Pa nisi mu odgovorio zbog cegamandraX je napisao/la:Hajd ne serendaj...nick je napisao/la:mandraX je napisao/la:Sramite se i Velež i Željo!
zbog cega? ali molim te opokusaj obrazlozit jer mi stvarno nije jasno
Moj post nikakve veze nema sa Manijacima ni Red Army-em, ne govorim ništa za njih, samo za uprave navedenih klubova!
FUJ!
.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
NO PYRO NO PARTY
zbog cega? sta je sa upravom slobode?mandraX je napisao/la:Hajd ne serendaj...nick je napisao/la:mandraX je napisao/la:Sramite se i Velež i Željo!
zbog cega? ali molim te opokusaj obrazlozit jer mi stvarno nije jasno
Moj post nikakve veze nema sa Manijacima ni Red Army-em, ne govorim ništa za njih, samo za uprave navedenih klubova!
FUJ!
.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
A što bi se Borac rumenio?BanjaluckiVelikan je napisao/la:Mozemo im samo zaviditi,tko nije nastupao u europi ne moze niti shvatiti taj osjecaj kad tvoj klub se nadje na izvlacenju parova u Nyonu,ljepota zivota za sve simpatizere,nikada necu zaboraviti kad smo mi izvukli Partizana i na kraju ga izbacili iz europe sluzbenim rezultatima 3:0 i 0:3 u gostima,ukupno 6:0 za HSK Zrinjski!![]()
Sretno svima ,realno svi ce poispadati ali nada umire posljenja,Zeljo bi nesto i mogao uciniti kao i Siroki ako ostanu momci na okupu!
Borac ce da se opet rumeni!
Prije dve sezone ispao od Lozane ukupnim rezultatom 2:1, koja dolazi iz puno bogatije zemlje i koja je ušla u Ligu evrope nakon toga, a drugi put izbačen od slavnog Makabija Haife, ukupnim rezultatom 7:4, uz pobjedu u revanšu, i ne srećna 4 gola koja su primili u prvoj utakmici u 10 min!!
Znam da su skoro svi navijači poslje utakmice u BL protiv makabija na ovom forumu hvalili igru Borca u revanšu i rekli kako je časno ispao![/quote]
Omaklo se dečku. Borac je više nego časno i muški odigrao protiv onih Izraelaca.
Izostanak podrške grada i građana i " navijača "
Slobode je učinio ono što kažu da je Velež i Željo, brini se za sebe, da bi se drugi brinuli za tebe, toliko od mene o ovoj temi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Daću ti da biraš...Armageddon2012 je napisao/la:sa forumasem spielfuhrer
Ovaj možeš nositi samo 15 dana

Ako nećeš, onda ovaj mjesec:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma necu onu dvojicu ni dana da nosim,radije cu ovo mjesec dana
kad je beg bio cicija
kad je beg bio cicija
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
E, za ovo će mi trebati par dana da se naviknem, al' moram priznat sjajno ti pristaje.Armageddon2012 je napisao/la:ma necu onu dvojicu ni dana da nosim,radije cu ovo mjesec dana![]()
![]()
kad je beg bio cicija
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vidi ga bolaArmageddon2012 je napisao/la:ma necu onu dvojicu ni dana da nosim,radije cu ovo mjesec dana![]()
![]()
kad je beg bio cicija
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Armageddon2012
- Kontakt:
zamolio bih sve ove koji pisu kako je zeljo pustio leotaru da odskakutaju u skokovima sa teme!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Samo za navijače i igrače Goška:
NEDAJ SE INES PAPCIMA SA TUŠNJA, NEDAJ SE INES NI MAJKA TI SE NIJE DALA....
[youtube][/youtube]
Gošk je imao boljeg šnajdera i kvalitetniji konac.Fukare ne trebaju biti tuzne jer zivot ide dalje.Nepravde će biti, ali FK Sloboda ostaje vječno.
NEDAJ SE INES PAPCIMA SA TUŠNJA, NEDAJ SE INES NI MAJKA TI SE NIJE DALA....
[youtube][/youtube]
Gošk je imao boljeg šnajdera i kvalitetniji konac.Fukare ne trebaju biti tuzne jer zivot ide dalje.Nepravde će biti, ali FK Sloboda ostaje vječno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:zamolio bih sve ove koji pisu kako je zeljo pustio leotaru da odskakutaju u skokovima sa teme!
- tepsija
- Kontakt:
Ne da mu lijepo stoji plavo nego se razmahao i na temi Željezničara,daje podrškuRade Paprica 9 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:zamolio bih sve ove koji pisu kako je zeljo pustio leotaru da odskakutaju u skokovima sa teme!![]()
![]()
Svaka čast Armagedon, došao i ti tobe. Nego lijepo ti stoji plavo.
Ja do danas nisam znao za kog navija ovaj čovjek,od danas nemam pojma
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- spielführer_21
- Kontakt:
Dobro je, bolan. Rekao sam da staviš Željin avatar, ne i da moraš navijati za Želju. Ali ako ti je srcu drago, onda ok, ionako ista sudba i ostale čekaArmageddon2012 je napisao/la:zamolio bih sve ove koji pisu kako je zeljo pustio leotaru da odskakutaju u skokovima sa teme!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
On je luuuud on je jaaak on je Željiiin manijaktepsija je napisao/la:Ne da mu lijepo stoji plavo nego se razmahao i na temi Željezničara,daje podrškuRade Paprica 9 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:zamolio bih sve ove koji pisu kako je zeljo pustio leotaru da odskakutaju u skokovima sa teme!![]()
![]()
Svaka čast Armagedon, došao i ti tobe. Nego lijepo ti stoji plavo.
![]()
Ja do danas nisam znao za kog navija ovaj čovjek,od danas nemam pojma
- tepsija
- Kontakt:
Legendaran lik,dobar je.
Na Borčevoj temi
Na Borčevoj temi
Armageddon2012 je napisao/la:cestitam vam plasman u evropu i zelim da predstavljate bosnu i hercegovinu u najljepsem svjetlu!
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne se*ite vise. Meni je strasno zao Slobode, al nisu ju Zeljo i Velez izbacili, vec su ispali jer su ostvarili najlosije rezultate u ligi, zajedno s Kozarom. Sta da su zadnja dva kola bila zamijenjena, onda bi vam bio kriv Celik sto nije uzeo puni plijen u Gabeli i mozda Borac sto nije Slaviju jos vise natamburao i otvorio Slobodi opstanak racunajuci gol razliku. Gluposti pisete. Slobodi je odgovarao poraz GOSK-a, Leotara ili Slavije. U jednoj utakmici su sami sudjelovali, u ovoj sa Slavijom, ocemol sad napast Slobodu sto su 'pustili' Slaviji i tako osigurali opstanak Slaviji, a ne Slobodi? Bas svakakvih kombinacija ima, al jedna je ona prava, Sloboda je zasluzila ispast i zato je i ispala, a ja se nadam da ce vec sljedecu sezonu zasluzit da udju, te i uc u PL.mandraX je napisao/la:Sramite se i Velež i Željo!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.