Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
proradioArmageddon2012 je napisao/la:ne radi ovo...Buu je napisao/la:http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1
NO PYRO NO PARTY
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislim da najveći postotak gostujućih pobjeda ikad (čini mi se više nego dvostruko veći nego najveći prije toga) govori da se bolje sudi.Amar Dzeko je napisao/la:Nekako je ove sezone u PL dosta dosta manje žaljenja na suđenje nego proteklih sezona.
Je li to komitet učinio svoje ili su se svi jednostavno navikli da budu oštećeni pa više ni ne pričaju o tom?
Hayley <3
2 žuta radi prigovora sudija izgleda odlučio ko će ispasti u niži rang. Utakmicu u I. Sarajevu je trebao suditi Hrvat ma koliko to glupo zvuči..
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 23 maj 2012, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerujem da je Benović (Slavija), zasluženo dobio crveni karton.
Pretpostavljam da je nešto psovao sudiji, jer je zbog prigovora isključen.
Pretpostavljam da je nešto psovao sudiji, jer je zbog prigovora isključen.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:
prije su znali svi pljuvati po sudijama te ih samarati i nikom nista dok sad ih niko ne smije spomenuti jer ide kazna po djepu sto je jedan veliki plus po meni ...badblueboylivno je napisao/la:Mislim da najveći postotak gostujućih pobjeda ikad (čini mi se više nego dvostruko veći nego najveći prije toga) govori da se bolje sudi.Amar Dzeko je napisao/la:Nekako je ove sezone u PL dosta dosta manje žaljenja na suđenje nego proteklih sezona.
Je li to komitet učinio svoje ili su se svi jednostavno navikli da budu oštećeni pa više ni ne pričaju o tom?
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma proradio je q...
ima li iko link za **** bh radio?
ima li iko link za **** bh radio?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Samim time dolazi i kvalitetnije suđenje. Prije nisi smio pokazati žuti karton domaćinu, a evo sad Slavija koja mora pobijediti za ostanak dobije crveni na svom terenu.bob je napisao/la:prije su znali svi pljuvati po sudijama te ih samarati i nikom nista dok sad ih niko ne smije spomenuti jer ide kazna po djepu sto je jedan veliki plus po meni ...badblueboylivno je napisao/la:Mislim da najveći postotak gostujućih pobjeda ikad (čini mi se više nego dvostruko veći nego najveći prije toga) govori da se bolje sudi.Amar Dzeko je napisao/la:Nekako je ove sezone u PL dosta dosta manje žaljenja na suđenje nego proteklih sezona.
Hayley <3
Sudija se blago izgubio u Lukavici,crveni za Slobodu.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Po meni sve opravdano, nije podlegao pritisku nego jasno daje do znanja da nema udaranja i zajebancije.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ti si izgubljen ..oba crvena zasluženaSemper je napisao/la:Sudija se blago izgubio u Lukavici,crveni za Slobodu.

Naš igrač dobio dva žuta, a njihov radi prigovora ..garant' je nešto jeb'o sudiji

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako bude imao ovakav kriterij do kraja će biti barem još 3 crvena.JTS je napisao/la:Ti si izgubljen ..oba crvena zasluženaSemper je napisao/la:Sudija se blago izgubio u Lukavici,crveni za Slobodu.![]()
Naš igrač dobio dva žuta, a njihov radi prigovora ..garant' je nešto jeb'o sudiji
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Olimpik 0:1Stole iz Bora je napisao/la:Sarajevo 2:2

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Stole iz Bora
- Kontakt: