Sto se tice Balasevica, ja sam citala "Tri poslijeratna druga". Ima on strasnih izreka, nije losa tema i radnja, ali, ne svidja mi se kakav je raspored u samom djelu, nekako je sve nabacano...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

I ne treba mi prepricana nego full knjiga
 I ne treba mi prepricana nego full knjigacuj knjigu, hahahSenaid L.F.C je napisao/la:Gdje mogu skinuti knjigu Hasanaginica treba mi za lektiru a u biblioteci je nemaI ne treba mi prepricana nego full knjiga

Ima srpska sigurno na baneprevozu.Donnie Darko je napisao/la:Imal iko hrvatski pdf Harry Pottera? Hitno mi treba a nigdje ne mogu pronac :///
http://www.balkanknjiga.com/e-knjigeDonnie Darko je napisao/la:Imal iko hrvatski pdf Harry Pottera? Hitno mi treba a nigdje ne mogu pronac :///

e pa to je nešto skroz drugo, prerada, prepjeva, ekkranizacija, dramatizacija ima mali milion. Ako misli na Isakovicevu 'dramatizaciju' onda je to trebao naglasitithe scouser je napisao/la:Mislim da je Alija Isaković preradio "Hasanaginicu" u dramu, tj. knjigu koja se obrađuje u školama kao lektira. Zapravo, siguran sam.
e meni je ova trebala preradjena u dramumokhe je napisao/la:e pa to je nešto skroz drugo, prerada, prepjeva, ekkranizacija, dramatizacija ima mali milion. Ako misli na Isakovicevu 'dramatizaciju' onda je to trebao naglasitithe scouser je napisao/la:Mislim da je Alija Isaković preradio "Hasanaginicu" u dramu, tj. knjigu koja se obrađuje u školama kao lektira. Zapravo, siguran sam.
Evo ovdje:
http://www.2shared.com/document/i4b5ZQG ... kovic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas ovu na netu Larousse-Religije.Donnie Darko je napisao/la:Imal neko kakvu dobru knjigu o religijama preporucit? Znaci da govori o nastanku svih religija i sl.

Treba li ti za faxMakaveli je napisao/la:neko procitao eko-fukoovo klatno ?
utisci ?

potraži na nekom neonacistiščkom forumu, ne ovdje.........Amoxicillin je napisao/la:zna li neko gdje se može nabaviti "Mein Kampf" ??
moja opaska je bila više duhovna nego informativna........ŠB_Fidelis je napisao/la:Sto bi trazio na neonacistickom forumu, dovoljno mu je otici u bolju knjizaru ili naruciti s interneta.
 DA znam hocu li ih citat ako nisu dosadne
  DA znam hocu li ih citat ako nisu dosadne 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.