FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ljudi na tusnju je neka velika vatra, ne vidim tacno da li su baklje ili nesto veliko gori, cuju se navijaci i vatromet ispaljuju
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
http://www.superbosna.com/vijesti/sport ... 6%238230;/" onclick="window.open(this.href);return false;
I usput niko Vam nije kriv Sami ste krivi......SLOBODA- RUDAR P. 1:2
SLOBODA - ZVIJEZDA 0:0 i onda neko treba da igra za Vas... smiješno
I usput niko Vam nije kriv Sami ste krivi......SLOBODA- RUDAR P. 1:2
SLOBODA - ZVIJEZDA 0:0 i onda neko treba da igra za Vas... smiješno
I kako ti sve ovo zakljuci iz mog posta upucenom trecem covjeku ? Totalno si fulio druze, ali bas totalno.bparena je napisao/la: A i vi ne treba da zivite sami za sebe - sve su ovo BiH timovi ali neki su selendre a neki velegradovi. Dozvolite svima nama da kao i nekada ranije volimo i svog Zelju kada bude igrao evropske tekme. Ovo danas nakon onoliko pobjeda da ne mozete nerijeseno da uzmete na vas je bacilo ljagu a vi se sad sakrivajte iza ko fol nase zavisti i slicno. Ja cu i dalje da u evropi podrzim zelju ali kao BiH tim. Na ovo sto su danas napravili nakon svih tih pobjeda ne sluzi vam na cast i to bi trebali da razumijete. Velez i Zeljo - nula bodova i danas u tekama ali Bogami i kod svih normalnih navijaca. Ne interesuje me oni koji bi ovo d aiskoriste iz svojih poriva - nakon svih pobjeda da porazom kumujete sutanju Tuzle e BURAZ NEMOJTE DA ZIVITE SAMI ZA SEBE. Necete uspjeti u tome. Ako hoces vjeruj..
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da ponovim...
Što vam oni ne pomogoše i dobiše moćnog Rudara?
Idite sad na stranicu bratskog kluba i zajedno pljujte po Veležu.tepsija je napisao/la:I opet niko da spomeni igru FK Sloboda i 0(nula)udaraca ka golu moćne Slavije?
Ali ne...Velež i Željo su krivi...samo mi nije jasno gdje vam se bratski klub zrinjski izgubio u cijeloj ovoj priči?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
@tokmaku nek vam BABO skrati ligu na 2 kluba nebil bili jos jaci i bolji i s vecom tradicijom kako kazes jer se kur.cis jer ti se moze. Samo cu ti reci ovo sto je Slobodi napravljeno nece vam proci sa ZENICOM I CELIKOM. Zivi bili pa vidjeli....tokmak je napisao/la:ako ga naljutite, skratice ligu na 10 klubova i onda vas poluklub nikada nece zaigrati u drustvu najboljihProbisvjet je napisao/la:Jel zabranio BABO gostujucim navijacima i u pretkolima lige sampiona? Mozda odem tamo kao gostujuci navijac, sve zavisi ko ce doci.![]()
bolje vam je da vec od veceras pocnete sa uvlacanjem u pakas svim Manijacima, pa mozda proguramo kod Ivice da vas vrati iduce sezone u pl![]()
kur.cimo se jer mozemo

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
joj koliko ovo boli, zar ovo moze ovako....ne znam kako cu zaspat veceras
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je ostalo jos normalnih ljudi(navijaca drugih klubova) na ovom forumu. Vidimo se u PL za godinu dana aBd.
Samo mi daj linkove na kojem mozemo mi iz Zenice da vas napljujemo.tepsija je napisao/la:Da ponovim...Idite sad na stranicu bratskog kluba i zajedno pljujte po Veležu.tepsija je napisao/la:I opet niko da spomeni igru FK Sloboda i 0(nula)udaraca ka golu moćne Slavije?
Ali ne...Velež i Željo su krivi...samo mi nije jasno gdje vam se bratski klub zrinjski izgubio u cijeloj ovoj priči?

@slana_krv
nemoj da te boli - praticemo i kolko mognemo pomoci i u federalnoj ligi... podrska iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hidrocefalus iliti vodena glava je Amar Osim.Probisvjet je napisao/la:Jedino se pitam ko je hidrocefalus? Neko spomenu, a ne dade mi odgovor!

Nego, kakva shizofrenija ovdje, čovječe. Žao mi je gledati kako se se're po apsolutno svim bosanskohercegovačkim nogometnim čimbenicima - savezu, ljudima, klubovima - zbog ovog sloma koji se desio tuzlanskom klubu, a koji je se, shodno svim događanjima oko kluba posljednjih godina morao dogoditi, bio je neizbježan.

Ali, ponovit ću opet, ovo je možda i bolje, možda se klub pročisti odlaskom u niži rang, možda to dobro dođe... a i nije da ste jedini koji su ispadali iz lige, a smatrali da zaslužuju biti samo u toj (najvišoj) ligi.
Hayley <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nema veze idemo dalje ne znam sta se vise ba raspravljate zamarate se..mislim navijaci Slobode pustite ba ljude sta pisu..hajmo normalno da smo sami sebi krivi to sto drugi nisu igrali to je druga stvar.
Nego evo momci su docekali igraca na stadionu vatromet, bakljada dole je malo je kazu reci kao proslava titule ebiga... tuzno je, ali mora se momcima pruziti podrska..slabo su igrlai nismo ni mogli bolje kad smo igrlai da ne izgubimo 2 razlike i povreda Bekica i Alena nas je unistila...svaka cast momcima idemo daje.
Nego evo momci su docekali igraca na stadionu vatromet, bakljada dole je malo je kazu reci kao proslava titule ebiga... tuzno je, ali mora se momcima pruziti podrska..slabo su igrlai nismo ni mogli bolje kad smo igrlai da ne izgubimo 2 razlike i povreda Bekica i Alena nas je unistila...svaka cast momcima idemo daje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Burazeru, ***** se dešavaju...slana_krv je napisao/la:joj koliko ovo boli, zar ovo moze ovako....ne znam kako cu zaspat veceras
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I?
Šta je Sloboda danas uradila da ostane u društvu najboljih osim što je osluškivala rezultate sa drugih terena?
Molim konkretan odgovor,bez djetinjarija?
Hvala.
Šta je Sloboda danas uradila da ostane u društvu najboljih osim što je osluškivala rezultate sa drugih terena?
Hvala.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
borac, sloboda... do godine i vas cemo da izbacimobparena je napisao/la:@tokmaku nek vam BABO skrati ligu na 2 kluba nebil bili jos jaci i bolji i s vecom tradicijom kako kazes jer se kur.cis jer ti se moze. Samo cu ti reci ovo sto je Slobodi napravljeno nece vam proci sa ZENICOM I CELIKOM. Zivi bili pa vidjeli....tokmak je napisao/la:ako ga naljutite, skratice ligu na 10 klubova i onda vas poluklub nikada nece zaigrati u drustvu najboljihProbisvjet je napisao/la:Jel zabranio BABO gostujucim navijacima i u pretkolima lige sampiona? Mozda odem tamo kao gostujuci navijac, sve zavisi ko ce doci.![]()
bolje vam je da vec od veceras pocnete sa uvlacanjem u pakas svim Manijacima, pa mozda proguramo kod Ivice da vas vrati iduce sezone u pl![]()
kur.cimo se jer mozemo

PS liga sa 2 kluba nam ne odgovara jer tada ne bi mogli citati postove forumasa kako ne mogu zaspati jer je njihov klub ispao

Zadnja izmjena: tokmak, dana/u 23 maj 2012, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Daj covjece idete sa ove teme.tepsija je napisao/la:I?
Hvala.

Šatro ti podršku daješ, Čelik pustio SLaviji ofirno utakmicu, da nije pustio Sloboda bi ostala znači direktno ste ih vi izbacili, al eto ti kao pošten, e majko moja kakvi likovibparena je napisao/la:Samo mi daj linkove na kojem mozemo mi iz Zenice da vas napljujemo.tepsija je napisao/la:Da ponovim...Idite sad na stranicu bratskog kluba i zajedno pljujte po Veležu.tepsija je napisao/la:I opet niko da spomeni igru FK Sloboda i 0(nula)udaraca ka golu moćne Slavije?
@slana_krv
nemoj da te boli - praticemo i kolko mognemo pomoci i u federalnoj ligi... podrska iz Zenice
Ucili su Subhaneke i Fatihu.tepsija je napisao/la:I?
Hvala.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.

- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala, stvarno mu nisam znao dijagnozu ili me nije interesovalo.badblueboylivno je napisao/la:Hidrocefalus iliti vodena glava je Amar Osim.Probisvjet je napisao/la:Jedino se pitam ko je hidrocefalus? Neko spomenu, a ne dade mi odgovor!![]()
Nego, kakva shizofrenija ovdje, čovječe. Žao mi je gledati kako se se're po apsolutno svim bosanskohercegovačkim nogometnim čimbenicima - savezu, ljudima, klubovima - zbog ovog sloma koji se desio tuzlanskom klubu, a koji je se, shodno svim događanjima oko kluba posljednjih godina morao dogoditi, bio je neizbježan.
GOŠK kriv, Željo kriv, Velež kriv, babo kriv, sudac kriv, država kriva
Ali, ponovit ću opet, ovo je možda i bolje, možda se klub pročisti odlaskom u niži rang, možda to dobro dođe... a i nije da ste jedini koji su ispadali iz lige, a smatrali da zaslužuju biti samo u toj (najvišoj) ligi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
de ba care sta je sloobda uradil uradila je, ali nadali smo se da nece razvoj situacije biti takav ebiga i vise smo gledali da se odbranimo i sta je tu sad?...pa ne mozete nesto pisati tako kad nste trenutno u nasim pozicijama....pusti ba ne znamsta vise imate pisat o tome idemo daljetepsija je napisao/la:I?
Hvala.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
De prebacite temu da se smire ovi, molim vas.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.