FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bparena
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 23:49

KB-TM87 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Slavit ce i oni buraz vjeruj mi. Niste trebali uciniti Tuzlu protiv sebe.... :roll:
aaj neeee, kako smo mogli Tuzlu urotit protiv sebe, neee :(
To ce ti Fukare pojasniti. Ne ja...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 maj 2012, 23:49

Nakon ovog veceras nadam se da ce makar 80% tima ostati na okupu, pa zajedno kroz drugu ligu. Boli nas k.arna vraticemo se mi. Sto se tice zlih dusa mogu nam samo ispusit. Ja volim Slobodu, i uvjek cu je voliti a znam da nisam jedini i samo zbog toga cemo i opstati. Jbg igracima nemam sta zamjeriti jer sam znao realno koliko mogu a koliko ne, prije svega sto je ovaj tim igrao u nedjelju pa sad odma u srijedu a Slavija odmarala igrace protiv Borca i opet im dala 2 gola a mi izgubili od Borca ovde 0:1. Uprava bi mogla napravit neku rearganizaciju oko placanja duga pa da se dogovorimo makar kamate da nam oproste i onda da pocnemo vracat dug sto bi se moglo nekako uraditi samo da ima ko voljan i sposoban da se sa tim u kostac uhvati.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 23 maj 2012, 23:49

Neki od rezultata protekle sezone:

Slavija - ZELJO 1:5
ZELJO - Slavija 3:1

VELEZ - Slavija 3:0
Slavija - VELEZ 0:1

Sta hocete vise?

---

Al' nek su vam zato pomogli:

Slavija - CELIK 2:0
CELIK - Slavija 1:2

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 maj 2012, 23:50

nidi je napisao/la:slobodi su sada svi krivi ,prvo zvijezda što im nije dala bodove u gradačcu ,pa velež što izgubi od goška ,pa željo što izgubi u trebinju ,pa čelik što izgubi u zenici od slavije i goška ,pa sarajevo što izgubi od goška ,pa kriv komitet što oni u tuzli izgubiše od strašnog rudara iz prijedora ,svi su krivi klubu koji u gradu od 200 000 stanovnika nemože skupiti 10 000 KM da klub ode na pripreme ,što je zvijezda iz gradačca za za slobodu real iz madrida,što jedan čovjek drži olimpik koji se bori za evropu. Sve je namješteno samo su oni pošteno dobili gošk u gabeli tri razlike .Imam osječaj da su svi u tuzli mislili da nema šanse da sloboda ispadne iz lige i da svi trebaju da igraju za nijh ,a oni samo treba da izađu na teren i da govore mi smo sloboda iz tuzle .
Sine, kad je to Čelik izgubio od Goška :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

@csh, mozda je nastimano Celilk - Slavija, ali nema potrebe zatim, jer je Slavija realno bolja.

Ali da bi Leotar koji je izgubio od Zrinjskog na Policama, a kolo prije toga taj Zrinjski gubi od Kozare na svom terenu, znaci da bi taj takav jadni i prejadni Leotar dobio sampionskog Zelju kojeg Amar Osim forsira i na trening utakmicama e to je veliko cudo i u najmanju ruku sumnjivo
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 maj 2012, 23:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
Na aaaaaa, nije Guso mogo odbranit ovaj drugi go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 maj 2012, 23:51

bparena je napisao/la:
csh je napisao/la:bparena

zar nije prije par kola celik ''prodao''toj istoj slaviji,kada je beganovic odstupio iznenada !
M aburaz kako prodo kad je Celik do boli slab. Celik gubi ko i tamo i vamo. Pa jestel vi ocekivali da nas onako posteno isprasite u kupu 3:0 na Bilino Polju ??? Evo i danas ne znam ni kako se zavrsila tekma na BP protiv Travnika. Znam da smo gubili. Sve oci su mi bile uprte u kalkulacije sa Slobodom. Ali ovo danas sto je uradzeno Tuzlacima (sve ekipe do prekjuce) ispod Slobode a sad ispred daje mi povoda da mi Zenicani dobro otvorimo oci. Ovo se izgleda i nama sprema. E to sramotno veselje vam Zenicani nece omoguciti... Ovo danas je sve bilo hinjski, a Slavija je pobijedila Celik ko mnogi ovve godine u Zenici... Vi sve pobjedzujete i bas danas poraz....... po mnogima u prljan obraz ali razumijem i vas da to ne mozete da shvatite. Volite svoj klub ali igrajte fer do kraja....
ok,poraz mene smeta zbog poraza mog kluba a ne zbog toga sto nekome nismo valjali,ne vjerujem da smo dobili da bi nam neko posebno zahvaljivao,niti bi me i tada to interesovalo mada bi i tada bilo mnogo onih istih koji sada provociraju koji bi se kitili perjem kako smo nekome valjali,isti je to debilizam vjeruj mi.Tudjoj muci se nikada radovao nisam!
AMAR OSIM!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 23:51

classic je napisao/la:
Na aaaaaa, nije Guso mogo odbranit ovaj drugi go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa nije Guso ni branio
NO PYRO NO PARTY

