što vas ima mašala
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nije se utakmica igrala u 08h.hz033 je napisao/la:Pusti šta se ložiš, srijeda u 17h, ljudi rade, njih nebi bilo ni 200.
sekac je napisao/la:Dragi moji PITARI i HZ ponosan sam na vas najmanje postova na stranici Slobode jadnike svi zajebavaju što su ispali.Tužno je to to je još jedan velikan BH sporta nek nama igraju razno razna sela i spikeri kao na vašaru i koridi a Tuzla da nema prvoligaša .Molim vas sve jedino što možemo učiniti u ovom momentu je ako ništa da bar ljude ne provociramo a imamo možda više razloga nego neki ali njima njihovo nama naše.Ne daj bože nikom da bude sad u koži navijača slobode .Nismo mi nikad bili u nekim dobrim odnosima ali hajde da se izdignemo iznad primtivluka i ako ne želite poželiti Slobodi brz povratak onda bar nemoj da ih zezamo dosta im je njihove muke molim vas PITARI HZ molim vas pokažimo svoju dušu bosansku !
Sarajevo za dlaku da bude nositelj i u drugom kolu. Steta..AnelZ je napisao/la:evo, sve ovdje mozes vidjetitheprodigy je napisao/la:ove ekipe ne mozemo dobiti jel de? mozes li nam staviti koga mozemo dobiti za protivnika ako se moze to sad vidjeti
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na vasu zalost ,vaseg imenjaka"Vase Miskina Crnog" nema..al mozda nekada i bude ..samo lakapo..Elegant je napisao/la:
Evo komsije imate i imenjake za moguceg protivnika, Torpedo iz Gruzije.
Zapamtite već jednom "riba smrdi od glave" ekipa vam je fizički nespremna i nemaju snage za 70 min, igrače grčevi fataju i valjaju se po terenu.... a vama navijačima trener Jović priča šatropriče samo da ga vi ne bi prozivali sa tribina, on nema autoritet nad ekipom u svlačionici već odavno... vidi nas kako igramo ovo proljeće kad imamo pravog trenera Kuntića a šta je njemu trebalo malo vremena da posloži ekipu...KO ZNA ZNA...a da nam je Jović osto sad bi mi bili umjesto Slobode garantujem...nikad manje publike nemate i nikad lošije niste igrali...mma_hz je napisao/la:na vasu zalost ,vaseg imenjaka"Vase Miskina Crnog" nema..al mozda nekada i bude ..samo lakapo..Elegant je napisao/la:
Evo komsije imate i imenjake za moguceg protivnika, Torpedo iz Gruzije.
![]()
sto se tice moje ekipe..AFERIM MOMCI..2 boda u 4 kola..jadno....razocaran sam..
nadam se da nam nece dati licencu jer sa ovim timom jednosTAvno necu da se brukamo i gotovo..jasno dobicemo neke pare i vjerovatno ce nakon tih para "pojedinci "dati ostavku i otici..jad i cemer je sve sto mogu reci..
Igraci koji po meni mogu ostati u Sarajevu (ne kazem u prvih 11 ,al koji moguj ostati su:
Adilovic,Tatomirovic,Torlak,Zrnanovic,Husic,Sesar,Haskic,Husejinovic,Suljic i mozda al mozda Krpic zbog svoje fizicke spreme..jedini koji u nasem timu uz Zrnanovica lici na fudbalera..![]()
![]()
Jucerasnje navijanje na sjevernoj tribini je reklo sve o ovoj sezoni naseg kluba..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso, nedimmmm1337, USB i 39 gostiju.