Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Re: Newcastle United F.C.
E neka jest mi drago. 

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Sad ste me bas razocarali mjesto da ih pobjedite ili uzmete makar bod vi zjanite skroz... 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, ovaj Vertonghen k'o da je Beckenbauer.
Non-stop priče o njemu, te sad je blizu Arsenala, pa sad bi u Tottenham, pa sad se spominje kao moguće pojačanje Newcastlea, pa ga De Boer "tjera" u Barcelonu.
Dobar je, što jes' jes', al' nadam se da će se Pardew okrenuti nekom drugom, jer su šanse da njega gledamo u dresu Svraka izražene u promilima.
No, zato postoje Francuzi.
Evo, posljednji koji se ozbiljnije dovodi u kontekst prelaska u Newcastle je Marvin Martin. Inače, riječ je o veznom fudbaleru Sochauxa i ovo nije prvi put da su Svrake zainteresovane za njega. I prošle sezone se pričalo o njemu, no na kraju se sve to izvojevalo (da budem iskren, dobro je što se to desilo, jer je došao Cabaye).
Eh, ukoliko Sochaux ispadne (šanse su male, al' ipak postoje), onda su velike šanse da Martina gledamo na St. James Parku, ali ukoliko ostanu u ligi onda se te šanse tope. Zašto? Zato jer bi u tom slučaju obeštećenje opet bilo (pre)visoko za Ashleya i ostale, pa bi se okrenuli drugim pojačanjima.
Ranger je nosio majicu na kojoj je pisalo da će se promijeniti (u stvari, pisalo je "I'm a changed man") i da želi ostati u Newcastleu. No, sve su prilike da od toga neće biti ništa (da kucnem o drvo) i da će od naredne godine neko drugi brinuti o njemu. Na listi za odstrel su još Guthrie (nadam se da će produžiti, al' kako stvari stoje to će biti teško) i Best (nakon povrede i onakvih partija Cissea i Dembe, nema on tu šta da traži). Svakako je Ameobi taj treći napadač.
Kad smo već kod Besta, neće biti u sastavu za Euro. Dakako, Lovenkrads, Smith, Xisco i Kadar su igrači koji će otići, a možda to učini i Simpson ukoliko ne produži ugovor sa Newcastleom (ističe mu 2013.).
Sve u svemu, biće puno odlazaka (a valjda i dolazaka), te nas očekuje burno ljeto kada su transferi u pitanju. Nadam se da će okosnica tima biti nepromijenjena, te da će Demba (spominju se PSG, pa čak i United i Tottenham), Cisse, Santon, Krul, Coloccini, Jonas (produžili ugovore prije par mjeseci), Hatem, Cabaye i Tiote ostati i naredne sezone.

No, zato postoje Francuzi.

Ranger je nosio majicu na kojoj je pisalo da će se promijeniti (u stvari, pisalo je "I'm a changed man") i da želi ostati u Newcastleu. No, sve su prilike da od toga neće biti ništa (da kucnem o drvo) i da će od naredne godine neko drugi brinuti o njemu. Na listi za odstrel su još Guthrie (nadam se da će produžiti, al' kako stvari stoje to će biti teško) i Best (nakon povrede i onakvih partija Cissea i Dembe, nema on tu šta da traži). Svakako je Ameobi taj treći napadač.

Sve u svemu, biće puno odlazaka (a valjda i dolazaka), te nas očekuje burno ljeto kada su transferi u pitanju. Nadam se da će okosnica tima biti nepromijenjena, te da će Demba (spominju se PSG, pa čak i United i Tottenham), Cisse, Santon, Krul, Coloccini, Jonas (produžili ugovore prije par mjeseci), Hatem, Cabaye i Tiote ostati i naredne sezone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Mala slikovnica.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- IlPrincipino
- Kontakt:
jedan od najsimpatičnijih otočkih timova...oni i Nots County... 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pardew menadžer sezone.
Zasluženo, nema šta. Sa ovakvim budžetom se (skoro) do zadnjeg kola boriti za 3. ili 4. mjesto je za svaki respekt.
Usput, produžen je ugovor sa Pumom.

Zasluženo, nema šta. Sa ovakvim budžetom se (skoro) do zadnjeg kola boriti za 3. ili 4. mjesto je za svaki respekt.
Usput, produžen je ugovor sa Pumom.

- gloryhunter
- Kontakt:
sutra zadnje kolo i kraj. ceka nas zanimljivo ljeto.
moj spisak želja:
Debuchy
Adam Johnson
Vertonghen/Alderweireld/Chedjou
i da svi ostanu
moj spisak želja:
Debuchy
Adam Johnson
i da svi ostanu

Adam Johnson je na prodaju 95 % ali mislim da ga zeli i Liverpool pa sad ne znam ko ce ga kupit.Mislim da bi vama bio jako koristan jer vam bas nedostaje neko prodoran sa krilne pozicije osim ako Obertan ne poludi iduce godinegloryhunter je napisao/la:sutra zadnje kolo i kraj. ceka nas zanimljivo ljeto.
moj spisak želja:
Debuchy
Adam Johnson
i da svi ostanu

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
naš je Johnson, već je rezervisantevezito je napisao/la:Adam Johnson je na prodaju 95 % ali mislim da ga zeli i Liverpool pa sad ne znam ko ce ga kupit.Mislim da bi vama bio jako koristan jer vam bas nedostaje neko prodoran sa krilne pozicije osim ako Obertan ne poludi iduce godinegloryhunter je napisao/la:sutra zadnje kolo i kraj. ceka nas zanimljivo ljeto.
moj spisak želja:
Debuchy
Adam Johnson
i da svi ostanu

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma s obzirom da će otići 7-8 igrača, biće tu svega i svačega.
Amalfitano je 99% tu (mlađi, čisto da se zna), jer je to objavljeno u svim sportskim listovima koji su i prije objelodanjivanja objavili transfere Obertana i Marveauxa.
Debuchy bi također mogao biti na St. James Parku, jer Simpson skoro sigurno napušta ekipu, a desni bek je jedan od najboljih Cabayeovih prijatelja.
Stoper (da l' će biti neko iz Holandije, ostaje nam da vidimo) je također prijeko potreban ukoliko se želi nastaviti u ovom ritmu, a i krilni igrači su u izlogu (zašto ne zayebati Liverpool i ostale pokušavši sa Hoilettom?).
Mah, neću da se sad zamaram sa transferima, al' smijem se kladiti da će se barem 15 igrača dovesti u kontekst prelaska na St. James Park, a da će 13 biti klasične medijske patke.