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 23 maj 2012, 23:52

AboveTheLaw je napisao/la:

Ja se najezio :!:

BRUTALNO
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 maj 2012, 23:52

bparena je napisao/la:To ce ti Fukare pojasniti. Ne ja...
da znaš da si me nasikiro, neću moć mirno spavat :|
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 maj 2012, 23:52

Buu je napisao/la:
classic je napisao/la:

pa nije Guso ni branio
Svejedno, tek kad sam malo bolje pogledo vidio sam da nije on nego je cini mi se bukvic, al je u najmanju ruku mogo bolje reagovat

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 maj 2012, 23:53

YaSSaL je napisao/la:Neki od rezultata protekle sezone:

Slavija - ZELJO 1:5
ZELJO - Slavija 3:1

VELEZ - Slavija 3:0
Slavija - VELEZ 0:1

Sta hocete vise?

---

Al' nek su vam zato pomogli:

Slavija - CELIK 2:0
CELIK - Slavija 1:2
hahahah...najjaci komentar :)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 maj 2012, 23:53

classic je napisao/la:

Fakat izgleda sumnjivo ali nije branio guso druze!
AMAR OSIM!!!

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 23 maj 2012, 23:53

Poslije utakmice u Prijedoru gostujući fudbaleri iz Mostara izazvali su incident koji je pravovremenom reakcijom redarske službe i policije spriječen. Mostarci su bili ratoborni, htjeli su da se fizički obračunaju sa igračima Rudar Prijedora poslije poraza (2:3), ali ne zbog toga što su oni izgubili već što je tuzlanska Sloboda ispala iz Premijer lige BiH.

Najratoborniji i najnevaspitaniji u taboru Mostaraca bio je golman Igor Melher, psovao je majku, bacao, provocirao, vrijeđao sve, koga je prije stigao.
- Izbaicili ste Tuzlu seljaci jedni, znate li ko je ispao iz Premijer lige. jeste li normalni... - govorio je Melher koji je poveo fudbalere Zrinjskog iz svlačionice ka svlačionici domaćina da se fizički obračunaju s njima što je zaustavljeno od strane redara i policije.

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;

:?:
Zadnja izmjena: K0MT, dana/u 23 maj 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 23:54

classic je napisao/la:
Buu je napisao/la:

pa nije Guso ni branio
Svejedno, tek kad sam malo bolje pogledo vidio sam da nije on nego je cini mi se bukvic, al je u najmanju ruku mogo bolje reagovat
Mogao je
NO PYRO NO PARTY

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 23 maj 2012, 23:54

csh je napisao/la:
classic je napisao/la:

Fakat izgleda sumnjivo ali nije branio guso druze!
Vidio sam poslije, bukvic je bio na golu, al nije branio samo nastupio :oops:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 23:55

Lijepa parada kod drugog gola,malo je falilo da je skine.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 maj 2012, 23:56

bparena je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Slavit ce i oni buraz vjeruj mi. Niste trebali uciniti Tuzlu protiv sebe.... :roll:
aaj neeee, kako smo mogli Tuzlu urotit protiv sebe, neee :(
To ce ti Fukare pojasniti. Ne ja...
Ne njemu, kakvi stradace dosta njegovih kolega sa tog famoznog juga ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 maj 2012, 23:56

Sram vas i stid bilo. ispada mi izbacili Slobodu, a ne vi. :o

Ali ne morate Tuzlacima soliti pamet, znaju oni jako dobro ko ih je zaebao.

Neka, neka docete vi u Tuzlu ako budete imali problema sa srcanim bolestima, jer u vasim gradovima niste napredovali.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 maj 2012, 23:57

Prijetis??

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 maj 2012, 23:57

kloc86 je napisao/la:mislim da je neopravdano da se navijaci slobode ljute

recimo da je sloboda vodila i da su im se trebali "poklopiti" jos neki rezulati njihov bijes bi bio,hajmo reci, opravdan..ovako,imali su svoju sudbinu u svojim rukama koju nisu iskoristili slabom igrom....sloboda je sama sebe unistila i kako onda ocekivat da zeljo ili velez se trude za tebe ?

da su recimo igracima zelje(totalno nemotivisanim) ponudili po 200 km ovi bi sigurno uzeli bod..realno to nisu neke velike pare(200x11 + 3 izmjene je oko 3000 km)
svi koji su gledali utakmicu željo kozara su znali da željo zijaniti u trebinju ,pa mi smo jedva dobili kozaru pred 10 000
,bilo je više pijanih igrača nego trijeznih ,još kozara došla sa 5-6 juniora

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.