RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Idealna prilika da se liga smanji na 10 ekipa, sad ili nikad, sve izbaci 
Support Velez, It's logical! ★
tepsija je napisao/la:Da nas izbace,bio bi vatromet u Tuzli...i Zenici...i u ostatku Hercegovine
Ma nema izbacivanja, pustite se toga, nije naš savez toliko efikasan
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nas kad bi izbacili citava BiH bi se ujedinila. Daj te neki savjet ovim fukarama, dobro ce im docitepsija je napisao/la:Da nas izbace,bio bi vatromet u Tuzli...i Zenici...i u ostatku Hercegovine
NO PYRO NO PARTY
moram se oglasiti mada nisam mislio više pisati na ovu temu velež,1.slobode mi je malo žao ali sami su krivi u utakmici odluke nisu opalili po golu,2.gdje su sad oni mazlumi što ovdje brane i podržavaju svetog direktora tanovića i odobravaju sve njegove poteze,3.najcrnje od svega je što mislim da su ovi igrači veleža toliki levati i da neznaju i nemogu bolje,4.ako su i prodali (ovo je za mene največa sramota u novijoj istoriji kluba) nisu je prodali ni mirza,prljača,pehlić,hiroš,hanđić,bandović,cerić,knez,nego oni koje od milja zovemo djeca veleža,koji nisu ništa drugo nego sramota veleža,pogledajte današnji sastav i vidit čete da je samo okić bio u timu van mostara,glavu dajem da dejo,cera,knez nebi pustili,pehlič je jučer reko đafi kad mu je on reko kao bićeš na klupi,on mu odgovorio kad nisam do sada netrebam ni zadnju utakmicu neču da budem dio sumnjivih igara.
- rob do bagro
- Kontakt:
Sto pricas gluposti? Jesmo vam pomogli u sezoni 2008/09 kada smo tri kola prije kraja igrali s Orasjem kod kuce kada je cijela BiH brujala o 100 000KM i da je utakmica prodata? I sta se desilo? Čelik dobije 1-0 a na tribinama parola "NE PRODAJITE OBRAZ" ! Kasnije se ta tri boda pokazala kao presudna u vasoj borbi za opstanak.tepsija je napisao/la:Da nas izbace,bio bi vatromet u Tuzli...i Zenici...i u ostatku Hercegovine
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Diskutovao sam veceras sa drugom, sjetili smo se i Zvijezdine pobjede i Celikove i zajebancije u Gradaccu nakon utakmice u Modrici taj dan, svasta nesto, pa na kraju skontas, slijedece sezone neces moci kao covjek otici pogledati utakmicu ni u Srebrenik niti u Gradacac, glava ce o koncu visiti svake sekunde.
Ebo nas malogradjanski mentalitet.
Da se razumijemo na kraju krajeva, svejedno mi je ko je ispao, ali nacin na koji mi ostavljamo druge u ligi je nidje veze.
Da se razumijemo na kraju krajeva, svejedno mi je ko je ispao, ali nacin na koji mi ostavljamo druge u ligi je nidje veze.
Support Velez, It's logical! ★
najg.ore od svega je što čemo potrošiti premijera nikšiča a tako jakog čovjeka je taško dovući u klub,nemogu da vjerujem da tako jedan pametan čovjek može da vjeruje u sve što mu onaj okonja tana kaže,jer hajde neka mi neko objasni ovu logiku:Nikšić kao politićar i sdepeovac da dozvoli da velež izbaci iz lige klub iz tuzle koja je glavno uporište sdp u bih,znaš kolko je to glasova tuzla-gabela,pa sve je danas politika pa i ova jadna liga,zato nikako nemogu da shvatim da je ovo nikšićev interes,ali okružen je ovim jazavcima(tana,čevra,kada)kimbo je napisao/la:Uprava nam je to odavno pisem od zla oca od gore matere ..... Imamo bolji tim od Goska i da bi se ukinuo sav prostor za spekulacije ovo je danas trebalo iz sportskih razloga dobiti po svaku cijenu. Jos jedan samar Velezu.
Cestitam gospodo iz uprave i zelim vam sretnu 2012-13 sezonu pred praznim tribinama al sa nasminkanom i SPINOVANOM oficijalnom stranicom.
upravo tako nije nas briga ko je ispo,mi treba da igramo svoju igru i pošteno,a ovako samo jedna velika sramota.ova utakmica je još jedan dokaz onoga što sam pisao na ovom forumu,a to je da ova ekipa nema vođe i karakter,obična grupa pizduna(čast izuzetcima),jadan je klub kojem je kajtaz kapiten,a kakva nam je uprava govori i to da je i jedan pika u pravu kad ih napada i pljuje.Mont0 je napisao/la:Diskutovao sam veceras sa drugom, sjetili smo se i Zvijezdine pobjede i Celikove i zajebancije u Gradaccu nakon utakmice u Modrici taj dan, svasta nesto, pa na kraju skontas, slijedece sezone neces moci kao covjek otici pogledati utakmicu ni u Srebrenik niti u Gradacac, glava ce o koncu visiti svake sekunde.
Mi se barem stidimo prodajama, a vi se sa njima ponosite.bekicamir je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Za mene lično, Velež je umro 23,5,2012 i povratka mu više nema.
PO PRVI SAM SE PUT DANAS ISKRENO STIDIO BITI NAVIJAČ OVOG (Kvazi Kluba) !!
Hvala i gonite se u nekoliko hiljada p.m![]()
![]()
![]()
A ća sam ti ja reka!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:Mi se barem stidimo prodajama, a vi se sa njima ponosite.bekicamir je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Za mene lično, Velež je umro 23,5,2012 i povratka mu više nema.
PO PRVI SAM SE PUT DANAS ISKRENO STIDIO BITI NAVIJAČ OVOG (Kvazi Kluba) !!
Hvala i gonite se u nekoliko hiljada p.m![]()
![]()
![]()
A ća sam ti ja reka!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
nisam bio na tekmi i jako sam razocaran ako je prodato al kasnije kad sam procitao clanak opet nije tako sve kao sto izgleda
"
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.
"
"
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nije ni Sloboda toliko loša ekipa da ne zapuca na gol Slavije, a gori im pod nogama niti je Slavija toliko dominantna ekipa da protivniku ne dozvoli nijednu šansu.Vražija posla LION-u moj.OD kako je Komitet došao na vlast najviše se priča o neregularnosti, naštimanim mečevaima, kladionicama...VR6_LION je napisao/la:nisam bio na tekmi i jako sam razocaran ako je prodato al kasnije kad sam procitao clanak opet nije tako sve kao sto izgleda
"
"
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bihuzur čitav forum zbog Slobode. Tako je, kako je. Prepucavanjem i raspravom na forumu se ništa neće promijeniti.
Što se tiče nas, vidim neki su već otpisali Velež iz svojih života nakon ovoga danas. Jebla vas Sloboda i njena druga liga. Dugo ste vala i trajali. Eto meni je drago što se ovo dešava, da se igra sa čašću kluba.
Valjda je red da se suočimo sa problemom a ne ko zadnje pi.čke da bježimo od njega, nebitna je Sloboda u svemu tome. Imaju svoje navijače pa neka oni kidaju živce zbog nje. Kidali smo i mi svoje nekada, a i sada ih kidamo, pa se .ebe svakome za to. Pored svega toga, još trebam za tamo nekom desetom ekipom da plačem.
Što se tiče nas, vidim neki su već otpisali Velež iz svojih života nakon ovoga danas. Jebla vas Sloboda i njena druga liga. Dugo ste vala i trajali. Eto meni je drago što se ovo dešava, da se igra sa čašću kluba.
