FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- MinjonKocka
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
da utvrdite dobro gradivo za sljedeće sezone...
Nije Sloboda ispala iz lige...
Autor E. Borovina | Objavljeno 23.05.2012. u 07:54
Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige
Nije Sloboda ispala iz lige...
Autor E. Borovina | Objavljeno 23.05.2012. u 07:54
Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Probisvjet
- Kontakt:
To mi je zakletva, protiv bilo koga da igraju navijacu protiv zelje!VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
Jedino cu moliti boga da nas dobiju u kupu! Takodje u Zenicu protiv selje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa nece valjda izgubiti na pocetku ili u pola prvenstva kad se jos uvijek bori za titulu?Crni gavran je napisao/la:blavor je napisao/la:...a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolu. I to nakon 30 i nekoliko kola. I to bas u Trebinju. I to bas u zadnjem kolu...
Amare, qrvin sine, gdje je sad ona tvoja prica da ce "Zeljo ici do kraja prvenstva na pobjedu u svakoj utakmici"
Covjece, u svim ligama svijeta, najcesce prvaci i vodeci timovi gube te zadnje tekme koje im nista ne znace. Ko da je to nesto novo...
Nista novo, i ove sezone je tako biloVolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.

NO PYRO NO PARTY
Pricas kao da neko ne moze imati los dan ili kao da ne moze doci kraj njegove serije kao da je zeljo iz druge glaksije. Jedan City strpa 6 komada Unitedu pa dodje Swansea pa opali po usima tog istog City-a. Uglavnom poraz se desi kad tad a pogotovo u uslovima kada nemas ama bas nikakve motivacije da igras.Crni gavran je napisao/la: Daj ba, onakav Zeljo koji hladno dere Zvijezdu Gradacu 3:0, Slobodu u Tuzli 4:0, kojem silno napaljeni Siroki Brijeg ne moze pera odbiti na svojoj Pecari a izgubi od jednog Leotara, izvini "nidje veze" i znas sta. Nemoj mi "kora na rende"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- ultra_CImanija
A vi ste nam kao jako bitni, nagrdio si nas sad... MI zajedno "crveno-crnoj" braci 9 golova damo (5 smogovcima, 4 slanim).... sloboda nije ispala, samo je morala skociti dole....Probisvjet je napisao/la:To mi je zakletva, protiv bilo koga da igraju navijacu protiv zelje!VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Znam par momaka iz Mostara, i čuo sam se s njima, također su ogorčeni. Nije ni njima lako vjeruj, emocije su jake pogotovo kada igraju protiv škutora (znaš o čemu se radi).NYKnicks Fan je napisao/la:I Veleza.VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
Ovi što seru ovdje su pojedinci nije to RA.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Svi su vam sad krivi i liga je neregularna.Neregularna a vi od najlosije ekipe prvenstva ne mozete izgubiti samo 1 razlike,ali zato ste giganti kad dobijete GOSK u Gabeli(cime se moze pohvaliti nekolicina) sa 4 postignuta pogotka,a do tada ste u gostima dali ukupno 3.Vidite li vi koji je to paradoks.
Budite sretni sto je bil neizvjesno do zadnjeg trena jer realno,vi i Kozara ste trebali biti sigurni 3 kola prije kraja.
Budite sretni sto je bil neizvjesno do zadnjeg trena jer realno,vi i Kozara ste trebali biti sigurni 3 kola prije kraja.
- Crni gavran
- Kontakt:
Posebno jos ako se pri tome moze zaraditi. E moj Zeljo, sto ukalja obraz na samom kraju..... FUJYaSSaL je napisao/la:Pa nece valjda izgubiti na pocetku ili u pola prvenstva kad se jos uvijek bori za titulu?Crni gavran je napisao/la:blavor je napisao/la:...a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolu. I to nakon 30 i nekoliko kola. I to bas u Trebinju. I to bas u zadnjem kolu...
Amare, qrvin sine, gdje je sad ona tvoja prica da ce "Zeljo ici do kraja prvenstva na pobjedu u svakoj utakmici"
Covjece, u svim ligama svijeta, najcesce prvaci i vodeci timovi gube te zadnje tekme koje im nista ne znace. Ko da je to nesto novo...
Sretno Tuzlaci i pamtite

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Niste sami u ovoj prevari. Nije do moderatora - ovo je ogorcenje prema nula bodova od mogucih 6 bodova koliko su mogli uzeti Sampion Zeljo u Trebinju i Velez kod kuce. Uzeli su nula bodova na direktnu stetu Slobode. Da je bilo sredina prvenstva uzeli bi svih 6. Ovi pokusavaju da pravdaju svoju sramotu a mi ostali ne volimo sramotu...
1. Sloboda jest kriva sto je izgubila danas.
2. Zeljo sampion nije zelio nakon tog niza i toliko pobjeda nije zelio da ne izgubi.
3. Velez gubi utakmicu u 81 i 83 minuti.
Ima ljudi koji znaju o cemu se ovdje radi i razumiju Tuzlake. Ovo sve bi oni i Zenici uradili. Nisam vjerovao do danas.
@Buu
Nije bilo tako 100% vjeruj mi. Vjerujem da Tuzlaci nisu toliko obracali paznju na Zelju. Ja nisam nikada bio ni protiv ijednog BiH tima - jedino poludim kad vidim bilo koje nacionaliste. Ali ovaj danas poraz - nije to to. Cemu vrijede sve onolike pobjede ??? Samo jos jedan bod Zelje i onih juznjaka dole u Vrapcicima - samo je to Tuzli trebalo...
1. Sloboda jest kriva sto je izgubila danas.
2. Zeljo sampion nije zelio nakon tog niza i toliko pobjeda nije zelio da ne izgubi.
3. Velez gubi utakmicu u 81 i 83 minuti.
Ima ljudi koji znaju o cemu se ovdje radi i razumiju Tuzlake. Ovo sve bi oni i Zenici uradili. Nisam vjerovao do danas.
@Buu
Nije bilo tako 100% vjeruj mi. Vjerujem da Tuzlaci nisu toliko obracali paznju na Zelju. Ja nisam nikada bio ni protiv ijednog BiH tima - jedino poludim kad vidim bilo koje nacionaliste. Ali ovaj danas poraz - nije to to. Cemu vrijede sve onolike pobjede ??? Samo jos jedan bod Zelje i onih juznjaka dole u Vrapcicima - samo je to Tuzli trebalo...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
onakav željo koji hladno dere zvijezdu,slobodu,široki i sve ostale je osvojio duplu krunu.a onaj željo koji je danas izgubio je prije 3 dana proslavio tu istu,a prije 6 igrao finale kupa,a prije 11. igrao gradski derbi i kao sada je trebao otići u trebinje i dole noge lomiti za neku slobodu koja nije udarca u okvir gola uputila,.admirone je napisao/la:Pricas kao da neko ne moze imati los dan ili kao da ne moze doci kraj njegove serije kao da je zeljo iz druge glaksije. Jedan City strpa 6 komada Unitedu pa dodje Swansea pa opali po usima tog istog City-a. Uglavnom poraz se desi kad tad a pogotovo u uslovima kada nemas ama bas nikakve motivacije da igras.Crni gavran je napisao/la: Daj ba, onakav Zeljo koji hladno dere Zvijezdu Gradacu 3:0, Slobodu u Tuzli 4:0, kojem silno napaljeni Siroki Brijeg ne moze pera odbiti na svojoj Pecari a izgubi od jednog Leotara, izvini "nidje veze" i znas sta. Nemoj mi "kora na rende"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VolimTz je napisao/la:Znam par momaka iz Mostara, i čuo sam se s njima, također su ogorčeni. Nije ni njima lako vjeruj, emocije su jake pogotovo kada igraju protiv škutora (znaš o čemu se radi).NYKnicks Fan je napisao/la:I Veleza.VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
Ovi što seru ovdje su pojedinci nije to RA.
VolimTz ima da osvojite iduce sezone pa da fino proslavite i mi smo slavili tu titulu ..
**** kad ne mozemo ni mi ni vi osvojit ovu kozju ligu

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Borac je isprasen 3:0, Sarajevo je izgubilo u Trebinju ( obje ekipe igrale u borbi za Evropu i titulu, dakle rezultatski znacaj veliki ) utakmice regularne, Zeljo izgubio u utakmici koja mu apsolutno nista ne znaci, igraci poslije Sirokog mislima vec na odmoru ( to se vidjelo u utakmici protiv Kozare, koju smo onako kilavo dobili i tu se vidjelo sta znaci igrati bez motiva ), to je namjesteno?admirone je napisao/la:Daj ba, onakav Zeljo koji hladno dere Zvijezdu Gradacu 3:0, Slobodu u Tuzli 4:0, kojem silno napaljeni Siroki Brijeg ne moze pera odbiti na svojoj Pecari a izgubi od jednog Leotara, izvini "nidje veze" i znas sta. Nemoj mi "kora na rende"Crni gavran je napisao/la:Pa ako ides prema nekom cilju nista ti ne garantuje da ces ga i postici.blavor je napisao/la:
Koja si ti debilcina u p.m. Celik ofirno pustio Slaviji u 5.kolu( a Slavija je debilu 3. tim u PL u proljetnom dijelu prvenstva), a Zeljo "ocekivano" izgubio u Trebinju u zadnjem kolu. I to nakon 30 i nekoliko kola. I to bas u Trebinju. I to bas u zadnjem kolu. Celik je izgubio i od Leotara u Zenici, ne zato sto je prodao vec zato sto je truba od ekipe.
Amare, qrvin sine, gdje je sad ona tvoja prica da ce "Zeljo ici do kraja prvenstva na pobjedu u svakoj utakmici"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedva cekam to...Ionako su svi protiv najveceg,a na temi Zelje sam ti objasnio vasu situaciju,pa procitaj.Probisvjet je napisao/la:To mi je zakletva, protiv bilo koga da igraju navijacu protiv zelje!VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.

- Crni gavran
- Kontakt:
Da, jeste namjesteno je, kad gledamo kvalitetu Zelje i Leotara, Leotar moze osvojiti maksimalno bod.nedaTM je napisao/la: Borac je isprasen 3:0, Sarajevo je izgubilo u Trebinju ( obje ekipe igrale u borbi za Evropu i titulu, dakle rezultatski znacaj veliki ) utakmice regularne, Zeljo izgubio u utakmici koja mu apsolutno nista ne znaci, igraci poslije Sirokog mislima vec na odmoru ( to se vidjelo u utakmici protiv Kozare, koju smo onako kilavo dobili i tu se vidjelo sta znaci igrati bez motiva ), to je namjesteno?
Dzabe se izvlacite bolan, ocigledno je
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
@ bparena smiri se brate hvala na podrsci i sve al ne vrijedi...jos da dodam da ce Zenica uvijek bit jedini grad koji postujem a Zenicani jedini od svih u BiH koje cu uvijek zvat bracom..svaka vam cast u nevolji se poznaju pravi jarani
Tuzla ce uvijek bit uz vas.

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ne mogu da vjerujem da vi i dalje sa ovim ljudima ovdje pisete?..haloo baaaaaaa nebitno sasvim nebitno jesmo li mi mogli vise, ili je li neko mogao sacuvati od 1;0 barem 1;1 ili oni drugi ne izgubiti... mi smo u niem rangu ebiga...prosto je nemoguce bilo da se potrefe svi rezultati koji nisu u nasu korist i kako je to to znaju glavni ljudi svih tih ekipa..idemo dalje sta se tu moze..a eto hajde upamtio sam ovih par nickova bilo je dolazilo nekakve provokacije bacaju, kao onaj Prijedor koji zna da ce dogodine ispasti i td slicni njemu..ovo ostalo manje vise ba balavurdija..pa samo kad odes na FB i kad vidis komentare i slike onih balavaca bubuljicastih znas skim imas posla na ovom forumu i ko te provocira... ja kad vidim tako tamo hibretim se..cast ima zaista par finih super momaka forumasa skim covjek moze razgovarat, ali kad dodju gubit vrijeme po forumu, a neznaju ni sami zasto to je jadno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- delpiero20
- Kontakt:
Ljudi samo da vam jedno kazem...Doci ce vrijeme kad ce Tuzla i Tuzlaci zatrebat, a sad se nasladjujte i uzivajte u tudjoj nesreci
Pricajte svasta i lazite sami sebe sa tim "Sloboda je sama sebe izbacila.."
