FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 24 maj 2012, 01:15

[youtube][/youtube]

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2012, 01:15

i ti sad Aco malo pretjeruješ.Šta se moglo vidjeti na snimku od 20 sekundi.Igra se sigurno nije mogla vidjeti, a i golovi jedva.
DRUG NEBI TI PUNCA

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:16

bagrcavi je napisao/la:Pa normalno da vam moraju platiti ako su vam dužni.Normalno da će Komitet za normalitaciju vraćati dugove saveza na čijem je čelu, samo sumnjam da ćete vi doboti pare, nešto sam čitao o tome ali ne mogu se sad sjetiti.
Pa normalno da necemo dobiti pare, ali je princip ostao isti...Klubovi idu u Evropu po nacionalnoj strukturi, a posto mi spadamo u ostale nama su smuljali i izbacili nas te godine iz borbe i pare nam nikad nece dati

I Siroki duguje Zrinjskom za igrace pa je dobio licencu, a Sarajevo napureno...Da bude od svih po jedan ;) Prosto ko pasulj...Morate biti realni pa priznati da nista nismo napredovali sa komitetom, a ni na planu reprezentacije

A ovo danas je vrhunac bez obzira sto je Sloboda ispala...i da nije ispala ove tri utakmice su za neke saban lige, a ne prve lige

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 24 maj 2012, 01:16

bagrcavi je napisao/la:Pa normalno da vam moraju platiti ako su vam dužni.Normalno da će Komitet za normalitaciju vraćati dugove saveza na čijem je čelu, samo sumnjam da ćete vi doboti pare, nešto sam čitao o tome ali ne mogu se sad sjetiti.
Pa onda nemoj s rat po forumu ako neznas o cemu se radi !
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 24 maj 2012, 01:17

slani grad je napisao/la:palim danas u 5 tv i sa starim se zavalim da pogledam tekmu....mozda najbitniju u 90 i kususr godina moje Slobode...kontam..poginuce danas igraci za dres kojeg su nosile generacije i generacije sjajnih fudbalera sa Tusnja...necu reko uopste da se uzdam u veleza i zelju a kamoli u zrinjski...zelim bas tu da se pokazu..kad je najteze...ima tekma na TV pa nas ni sudija nece smijet tolko zavaljivat..kako utakmica odmice a presmijesna igra ekipe za koju sam popusio batina,kisa,krivicnih,neprespavanih noci,gostovanja i dragi Bog zna cega sve..ne lici ni na sta pocinje me prolaziti neka nelagoda i crv sumnje da bi moglo svasta bit....al reko necu da frkenisem...znam..losi smo..da nismo,nebi igrali utakmicu decenija zadnje kolo...ljudi nas demoliraju u svakom pogledu i bilo je pitanje samo kad ce nas rastavit na proste faktore a time i okrenut rezultat u svoju korist..sto se desilo..nije mi jasno da igraci mogu onako labavo odigrat OVAKO BITNU TEKMU :oops: :shock: :shock: ...razumijem ja...neznaju,,,al gini brate..trci...nemas kvalitet...tehniku....gini,trci j.e.b.e.m mu majku i loptu...onako sramno izdanje ekipe dugo nisam vidio a vjerujute ko hoce da sam odgledo more malo Slobodinih tekmi....od vukojebina do gradova...desava se sto se desava a ja i stari se samo gledamo.....neki muk u stanu...ledena tisina....starog nisam ni pozdravio... istrco sam iz kuce,ugasio mobitel i sat vremena sam setao..vjerujte da nemam pojma gdje :o ...konto sam...kolko je to 43 godine..ko dijete...suze su mi same navirale...sjetio sam se dinama i poraza od 0 5 na Tusnju tamo neke 88....ja sav mokar..balo... molim starog da idemo kuci..reko..gotovo je..75. je minuta...hajmo kuci...a on me samo onako presjece pogledom..kaze, sjedi tu.,.nek vide purgeri kako se kisne za radnicki klub i na 5 0..to mi je tolko ostalo urezano u sjecanje da cu pamtit dok sam ziv...neznam sta ce sa Slobodom bit..realno..u sranju smo teskom...cisto sumnjam da cemo se vratit kao Borac...nece se tog posla SAD niko htjet prihvatit....ovi ostali rezultati me tolko ne zanimaju....MI smo ovo trebali rijesit...ili danas ili nekad davno prije...realno..i zeljo i da je mahmurne igrace poslo u trebinje mogli su bod uzet...tolko su bolji od svih....sad..sto nisu htjeli...sto neko napisa...moze im se...dupla kruna a vi se levati ganjajte po selima...dok ne skontate neke stvari....mozda me je velez vise razocarao...oni nisu pili i slavili..igrali su kuci protiv mrtvog goska....igrali su za obraz kluba i nije njih trebo niko stimulisat...znam kolko su se tuzlaci zalagali za velez i vracanje na njihov stadion....al et..i njima se moglo...kako god...svakome nek je na cast i obraz..
:( :( :(
pretuzno..iz svakog slova navire tuga
radi tebe i navijaca slobode sa ovakvim razmisljanjem,zelim vam da se sto prije vratite

Bijesan
Kontakt:

Post Postao/la Bijesan » 24 maj 2012, 01:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
Bijesan je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Sa ovim pricama omalozavas rad najboljeg strucnjaka u Bosni i Hercegovini, no nisi ni svjestan toga.
Ovom pričom ti dokazuješ da nisi pratio Želju na gostovanjima u proteklim sezonama i da veze nemaš kako je kada domaćin igra utakmicu na nož.

Mančester Siti Bajern, zadnja utakmica grupne faze LŠ ove sezone, Bajern prvi, zaqvršio posao, haman drugi tim poslao iako je ta utakmica vrlo bitna Napoliju koji mora da pobijedi u gostima Viljareal da bi prošao dalje. Bajern hladno izgubi, jer im je utakmica nebitna. Finta je što je Napoli dobio Viljareala u gostima i prošao dalje.

Sloboda nije odigrala za sebe, što bi igrači Želje riskirali prekid karijere u potpuno nebitnoj utakmici za njih. Ah da, sad se sjetih, ne znaš šta su gostovanja po BiH u proteklim sezonama ( prije 5-6 godina ) i kakva je igra bila.

Kažu da si novinar. Šta god da si, tanak si ko rizla.

Živio
I sad ja trebam odgovoriti. Necu, nije vrijedno, a na snimku, a i u pregledu si mogao vidjeti tu igru na noz.
Nemaš ti meni šta odgovoriti kada sam ja profesor za tebe što se tiče utakmica, bilo domaćih, bilo gostujućih. Upravo tako, vidjelo se da igrači Želje neće da igraju, Leotar zabio odmah gol i to je to. Da je Željo ušao ozbiljno u utakmicu tada bi bila igra na nož.

Dam ti primjere, ti filozofiraš. Predlažem da se obratiš igračima i stručnom štabu Bayerna i Bazela te njihovoj štampi. Fali im jedna moralna vetikala u cijeloj priči.

Uozbilji se.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 24 maj 2012, 01:20

herbion je napisao/la:Meni se cini da sutra ste donji.Djaba vam novci iduce sezone ali ako bude kako mislim da ce biti, :twisted: nije dobro.
LJUDI SINOC SAM PRETPOSTAVIO OVAJ SCENARIJ I NAZALOST DESILO SE.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 24 maj 2012, 01:23

najlakse je pljuvati druge i prenositi krivicu, vi ste sami o sebi ovisili tako da vam niko drugi nije kriv do vas samih, pljujete po velezu i zelji a rijetko ko se od vas sjetio komentarisati vasu igru danas, izasli su kao najvece ckapi ljudi vas demolirali ali ne kvalitetom nego zeljom i zalaganjem dok se vasi setkaju kao da su u sredini tabele, vjerovatno misleci neka izgubimo nema veze kiksace neko drugi, ali vi to necete spomenuti vec je najlakse kao i uvjek opleti po drugima, bez obzira na sve zelim vam sve najbolje da se stabilizujete prije svega, otjerate bagru i za godinu dvije vratite gdje vam je mjesto

PARKINSON
Kontakt:

Post Postao/la PARKINSON » 24 maj 2012, 01:23

blavor je napisao/la:
slani grad je napisao/la:palim danas u 5 tv i sa starim se zavalim da pogledam tekmu....mozda najbitniju u 90 i kususr godina moje Slobode...kontam..poginuce danas igraci za dres kojeg su nosile generacije i generacije sjajnih fudbalera sa Tusnja...necu reko uopste da se uzdam u veleza i zelju a kamoli u zrinjski...zelim bas tu da se pokazu..kad je najteze...ima tekma na TV pa nas ni sudija nece smijet tolko zavaljivat..kako utakmica odmice a presmijesna igra ekipe za koju sam popusio batina,kisa,krivicnih,neprespavanih noci,gostovanja i dragi Bog zna cega sve..ne lici ni na sta pocinje me prolaziti neka nelagoda i crv sumnje da bi moglo svasta bit....al reko necu da frkenisem...znam..losi smo..da nismo,nebi igrali utakmicu decenija zadnje kolo...ljudi nas demoliraju u svakom pogledu i bilo je pitanje samo kad ce nas rastavit na proste faktore a time i okrenut rezultat u svoju korist..sto se desilo..nije mi jasno da igraci mogu onako labavo odigrat OVAKO BITNU TEKMU :oops: :shock: :shock: ...razumijem ja...neznaju,,,al gini brate..trci...nemas kvalitet...tehniku....gini,trci j.e.b.e.m mu majku i loptu...onako sramno izdanje ekipe dugo nisam vidio a vjerujute ko hoce da sam odgledo more malo Slobodinih tekmi....od vukojebina do gradova...desava se sto se desava a ja i stari se samo gledamo.....neki muk u stanu...ledena tisina....starog nisam ni pozdravio... istrco sam iz kuce,ugasio mobitel i sat vremena sam setao..vjerujte da nemam pojma gdje :o ...konto sam...kolko je to 43 godine..ko dijete...suze su mi same navirale...sjetio sam se dinama i poraza od 0 5 na Tusnju tamo neke 88....ja sav mokar..balo... molim starog da idemo kuci..reko..gotovo je..75. je minuta...hajmo kuci...a on me samo onako presjece pogledom..kaze, sjedi tu.,.nek vide purgeri kako se kisne za radnicki klub i na 5 0..to mi je tolko ostalo urezano u sjecanje da cu pamtit dok sam ziv...neznam sta ce sa Slobodom bit..realno..u sranju smo teskom...cisto sumnjam da cemo se vratit kao Borac...nece se tog posla SAD niko htjet prihvatit....ovi ostali rezultati me tolko ne zanimaju....MI smo ovo trebali rijesit...ili danas ili nekad davno prije...realno..i zeljo i da je mahmurne igrace poslo u trebinje mogli su bod uzet...tolko su bolji od svih....sad..sto nisu htjeli...sto neko napisa...moze im se...dupla kruna a vi se levati ganjajte po selima...dok ne skontate neke stvari....mozda me je velez vise razocarao...oni nisu pili i slavili..igrali su kuci protiv mrtvog goska....igrali su za obraz kluba i nije njih trebo niko stimulisat...znam kolko su se tuzlaci zalagali za velez i vracanje na njihov stadion....al et..i njima se moglo...kako god...svakome nek je na cast i obraz..
E svaka čast majstore, ovo je prvi post kojem se zaista divim, prvo kritikovao svoje, a onda se sjetio i ostalih, bravo majstore, to je jedini ispravan način, posloženo kako treba, vidi se da si navijač iz srca, i uzdao si se u svoju ekipu, ona te razočarala, njih prvo kritikuješ, a onda naravno i spomeneš zaista nebulozne rezultate ostale......iskreno čestitam na postu
svaka cast legendo!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:25

Slavija nas demolirala?

Prvo poluvrijeme nisu imali niti jedne sanse i sve nesto na silu isli, dobijemo crveni za kompenzaciju...momak imao dva faula i dobio 2 zuta

Drugo poluvrijeme, slavija dobija penal kao i svaku utakmicu sto dobije...poslije toga primamo jos jedan i gotovo

Uz to su nam povrijedili dva igraca najvaznija i morali smo raditi izmjene i ovdje mi kao vazimo za mesarski tim...
Isli su na to da povrijede i Ribica i sva sreca pa nisu...

Bijesan
Kontakt:

Post Postao/la Bijesan » 24 maj 2012, 01:29

Šta ste radili 29 kola u ligi. Sumnjiva pobjeda protiv GOŠK-a, Velež vas pustio, Čelik ne može meda svejedno. Ovo ostalo, guloho bilo. Grad Tuzla, Kanton, privrednici, navijači. Gdje ste bili svo ovo vrijeme.

Želju su spasili navijači. Vas nisu.

Kraj priče

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 maj 2012, 01:29

A neces spomenuti da na gol niste osutali???
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:31

Pa mi smo siromasan kraj, ne ulaze citava drzava u nas kao sto ulaze u vas...

A to za Velez, smjesno...velez bi onaj dan izgubio da je doveo Maradonu ;) Trebalo je biti 5:0, a ne 2:0
Goska smo nadigrali, ljudi su bili spremni da nas uzmu...sto mozete vidjeti i prema komentaru sa pocetka utakmice i trebali su nas uzeti ali smo bili bolji i nafilovali ih. I da je to namjesteno ne bi bilo 1:4 nego bi bio gol razlike

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 24 maj 2012, 01:31

To je cak prizno' i onaj "strucnjak" vam od trenera :oops:
1942 1983 2001

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 24 maj 2012, 01:32

delpiero20 je napisao/la:Slavija nas demolirala?

Prvo poluvrijeme nisu imali niti jedne sanse i sve nesto na silu isli, dobijemo crveni za kompenzaciju...momak imao dva faula i dobio 2 zuta

Drugo poluvrijeme, slavija dobija penal kao i svaku utakmicu sto dobije...poslije toga primamo jos jedan i gotovo

Uz to su nam povrijedili dva igraca najvaznija i morali smo raditi izmjene i ovdje mi kao vazimo za mesarski tim...
Isli su na to da povrijede i Ribica i sva sreca pa nisu...
procitaj ponovo sta sam napisao, demolirali zeljom i zalaganjem, pa vasi su tek poceli igraci kad su culi da je gosk poveo a i tada nisu nista napravili, kasno se sjetili

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:33

justFlowFKZ je napisao/la:A neces spomenuti da na gol niste osutali???
Na onakvom terenu i protiv tima koji igra pred svojima je bilo nemoguce ista uraditi...da mi tu nesto slabasni ucinimo bez Mesanovica i Bekica. Tesko...i mnogo jaci timovi bi danas tamo izgubili jer jednostavno Slaviji nije bilo druge...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 maj 2012, 01:33

Evo izvjestaja iz Trebinja.Frišak!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aFm2V_d8Ro
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 24 maj 2012, 01:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 24 maj 2012, 01:36

Bijesan je napisao/la:Šta ste radili 29 kola u ligi. Sumnjiva pobjeda protiv GOŠK-a, Velež vas pustio, Čelik ne može meda svejedno. Ovo ostalo, guloho bilo. Grad Tuzla, Kanton, privrednici, navijači. Gdje ste bili svo ovo vrijeme.

Želju su spasili navijači. Vas nisu.

Kraj priče
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 maj 2012, 01:38

#delpiero

Da ali u identicnoj poziciji obje ekipe...vi mozda cak i u boljoj jer da ste i sa 1:0 izgubili ostali bi tu sa nama...ako se ne varam...

Igraci Slavije puno vise zelje unijeli u igru...vasi su se previse uzdali u ostale tri utakmice...pa isli na to da mozda i mogu izgubiti...ali ipak na kraju...Vi ste ti koji niste na terenu apsolutno nista uradili...presudili ste sami sebi...i tu stoji vas razlog za ispadanje...ne u Zelji ili Velezu
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 01:40

ScooTeR je napisao/la:Ispadali su Borac i Velez pa nije bilo ovolikih tenzija.
Ovo je po prvi put ocito da ste svi igrali protiv Slobode :evil:

Vi dobili titulu i boli vas za obraz... nema razloga da igrate fer do kraja ...
4 tima ispod Slobode danas preskocilo "pobjedama" Slobodu.
Jedino je fer i korektno Slavija dobila i to protiv Slobode to uradila ali sta vi ostali - ZELJO i VELEZ 0 bodova od 6 mogucih - svaka vam cast prodane duse ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.