bparena je napisao/la:bekrija1990 je napisao/la:Gotovo 100 stranica kleveta, kuknjave i placa za manje od 20 sati
Ispade Juventus, Borac, Velez...

pa ljudi muski i stoicki podnesose ispadanje. Mislim da je nakon svega sve manje onih kojima je jucer bilo zao Slobode...
Jel ovo juce bilo zalaganje i igra sampiona od kar.ina od ljudi u plavom dresu ??? 1000 stranica ogorcenja za milijon% pustan drugi gol Leotaru. Pogledaj snimak i vidi kako se odbrana sklonila a golman sklanja i ni u snu ne pokusaje da nesto uradi. Ne da ste zasluzili klevetu - mnogo sta vise ste zasluzili za ovo sta ste juce napravili. Ovo govorim u ime svih postenih navijaca u drzavi.... Sram neka vas bude .......
p.s. sto se Veleza tice - daBogda ih do godine isto snaslo i nikad se ni na Vrapice ne vratlili. Oni su posebna supacka prica.

jesi dobro bparena?
ovako prvo i jedino sto cu reci jeste ZELJEZNIČAR je od mogucih 24 boda protiv ekipa koji su bili rivali za ispadanje slobodi uzeo 21 BOD.
Mislim da je to za ekipu,prvaka,osvajaca kupa, sasvim korektno..puno korektnije nego prema ostalim..
i jos jedna stvar,bio sam prisutan u prostoru u kojem prvo vojvoda,a onda zahirovic ulaze i daju pare da im ŽELJO da bod..
prema tome,nemojte srati vise o ovome ili onome..
licno,slobode mi je zao radi imena,niceg vise..jer komunisti su me pogodili ciglom,dizali mi tri prsta,a ljudi iz raznoraznih uprava slobode sjecaju se sezone 2002/2003..toliko o obrazu,postenju i sl..nemojte ljudi bezveze..
a pitajte najljepseg trenera,kad mu je obraz cist,sta je bilo prije utakmice jucer...
nemojte..kad ne znate..
zao mi je imena slobode,zao mi je Alena gromade...a sve ostalo,smijesni ste,cirkus ste,komunisti cao,zelim vam da sto prije docekate da vasa ekipa igra van svog sesnesterca.
sportski pozdrav