http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MBztHWNfyI
fantasticna opservacija na tuzlanskom portalu, svi bi ga trebali procitati pa ce sto sta biti jasnije o ljubavi prema klubu..nikakvo demoliranje sto karakterise ispadanja iz lige, nego podrska , ljubav , inat da se sve ovo prevazidje ..
ne mogu da vjerujem da cu nekad u zivotu ovo rec 

, al upravu je i A.... na ovom videu, malo smo se i ponasali ko "pi.ke", ispali pa sta, znamo ko nas je izbacio, jos i ovo u Prijedoru sto Melher kaze , nismo mi tu mogli nista...ako cemo realno davno smo i mi sebe prezalili ( jos poslije Borca)....
sad treba dalje sto jace, zauzet se za klub, dolaziti na tekme , srediti stvari kod nas, u svojoj avliji a lako cemo se mi obracunati sa ovim pi.kama sto su nam ovo zakuhali. doci ce i za to vrijeme, sve se vrati kad-tad.
i jos bih zamolio ove sto uzivaju u nasem ispadanju da pogledaju kako se docekuju igraci i kad gube, a ne kao neki tuku djecu na proslavi titule jer im nedaju dres, otimaju salove od momaka sa svoje tribine itd itd i takav mi ovdje dodje da prica o ljubavi o klubu....gledajte i ucite...druga liga? pa sta, kao da je ovo neka liga da je tolika tragedija ispast iz nje, otkad ja pricam da nama kuha ovaj komitet ispadanje zbog onog duga od 240.000 eura koji svaki sud priznaje samo oni ne, i sad ih treba opet pritisnut za taj dug pa nek idu i oni pod stecaj ko im je.e mater. kad su nasu Slobodu mogli izbacit sto moraju i ostali igrat...al da ce se ovoliko potrudit pa da nastimaju 4 utakmice najmanje nisam mogao ocekivati..i kaze povecao se kvalitet lige , pa bolan ni u prvoj zajednickoj sezoni se nisu stimale 4 utakmice po kolu 

...al dosta o svima njima, doci ce vrijeme kad cemo i od njih naplatit sve ovo, sad se trebamo okrenuti nama i reorganizaciji kluba...opet kazem u ovoj ligi nije toliki gubitak ispast ako stvari krenu na bolje ..
evropa se kupuje bez obzira na plasman na tabeli, namijesta se pola kola, ne priznaju se dugovi klubovima itd itd
u tom grmu i lezi zec u tih 240.000 eura koje Osim i bagra(ovako ih mjesecima zovem vec) ne priznaje, i cuj ovaj kaze novinaru ko si ti da ukazujes na neregularnosti..fino, lijepo, demokratski u stilu koji njima i odgovara , liga ide naprijed jer Osim mladji lovu kupi(babo ga obezbjedjuje), da li je kojim slucajem Sarajevo, Siroki ili Borac prvak bilo morala bi se opet neka revizija pravit. Halal mu bilo tih 240.000 , za lijekove da im zatrebaju.