hajd šta znaš, možda druga liga nije neregularna, javni nam za godinu, baš nas zanimafukara87 je napisao/la:Normalno , cijela liga je sad neregularnakoliko god vi mislili da nije.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hajd šta znaš, možda druga liga nije neregularna, javni nam za godinu, baš nas zanimafukara87 je napisao/la:Normalno , cijela liga je sad neregularnakoliko god vi mislili da nije.
Pa blento jedan koliko hoces puta Zeljo ima vise navijaca u tvom kantonu od Slobode koja je ponos i dika tog kantona... Sta ce ti vise od tog.... Dovoljno je da nas postuje samo cetvrtina onih koji navijaju za Zelju i dobijes cifru od koje te glava zaboli, zapravo dobit ces cifru navijaca svih ostalih klubova zajedno....Probisvjet je napisao/la:Djaba vam to kada vas niko ne postuje, vjerovatno vas ne postuje ni Leotar koji vam je platio da vas kara. Ko postuje jos drolje.Virtu4l je napisao/la:Nikad nismo ni prestali.bparena je napisao/la:SAD NASTAVITE SLAVITI ....
Za ovo tvoje postoji samo dva pitanja - ali nemoj mi odgovarat - sve mi je jasno. U kojoj ligi vi igrate i zasto se trudite da tom arogancijom dignete citavu BiH na sebe. Zeljeznicar je castan BiH klub koji nije zasluzio tako arogantne tipove. Mislim ako hoces da zivis sam - pa zivi, ako da te se ne tice komsija i covjek pored tebe - zivi i to. Svakom svojom recenicom samo omalovazavaj druge i onda se ne pitajte sto ljudi ne vole takve skupine i kako te docekaju. Zeljo nije samo tvoj klub kao ni Sloboda Tuzlanska nit Borac samo BanjLucki. On je prije svega nas Bosanski i kao takvog ih svi normalni postuju i cijene. AKo takve kao tebe u tvojoj grupi ne sankcionisu necete biti dobordosli nigdje...ZELJO MOJA je napisao/la:Vama zelim dug boravak u nizem rangu ,a pustite se Želje .Željo igra za sebe a vi za sebe Željo sebi obezbjedio sve i sad treba da gine na terenu za jednu slobodu koja se sjetila u 25 kolu da igra premier ligu.A vi igrace docekujete ko zvijezde a oni protiv slavije nisu bili u stanju uputiti jedan sut prema golu danas i sta hocete nije mi jasno ,jer ste prvo vi trebali pobjediti danas pa tek onda kriviti druge a ne igrati ko babe
Ako im on ostane, ne gine im onda Druga liga SjeverHigh je napisao/la:Hoće li ostati Ibraković u Slobodi ?
I vi ste nas zeznuli 2007/2008 kad smo se mi borili za titulu, slabo te sjecanje sluzi, odnosno gubis ga kad vama to ne ide u prilog.ZELJO MOJA je napisao/la:OBRAZ STE IZGUBILI. sto se i vi ne osvrnete na sebe, zasto niste do kraja odigrali posteno!Crni gavran je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:Vama zelim dug boravak u nizem rangu ,a pustite se Želje .Željo igra za sebe a vi za sebe Željo sebi obezbjedio sve i sad treba da gine na terenu za jednu slobodu koja se sjetila u 25 kolu da igra premier ligu.A vi igrace docekujete ko zvijezde a oni protiv slavije nisu bili u stanju uputiti jedan sut prema golu danas i sta hocete nije mi jasno ,jer ste prvo vi trebali pobjediti danas pa tek onda kriviti druge a ne igrati ko babe
@Scoter, nemate obraza.
Drug vi da imate obraza nebi tako pisali cini mi se da ste brzo zaboravili proslu sezonu i kad ste Želju zezmuli za titulu i sta sad hocete da mi igramo za vas ne ne i ne pamti pa vrati , kad vam je najvise trebalo mi smo vratili samo sto ovo vase vise bolii onda ste se radovali al sad placite a nama je svejedno samo smo se rijesili jednog od tezih gostovanja sto se tice navijaca.
A i pogledajte to malo realnije nasi igraci se ne trijezne vec deset dana polovina ne bi prosla alko test da je bio prije utakmice ,a ti pricas o nekakvom namjestanju sto Amara boli briga za nekih 5000 ,nas i kozara nije umalo dobila u proslom kolu zbog opustanja igraca i lumpovanja
vjerujem da hoce, ako se ne izdesavaju neke druge stvari.High je napisao/la:Hoće li ostati Ibraković u Slobodi ?
Prvo žao mi je Slobode, odlazi klub velike i svijetle tradicije. Ni prvi ni posljednji. Ako ćete biti pošteni sumnjive su i vaše utakmice protiv Čelika i Veleža, pa niko ovdje nije pravio nikakve trokute. Jako je to zahebano izrežirati.delpiero20 je napisao/la:I jos nesto da smo zabili Slaviji...u Prijedoru bi ovi nagodili sa 3:2 na 3:3 i drzali su 3:2 bas zbog nas da bi mogli napraviti trokut kojim bi ispali...
U prijevodu nije nam bilo spasa i ispali bi jer je sve dogovoreno i ne mogu letjeti dva iz jednog entiteta.
Da je kojim slucajem pao za 2:1 bilo bi tamo 3:3 i svi su nas drzali u malom prstu...Pro su ljudi, a mi smo u tome amateri koji nemaju pare
Slavit ce i oni buraz vjeruj mi. Niste trebali uciniti Tuzlu protiv sebe....Virtu4l je napisao/la:Nikad nismo ni prestali.bparena je napisao/la:SAD NASTAVITE SLAVITI ....
To je način razmišljanja sa ovog podneblja gdje se uvijek traži krivac u tuđim redovima a ne gleda se na sebe.masinovodja je napisao/la:Cuj sampion gurnuo slobodu van lige.
Pored ociju coravi.
Prvo od direktnog konkurenta izgube 2:0, drugo, od zelje kod kuce izgube 4:0.
Psuju Osimu svu familiju mogucu u Tuzli, i onda ocekuju da ih on "vadi" i da gine protiv mesara iz trebinja, a da ekipa iz velike regije od 250 000 ljudi gubi od kluba iz selendre.
Oooooo Boze, ako te ima, prosvjetli ih....
KB-TM87 je napisao/la:hajd šta znaš, možda druga liga nije neregularna, javni nam za godinu, baš nas zanimafukara87 je napisao/la:Normalno , cijela liga je sad neregularnakoliko god vi mislili da nije.
aaj neeee, kako smo mogli Tuzlu urotit protiv sebe, neeebparena je napisao/la:Slavit ce i oni buraz vjeruj mi. Niste trebali uciniti Tuzlu protiv sebe....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.