FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mi smo krivi to je jasno! Grad je kriv! Krivi su ovi iz opstine! Kriv je Jasmin Imamovic koji se sigurno vise raduje nasem ispadanju od navijaca Zeljeznicara, krivi smo mi svi, krive su Fukare koje za pivu otkazu proteste pred opstinom.
O postenju drugih,neka im Bog vrati na najgori moguci nacin!
O postenju drugih,neka im Bog vrati na najgori moguci nacin!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A možda babi niknu muda pa bude djed. **** trebala je Sloboda igrat agresivnije i dat taj jedan famozni go. Tuđa ruka svraba ne češe tako da očekivanje da neko drugi odigra za tebe je nerealno. Objektivno Željo bez imperativa pod uticajem slavlja duple krune a za Velež nemam pojma, možda su igrači Goška ginuli na terenu za razliku od Slobodinih koje smo gledali na malim ekranima i nisu ništa pokazalihusein veličanstveni je napisao/la:Možda Željo da gol, nije još gotovo
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Nema se tu sta pricat , dvije najgore ekipe su ispale i to je to, niko vam nije kriv sami ste...a i bolje vam je da ste sad ispali jer dogodine ako smanje ligu ispali bi opet 1000%, vratit cete se vi za jedno 7 godina sigurno 

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
**** SA TEME !! MODERATORU DJELUJ !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Tuzan dan za Tuzlu za nas kanton.Sama je sebi Sloboda kriva ali Velez me iznenadio da se tako proda.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
- Kontakt:
Žao mi Slobode kao što sam i prije govorio, želim vam što brži povratak!
p.s. sada ste mogli vidjeti "pošteni" tim iz Sarajeva, ;itavu sezonu razvaljuju a izgube od Leotara sa punim sastavom, isto kad su izgubili od Žepča kući prije par sezona da bi oni ostali!
p.s. sada ste mogli vidjeti "pošteni" tim iz Sarajeva, ;itavu sezonu razvaljuju a izgube od Leotara sa punim sastavom, isto kad su izgubili od Žepča kući prije par sezona da bi oni ostali!
sljedeće sezone će i vama trebati podrškaBeastZE je napisao/la:Fukare,imate podrsku iz ZE, i brzo da nam se vratite .. A sada ste vidjeli ko su velež i željeznichmar !

Što brži povratak u PL vam želim, ali realno Slavija vas je danas ubila.Mislim da je ključni detalj bio poraz od Rudara na Tušnju ako se ne varam, i već tada se znalo da ćete ispasti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo je CELIK I ZENICA bila uz vas sve ove godine a bice i u buduce.Nikada nismo imali problema i uvijek su zenicani simpatisali Tuzlu.Steta sto mi nismo mogli odigrati za vas jer znam da bi izginuli na Bilinom samo da pomognemo onima koje volimo.
Tuga 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Znate li kako je željo ispo iz lige. Željo je gostovo i pobijedio a u Tuzli je gostovao Rdnički iz Kragujevca. Bila im je potrebna samo pobjeda i Sloboda im je pustila a skretničari otišli u drugu ligu. Je li ovo pamti pa vrati, vidjeće mo. nisma manijak al sam na ovaj post naletio,,sad dali ima tu istine ne znam..
Niste ni zasluzili da ostanete u ligi imali ste sve u svojim rukama igraca vise sa 0:0 rezultatom sami ste krivi niste mogli go dati Federalna liga malo da se stabilizujete jer u zadnje vrijeme Sloboda je raspad sistem svake sezone tako je i Velez bio i ispo iduce godine i Celik to treba tako veliki klubovi sa navijacima nemogu da obezbjede ostatak u ligi prije 3 zadnja kola nezaslzuju da ostanu u ligi
Pozdrav od iskrenog navijača Sarajeva i želim vam brz povratak u prvu ligu, jer to grad Tuzla i Fukare zaslužuju. Veleža neka je sram ako su ovo pustili.
Zasto bi Zeljo igrao za nekog...Sami ste krivi zbog ispadanja!Da je u kojem slucaju zeljo pobjedio spomenik bi digli a do neki dan psovali majke markale itd itd samo se prisjetite zadnje tekme u Tuzli ono psovanje nasim igracima i onaj papanluk! Veliki pozz i nadam se da cete se vratiti do godine 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja eto željo izbacio sloboduaguero88_ je napisao/la:bez povratak zelim, proci ce brzo godina al ovo sto su vam uradili nazovimo BOSNJACKI timovi trebate dobro zapamtiti.....prodali bi se mi za marku da mozemo, a zelimo neku drzavu i kukamo a najveci neprijatelji smo sami sebi, stidi se zeljo stidi se jos vise velez

