FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 maj 2012, 14:34

bparena je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:Gotovo 100 stranica kleveta, kuknjave i placa za manje od 20 sati :o

Ispade Juventus, Borac, Velez... :lol: pa ljudi muski i stoicki podnesose ispadanje. Mislim da je nakon svega sve manje onih kojima je jucer bilo zao Slobode...
Jel ovo juce bilo zalaganje i igra sampiona od kar.ina od ljudi u plavom dresu ??? 1000 stranica ogorcenja za milijon% pustan drugi gol Leotaru. Pogledaj snimak i vidi kako se odbrana sklonila a golman sklanja i ni u snu ne pokusaje da nesto uradi. Ne da ste zasluzili klevetu - mnogo sta vise ste zasluzili za ovo sta ste juce napravili. Ovo govorim u ime svih postenih navijaca u drzavi.... Sram neka vas bude ....... :evil:

p.s. sto se Veleza tice - daBogda ih do godine isto snaslo i nikad se ni na Vrapice ne vratlili. Oni su posebna supacka prica. :evil:

DE MI RECI MOLIM TE KOLIKO SU IGRALI TVOJ

CELIK-SLAVIJA
CELIK-LEOTAR

Ako ih je velez izbacio iz lige onda ste i vi zasluzni za to
da ste dobili sloboda bi imala 2 boda prednosti nad leotarom 3 nad slavijom

zato poklopi se i rjesite se glavasa

svake godine se cupate do zadnjeg kola

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 14:35

Uopste nije istina da su bili "nepostojeci" penali...

A tu utakmicu ste izgubili jer niste bili bolja ekipa taj dan...
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 24 maj 2012, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2012, 14:38

Savjetujem da pripazite na vokabular. Diskusija je vrlo zanimljiva, šteta je da je napuštate zato što niste u stanju da se suzdržite od psovki i vulgarnosti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 14:38

@al_akhisari
Zaista je vidljivo da si korektan covjek koji zelji korektno da napise post i iznese svoje misljenje koliko toliko korektno u ovom trenutku. Evo ja sam iz Zenice i da Bogda mi se noge polomile ako ja imam ista i protiv kojeg kluba ono licno ko sto mnogi misle. Nemam ali idi vidi sta je Zeljo juce napravio i procitaj more postova tvojih manijaka koji otvoreno pisu da se zeljo nije imao razloga da zalaze i bori u ovoj utakmici. Boga mi haram vam bilo ako tako pristupate fudbalu i daBogda nikad vise nista ne osvojili jer vidi tim pristupom sta su napravili. Prvo sto Guso nije branio ??? sto citav tim kako pricate otiso je na trening a drugom timu o glavi se radi za vas bar osvojen bod. Nakon toliko pobijeda sad su se nasli opustati i uprljati obraz i dres casnog imena Zeljo. Da ste Bogdo sredinom lige izgubili i 5:0 od Leotara sve bi to bilo ok i niko vam nista nebi reko. Ali bas sad bez najjaceg sastava i poslije casne i maestralno osvojene titule da tako nefer zavrsite sezonu. Sram i stid svakaoga ko pomisli da sad brani veliko ime Zeljeznicar. Pogledaj drugi gol i kako su vam igraci i golman "grizli" da ga ne primite....

p.s. sta da se ikad desi da vama trebadne za titulu bod a Sloboda vam okrene ledza ko sto ste zajedno sa Velezom njima jucer istovremeno uradili.... velika mrlja na ta dva kluba ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 24 maj 2012, 14:39

@ "totasef1

upravu si drug ;) ne moze se i sloboda izvlacit 10 godina da ne ispadne, dok je FK Buducnost bila u PL, preko nas su uvijek ostajaLi u ligi a mi ispadnemo. Zvijezda pametna pa ne da bodove Slobodi. Kako sam cuo price 40.000 je Sloboda dala Gosku, da bi gosk za 20.000 kupio od Veleza :) sto znaci zaradili 20.000 + ostali u ligi ;)

Zao mi je sto je sloboda ispala u 1 ligu, prije svega jer je ona predstavljala Tuzlanski kanton , ali mora se nesto promjeniti u funksionisanju Slobode, i dovesti ljude koji istinski vole klub ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 14:41

Covjece zadnjih 10 godina je Sloboda samo jednom bila u situaciji da ispadne i zavrsila na 12. mjestu...

Sve 6,7,8, jednom trece...nikad ispod 12. mjesta

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 14:42

30Scudetta je napisao/la:
bparena je napisao/la:NI MANIJACI NI RA NE TREBA DA ZELE TUZLI DA SE CIM PRIJE VRATE. VRATICE SE ONI I PRIJE NEGO BI VI ZELJELI.
ZENICI OVO NECETE NAPRAVIT....
Skontaj nesto bude l' Amar to zelio vi letite htjeli to ili ne.,... Vase misljenje se ne pika.... Amar izbacuje ekipe koje mu se ne svidjaju jer mu se moze a budi ubjedjen u nesto ako zaser.ete i vi letite.....
A mi vas se bojimo nemas pojma i vas i vaseg morza....
Neka ste vi napravili za sebe ugrozen tim - samo se vi trudite da citavu BiH dignete protiv sebe.
Sad nazalost a mozda na tvoju radost i Tuzlu imate.
Zenicu da ste mogli davno bi zayebali. Takvih se mi ne bojimo ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 maj 2012, 14:43

bparena je napisao/la:@al_akhisari
Zaista je vidljivo da si korektan covjek koji zelji korektno da napise post i iznese svoje misljenje koliko toliko korektno u ovom trenutku. Evo ja sam iz Zenice i da Bogda mi se noge polomile ako ja imam ista i protiv kojeg kluba ono licno ko sto mnogi misle. Nemam ali idi vidi sta je Zeljo juce napravio i procitaj more postova tvojih manijaka koji otvoreno pisu da se zeljo nije imao razloga da zalaze i bori u ovoj utakmici. Boga mi haram vam bilo ako tako pristupate fudbalu i daBogda nikad vise nista ne osvojili jer vidi tim pristupom sta su napravili. Prvo sto Guso nije branio ??? sto citav tim kako pricate otiso je na trening a drugom timu o glavi se radi za vas bar osvojen bod. Nakon toliko pobijeda sad su se nasli opustati i uprljati obraz i dres casnog imena Zeljo. Da ste Bogdo sredinom lige izgubili i 5:0 od Leotara sve bi to bilo ok i niko vam nista nebi reko. Ali bas sad bez najjaceg sastava i poslije casne i maestralno osvojene titule da tako nefer zavrsite sezonu. Sram i stid svakaoga ko pomisli da sad brani veliko ime Zeljeznicar. Pogledaj drugi gol i kako su vam igraci i golman "grizli" da ga ne primite....

p.s. sta da se ikad desi da vama trebadne za titulu bod a Sloboda vam okrene ledza ko sto ste zajedno sa Velezom njima jucer istovremeno uradili.... velika mrlja na ta dva kluba ....
Jesmo li mi krivi sto nemaju suta po golu u kljucnoj tekmi i sto imaju 18 poraza u sezoni ???
Mi i na proslavi titule protiv Kozare smo igrali u kombinovanom sastavu pa zavrsilo 2:1, protiv kozare koju svi kantaju, ne vidim zasto taj isti sastav ne bi pobjedio jedan Leotar kojem gori pod nogama. Slobodi su svi krivi, samo sami sebi nisu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 maj 2012, 14:43

delpiero20 je napisao/la:Covjece zadnjih 10 godina je Sloboda samo jednom bila u situaciji da ispadne i zavrsila na 12. mjestu...

