FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jadna tema prvaka drzave, al stas mora se od neceg zivjeti. pitam se koliko je Amar uzeo za prodate bodove!
Naš mentalitet vazda je neko drugi kriv.......
Željo je za sve kriv,sto se Sloboda raspala,sto nisu mogli meda cijelu sezonu,fol nikad vise Željovci nisu dobrodosli u Tuzlu,ko je bio na gostovanju tamo zna da nikad nismo ni bili prema tome...pustite se Želje,Željo ima obaveza u ligi prvaka.
Željo je za sve kriv,sto se Sloboda raspala,sto nisu mogli meda cijelu sezonu,fol nikad vise Željovci nisu dobrodosli u Tuzlu,ko je bio na gostovanju tamo zna da nikad nismo ni bili prema tome...pustite se Želje,Željo ima obaveza u ligi prvaka.
Taj Leotar kada smo se borili s njima za titulu je uvijek bio korektan, nikada nam nije noge lomio i uvijek bilo sve u najboljem redu. Sloboda, lomili su i nas navijace i igrace na terenu, **** nam majke, spominjali markale itd. A s druge sportske strane, ekipa koja nema suta na gol u odlucujucoj tekmi ne zasluzuje da opstane.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovakav post logički nije normalan.Prodaju tekmu ekipi sa kojom se bore za opstanak.bagrcavi je napisao/la:I tu utakmicu u Gabeli su kupili, jer po kvalitetu ne bi mogli ni GOŠK uzeti,ako te interesuje kako i za koliko novca javi mi se na pp.FRANK RIBERY je napisao/la:KAd smo kod tog da li su zasluzili ili ne sjeti se rezultata iz Gabele.Danas su odigrali očajno, ali su vjerovatno bili svjesni nakon 48. minute šta se sprema u zadnjem kolu.Na kraju je Čelik koji se naprodavao utakmica ove godine pokazao posteniji od većine (Nisu pustili utakmicu u Gabeli iako im je Gavran brat rođeni).Žalosno!bagrcavi je napisao/la:Dok žalite Slobodu zapitajte se dali je ta ekipa zaslužila da igra u PLBiH i naredne sezone ? Oni su sebi potpisali ispadanje iz lige kada su izgubili od Rudara na Tušnju.Realno nisu imali kvaliteta, a to se danas i dokazalo.U utakmici sezone oni pređu centar 3 puta u 90 minuta, niti jedan udarac na go nisu imali.I čemu onda žalbe i kukanje ?

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Iskreno hebe mi se za Slobodu i sve ostale timove koji su se borili za opstanak, ali mi sa ovakvim pristupom i razmisljanjem cemo u Evropi samo imati izlete. I Dortmund je tri kola prije kraja osigurao titulu, ali su u tim utakmicama pokazivali zasto su prvaci bili su zeljni dokazivanja, obaranja rekorda itd itd. A mene licno najvise nervira nas mentalitet, eh nesta sam ostvario i sada mogu da se odmaram. Da sam na Amarovom mjestu zbog tog pritupa bi kaznio igrace.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 23 maj 2012, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovoliko:azizmpj je napisao/la:Jadna tema prvaka drzave, al stas mora se od neceg zivjeti. pitam se koliko je Amar uzeo za prodate bodove!

Onaj lijepi osjećaj kada Slobodu izbaciš iz lige. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Nije druze stvar u tome, vi ste zasluzeno prvaci, mi smo se naslu u govinima i ocekivao sam pomoc od vas, izgleda da vam vise znaci hvala iz trebinja nego iz tuzle...ali kao sto ti rece sami smo krivi...ako Bog da da ne dozivis sto sam ja dozivio..pozzWarrick je napisao/la:Naš mentalitet vazda je neko drugi kriv.......
!Argentina je napisao/la:Taj Leotar kada smo se borili s njima za titulu je uvijek bio korektan, nikada nam nije noge lomio i uvijek bilo sve u najboljem redu. Sloboda, lomili su i nas navijace i igrace na terenu, **** nam majke, spominjali markale itd. A s druge sportske strane, ekipa koja nema suta na gol u odlucujucoj tekmi ne zasluzuje da opstane.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Očekujemo konstruktivne rasprave. Šteta je da neko sada dobije ban zbog bezveznog vrijeđanja.
Ma samo ZELJOOOOOOOOOOOO DRZAVA ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO cuj da zeljo igra za nekog ba ima da igraju levati za nas kad nam bude trebalo jer mi smo NAJVECI