Za zivot cijeli!
Nisu Velež i Željezničar dužni da igraju za Slobodu ..to stoji.
Ali nisu morali ispast' toliki šu*ci pa da puste 3 boda Leotaru i GOŠK-u
A prijateljski je da su 'pomogli' Slobodi, prije svega je to 'bošnjački' klub, a uz to još i veliki klub, a ne neka seljačka ekipa.
Što se mene tiče, Tuzlo, pamti pa vrati.
Sarajlije i Mostarci nikad' više dobrodošli u Tuzlu.
Ali nisu morali ispast' toliki šu*ci pa da puste 3 boda Leotaru i GOŠK-u

A prijateljski je da su 'pomogli' Slobodi, prije svega je to 'bošnjački' klub, a uz to još i veliki klub, a ne neka seljačka ekipa.
Što se mene tiče, Tuzlo, pamti pa vrati.
Sarajlije i Mostarci nikad' više dobrodošli u Tuzlu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- alan_kardec
- Kontakt:
SaltBoY je napisao/la:OVO ZADNJE KOLO JE NAMJESTENO SVE PROTIV SLOBODE
Bez uvrede, ali nemoj biti smješan. Vi o namještanju protiv slobode pričate ima već deset kola.
Ono što ste trebali da uradite je da odigrate hrabro protiv slavije, a vi prnuli niste. u najvažnijoj utakmici sezone niste imali jednog jedinog šuta u okvir gola. Dobro ajde, mogu da shvatim da ste od početka krenuli bunkerisati, ipak vam je i minimalan poraz odgovarao, ali i kad ste primili drugi gol i kad se znalo da ispadate iz lige, niste uradili apsolutno ništa, igrači su djelovali nezainteresovano i nemotivisano ko da ste davno izborili opstanak. Sad vam svi krivi samo vi niste.
Iskreno želim da se što prije vratite u bh premiership. Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Probisvjet
- Kontakt:
Isto, jednostavno pamti pa vrati!BanjaluckiVelikan je napisao/la:Žao mi Slobode kao što sam i prije govorio, želim vam što brži povratak!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kakvu sam ja racunicu imao za zadnja tri kola, pa smijesno pricat. Bas sam kontao da ce GOSK, Sloboda i Slavija zajedno tu istu racunicu skontat i tako sva tri opstat u Ligi, dok bi Leotar ispao. Zajedno su mogli sastavit pare (ako ih imaju uopce) i namjestit Velez - GOSK, te Leotar - Zeljo, dok bi Slavija morala dobit kuci Zvijezdu, a Sloboda Veleza. GOSK pusti Slobodi, Sloboda pusti Slaviji. GOSK bi morao uzet bod Celiku i onda namjestit da dobiju Veleza il uzet sva tri pa kupit bod od Veleza. Poraz Leotara od Zrinjskog i Olimpica ocekivan, dok je se ocekivalo pusljivo sa Zeljom jer ce zadnje kolo igrat s pola gasa, a ovim treba za opstanak. Sve do zadnje minute sam mislio da su ta tri kluba nasli racunicu, al eto, ocito da nisu, u svemu tome se samo pobjeda Zelje u Trebinju omakela, ovo ostalo sve proslo kao podmazano. Zao mi je Slobode, ne znam sta se vise desava sa sportom u Tuzli, al nadam se da cete se vec dogodite vratit u PL. Nek vam je sa srecom, od srca.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Čelik je sledeći, nije mi žao Slobode pa liga se igra 30 kola a oni misle sa 3 tekme riješiti opstanak...index_ je napisao/la:I tvoj Celik ce iduce godine ispasti, bolje da vi njima odete nego da se oni vracajuBeastZE je napisao/la:Fukare,imate podrsku iz ZE, i brzo da nam se vratite .. A sada ste vidjeli ko su velež i željeznichmar !
Jer si JEDAN JEDINI...........
Sve se vraća, sve se plaća. Polako, doći će i Željezničar i Velež na Tušanj, pa će vidjeti šta ih čeka od Slobode kad se (ako Bog da) vrati tamo gdje joj je mjesto.
Da, najviše su krivi naši igrači (čast izuzecima, mladom Mešanoviću, Bekiću i to je to) i bagra koja nam uništava klub + vlast, al' nisam očekiv'o ni ovakvo puštanje od u Mostaru i Trebinju. Ne mogu dalje, zaista mi je teško zbog ovog što se događa u klubu i nisam u stanju dalje realno razmotriti sve, ispričavam se. Najmračniji trenuci u historiji FK Slobode...

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 4 gosta.