FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zeljo velika sramota lige naše. Velež 10000% prodo GOŠKU. tako da se je sve radiolo protiv Slobode. Žao mi je jbg plačemi se od tuge poslje Zvijezde mi je najdraža Sloboda.
- eliminator
- Kontakt:
tuga brate primite moje iskreno saucesce,i da e abd na godinu vratite u premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
joj nemogu vjerovati...place mi se

Tuzlaci zelim vam brz povratak stvarno stetaaa

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Citajuci vecinu komentara covjek stekne dojam da su svi trebali igrati za Slobodu (Zeljo, Velez) a niko ne kritikuje to sto sama Sloboda nije odigrala za sebe. Eto cak samo jedan gol da su dali.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Probisvjet
- Kontakt:
90. min
FK Slavija - FK Sloboda
2 : 0
17:00
FK Leotar - FK Željezničar
2 : 1
FK Velež - GOŠK
1 : 2
Jednostavno treba ovo zapamtiti!
FK Slavija - FK Sloboda
2 : 0
FK Leotar - FK Željezničar
2 : 1
FK Velež - GOŠK
1 : 2
Jednostavno treba ovo zapamtiti!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- delpiero20
- Kontakt:
Pamti pa vrati...
Do ovog dana sam postovao Veleza..ali sada su mi na istoj razini kao i plava **** iz Sarajeva koja su i Borca izbacila
Hvala sto ste posteni i vidimo se nekad...
Do ovog dana sam postovao Veleza..ali sada su mi na istoj razini kao i plava **** iz Sarajeva koja su i Borca izbacila

E **** GA
dabogda se vise nikada ne vratili, ugasiti klub nabijem ih na **** sve redom
30Scudetta je napisao/la:A sto vi niste makar dali gol pa da ne zavisite od drugih.... Sami ste krivi.... Ni Velez a pogotovo ni Zeljo vam nisu krivi.... Imali ste evropske uvjete i sudjenje ali vi danas centra niste presli.... Toliko o vasem ''kvalitetu''...SaltBoY je napisao/la:OVO ZADNJE KOLO JE NAMJESTENO SVE PROTIV SLOBODE
Uglavnom da rezimiramo ispale su 2 najnekvalitetnije ekipe....
Nema potrebe za vrijeđanjem igrača i navijača Slobode, al niko nije dužan da igra za drugu ekipu, tako da, Sloboda se trebala boriti za sebe, a ne da čeka " milostinju " od Veleža, Želje, i Zrinjskog, nije Velež izbacio Slobodu, Sloboda je ispala svojom krivicom

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znači Željo i Velež krivi što je Sloboda ispala a vi niste ipak ste vi jedna kvalitetna ekipa.mirza_rd je napisao/la:Zeljo velika sramota lige naše. Velež 10000% prodo GOŠKU. tako da se je sve radiolo protiv Slobode. Žao mi je jbg plačemi se od tuge poslje Zvijezde mi je najdraža Sloboda.

Kad se naprave neke promjene u samom klubu onda se nešto i može očekivati ako ništa brzi povratak u Premijer ligu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 maj 2012, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sloboda uzas, tako se ne bori za opstanak. Ipak ste napustili stadion poderanih gaca, niste imali dobrog krojaca. Velez je utalio pare za pripreme u Antaliji, mogu ljudi da rade sta im je volja. Sloboda je kriva sama za svoje ispadanje, trazite krivca u gospodinu Imamovicu koji nije marke dao za taj klub.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Velež uzeo pare, zeljo, kako gore neko rece "ima obraz" , i vi lagano DOWN. Žao mi je , sretno.
U novi boj ...
Ako su svi radili protiv Slobode, sto ona nije nesto uradila za sebe, pa makar dala go i ostala ?mirza_rd je napisao/la:Zeljo velika sramota lige naše. Velež 10000% prodo GOŠKU. tako da se je sve radiolo protiv Slobode. Žao mi je jbg plačemi se od tuge poslje Zvijezde mi je najdraža Sloboda.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
lakse je na druge sve svaliti.ek0 je napisao/la:Citajuci vecinu komentara covjek stekne dojam da su svi trebali igrati za Slobodu (Zeljo, Velez) a niko ne kritikuje to sto sama Sloboda nije odigrala za sebe. Eto cak samo jedan gol da su dali.
Slobodi odgovarao poraz od jednog gola a oni se naguzili i dva primili. taman.
Zasluzeno. A sad nastavite krasti i pokazivati svoj krkanluk, ali u prvoj ligi FBiH.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jednostavno i Čelik je mogao prodati utakmicu u Gabeli ali Čelik nije na to spao!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ipak su nas na kraju istjerali iz lige.
Steta, ali nasa liga je takva, puna namjestanja, dogovaranja i kojekakvih igrica.
Vratice se Sloboda, jaca nego ikada!
Sto se tice tekme, nismo ni zalsuzili bolje.
Steta, ali nasa liga je takva, puna namjestanja, dogovaranja i kojekakvih igrica.
Vratice se Sloboda, jaca nego ikada!
Sto se tice tekme, nismo ni zalsuzili bolje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SiggiSmallz
- Kontakt:
To je vama Zeljo i Velez duzan bio,pa da tako pises jednostavno losi ste kao ekipa i zasluzeno ste ispali,ja se licno radujem sto niste vise u ligi.delpiero20 je napisao/la:Pamti pa vrati...
Do ovog dana sam postovao Veleza..ali sada su mi na istoj razini kao i plava **** iz Sarajeva koja su i Borca izbacilaHvala sto ste posteni i vidimo se nekad...

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.