. Da nije nje, tu bi se čak moglo spojiti na ulicu, sadašnji betonski teren da bude parking; na jugozapadu ovu šumu malo skratiti da se i tu može oko stadiona...

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma to sam ja malo nestručno gled'o, kad sam skonto da tribina može ići do par metara iza gola promijenio sam priču
Zasad Leotar konkretniji, što je i logično...
1:0 za Leotar...

Zasad Leotar konkretniji, što je i logično...
1:0 za Leotar...
Steta, izgleda da prekidamo niz bez poraza...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
bravo prvaci....
i kaze amar mi idemo do kraja
sramota
sramota
Kako govorite rekao bi čovjek da su uvalili go u 90-oj a ne u 26 minuti 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pozivam sve da ignorišu provokatore koji će se danas možebitno sjatit' u velikom broju...
koliko sam upućen Velež danas igra utakmicu u Vrapčićima.Zašto si ti na forumu ?VELEZDOGROBA je napisao/la:bravo prvaci....
sramota
DRUG NEBI TI PUNCA
ma ima jos da se igra ima jos fore a ti mrs na vrapciceVELEZDOGROBA je napisao/la:bravo prvaci....
sramota
51%--------49%
Iskreno volio bih da ostane Sloboda u ligi, mlad tim, igrali su konklretno ovu sezonu gore, i nadam se da ce ostati u ligi i dalje igrat tako tj igrat fudbal i sa tim mladim timom, napravit dobru sezonu i biti ako nista u uutrci za evropom, naravno moje misljenje...
Razumijes ti mene burazere moj 

-
- Kontakt:
jer sam u njemackoj
-
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:bravo prvaci....
sramota
ma ko tebe sta pita ... i ne treba dati da leotar ispadne. Da Vas hoce Zrinjski dole j.... za sva vremena
- eliminator
- Kontakt:
Molio bih sve ove provokatore što su se sjatili na temu da **** u skokovima 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Pa sta vas boli **** kako mi igramo? Sta ste se lafo nasli vaditi na nama u zadnjem kolu!, trebali ste o tome davno razmisljati! GLUPI BALKANSKI MENTALITET! Igracemo, pa sta bude, **** vas vise te teorije zavjera, kao da zivimo u 18 vijeku a ne 21.
Ja misli, da su Gosk i Kozara zasluzuli da ispadnu! Vidjet cemo na kraju!
Ja misli, da su Gosk i Kozara zasluzuli da ispadnu! Vidjet cemo na kraju!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, kontra, mavi, perodeformero i 58 gostiju.