astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
2:1 za gosk
astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
Evo da su ovisili samo o nama pa hajde...SAMI SU KRIVI!!!Buu je napisao/la:I vas smorise
aaa cuj to hajd dobro je onda, hvala na info nisam znaogavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
astra1922 je napisao/la:aaa cuj to hajd dobro je onda, hvala na info nisam znaogavran je napisao/la:astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
ma indenticni golovi.Korner sa desne strane,najvisi u skoku Helvida i pogadja za 1:1,u sljedecem napadu ista stvar.Korner sa desne strane,neko je u buketu igraca (ne znam ko)najvisi i opet glavom u istu stranu zabija za veliko slavlje igraca Goska.U zadnjoj minuti meca 100% sansa za gol za ekipu Veleza,sa lijeve strane iskosa na 7 m sam je bio Jazvin puco,ja vec skocio ali je lopta prosla tik kraj stativeastra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem ako je prodano sramota al mozda i nije jel bio neko na utakmici kakvo je bilo stanje na terenu
stari moj,SilaNebeska96 je napisao/la:BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
Ja čovjeka ja reko da i vas smoriše on se izdera na menetepsija je napisao/la:Evo da su ovisili samo o nama pa hajde...SAMI SU KRIVI!!!Buu je napisao/la:I vas smorise
Da je Velež u zadnjoj,odlučujućoj utakmici odigrao onako kao što je Sloboda odigrala u Lukavici ne bi Ivan prešli!
Ne bih tražio krivca u nekom drugom kad moj tim za 95 minuta nije uputio udarac u okvir gola!
O čemu mi pričamo???
Ovo je bilo upućeno gostima iz TZ ,samo sam tvoj post citirao onako...Buu je napisao/la:Ja čovjeka ja reko da i vas smoriše on se izdera na menetepsija je napisao/la:Evo da su ovisili samo o nama pa hajde...SAMI SU KRIVI!!!Buu je napisao/la:I vas smorise
Da je Velež u zadnjoj,odlučujućoj utakmici odigrao onako kao što je Sloboda odigrala u Lukavici ne bi Ivan prešli!
Ne bih tražio krivca u nekom drugom kad moj tim za 95 minuta nije uputio udarac u okvir gola!
O čemu mi pričamo???
ovisnik je napisao/la:Hvala "mostarci", jasno je da niste bolje ni zaslužili da živite, nego kao vam je sad, uživajte u zajedništvu sa "škutorima", ovo što ste priredili nama, to vas čeka iduće sezone, neka vam je sretan put u prvu ligu iduće sezone, mi ćemo se vratiti jer iza nas ima ko da stane, al vi kad ponovo ispadnete to će biti kraj, hvala još jednom na velikoj požrtvovanosti i prijemu dva gola za dva minuta.
Po čemu ti zaključuješ da Gošk nije mogao regularno dobiti utakmicu????????Veležov skor ove godine kući prije ove tekme je bio 6-4-4, znači već 4 izgubljene uz isto toliko remija i samo 6 pobjeda!Ne serendajte više i idite na svoju temu i plačite ko zadnje čkapi jer i niste ništa drugo.Sa onakvom prikazanom igrom danas imate obraza bilo šta pričati..., ccccccccccccccovisnik je napisao/la:Hvala "mostarci", jasno je da niste bolje ni zaslužili da živite, nego kao vam je sad, uživajte u zajedništvu sa "škutorima", ovo što ste priredili nama, to vas čeka iduće sezone, neka vam je sretan put u prvu ligu iduće sezone, mi ćemo se vratiti jer iza nas ima ko da stane, al vi kad ponovo ispadnete to će biti kraj, hvala još jednom na velikoj požrtvovanosti i prijemu dva gola za dva minuta.
Prošli smo mi i sito i rešeto, tvoj klub bi se davnih dana ugasio da je prošao šta i Velež.ovisnik je napisao/la:Nisam prorok, al pare koje ste uzeli od GOŠK-a neće vam dugo potrajati, možda i tuzlanski Deling koji je jedan od vaših glavnih sponzora, nakon ovoga razmisli dali vas treba sponzorisati, niste prodali, igrali ste pošteno, sretno iduće sezone, živi bili pa vidjeli, al ispadanje vam je prva opcija i ja ću za to zdušno navijati, sretno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.