FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

arelinho
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la arelinho » 23 maj 2012, 19:20

ma sta se brinete mozda sljedece godine budete prvaci hahahahaha

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 maj 2012, 19:20

bparena je napisao/la:
index_ je napisao/la:
JTS je napisao/la:Nisu Velež i Željezničar dužni da igraju za Slobodu ..to stoji.
Ali nisu morali ispast' toliki šu*ci pa da puste 3 boda Leotaru i GOŠK-u ;)

A prijateljski je da su 'pomogli' Slobodi, prije svega je to 'bošnjački' klub, a uz to još i veliki klub, a ne neka seljačka ekipa.

Što se mene tiče, Tuzlo, pamti pa vrati.

Sarajlije i Mostarci nikad' više dobrodošli u Tuzlu.
ZELJEZNICAR NIJE BOSNJACKI KLUB !!!
Nije - mog babe Hazima je klub... Jel tebi jasno da ste izgubili danas - kad ste zanji put to napravili ???
Zeljo i Velez su krivi sto je Sloboda ispala iako Sloboda danas nije prisla golu demolirana od slavije,pritom uzasno igrali citavu sezonu!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 23 maj 2012, 19:20

bparena je napisao/la:
index_ je napisao/la:
JTS je napisao/la:Nisu Velež i Željezničar dužni da igraju za Slobodu ..to stoji.

A prijateljski je da su 'pomogli' Slobodi, prije svega je to 'bošnjački' klub, a uz to još i veliki klub, a ne neka seljačka ekipa.

ZELJEZNICAR NIJE BOSNJACKI KLUB !!!
Nije - mog babe Hazima je klub... Jel tebi jasno da ste izgubili danas - kad ste zanji put to napravili ???
Odgovorno ti tvrdim da je ova ''1. postava'' sto je danas igrala izgubila prije 2 dana od ove nazovi 2na treningu..... Pa vidis da nisu nepobjedivi....
PS Druga Liga.....NICE :mrgreen:
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 19:20

zeljocity je napisao/la:Iskrenim navijacima i sipatizerima SLobode zelim da se expresno vratite u premijer ligu jer tu vam je mjesto, medzutim vjerujem da ste i sami svjesni da vam za ovakvo sta apsolutno nije kriv ni Zeljo ni Velez nego vi sami jer jednostavno nist smjeli doci u ovakvu situaciju da u zadnjem kolu trazite spas.
Buraz jest kriv i ZELJO i VELEZ ..... 4 tima ispod Slobode izgube danas a samo da je jedan odigro nerijeseno da ne kazem pobijedio Tuzla bi imala prvoligasa. Cestitao sam vam korektno na tituli ali da vi bas danas izgubite nakon toliko vremena e ti prokontaj sta ste uradili. Po mnogima ste se popisali na obraz da ne kazem na titulu....

O Velezu nebi ni govorio - nikad srece nemali i od danas za mene oni ne postoje. I mnoge Zenicane ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2012, 19:20

Sami ste sebi krivi, međutim Velež je sam sebi popiš'o se u usta sa ovim porazom.Sramota !
Sretno vam u 1.ligi Federacije, biće bolje jbg. :roll:
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 23 maj 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 23 maj 2012, 19:20

Sad ste pravo fukare :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 19:20

ma nema veze , mi smo sebi krivi zbog rezultata, zasluzeno ispadamo...

ovo nam je skola u koga smo se uzdali , i u cije postenje ... vratit cemo se mi kad-tad , prvo srediti sranja u svojoj basci pa onda se i zahvaliti prijateljima iz Sarajeva i Mostara , oni su "nasi" ipak, jer ko je protiv njih izdajnik je, cetnik...nek sam i izdajnik i cetnik ako su ta olicenja postenja "moji" ;) od danas ne..

al opet nisu oni toliko ni bitni, mi smo sebi krivi, nismo zasluzili opstanak ovom igrom i organizacijom kluba i odatle treba krenuti u reorganizaciju. druga liga nije sramota ako stvari krenu na bolje, a ovi "prijatelji" su pokazali pravo lice danas...realno nisam ni ocekivao nista drugacije od njih, cak sam i pisao da nisam optimista, i da nam se crno pise jer znalo se da ce nas Slavija dobit , da smo losi, ali eto mnogi su se nadali u postenje "sportskih prijatelja". u koga smo se uzdali nismo ni zasluzili bolje...

i danas smo bili kriminalni, izgleda su se i igraci previse uzdali u postenje, a nema tu ni kvaliteta. da smo zasluzili da ispadnemo-jesmo, ali da su slavija, goskili leotar zasluzili da ostanu- da bog da.

bice bolje jbg, problemi su kod nas i tu je osnovni uzrok, ali ni "prijateljima" ovo necemo i ne smijemo nikad zaboraviti.

ps dobro pitanje sad vidjo: koliko kosta hercegovaski i sarajevski ponos?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2012, 19:21

Steta, zelim vam brz povratak u Elitu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 maj 2012, 19:21

Sloboda nema potrebe da prebacuje nesto Velezu.....
Gosk je Slobodi dao...utakmicu ! Sta je sad trebalo da ispadnu ? :?

Vodena glava je sve odradila !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 maj 2012, 19:21

Očekujemo konstruktivne rasprave. Šteta je da neko sada dobije ban zbog bezveznog vrijeđanja.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 maj 2012, 19:21

Jeste li vi ljudi normalni zasto bi zeljo ginuo za slobodu kada igraci slobode ne ginu za svoj tim.Zao mi je sto sloboda ispada ali ste zasluzili i da nam se sljedece sezone vratite
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 maj 2012, 19:22

glupo je sada kriviti Zelju ili Veleza...slazem se da su se trebali potruditi malo vise i ne dozvoliti da sve ovako ispadne...al prije svega Sloboda je sama sebi kriva..nije se smjela dovesti u ovakvu situaciju...sjetimo se samo poraza od Rudara u Tz, pa remija u Gradisci gdje su skoro svi pobjedili u ovom dijelu sezone...stvarno mi je zao Slobode..al mozda je ovako bolje..mozda napokon dodju normalniji ljudi da vode klub...ovo je velika steta za nas fudbal...smijesno je sto je jedan Gosk izborio opstanak...al nadam se da ce se Sloboda abd ubrzo vratiti u PL...

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 23 maj 2012, 19:22

U pravu je trener Slavije hoću 2:0 i doviđenja, a ne Ibraković došao branit jeb.... 0. Majmun jedan, nije nam kriv ni Željo ni Velež, SAMI SMO KRIVI!!! Napadni i daj gol i doviđenja. Šta čekaš preko tranzistora kad će neko drugi za tebe nešto napraviti. Veoma je moguće da su i Velež i "plava mašina" uzeli genge i ćao đaci. Još jedanput, samo smo krivi.... ako raspaloj Slaviji ne možeš dati gola, fataj se livade!!!

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 23 maj 2012, 19:22

sami ste krivi i neka ste ispali, idući put igrajte za sebe a ne ocekujte da ce netko drugi vas gurat po premier ligi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 maj 2012, 19:22

VolimTz je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Vozdra Tuzla idemo na gostovanje u Srebrenik ipak tamo nas ne mrze toliko.Sta vas briga napokon cete biti u vrhu.
Na šta ste vi spali pa to je strašno, prekidate niz bez poraza samo da bi sjebali Slobodu. Koji ste vi paćenici to je nevjerovatno !! :lol:
Sjebali ste sami sebe kad ste dopustili da vas gaze u ligi.Jedan GOŠK je bio u stanju ostati u ligi a Sloboda očekuje da ih spašava Željo i Velež. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2012, 19:22

Prijedor je napisao/la:Sad ste pravo fukare :lol:
hahaha :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 23 maj 2012, 19:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

bas ste seljacka ekipa to odgovorno tvrdim, bez obzira sto imate tu neku nazovi tradiciju, seljacka ste ekipa, nikad se dole nije moglo igrati, dosta su se koplja lomila na zelji, nek i zeljo salje nekog u cvajtu, vidimo se dogodine akoBogda u kupu BiH, vi ste uvijek zapinjali i protiv zelje i sarajeva i sad mi vama trebamo pustati nesto, boriti se za vas, evo vam kita
poslali ste Borac evo sad i nas i onda se nemojte cudit kad dobijete ganjanje i u TZ,pa opet placite i kukajte
nek vi niste seljacka ekipa,ali ste "velikan" koji najvise prica o postenju a svakih 5 godina prodate obraz i sebe,e tek cete sad da vidite sta je seljacka ekipa i "seljacki narod" ;)
a dobit ces po toj kiti prvi put kad krocis u Drzavu Tuzlu ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

loki
Kontakt:

Post Postao/la loki » 23 maj 2012, 19:23

Lovac je napisao/la:
loki je napisao/la:Samo je CELIK I ZENICA bila uz vas sve ove godine a bice i u buduce.Nikada nismo imali problema i uvijek su zenicani simpatisali Tuzlu.Steta sto mi nismo mogli odigrati za vas jer znam da bi izginuli na Bilinom samo da pomognemo onima koje volimo.
Pa za koga bi vi izginuli, za dlaku ste se izvukli, ne mozete nikoga da pobijedite za sebe a kamoli za nekog drugog ccc
Ajde bukvalac otkaci to se tako kaze,a nemoj da ti je krivo sto pored Celika volim i Slobodu.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 23 maj 2012, 19:23

i sarajevo neke godine izbaci velež pa šta ? eto ga velež igra premijer ligu :D a sloboda igra 1.FBIH ;) i vi ste u prvoj :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 19:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sto prije shvatite da ste sami najveci krivci prije ce vam lakse biti,Slobodi ni Velez ni Zeljo(bez obzira prodali ili ne) nije branio da napadne Slaviju i zabije joj gol...

Haj cao,Ibrakovicu propade ti guzovace ljetovanje u Antaliji a ti se igraj DI Matea i defanzive
bravo, prosle godine u 90 nam zabise go i haman uzese nam titulu
pa slucaj gavaric sa vama i sad se ocekuje da mi dobijemo sto smo i trebali uraditi, realno, da bi oni ostali u ligi, a oni ne znaju koje je boje dres kod golmana slavije, a kamoli sta drugo, evo vam kita, nece moci ove noci
Nismo vas pobjedili sto smo zeljeli da ne osvojite ligu, nego smo igrali posteno i pobjedili, problem je sto ste vi to nama vratili na neposten nacin!
Ne halalim!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.