Vazno je ovo za nas posto sad znamo kakav je ko i kako prema kome, a sto se tice nas nemate nas sta savjetovat jer mi smo zadovoljni sa ovom Slobodom i Tuzlom. Nemate nam sta govoriti da ne znamo igrati fudbal jer i ovi koji su ostali su imali po bod ili isto bodova kao i mi. Nemate nam sta govoriti "Sto niste dali danas pogodak?" kada znate da je to protiv Slavije koja igra na domacem terenu nemoguce. Mi smo ponosni sa ovom Slobodom, nismo kupovali, imamo para kao neki mali klub iz 2-3 lige, borili smo se sa djecom i sa 2-3 starija igraca. Imamo najbolje mlade skole u citavoj drzavi i ponosni smo...
A vi sto se dicite ovim sto je danas bilo i mislite da ce ovako BiH fudbal na noge varate se, znam da 200 000 ljudi sada sigurno nema povjerenje u ovaj komitet i u nas fudbal i da se vecini zgadio zivot te su izgubili zelju da prate reprezentaciju koja igra za par dana...
Mi cemo se vratiti kad tad, mada mi se to ne svidja uopste jer cu morat gledat te iste klubove koji mute godinama i koji se dogovaraju kao da su na pijaci i gledati Slobodu kako se opet muci jer nije imucna i nema nikog iza sebe..
Zato se sramite svi redom...Da mi je neko rekao da ste takvi ne bih povjerovao i hvala Bogu dragom sto me baci na ovaj komadic Zemlje. To sam mu najzahvalniji, volim ga vise od sebe i od ove BiH koja prodaje sve sto je sveto, a gura sve ono sto je lose i u kojoj nista sto je od naroda ne moze proci...Mi u Tuzli se ne slazemo sa tim, a i trofej ne bi nikada uzeli pa nam je svejedno koja smo liga. Vazno je to da smo dokazali da nam je Sloboda u srcu!
Molicu vas da se okanite teme, ako niste dobronamjerni jer stvarno niste prijatni i niste interesantni
Pricajte svasta i lazite sami sebe sa tim "Sloboda je sama sebe izbacila.."
Vazno je ovo za nas posto sad znamo kakav je ko i kako prema kome, a sto se tice nas nemate nas sta savjetovat jer mi smo zadovoljni sa ovom Slobodom i Tuzlom. Nemate nam sta govoriti da ne znamo igrati fudbal jer i ovi koji su ostali su imali po bod ili isto bodova kao i mi. Nemate nam sta govoriti "Sto niste dali danas pogodak?" kada znate da je to protiv Slavije koja igra na domacem terenu nemoguce. Mi smo ponosni sa ovom Slobodom, nismo kupovali, imamo para kao neki mali klub iz 2-3 lige, borili smo se sa djecom i sa 2-3 starija igraca. Imamo najbolje mlade skole u citavoj drzavi i ponosni smo...
A vi sto se dicite ovim sto je danas bilo i mislite da ce ovako BiH fudbal na noge varate se, znam da 200 000 ljudi sada sigurno nema povjerenje u ovaj komitet i u nas fudbal i da se vecini zgadio zivot te su izgubili zelju da prate reprezentaciju koja igra za par dana...
Mi cemo se vratiti kad tad, mada mi se to ne svidja uopste jer cu morat gledat te iste klubove koji mute godinama i koji se dogovaraju kao da su na pijaci i gledati Slobodu kako se opet muci jer nije imucna i nema nikog iza sebe..
Zato se sramite svi redom...Da mi je neko rekao da ste takvi ne bih povjerovao i hvala Bogu dragom sto me baci na ovaj komadic Zemlje. To sam mu najzahvalniji, volim ga vise od sebe i od ove BiH koja prodaje sve sto je sveto, a gura sve ono sto je lose i u kojoj nista sto je od naroda ne moze proci...Mi u Tuzli se ne slazemo sa tim, a i trofej ne bi nikada uzeli pa nam je svejedno koja smo liga. Vazno je to da smo dokazali da nam je Sloboda u srcu!
Molicu vas da se okanite teme, ako niste dobronamjerni jer stvarno niste prijatni i niste interesantni

Šteta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.