Hej vrati se
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja zbilja, sta je sad u pitanju? Ko je naljutio naseg Rz88?
Hej vrati se
cujes ti
Bayern zabio La petardu 
Hej vrati se
Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
Znaju mnogi ovdje da povucu zivce. I ja sam Boga mi par puta mislio otici s foruma skroz!!! Neki uzivaju da podjebavaju...ok,moze se zezati u neki granicama,al neki zaista pretjeraju!geronimo je napisao/la:Ja zbilja, sta je sad u pitanju? Ko je naljutio naseg Rz88?
Hej vrati secujes ti
Bayern zabio La petardu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nikad me provokacija ne može iznervirati kao glupost, jer glupost je neuništiva.majestic24 je napisao/la:Znaju mnogi ovdje da povucu zivce. I ja sam Boga mi par puta mislio otici s foruma skroz!!! Neki uzivaju da podjebavaju...ok,moze se zezati u neki granicama,al neki zaista pretjeraju!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ehhhhhhhhhhh sad bi vas zamolio za pomoc da mi skontate pjesmu Ivan Mikulic E ,da si moja
nigdje ne mogu naci
UNAPRIJED VAM SE ZAHVALJUJEM I MOLIM VASSSSSSSSSS DA MI JE NADJETE
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
k'o da ce neko za tebe trazit pjesmubuja je napisao/la:ehhhhhhhhhhh sad bi vas zamolio za pomoc da mi skontate pjesmu Ivan Mikulic E ,da si moja![]()
nigdje ne mogu naci
![]()
UNAPRIJED VAM SE ZAHVALJUJEM I MOLIM VASSSSSSSSSS DA MI JE NADJETE
ee, pa ni ova tema nije sto je nekad bila,,,
Rz, vrati se

Rz, vrati se
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Fazon je u tome što je i provokacija jedna vrsta gluposti,i to kakve gluposti!Virtu4l je napisao/la:Nikad me provokacija ne može iznervirati kao glupost, jer glupost je neuništiva.majestic24 je napisao/la:Znaju mnogi ovdje da povucu zivce. I ja sam Boga mi par puta mislio otici s foruma skroz!!! Neki uzivaju da podjebavaju...ok,moze se zezati u neki granicama,al neki zaista pretjeraju!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Sto bi rekao Albert Ajnstajn: "Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni."Virtu4l je napisao/la:Nikad me provokacija ne može iznervirati kao glupost, jer glupost je neuništiva.majestic24 je napisao/la:Znaju mnogi ovdje da povucu zivce. I ja sam Boga mi par puta mislio otici s foruma skroz!!! Neki uzivaju da podjebavaju...ok,moze se zezati u neki granicama,al neki zaista pretjeraju!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
DOk sam bio na raspustu,Zadnjih 11 dana,Taman Dok je bio Ramazan poceo,Rz88 Uvjek je bio tu,na ovoj temi,Zezali se 
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma otkud znate sto ga nema, mozda momak sprema ispite. Znate da je jednom spomenuo da mora na ispit, pa mozeda je to razlog njegovog izostanka....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Rz88 ZA moderatora! 
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- Stone Island
- Kontakt:
Kakav moderator ? Administrator !antipolitikaa je napisao/la:Rz88 ZA moderatora!
Lik je tu.Samo pod drugim nickom...
ljudi školujete li se??
- majestic24
- Kontakt:
Ja ne. Zavrsio sam gimnaziju,al nisam upisao fax. Da je bila "visa skola",ono 2 godine,upisao bih elektrotehniku ili gradjevinu,al posto toga nema...jest da je i fax sad 3 godine,al je puno tezi u odnosu na visu skolu. Ocekujem sada da iz ministarstva objave konkurs,pa bih se mozda upisao u policijsku akademiju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
jarane moj za tu akademiju ce se prijaviti oko 5000 ljudi,a ne znam sada koga ce sve primitmajestic24 je napisao/la:Ja ne. Zavrsio sam gimnaziju,al nisam upisao fax. Da je bila "visa skola",ono 2 godine,upisao bih elektrotehniku ili gradjevinu,al posto toga nema...jest da je i fax sad 3 godine,al je puno tezi u odnosu na visu skolu. Ocekujem sada da iz ministarstva objave konkurs,pa bih se mozda upisao u policijsku akademiju.
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Da i ja nesto kazem na tu temu..e ovako..ko uci znace,a ko jede srace pa vi vidite sta vam vise odgovara

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
hehe,,, da i ja odgovorim,,
idem u srednju medicinsku, smjer farmaceutski tehnicar, namjeravam abd farmaciju upisat...
idem u srednju medicinsku, smjer farmaceutski tehnicar, namjeravam abd farmaciju upisat...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji grad, ako nije tajna???lejla je napisao/la:hehe,,, da i ja odgovorim,,
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nail for Real
- Kontakt:
A ja mislio ti muskojocker123 je napisao/la:jarane moj za tu akademiju ce se prijaviti oko 5000 ljudi,a ne znam sada koga ce sve primitmajestic24 je napisao/la:Ja ne. Zavrsio sam gimnaziju,al nisam upisao fax. Da je bila "visa skola",ono 2 godine,upisao bih elektrotehniku ili gradjevinu,al posto toga nema...jest da je i fax sad 3 godine,al je puno tezi u odnosu na visu skolu. Ocekujem sada da iz ministarstva objave konkurs,pa bih se mozda upisao u policijsku akademiju.![]()
,ja sam prva godina gimnazije tek
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:A ja mislio ti muskojocker123 je napisao/la:jarane moj za tu akademiju ce se prijaviti oko 5000 ljudi,a ne znam sada koga ce sve primitmajestic24 je napisao/la:Ja ne. Zavrsio sam gimnaziju,al nisam upisao fax. Da je bila "visa skola",ono 2 godine,upisao bih elektrotehniku ili gradjevinu,al posto toga nema...jest da je i fax sad 3 godine,al je puno tezi u odnosu na visu skolu. Ocekujem sada da iz ministarstva objave konkurs,pa bih se mozda upisao u policijsku akademiju.![]()
,ja sam prva godina gimnazije tek
![]()
i ja sam prvak
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.