seven je napisao/la:Da,ali ko je pitao Zelju kako starta onih sezona kada u gostima preko dvije godine nije uzeo ni jedan jedini bod.
Ne vjerujem da si se tada toliko brinuo o tim stvarima.
itekako sam se brinio, ne o Želji nego o regularnosti lige, isto kao i sada, ali nemoj mi molim te opravdavati ovaj postupak i ovu lakrdiju, jer je svima više nego jasno da je i dalje ova liga cirkus, ako je tvoj klub učestvovao u tome ne trebaš braniti lopovluke, nego baš zbog samog tvoga kluba trebaš to prezrijeti i osuditi
za ostalo što si pisao, a nisam citirao, mogu reći da je samo bla bla bla i vjerujem da i ti ne vjeruješ u ono što si pisao
Ma ok,ja inace ne vjerujem u ono sto pisem,ali zapravo trebam vjerovati tvojim teorijama

,evo u pravu si,nemam ja problem sa tim.Ja znam samo jedno.Da je tvoja ekipa prvo mjesto ja bi cestitao.I to je to.Ako je Zeljo u ovom slucaju prvi,to je uradio samo kroz dobar rad,a ne kroz namjestanje,ali ti ces to gledati samo kroz lopovluk i neku neregularnost.
Pitanje ispadanja iz lige je isto pitanje regularnosti.Ispala je Sloboda.Meni je fakat iskreno zao sto se desilo da Sloboda ispadne.Meni je to uvijek bio drag klub.Ali uz Rudar,Sloboda je bila jedina ekipa od kandidata koja se sama pitala,tj. imali su sve u svojim nogama.Imali su super sudjenje,za cistu desetku,sto je apsolutno pohvalno i mogli su i izgubiti sa 1-0 i da budu sacuvani.Ne mogu da shvatim da je pitanje regularnosti vezano za jedinu utakmicu Zeljeznicara koju je izgubio u ovom dijelu prvenstva i to nakon sto je osvojio titulu gdje je jasna logika opustenosti u timu.Mozda to jeste bla bla i mlacenje prazne slame,ali je svakako realno da ekipa koja je osvojila sve,nema motiv da gine radi rezultata,dok joj je nasuprot ekipa koja mora pobijediti po svaku cijenu,sa super motivom.Pa bar je Sloboda trebala imati taj super motiv u ovoj zadnjoj utakmici,a ako si gledao,mogao si da vidis nacin na koji je Sloboda igrala.Da su uopste mogli bilo kako da pariraju ne bi im uopste trebao nijedan drugi rezultat.I sada je Zeljo izdajnicki klub koji uopste nema veze sa tim stvarima,a dokazano je to kroz cijelo prvenstvo.Pa od kola do kola je bio na Zelji pritisak,uvijek se cekala neka ovakva utakmica da bi se moglo oplesti,priznaj da je tako.Bilo kada da je Zeljo izgubio protiv bilo kojeg protivnika bila bi ovakva prica.Nije to samo zbog Zelje,tako bi bilo za svaku ekipu koja je prvo mjesto,znaci ne radi se ovde konkretno o Zelji nego o uspjehu,pa da ga je bilo koja ekipa napravila.Proslu sezonu je bilo pljuvanje na Borac sa svih strana jer su bili najbolji,a vec ove sezone kada Borac kao aktuelni sampion izgubi tri razlike protiv Leotara,niko nista ne prica,jer nisu prvi,nisu zanimljivi.A nema veze to sto dva njihova igraca jos u prvom poluvremenu glume povrede da ne bi igrali i te stvari.I kroz Sarajevo kao klub bi se moglo mnogo toga posmatrati u ovoj sezoni,od poraza protiv Goska,Leotara i td,ali se ne govori jer nisu prvi trenutno.Ovde je bitno napraviti famu da je sve neregularno,Gosk pobijedi Sarajevo nasred Koseva i nikom nista,ali kada pobijedi Veleza kojem uopste ne treba nista takmicarski tj.nema motiva,onda je to drzavni udar.Ne kazem da se neregularne stvari nedesavaju,ali se desavaju puno manje od onoga sto se ovde naglasava.I to je fakat.Slobodi su krivi Zeljo i Velez jer su izgubili svoje utakmice,a nisu krivi sami sebi jer su izgubili svoju utakmicu koja im je zivot znacila.I sada je sve neregularno.Naravno da je onda posljedica tvoje misljenje da Zeljo starta sa 6 bodova na kontu.I to ce tako uvijek ici u krug i teorije zavjera nikad nece biti umanjene da se radi o bilo kojem klubu.Uspjeh je ovde neoprostiv.