Amalfitano je 99% tu (mlađi, čisto da se zna), jer je to objavljeno u svim sportskim listovima koji su i prije objelodanjivanja objavili transfere Obertana i Marveauxa.

Debuchy bi također mogao biti na St. James Parku, jer Simpson skoro sigurno napušta ekipu, a desni bek je jedan od najboljih Cabayeovih prijatelja.

Stoper (da l' će biti neko iz Holandije, ostaje nam da vidimo) je također prijeko potreban ukoliko se želi nastaviti u ovom ritmu, a i krilni igrači su u izlogu (zašto ne zayebati Liverpool i ostale pokušavši sa Hoilettom?).
Mah, neću da se sad zamaram sa transferima, al' smijem se kladiti da će se barem 15 igrača dovesti u kontekst prelaska na St. James Park, a da će 13 biti klasične medijske patke.

Debuchy je strašan. Ovom povredom Sagne je sada siguran prvotimac Francuske na EPu, mada je bilo vrlo izgledno da bi ionako mogao biti. Sličan igrač i čovjek Cabayeu. Onako, dosta povučen, skroman, u sjeni a opet radi sjajan posao. Sasvim sigurno kompletniji igrač od Simpsona.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- gloryhunter
- Kontakt:
dolazi neko iz Lillea 100% pa sad jel to Chedjou ili Debuchy ili Hazard
DAJ ovu prvu dvojicu i kompletirali smo obranu!!!

.
Zadnja izmjena: ulinsky, dana/u 15 okt 2013, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
- gloryhunter
- Kontakt:
ulinsky je napisao/la: @Gloryhunter najavljena su velika pojačanja za ovu predstojeću sezonu. Oni na vrhu su shvatili da je ovaj tim pun potencijala. Neću sad da otkrivam, ali definitivno će biti bar jedno pojačanje iz Francuske.

.
Zadnja izmjena: ulinsky, dana/u 15 okt 2013, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
http://www1.skysports.com/football/news ... -Newcastle" onclick="window.open(this.href);return false;
Mlađi Amalfitano je i službeno novi član Toona. Nemam pojma šta očekivati od njega ali svakako treba reći scouting služba radi sjajan posao u posljednje vrijeme, tako da...
Mlađi Amalfitano je i službeno novi član Toona. Nemam pojma šta očekivati od njega ali svakako treba reći scouting služba radi sjajan posao u posljednje vrijeme, tako da...
Greatness dies
- raul-zakon
- Kontakt:
Koja se sve imena dovode u vezu sa Njukašom(što reće @Monologni
)?

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa, recimo da je barem 20 imena dovedeno u kontekst prelaska na St. James Park.
A. Johnson, Vertonghen, Douglas, Cisokho, Debuchy, Maiga, Martin, Amalfitano (prešao), kojekakvi Holanđani (barem 3-4 iz PSV-a), nekoliko Nijemaca...Jednostavno, nema igrača kojeg mediji ne vežu za Njukaš.
Nadam se da će biti nešto od Debuchyja, te da će još jedan stoper doći (pod moranjem), te da će se osvježiti napad (trećim i četvrtim napadačima) i dakako vezni red, jer će biti potrebna svježa krv.
No, ima vremena za nove igrače, a prvo se treba obezbijediti sa Dembom.

A. Johnson, Vertonghen, Douglas, Cisokho, Debuchy, Maiga, Martin, Amalfitano (prešao), kojekakvi Holanđani (barem 3-4 iz PSV-a), nekoliko Nijemaca...Jednostavno, nema igrača kojeg mediji ne vežu za Njukaš.

Nadam se da će biti nešto od Debuchyja, te da će još jedan stoper doći (pod moranjem), te da će se osvježiti napad (trećim i četvrtim napadačima) i dakako vezni red, jer će biti potrebna svježa krv.

- raul-zakon
- Kontakt:
A što je Cashley navalio na Francuze...Monolog je napisao/la:Pa, recimo da je barem 20 imena dovedeno u kontekst prelaska na St. James Park.![]()
A. Johnson, Vertonghen, Douglas, Cisokho, Debuchy, Maiga, Martin, Amalfitano (prešao), kojekakvi Holanđani (barem 3-4 iz PSV-a), nekoliko Nijemaca...Jednostavno, nema igrača kojeg mediji ne vežu za Njukaš.![]()
Nadam se da će biti nešto od Debuchyja, te da će još jedan stoper doći (pod moranjem), te da će se osvježiti napad (trećim i četvrtim napadačima) i dakako vezni red, jer će biti potrebna svježa krv.![]()

Ben Arfa, Cabaye, Amalfitano, Debuchy...malo li je.

Njima pod hitno treba još jedan stoper, ako žele nastaviti tamo gdje su stali ove sezone i tako dokazati da 2011/12. nije bila slučajnost.
Možda Vertonghen ili Howedes ne bi bili loši. A ustupimo vam mi(ne napadaj me zbog ovoga

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.