Hajde da i ja bacim koju. Prvo, da mi vas je žao iskreno nije. Volim samo FK Sarajevo i prema ostalim klubovima nemam nikakvih emocija. Lažem, par klubova mrzim, iz dna duše. Danas je moj klub dogovorio utakmicu sa Borcem. Dogovorene su utakmice i u MO i u Trebinju. Vi ste popušili i razumijem vaš bijes. Ali šta ste vi uradili da se zaštitite danas? jeste li se pokušali "ugraditi"? I najbitnije, šta ste svih ovih godina uradili za Slobodu? Tolika Tuzla? Skupili se na dvije tekme i to je to? S.rali po forumu kada su se Horde borile protiv raznih uprava, kada su se borile za napredak kluba. Prozivali ih da su huligani. Napisali ste par grafita i to je to! Hej, tolika Tuzla sebi dozvoli ovo? Jeste li svjesni da ste prespavali sezonu, i to ne samo ovu? Za klub se neprestano bori, svakoga dana. Zbog kluba se dobijaju batine, "žrtvuju" vikendi sa porodicom, zbog kluba se kisne ( a ne kao Hary90 pala kiša on ostane kuci

). Da ste na vrijeme razmišljali ovo vam se ne bi desilo. Da ste koji put bili "huligani" (ne u bukvalnom smislu riječi) ovo vam se ne bi desilo. A namještenih utakmica je bilo i biće ih uvijek.
P.S. Imate primjer Veleža. I on je ispao iz lige a realno je veći klub od Slobode. Ali ljudi se nisu predali. Tada im je grupa bila jaca nego što je sada. Tada su pokazali pravu ljubav prema klubu, i ja to cijenim. Uradite isto i vratiće te se jaci nego što ste ikada poslije rata bili. I brate morali ste ispasti kada smo vas mi dobili na tušnju. J.ebi ga.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO