Ma ne bi da sam ja njemu bilo što rekao ali što možeš nekome tko je iskompleksiran , a što ćeš druže čestitati pripreme su to ali u svakom slučaju je ljepše pobjeđivati nego gubiti ali je velika stvar što jedan BiH klub igra svake godine na najozbiljnijim turnirima po europi i regionu dok neki igraju po Mađarskoj sa drugoligašima Poljskim i poznatim Mađarskim i Rumunskim klubovima , a moram se dotaći i vas jer vidim da se gubi na turnirima od Darde i Čakovca (mada nisam siguran da je Čakovac) pa mi nije jasno na što spade "kuća Jugovića" .Daj neki komentar šta se to s vama dešava .TaRgEt_ je napisao/la:Kako ne dosadi stalno prepiranje i sve i cinizam i sve mislim stvarno nemam rijeci pa nije ni pocela sezona jedni ovako drugi ovako dosta vise pricamo o kosarci , usput kk široki cestitam na pobjedi protiv Dinama
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Cestitke Sirokom na pobjedi protiv jednog evropskog velikana,kakav je sigurno Dinamo!
Odlicno ste poslozili tim,i ako vam se sve poklopi mozete uz Cedevitu biti veliko iznenadjenje u narednoj sezoni! Sacuvali ste glavne igrace iz prosle sezone,doveli odlicnog Nixona i moze se reci da vam je uprava uradila odlican posao!
Odlicno ste poslozili tim,i ako vam se sve poklopi mozete uz Cedevitu biti veliko iznenadjenje u narednoj sezoni! Sacuvali ste glavne igrace iz prosle sezone,doveli odlicnog Nixona i moze se reci da vam je uprava uradila odlican posao!
kao i svake godine..bosnas_ je napisao/la:Cestitke Sirokom na pobjedi protiv jednog evropskog velikana,kakav je sigurno Dinamo!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne pise se ni predplata a ni pretplata...nego RTV taxa ili porez na posjedovanje tv prijemnika. Madjutim posto ste vi uzoriti "gradjani" ove drzave odbijate platiti istu. U majcici hrvatskoj bi ste vec davno bili pred sudom zbog toga. Ali ko bi vam zamjerio, takvo je to podneblje, treba ustinuti gdje god se moze i dokle moze a usporedo furati nacionalnu retoriku :ugeek:brijeg široki je napisao/la:piše se pretplata a ne daj bože da mi to platimo
ipsa dobar si ti decko .....kad spavas
tako ste govorili i prošle i još nekolko godina prije a prošle ste govorili da necemo uc ni u ligu 8 kad ono hop prvaci
melo 4 kosa za 25 min
Samim tim pokazujete svoju svijest i kulturu a koju smo mi svakako mogli upoznati u porethodnom periodu. Zbog toga i ne zasluzujete nikakvu komunikaciju osim onu koju vam Ars01 pruza i koja vas tako pogadja sto'no kazu "u sridu".

Sto se kosarke tice slikajte se za pamcenje u NLB-u ove sezone zahvaljuci kkbosni jer ko zna kada ce te opet sudjelovati u ovom ipak dostojanstvenom sportskom natjecanju i nadasve kulturoloskom soku za vas mali, pardon malo mjesto.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
- Kontakt:
pa mi smo prvaci bili,i da je 1 predstavnik mi bi išli u nlb a vi ne jer ste 2 bili,uvijek ste iza nas
-
- Kontakt:
taxa hehehehehehe joj jesi ti mocan covik nasmijo si me do suza
pajdo u mene ti samo obn može nesto malo ovo ostalo
ftv nekad ima nekad sad kad na njemu nema vise bundeslige uopce ga ne gledam
bht nista pa moram u susjeda ic gledat
što se toga tice da kk bosna nije osigurala dva predstavnika sturac bi otišla jer kolko se pamcenje služi hkk široki eronet je prvak ove godine bio
jesi idiot koda smo mi prvi put u nlb ligi pa smo sokirani
sve sto si reko u vezi košarke koja je i tema nisi dobro reko pozdrav
pajdo u mene ti samo obn može nesto malo ovo ostalo
ftv nekad ima nekad sad kad na njemu nema vise bundeslige uopce ga ne gledam
bht nista pa moram u susjeda ic gledat
što se toga tice da kk bosna nije osigurala dva predstavnika sturac bi otišla jer kolko se pamcenje služi hkk široki eronet je prvak ove godine bio
jesi idiot koda smo mi prvi put u nlb ligi pa smo sokirani
sve sto si reko u vezi košarke koja je i tema nisi dobro reko pozdrav
halo ba vi ste vještački klub, vi bolan da igrate još 100.g, a da se bosna ugasi vi je nećete stići, pogledaj malo historiju, titule, evropske nastupe hahahaha smiješni ste
-
- Kontakt:
idi majmune jedan govoris o toj historiji nešto a neznaš ni koje god je bosna to osvojila,imaš 15 god tu nešto pričaš,realnost je ko je sad bolji pa split je bio prvak europe 3 puta eno more se i ugasit klub,izgubili su navijače,ko i vi nemate navijača.
hahahaha nemamo navijače, jadan napunili smo skenderiju hiljadu puta, dok vi onu dvoranu niste nikad , da čitavo selo široki dođe ne bi je napunili, čuj sadašnjost se gleda, pa mi ako sad npr. osvojimo znači da smo bolji klub, pa onda vi onda vi najbolji klub, ne ide to tako jarane što se onda prave tabela koji su najtrofejniji klubovi u zadnjem desetljeću, stoljeću, hočeš da kažeš da npr. sad man.city osvoji ligu i ligu prvaka oni su bolji klub od man.utd, đaba njima jarane pare oni za 100.g neće stići manchu isto ko vi nasmatetaraba je napisao/la:idi majmune jedan govoris o toj historiji nešto a neznaš ni koje god je bosna to osvojila,imaš 15 god tu nešto pričaš,realnost je ko je sad bolji pa split je bio prvak europe 3 puta eno more se i ugasit klub,izgubili su navijače,ko i vi nemate navijača.
-
- Kontakt:
oš sad rec onda da je notingham bolji od arsenala, notingham je osvojio ligu prvaka,mi ne igramo od ove god mi osvajamo već zadnji 10 god trofeje u ovoj državi,a što se tiče punjenja dvorane onda nisi gleda ut(čak ti je bilo na tv)ove god 4-5 puta je napunili a nismo igrali nlb,vidit ćeš ove god,to što kažeš selo široki ništa nam ne smeta,jer rijetki su klubovi koji grad ima 10 000 ljudi a napuni dvoranu od 5000,a vi 600 000 ljudi ne morete napunit dvoranu od 6 000 ljudi,ove god je tako bilo
gledo sam onu tekmu protiv bosne za prvaka i tad je bila puna, ipak je gostovala velika bosnamatetaraba je napisao/la:oš sad rec onda da je notingham bolji od arsenala, notingham je osvojio ligu prvaka,mi ne igramo od ove god mi osvajamo već zadnji 10 god trofeje u ovoj državi,a što se tiče punjenja dvorane onda nisi gleda ut(čak ti je bilo na tv)ove god 4-5 puta je napunili a nismo igrali nlb,vidit ćeš ove god,to što kažeš selo široki ništa nam ne smeta,jer rijetki su klubovi koji grad ima 10 000 ljudi a napuni dvoranu od 5000,a vi 600 000 ljudi ne morete napunit dvoranu od 6 000 ljudi,ove god je tako bilo

Ma ja isfuralo se vi bi svake godine NBA finale pa bi onda dolazili gledati utakmica, ma ja povjest historija, drama cccc
-
- Kontakt:
ma sta si se ti javio
titule europske nastupe pajdo tada nije postoja mila nam bosna i hercegovina ali posto vama odgovara uzimat cemo to u obzir
u nas nema fk nego hnk
napunili skenderiju hiljadu puta heheheheheheh
u nas dupkom puna bila protiv bosne brat bratu 10 puta protiv igokee 2 put sto se tice bih ajmo sad malo u nlb
prvu sezonu goodyear lige nije bilo utakmice da nije bila puna dvorana
cibona kad god dođe skoro puna
zvezda svaki put puna svaki
partizan nije bas svaki put ali 1-2 je bila puna
kad je makabi došo ostajali su ljudi vani
kolki ste vi grad treba vam i protiv vogosce bit puna dvorana
vjestacki klub hehehehe koji si ti idiot jel ti to babo reko da tako napišeš
pa svaki klub je vjestacki mora se jednom stvorit klub
vi imate navijace ako se ona djeca prošlu utakmicu pikaju ko navijaci onda je imate
kad su to vasi navijaci bili u širokom
ko sto bi reko phil tuborg pokrij se
titule europske nastupe pajdo tada nije postoja mila nam bosna i hercegovina ali posto vama odgovara uzimat cemo to u obzir
u nas nema fk nego hnk
u nas dupkom puna bila protiv bosne brat bratu 10 puta protiv igokee 2 put sto se tice bih ajmo sad malo u nlb
vi imate navijace ako se ona djeca prošlu utakmicu pikaju ko navijaci onda je imate
hahahaha čuj nije postojala bih jel te to tuđman naučio, glupane čuj toliki grad treba biti uvijek puna, pa ja koliko znam i zagreb i beograd su veliki grad, pa haj reci kad im je zadnji put bila puna dvorana, a vas 15 došlo u sarajevo ko eto neki navijači, i opet nama nije zanimljiva neka nlb liga, mi smo bili prvaci evrope i hoćemo euroligu, a što se tiče gostujućih utakmica navijači bosne su bili i u sloveniji i u berlinu i još mnogo gostovanjabrijeg široki je napisao/la:ma sta si se ti javio
u nas nema fk nego hnk
BILI STE MALI I OSTAĆETE, UVIJEK STE BILI ISPOD NAS I OSTAT ĆETE
- florin cernat
- Kontakt:
ljubomorne duše su tu i uvijek ce ostati sta ces... bilo je njihovih navijaca nemoj tako bila su trojica mimaka koji su se derali bosna, bosna ali jbga nisu se culi od skripara koji su pjevali u sred sarajeva HERCEGOVCI EVO NOCI EVO DANA.... dalje necu da nebi dobio ban... i netko je neki dan pitao kako nema šb, vjerojatno pisao na hrv. jeziku ili je uvrijedio navijace bosne pa dobio ban... sta ces siroki mali pa mali ali opet mali imamo 6-7 titula ne znam tocno dosadilo svake godine brojati i kupove i prvenstva sreca nasa da nema superkupa ko bi tek onda sve to pobrojio... nekad ste bili nesto ali sad ste nista... kad god netko spomene bosnu odmah ljudi kazu to je ona ekipa ko ja je umalo sa širokim ali opet im siroki svake godine uzme naslov, patite samo patite, patite ima 10-ak godina patit cete jos toliko... POZDRAV IZ GRADA PRVAKA 

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
-
- Kontakt:
oo ma nemoj da ti ja pocnem nabrajat di smo mi bili
kao prvo zagreb ima tri nlb kluba
beograd isto ako ne i 4 nezz tocno
vi bili prvaci europe jeste 79 i na osnovu toga bi vi u euroligu
ma ja sam sad sto posto siguran da si ti glup
nas je tamo doslo 30+ a vas uprava i nesto simpatizera ne bude ni 10
skenderija 7000
pionir 7 000 skoro uvijek puna zadnji put protiv cibone finale nlb (koriste je i zvezda i partizan)
dvorana krešimira cosica 9200 ne znam tocno ali bar deset puta su je napunili jesu i više ali eto
sta oces rec da je postojala stvarno si bistar
bili i u slovaniji u berlinu pa zar je toliko teško doc u široki a nije tesko u berlin
aje ti taj berlin i sloveniju dokaži slikama
kao prvo zagreb ima tri nlb kluba
beograd isto ako ne i 4 nezz tocno
vi bili prvaci europe jeste 79 i na osnovu toga bi vi u euroligu
ma ja sam sad sto posto siguran da si ti glup
nas je tamo doslo 30+ a vas uprava i nesto simpatizera ne bude ni 10
skenderija 7000
pionir 7 000 skoro uvijek puna zadnji put protiv cibone finale nlb (koriste je i zvezda i partizan)
dvorana krešimira cosica 9200 ne znam tocno ali bar deset puta su je napunili jesu i više ali eto
sta oces rec da je postojala stvarno si bistar
bili i u slovaniji u berlinu pa zar je toliko teško doc u široki a nije tesko u berlin
aje ti taj berlin i sloveniju dokaži slikama
vjeruj mi da bi ovaj pisao isto ovo i za široki samo da je navijač tog kluba. on ti ima neki poremecaj pa stalno velica protivnike...Kevin je napisao/la:kao i svake godine..bosnas_ je napisao/la:Cestitke Sirokom na pobjedi protiv jednog evropskog velikana,kakav je sigurno Dinamo!
cestitke od mene za dobar nastup protiv dinama ali vidjecemo koliko ste jaki kada pocne sezona i koliko je bosna slaba. i koliko je taj nixon dobar igrac mason je dobar za uslove nase lige ali vidjecemo i njega u NLB.... druga izraelsa liga nije na nivo NLB lige ni blizu jer osim makabija i jos 2 tima ostatak prve izraelse lige je ispod NLB nivoa.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
sta sad covika treba ubit sto govori istinu
kud ces protiv svog kluba iako si u pravu
ja bi ovog bosnas se( ko u stara "dobra "vremena kako je udba radila PO KRTKOM POSTUPKU ) rijesio banat ga trajno da ne više ne govori stvari koje ne odgovaraju navijacima kk bosne
ja bi ovog bosnas se( ko u stara "dobra "vremena kako je udba radila PO KRTKOM POSTUPKU ) rijesio banat ga trajno da ne više ne govori stvari koje ne odgovaraju navijacima kk bosne
da u pravu je bio kada je pricao da ce nas igokea sve pomesti.... to je bas pogodiobrijeg široki je napisao/la:sta sad covika treba ubit sto govori istinu
u pravu je kada kaze da siroki igra sjajne turnire a mi seoske a momak vjerovatno ne zna ko dolazi na turnir mirza delibasic.
a tebi je problem sto ja ne dizem siroki tamo gdje mu nije mjesto?
bosna je prosle sezone bila 8 u NLB ligi vidjecemo koji ce ovaj sjajni siroki ove sezone biti. a i ukinuli su vam pravilo da dovedete citav tim pred ligu za prvaka.
bas ste mi dragi vi likovi koji samo mlatarate po tastaturi kada treba traziti lose stvari ona ste prvi sa provokacijama ukljucujuci sve vas iz sirokog i arsa i bosnasa koji jedva cekate da bosna kiksa a niko ne vidi pozitivne stvari... ok ti i ne trebas da vidis ti navijas za siroki i mrzis bosnu a jel ok da jedan navijac bosne bude jos gori od tebe sto se toga tice ?
You are someone else I am still right here
nemojte **** temu....
sta si ti tuborg dosao tu pametovat a i ti mahalac si pricao da necemo ni u polufinale pa vas uzesmo..ti i ars najveci protivnici Sirokog...prical iste ,omalovazavali pa vam se vratilo...i koji **** ste sad i tu dosli srat..idite na temu kkbosna pa serite....
okanite se gluposti..pisite normalno...
a @fera
vidit cemo mi i Zlaju i ostale Mahalbašića i ekipu kako ce se snac u NLB..polako..
sta si ti tuborg dosao tu pametovat a i ti mahalac si pricao da necemo ni u polufinale pa vas uzesmo..ti i ars najveci protivnici Sirokog...prical iste ,omalovazavali pa vam se vratilo...i koji **** ste sad i tu dosli srat..idite na temu kkbosna pa serite....
okanite se gluposti..pisite normalno...
a @fera
vidit cemo mi i Zlaju i ostale Mahalbašića i ekipu kako ce se snac u NLB..polako..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.