Sve 6,7,8, jednom trece...nikad ispod 12. mjesta
Onda su stvarno Velež, Uefa, Ivica, svemirci i mi napravili veliku nepravdu prema Slobodi, ipak smo rebali namjestiti da Čelik ispadne, Izvinite :D
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 24 maj 2012, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 24 maj 2012, 14:44

sarajlice uvijek bili supci i sada su i to ce uvijek biti,nista cudno i nisam iznenadzen jucerasnjim dogadzajima.
Sloboda je juce jednostavno bila najslabija karika,svi su nesto dogovorili samo Sloboda nije.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 maj 2012, 14:46

bparena je napisao/la:NI MANIJACI NI RA NE TREBA DA ZELE TUZLI DA SE CIM PRIJE VRATE. VRATICE SE ONI I PRIJE NEGO BI VI ZELJELI.
Skontaj nesto bude l' Amar to zelio vi letite htjeli to ili ne.,... Vase misljenje se ne pika.... Amar izbacuje ekipe koje mu se ne svidjaju jer mu se moze a budi ubjedjen u nesto ako zaser.ete i vi letite.....
Pa ko je Amar Osim?Čuj može mu se! :o Nije Platini ili Blatter pa da može raditi šta hoće.Prije dvije godine su kupili tekmu protiv Veleža za 25000,mislim da su euri u pitanju,pa je poslao savjetnika da odnese pare.Glumi neko poštenje a jedan je od "muljatora" u našoj Premijer ligi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 24 maj 2012, 14:48

Mancini je napisao/la:
Pa ko je Amar Osim?Čuj može mu se! :o Nije Platini ili Blatter pa da može raditi šta hoće.Prije dvije godine su kupili tekmu protiv Veleža za 25000,mislim da su euri u pitanju,pa je poslao savjetnika da odnese pare.Glumi neko poštenje a jedan je od "muljatora" u našoj Premijer ligi.
2.500 eura kupiti utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol: kakav pacijent :lol:
Potpis!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 24 maj 2012, 14:49

Braco Manijaci zamolio bih vas da im vise ne pristajete na muku, dosta je ...
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 24 maj 2012, 14:50

Mancini je napisao/la:
Samo je Jedan iznad njega..... Allah dz.š.
On je u ovoj Ligi sta hoce...... Eto sta je....
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 maj 2012, 14:51

Ispade Zeljo samo kupuje, pa sto ostali rpodaju, ko im je kriv :lol: :lol:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 24 maj 2012, 14:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:samo da pitam starije fukare sto ne pustise velez na tusnju kada su igrali za titulu prije rata-odigrase za partizan,pa nek ih sada partizan pogura
prvo zato sto smo i tad igrali za ostanak, nama je pobjeda garantirala ostanak, a njima trebala za titulu..
a drugo mi smo tad posteno pobjedili, nismo mi sad ni od kog trazili da nam pusti- boze sacuvaj nego samo apelujemo na dezurne "postenjacine" da se vise ne rasipaju okolo laznim postenjem, nego da to i na terenu izadju..sjecam se osimove izjave"igrat cemo mi na pobjedu, nema pustanja pa imali i 100 bodova" i onda pogledas ovaj snimak..pa koji je to uhljup to je cudo jedno.

ps tek sad sam pogledao video sa golovima iz trebinja, pa kako vas bolan nije stid ista reci poslije onih golova.
nema smisla vise ni s kim raspravljat, kad sam vidio golove, mene bi sramota bilo da moj tim onako. i radi se o mladom golmanu reprezentacije i igracu koji je pozvan u A tim, vidimo i zasto su pozvani, nagradjeni za pustanje tekme prilikom za transfer...

mene bi sramota bilo da moj tim na onaj nacin izgubi ...a ti koliko si moralan vidi se po tome, niko nikakva pustanja nije trazio vec da se odigra posteno kao i mi prije rata...ako je ovo vase najbolje izdanje i ako je ovo A reprezntativac i talentovani golman, da bog da vam svaka ovakva bila i u evropi i u ligi ;)

stvarno nemam rijeci poslije ovih golova, i njima je uredu da njihov tim izgubi jer mi ispadamo iz lige ...e moj boze, tacno vise nema se sta reci.
Mene bi bilo stid da moj tim kome treba gol ko komad hljeba u utakmici u kojoj se bori za opstanak,ne pogleda tupavo na gol protivnika a kamo li mu priđe.Mene bi bilo stid optuživati druge,kada bi moj tim sam odlučivao o svom opstanku.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 maj 2012, 14:53