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
a mene si mogo banovati prije pola godine na temi barcelone.. bez razlogaadmin je napisao/la:Očekujemo konstruktivne rasprave. Šteta je da neko sada dobije ban zbog bezveznog vrijeđanja.
- ultra_CImanija
Bogami nismo trebali ovo leotaru pokloniti, nikad nas nebi dobili da smo htjeli, ovako smo samo ukaljali obraz velikoga kluba... Bez obzira na sve "dobre" odnose sa trebinjcima ipak je ovo ocigledno bilo... ocekujem iduce sezone 100% 3 garantovana boda iz trebinja....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Ma znam druze,iskreno mi je jako zao,nadao sam se da Željo nece izgubiti dole,stara narodna uzdaj se u sebe i to je to.slana_krv je napisao/la:Nije druze stvar u tome, vi ste zasluzeno prvaci, mi smo se naslu u govinima i ocekivao sam pomoc od vas, izgleda da vam vise znaci hvala iz trebinja nego iz tuzle...ali kao sto ti rece sami smo krivi...ako Bog da da ne dozivis sto sam ja dozivio..pozzWarrick je napisao/la:Naš mentalitet vazda je neko drugi kriv.......
A vala mogao je grad malo ranije stati uz klub,a ne u zadnjim utakmicama,a vala ako hoces posteno trebao vam je minimalan poraz opet ste od sebe na kraju zavisili...steta jeste.
Zelim vam brz povratak u Premier Ligu.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Iskreno, ja sam vala razočaran što smo izgubili protiv Leotara koji je odron od ekipe i koji je imao 3 vezana poraza,i to jedan od njih protiv Zrinjskog kod kuće koji je preloš u finišu sezone..Pored toga smo prekinuli i taj niz od 35 utakmica bez poraza itd. itd...
Ne znam , ne mogu se oteti dojmu da ova liga neće nikad napredovati dok se ovakve stvari ne iskorijene.Za Velež se može 100% reći da su prodali utakmicu dok za nas ne znam šta da mislim,obezbjedili smo titulu,igrači nemaju više motiva i protiv Kozare im je bilo mrsko igrati, to se vidjelo ALI opet smo trebali bod uzeti dole kako god okreneš.
Ako smo dole pustili Leotaru, onda sam fakat razočaran kao navijač koji živi za ovaj klub i prema svim svojim navijačima je klub dužan da igra pošteno do kraja pa nek onda i izgubimo,nije problem.
O Slobodi nemam riječi fakat,gledao sam čitavu utakmicu i njihovi igrači ili nemaju baš nikakvog kvaliteta ili su se ponašali kao da su u sredini tabele.Oni na osnovu toga nemaju nikome ništa pričati i isključivi su krivci bez obzira na ostale utakmice ovog kola !Uglavnom Slobodi želim da se što prije vrate u Premier ligu ali da zasluže to i da otjeraju kretebe i grobare svog kluba !
Ne znam , ne mogu se oteti dojmu da ova liga neće nikad napredovati dok se ovakve stvari ne iskorijene.Za Velež se može 100% reći da su prodali utakmicu dok za nas ne znam šta da mislim,obezbjedili smo titulu,igrači nemaju više motiva i protiv Kozare im je bilo mrsko igrati, to se vidjelo ALI opet smo trebali bod uzeti dole kako god okreneš.
Ako smo dole pustili Leotaru, onda sam fakat razočaran kao navijač koji živi za ovaj klub i prema svim svojim navijačima je klub dužan da igra pošteno do kraja pa nek onda i izgubimo,nije problem.
O Slobodi nemam riječi fakat,gledao sam čitavu utakmicu i njihovi igrači ili nemaju baš nikakvog kvaliteta ili su se ponašali kao da su u sredini tabele.Oni na osnovu toga nemaju nikome ništa pričati i isključivi su krivci bez obzira na ostale utakmice ovog kola !Uglavnom Slobodi želim da se što prije vrate u Premier ligu ali da zasluže to i da otjeraju kretebe i grobare svog kluba !
Željo - My first love!!!
logički ili ne, GOŠK nije imao ambicija da igra PL, a sad što je Sloboda nesposobna to je već druga priča.Ako misliš da je sve bilo ok na toj utakmici nađi mi jednu ovosezonsku utakmicu gdje je Sloboda dala više od 3 gola.FRANK RIBERY je napisao/la:
Ovakav post logički nije normalan.Prodaju tekmu ekipi sa kojom se bore za opstanak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da se pojedinci nasladijuju time sto je sloboda ispala,gledajmo svoja posla ljudi,isto tako ne mogu da vjerujem da navijaci slobode krive zelju za neuspjeh,pa ljudi sami ste sebi krivi nemojte biti kao pitari,kao ono svi protiv vas,jadni vi...
- storm_raider
- Kontakt:
Znam da se ti i ja nismo slagali uvijek, ali molim te banuj svakoga ko provocira. Prvo me sramota ovih "mojih", sto se raduju tudjoj nesreci (i mi smo donedavno bili u velikim problemima), pa me onda sramota ovih sto traze izgovore u porazu Zeljeznicara. Zaboravljate da smo i mi klub koji je plod radnika a ne rezima! I kao takvi moramo biti uzor svim ostalim grupama.admin je napisao/la:Očekujemo konstruktivne rasprave. Šteta je da neko sada dobije ban zbog bezveznog vrijeđanja.
Haj ok, Sloboda je ispala, ali sto da se radujemo - jedan od najvecih gradova u BiH je ostao bez premijerligasa? Ali, ono sto je sigurno, Amar kakav je nije sigurno nista stimao. Briga njega i za Slobodu i Leotar. Njega samo Zeljo zanima.
Sportski pozdrav iz Sarajeva
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 maj 2012, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- masinovodja
- Kontakt:
Nismo smjeli izgubit ovu utakmicu, bezveze sto smo pokvarili niz.
Medjutim, ako hocemo dobro BH fudbalu i ako hocemo kvalitetnu ligu, oni amateri iz Tuzle nisu ni zasluzili da igraju u PL.
Medjutim, ako hocemo dobro BH fudbalu i ako hocemo kvalitetnu ligu, oni amateri iz Tuzle nisu ni zasluzili da igraju u PL.
Trenutno korisnika/ca: Benjo1921, ELDIABLO20, NeSamSafetee, nindza i 56 gostiju.