Valjda je red da se suočimo sa problemom a ne ko zadnje pi.čke da bježimo od njega, nebitna je Sloboda u svemu tome. Imaju svoje navijače pa neka oni kidaju živce zbog nje. Kidali smo i mi svoje nekada, a i sada ih kidamo, pa se .ebe svakome za to. Pored svega toga, još trebam za tamo nekom desetom ekipom da plačem.
Who dares, wins !
jel vidite sta upravaa moze da uradi,sta igraci mogu da urade,da prijatelji,ljudi,koji su bili u odlicim odnosima,pocnu osjecati netrepeljivost...isto smo vam govorli one sezone, kao sto vi sad tuzlacima govorite raja i navijaci nemaju veze sa tim...a znamo svi kako ste vi to prihvatili i razumjeli,tako ce vjreovatno i fukare razumjeti vas....
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Zahvalite se Ibrakoviću bez mozgovići!!
Neam komentara za Kolo Sreće!
" onclick="window.open(this.href);return false;
ps: Svim srcem sam bio uz Slobodu kao i vecina na tribini!!

Neam komentara za Kolo Sreće!
ps: Svim srcem sam bio uz Slobodu kao i vecina na tribini!!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
- delpiero20
- Kontakt:
I mi vam svim srcem zelimo sve najgore jer ste ispali najveci pokvarenjaci ikada...smatrao sam vas za drag klub, kontao braca, Celik, vi i mi ali eto...Tito_1922 je napisao/la:Zahvalite se Ibrakoviću bez mozgovići!!
Neam komentara za Kolo Sreće!![]()
ps: Svim srcem sam bio uz Slobodu kao i vecina na tribini!!![]()
![]()
Svi nas vole, a svi nas u talu naguzili...hvala vam bas
Sjecam se memorijalnog turnira u Tuzli kada je citav Tusanj navijao za vas, kada smo vas jedini podrzali za stadion i bojkotovali playoff lige u kojoj smo bili najjaci te godine...a vi ovo, bolje je nekad imati 200 000 Tuzlaka koji te gotive nego 30 000 KM koje ce otici na jedne pripreme dok ce mrlja ostati za sva vremena..
delpiero20 je napisao/la:I mi vam svim srcem zelimo sve najgore jer ste ispali najveci pokvarenjaci ikada...smatrao sam vas za drag klub, kontao braca, Celik, vi i mi ali eto...Tito_1922 je napisao/la:Zahvalite se Ibrakoviću bez mozgovići!!
Neam komentara za Kolo Sreće!![]()
ps: Svim srcem sam bio uz Slobodu kao i vecina na tribini!!![]()
![]()
Svi nas vole, a svi nas u talu naguzili...hvala vam bas
Sjecam se memorijalnog turnira u Tuzli kada je citav Tusanj navijao za vas, kada smo vas jedini podrzali za stadion i bojkotovali playoff lige u kojoj smo bili najjaci te godine...a vi ovo, bolje je nekad imati 200 000 Tuzlaka koji te gotive nego 30 000 KM koje ce otici na jedne pripreme dok ce mrlja ostati za sva vremena..
objasnio sam ti sve u navedenom pa ti kontaj,imate se pravo ljutiti i ja bi realno al niste ni vi cisti care,vasim parama su danas kupljeni bodovi!!!
JA VOLIM SAMO VELEŽ,JEDINO VELEŽ! ..........Za sve ostalo libo me tuki!
ps prenesite pozz ibrakadabri!
- delpiero20
- Kontakt:
Najlakse je reci da je Sloboda dala pare GOSKU sto uopste nije istina...
haha pa ekipi koja je primila 61 gol niste u stanju dati gol,a Gosku 4 utrpate ...delpiero20 je napisao/la:Najlakse je reci da je Sloboda dala pare GOSKU sto uopste nije istina...
Mogo i ja to reci za danasnju utakimicu nije ni Gošk Veležu dao.
još cu ti jednom reci Žao mi vas je istinski jer i mi smo kroz to prosli a sad ADIOS AMIGOS!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.