Makanaky je napisao/la:E ovako nekako. Nema se tu šta dodati. I meni je žao što je jedan velikan kao Sloboda morao ispasti. Meni lično su najdraži klubovi u Bosni i Hercegovini Željo, Velež i Sloboda. Sloboda je ja mislim i najstariji od ova tri kluba, radnički klub sa bogatom istorijom, osvajač kupa Jugoslavije i jedanput i trećeg mjesta jake Jugoslavenske lige. Ja želim da se Sloboda što prije vrati u Premijer Ligu i da se bori za mjesta koja vode u Evropu.boccaccio je napisao/la:Meni je licno iskreno zao sto se ovo desilo.Tuzan sam jer je Sloboda uvijek bila veliki klub.Medjutim,ne ulazeci u druge utakmice a gledajuci ovu vasu tekmu sa Slavijom,gdje ste imali odlicno,apsolutno odlicno sudjenje i sve sto je trebalo to je da ne izgubite dva razlike i to je spas.I desava se da niste ni pogledali na protivnicki gol.Slavija je izdominirala i sasvim zasluzeno pobijedila.I sta sada? Pa imali ste sve u svojim nogama do prije ovog meca.Optuzivati Zelju koji je otisao da odigra rekreativno utakmicu ili Veleza koji nije imao nikakvih ambicija zbog vase katastrofalne igre danas je meni potpuno nevjerovatno.
Zar je moguce da ste danas mogli odigrati ovako lose ? I drugi vam krivi ?
Ne mogu da vjerujem.Jos jednom iskreno mi je zao i nadam se da cete vec sljedece sezone doci u najbolji rang,jer vi ste veliki klub.Nazalost,po svemu prikazanom na terenu ove sezone,vi ste ekipa koja sasvim zasluzeno ispada.Ne bi bilo fer da je Slavija danas ispala kada je evidentno da su mnogo bolja ekipa na terenu.Za Gosk i Leotar necu da komentarisem iz prostog razloga jer ste vi danas morali i mogli izgubiti samo jedan razlike i da vas nije briga za ostale.I kada to propustite,onda nemojte pljuvati na druge.Zao mi je stvarno!
1. VELEZ pusta selendru Gabeljane i po mnogima su mrtvi ko klub sa zeljom mnogih da budu pometeni iz PL.
2. Liga se igra 30 kola a vi casno harate citavih 30 kola i onda svjesno izgubite nakon toliko vremena.
3. Sloboda je danas igrala lose, ali svi su uradili da 4 tima koja su juce bila ispod Slobode preskoce Slobodu i svi pobjede.
4. I Zeljo je u toj igri jer dovoljno jaki da citavih 30 kola ne gube sad izgube u Trebinju, i Tuzlaci se s pravom ljute.
5. Bilo je potrebno u tri tekme samo jedan nerjesen rezulltat. Svi su planski izgubili i Tuzlaci su u pravu.....
p.s. makanaki - osto vam je samo Velez - Tuzlu ste za sva vremena izgubili .... Vase Zelje Slobodi vise sigurno nisu dobrodosle - zivite vi sami za sebe - mi zelimo da se Tuzla vrati