Boli vas briga, sljedece godine imate derbi sa Jedinstvom iz Bihaca i teska gostovanja u Kaknju itd, ako bude srece u kupu mozda dobijete neku ekipu iz premijer lige :lol:

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 24 maj 2012, 14:55

Vi ste ekipa. Pobijedite Slaviju i ostanete u ligi. Ne zanima vas ni Velež, ni Željo, a ni Leotar.
Vrlo jasna računica...
Niste pogledali na gol i hočete da ostanete, da vas vadi Velež i Željo. Neće moći :lol:
Potpis!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 24 maj 2012, 14:55

bparena je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Nema.
Pa nemojte onda vi šabani soliti pamet nekome. Gledajte svoja posla.

A ovi iz glavnog grada posutati sve jace ekipe i dovest livadare timove u PL kako vam ne bi niko mogao stati na put ?
Da gledam kako Tuzlacima okrecete ledza i vi i one jade s juga dole haaaaaaaaa ?
Jel vam jos Zenica smeta poslije Tuzle i Bihaca haaaaaaa ?

Hocetel i vi ko i one prodane duse "posteno izgubiti" nakon skoro 40 pobjeda haaaaaa?
I mozete u alkoholu i kurvama ko sto se oni tamo fale ici slaviti ispadanje Tuzlanske Slobode. :evil:

Gledamo mi svi svoja posla i ne volimo ovo sto je Zeljo "ocekivano" izgubio i Velez "ocekivano" izgubio. ISTOVREMENO.
fujjjjjjjjjj prodane duse. :evil:
Jos vam Zenica smeta - al zasmetace vam pravo vjeruj mi ............ :evil:
Sto ce nam smetati Zenica kad ste nam zadnjih godina redovna musterija :lol: :lol: :lol:
Elem,nemoj nam ti svoju i vasu kvazi ljepotu prosipati,kad papir govori nesto skroz drugacije..skinuli ste gace i Slaviji i Leotaru,a sad pricate o njakom postenju i losoj ekipi..a cudo ta ista ekipa ima snage i odigra nerijeseno sa Sirokim i Sarajevom,ekipama koje su daleko,daleko jace nego ove dvije davljenicke..pametnom dosta,a ti i tebi slicni jadikujte na koga hocete...Zeljo,Velez,Celik il' neko treci su najmanje krivi sto je Sloboda od 30 tekmi skupila 18 poraza i uspjela zabiti jadna i bjedna 23 gola..juce se u Lukavici nepozuruju aut brzo izvesti,a kamoli pokusati sta vise...al zato je Zeljo trebao rizikovati povrede,trebao je orati po Policama kako bi se navodno sacuvao obraz..ma vidi Boga ti.
Nimalo nisam sretan,niti me raduje ispadanje Slobode..Sloboda je za razliku od vecine klubova u PL klub sa tradicijom i kao takav zasluzuje igranje u najelitnijem rangu..stoga vam zelim puno,puno srece i sto brzi povratak u PL.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

LiveBosnia
Kontakt:

Post Postao/la LiveBosnia » 24 maj 2012, 14:59

Žao mi je slobode,žao mi je Tuzle,jer 100 % mi je draga Tuzla ,kao i svaki grad u našoj lijepoj Bosni i Hercegovini,,ne navijam ni za Sarajvo ni za želju,a bogami ni za slobodu,
Ovdje sam procitao dosta komentara kako su željo i velež izbacili slobodu, ali ruku na srce ako je željo kriv što sloboda nije šutala na gol slavije i postigla jedan gol koji bi znacio i opstanak onda treba želju izbaciti po vašim komentarima...
Ljudi sloboda je sama kriva,,tražite krivce među sobom,,,
LiveBosniaLiveHerzegovina

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.