RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 20:18

Ovi misle da se mi zelimo vratiti pod bijeli brijeg :lol:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 maj 2012, 20:19

Ado1921 je napisao/la:Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione :D
Njima smo peticu uvalili ;)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 20:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

Nemoj moriti više. Odhebite svi. Žalite se vodovodu.
ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo tako ;)

za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno :D
Ma bola nama su uzeli sve što se moglo uzeti. Završio rat, a mi ni gaća nemamo a opet nas svi po glavi.
Oteli ste nam titulu prvaka bivše Juge, dali Zvezdi, koja znači više nego 100 titula Premier lige, uvijek nas gore dočekivali na nož. Velež nije u Tuzli poslije rata mogao boda uzeti pomoću filmskih trikova. Ni nas niko nije .ebo 5% kad smo ispadali. Šta ćemo tu mi. Meni je krivo što je ovo ovako baš šupački ispalo, ne smije se ništa nesportski događati u klubu koji volim i ovo će Uprava iskihati. Čisto, zbog neregularnosti ali što se tiče vas, zovite sad Zvezdu u pomoć. Trebao vam je Sever sadaku skupljati da kupite utakmicu ovdje.
Who dares, wins !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 20:22

Ovako...

Kao prvo-neka je na čast ovim fanovima Slobode pljuvanje po Mostaru i Veležu,kao i pojedincima iz Zenice koji su se priključili.Kakve veze ima navijač Veleža sa ovom utakmicom????Što se tiče utakmice,neću komentirati.

Kao drugo-ja da sam trenutno u situaciji u kojoj je navijač Slobode,bio bih bijesan na cijeli Svijet,pa i na Velež ali se ne bih spuštao ovako nisko kao što su se spustili pojedinci.

Kao treće...ne serite,niste opucali u okvir gola u Lukavici,haloooo...u utakmici koja život znači.Nemojte mi prodavati šuplju sa pričom,igrali su juniori.Pa ne bi da je Slavija Man Utd.Imali ste sve u svojim rukama,mogli ste i izgubiti sa jednim golom razlike.Sami ste krivi,do vas je.Niti jednom niste šutirali u okvir gola u najvažnijoj utakmici sezone!!!!

Kao četvrto-Ako je ova utakmica prodana,ako će novci ići za RSD Velež,ok je.Ali,ako će kojim slučajem,ti novci završiti u džepu nekoga iz uprave,u džepu Tanovića možda...treba ima yebati m.a.t.e.r,treba sve srušiti.Ako je to istina...smiješnim se prave svi donatori koji daju novas za Velež,teško stečeni novac.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 20:25

niko vama nije uzeo titulu u tz mojne te price sto ti je neko pricao poluisitnu, vi igrali za titulu mi za opstanak..nije niko zvezdi titulu dao nego sebi osigurali ostanak u ligi, nama trebala pobjeda vama trebala pobjeda, pa ko pobijedi...da ste vi danas pobijedili( a nama taj rez da nije odgovarao) nek ispadnemo, igrali ste posteno- ne bi niko a rekao..

ali ovo je drugo, prodali su ime kluba, obraz i ako je vama to uredu i takva uprava onda mi tu nemamo sta pricat , to dovoljno o vama govori...sta ce sutra prodat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 maj 2012, 20:26

NeToBoLa je napisao/la:.ebe mi se za Slobodu. Ovo je ogromna sramota za nas. :oops:

Oni nas dole dočekali s mitraljezom, a mi njih častimo bodovima za opstanak. :oops:
Nema šanse da je ovo kolo 100 % čisto, i pričaće se o ovome još neko vrijeme sigurno... Najgore je što je bilo milion načina da Sloboda ostane, što sam iskreno i priželjkivao ali neka, sad će svi paljbu po Osimu oplesti i po Želji - mi ćemo na kraju ispasti najviše krivi, pa i Velež. Kao što neko reče, imali extra suđenje, TV prijenos, trebao im poraz od 1 gola i opet nisu prismrdili protivničkom golu. Tako ti je to... Najlakše je sada sklapati teorije zavjere.
Osim - drugo ime za Želju !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 20:27

Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 20:27

Ako je Velez uzeo pare, neka dio toga dadne Lokomotivi koja ne zna hoce li igrati sljedecu sezonu ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 20:28

harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
Trebali ste neku licitaciju odraditi s GOŠKOM. Jbg, sad.
Who dares, wins !

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 23 maj 2012, 20:29

Nabijem ih ja na neku stvar nesposobne....
Tuga jedna,
iskreno zaboli me za Slobodu,
odlucivali su sami o sebi, gore u Tuzli je Velez igrao u najslabijem
sastavu, i nisu bili u stanju u direktnom duelu da se izvuku.
Ali ovo danas, tlak mi je bio milijardu,
ocaj i tuga, i igra i igraci i uprava i mi na stadionu
oko 200 ljudi.
Poserem se ja na sviju nas zajedno...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 20:30

NeToBoLa je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
Jbg mi makar imamo obraza,dok neki ga nemaju :mrgreen: bili ste mi drag klub u ligi,al da ste dno to nisam znao.. evo marka jel moze ?

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 20:31

Ali pazite kakva su to dvostruka mjerila. Kada je Velež prije par dana došao u Tuzlu spuštenih gaća, sa par juniora i rutinski ispušio utakmicu, tada nije bilo priče o obrazu, tada je bilo sve regularno je li ? :lol: Koji ste je.beni licemjeri.

Ovakvu situaciju kod nas niko nije priželjkivao, ozbiljan klub se ne može graditi na ovakvim stvarima, ali nažalost, takva je liga, takvo je društvo i Velež očito ne može/neće da se izdigne iznad svega toga i postane drugačiji. Je.biga.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 23 maj 2012, 20:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:niko vama nije uzeo titulu u tz mojne te price sto ti je neko pricao poluisitnu, vi igrali za titulu mi za opstanak..nije niko zvezdi titulu dao nego sebi osigurali ostanak u ligi, nama trebala pobjeda vama trebala pobjeda, pa ko pobijedi...da ste vi danas pobijedili( a nama taj rez da nije odgovarao) nek ispadnemo, igrali ste posteno- ne bi niko a rekao..

ali ovo je drugo, prodali su ime kluba, obraz i ako je vama to uredu i takva uprava onda mi tu nemamo sta pricat , to dovoljno o vama govori...sta ce sutra prodat
Jeste igrali za opstanak ali ste ih preko sudija n.aguzili. Tako da ispada da ste im oteli titulu. Izvinjavam se što se miješam.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 20:32

harry_90 je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:
Jbg mi makar imamo obraza,dok neki ga nemaju :mrgreen: bili ste mi drag klub u ligi,al da ste dno to nisam znao.. evo marka jel moze ?
Jesi to provalio kućni štek ? :lol:
Who dares, wins !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 20:33

I još nešto...

Dobro čovjek napomenu,Lokomotiva!

Ako se ispostavi da je Velež prodao utakmicu i da ti novci nisu završili u klubu ili za pomoć Lokomotivi,nego u džepovima pojedinaca,ja prvi idem da im kažem sve šta slijedi.
Ako se ustanovi...ostaviću broj mobitela da se dogovorimo,svi koji želimo ići!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 23 maj 2012, 20:34

Sta uradise od imena Velez ako je i to jos ostalo,ovo je smijesan i jadan i jedan obicni seljacki klub,zadnji im je ovo put da sam im dosao na onaj usrani stadion,i ono sto je Pika radio onako i treba joj da sam mogao rado bi mu se pridruzio.Od danas za mene postoji samo jedan VELEZ i to onaj do 92,a ovaj velez nema veze sa tim,FUJ,neznam vise ni sta da pisem koliko sam se nasekiro.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 20:36

NeToBoLa je napisao/la:Jesi to provalio kućni štek ? :lol:
dvije ? :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 maj 2012, 20:36

neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 20:37

I vas smorise :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 20:37

tepsija je napisao/la:I još nešto...

Dobro čovjek napomenu,Lokomotiva!

Ako se ispostavi da je Velež prodao utakmicu i da ti novci nisu završili u klubu ili za pomoć Lokomotivi,nego u džepovima pojedinaca,ja prvi idem da im kažem sve šta slijedi.
Ako se ustanovi...ostaviću broj mobitela da se dogovorimo,svi koji želimo ići!
Konacno jos neko da se sjeti nasih LOKOSA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []