ma dzaba to pises, nema ni jednog navijaca Slobode da nije rekao da nismo zasluzili ispasti, da nismo mi najveci krivci...i znamo mi ko je kod nas najveci krivac, s njima cemo se na izborima obracunati
ovdje se govori o drugom aspektu, kako se neki busaju u postenje , a prostituisu se okolo vec godinama i kako je navijacima uredu da im se klub proda. ne krivim ja zelju i veleza sto su to uradili nego ne mogu da shvatim navijace kojima je to uredu.
ajde da postavimo stvari drugacije, ok niste htjeli/mogli -sta vec, igrati za nas, ZASTO STE ONDA IGRALI ZA GOSK I LEOTAR??
ako mi ne zasluzujemo da nas nko drugi vadi( i upravu ste , ne zasluzujemo , bolje i ispast nego da te svako cupa), ali cime to leotar, slavija i gosk zasluzuju. to oni puno bolji od Slobode . jos jednom pitam, ok uredu vam je sto smo mi ispali, mi ne zasluzujemo, ali kako vam je uredu da prodate Gosku i Leotaru. Ispada da je moralno pustit i prodat Leotaru a nemoralno igrati posteno za Slobodu jer ovi ne zasluzuju...zanimljivu percepciju morala imate, ali opet nisam ni ocekivao drugacije od nekog ko se godinama prostituise u zadnjem kolu, oslade se pare pa se zaboravi sta je moralno a sta ne...
niko vama ne prigovara nit se nedo bog zali sto vi niste pomogli, samo nas zanima kako je vama kao navijacima to uredu da se klub proda i kako to leotar, slavija i gosk vise zasluzuju da ostanu u ligi od ljudi iz grada koji vas je branio u ratu ili koji nije htio igrati play off zbog stadiona ovih drugih. Samo me zanima odg na to, i to ce puno reci o vama..izgleda da je fazon da cim neko mahne parama sve se zaboravlja. uredu i to je posteno, bar znamo ko ste i sta ste, al vas onda molim da ne prodajete pricu o postenju.
@emir_zenica hahah bas to kontam tad si znao ko ce te sje.at, gdje dzaba ides, sad svako svakog je.e, a babo sinu pare pravi.