Imamo li mi kesa otplatiti nas dug do kraja godine??kenan_tm87 je napisao/la:kenan_tm87 je napisao/la:Da li je neko uzeo mustuluk.. USVOJEN JE ZAKON O OTPISU KAMATA, sto u nasem slucaju je odlicno jer nam je kamata duga veca od glavnice.. do kraja godine se mora vratiti glavnica i onda nam se sve kamate otpisuju, a ako to ucinimo do polovine sljedece godine, onda nam se otpisuje pola kamata.. mislim da bi ovo morali iskoristiti...
I pustite se vise Slobode, ebo njih.. FORZA ZELJO
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Proda se Dzeko, proda se Adilovic, proda se Kvesic, Colic, Zeba, Bekric, itd. i imamo kesa.. Mislim da je nas dug bez kamata 800.000 KM... Ali i da ne prodamo, te pare se moraju nekako pronaci, jer ovakvu priliku vise necemo imati, a samo na ovaj nacin mozemo naprijed, i biti sigurni da cemo svake godine dobiti prvi licencu...
P.S. Jel' ikad izasao klip navijanja protiv Kozare

P.S. Jel' ikad izasao klip navijanja protiv Kozare

FORZA ZELJO
Prodati 5 igrača za manje od 900 hiljada maraka. 

MrAmani96 je napisao/la:TRIBINE
5.199 - Željezničar (15)
3.918 - Sarajevo (15)
2.431 - Sloboda (15)
1.689 - Rudar (15)
1.326 - Zvijezda (15)
1.004 - Velež (15)
982 - Slavija (15)
884 - Zrinjski (15)
813 - Borac (15)
811 - GOŠK (15)
612 - Široki Brijeg (15)
731 - Travnik (15)
714 - Olimpic (15)
618 - Čelik (15)
569 - Leotar (15)
501 - Kozara (15)
Institucija!
Samo mi nije jasno zasto se mi (navijaci Zelje) svima nesto pravdamo cijelu godinu smo se pravdali za sudije pa kad su vidjeli da nije do sudija poceli su sa pricom kako nas malo ima na trbini ( duplo vise od drugih) sad nas prozivaju za Slobodu meni je iskreno zao vise bi volio da je Gosk ili Leotar ispao nije razlog nacionalne prirode vec sporski
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa jarane mislio sam samo na jednog.. Ni jedan od navedenih nece otici ispod 400.000 eura..elSaik je napisao/la:Prodati 5 igrača za manje od 900 hiljada maraka.

FORZA ZELJO
- partibrejker1921
- Kontakt:
Pola igrača koji su igrali jučer danas jedva na nogama stoje, a Zajko je polomio dva prsta desne ruke i nosiće gips par sedmica...
- spielführer_21
- Kontakt:
Biće da su ginuli na terenu, no nije se moglo više od (ne)časnog porazapartibrejker1921 je napisao/la:Pola igrača koji su igrali jučer danas jedva na nogama stoje, a Zajko je polomio dva prsta desne ruke i nosiće gips par sedmica...

Daj Bože da griješim, no iz onih sažeci, iako su jako kratki, ne idu nam na čast... Ima nezavisna agencija koja snima sve utakmice za Savez, bilo bi lijepo kad bi se ti snimci pojavili u javnosti, ovako samo možemo nagađati. A nagađanja ne idu u pozitivnom smjeru za nas, ponavljam, zbog ovog sažetka:
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ne opravdam nikoga, samo ti kažem šta sam vidio danas.
isto ono sto sam i ja stavio, samo sto sam ja siguran da nece biti sest ekipa u nasoj grupi, vec samo pet, znaci bez Debrecena, a ne znam ko ce kod nenosioca ispasti iz grupe. Također postoji realna mogucnost da predjemo u grupu gdje je vecina iz centralne/istocne Evrope.badblueboylivno je napisao/la:SEEDED: Salzburg, Dinamo, Partizan, Maribor, AEL, Debrecen
UNSEEDED: Hapoel, Ludogorets, Željezničar, Valletta, Budućnost, Vardar
Realan izgled Željinog pota pri ždrijebu drugog pretkola.
AnelZ je napisao/la:Evo, ovo je moje predviđanje koga mozemo dobiti u drugom pretkolu, uzimao sam u obzir kako regionalnu podjelu, tako i koeficijente. Ukoliko budemo u juznoj grupi, predivdjam Salzburg, Dinamo, Partizan, Maribor i AEL. Ali postoji mogucnost da nas prebace u centralnu grupu, zbog nedostatka klubova iz tog regiona kao nenosioci, pa bi tu najvjerovatnije cekali Basel, Žilina, Debrecen, Slovan, Slask i Zestafoni.
e sad ja malo potpisujemMeni sega nakon ovog snimka reci da se neko zalagao, borio. Jbg, bilo, proslo i vozdrica. Zelji je bio veci interes da ostane Leotar nego bilo koja druga momčad, odradilo se, ide se dalje. Istina je, da sam ja ogorčen jer sam tokom ove godine mislio da se u kompletu ide na bolje. Mozda je i do mene, previse sam ocekivao. Sloboda se ne treba cupati na Zelju, ili Velez ili Celik, sami su se doveli u ovu situaciju, kao sto i navijaci Zelje ne trebaju potencirati to da je bilo posteno, casno i slicno. Drustvo smo kakvo jesmo, nikad nam nece biti bolje jer to nismo ni zasluzili, ne samo u sportu nego u cjelini.
Hahahaha igrači Želje se sklanjaju, a golman kod drugog gola se ni bacio nije kaka štela **** vašu titulu.....što tako niste igrali u Gradačcu u Širokom u Prijedoru...bili ste mi simpatična i dobra ekipa ali.....spielführer_21 je napisao/la:Biće da su ginuli na terenu, no nije se moglo više od (ne)časnog porazapartibrejker1921 je napisao/la:Pola igrača koji su igrali jučer danas jedva na nogama stoje, a Zajko je polomio dva prsta desne ruke i nosiće gips par sedmica...![]()
Daj Bože da griješim, no iz onih sažeci, iako su jako kratki, ne idu nam na čast... Ima nezavisna agencija koja snima sve utakmice za Savez, bilo bi lijepo kad bi se ti snimci pojavili u javnosti, ovako samo možemo nagađati. A nagađanja ne idu u pozitivnom smjeru za nas, ponavljam, zbog ovog sažetka:
[youtube][/youtube]
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Meni sega nakon ovog snimka reci da se neko zalagao, borio. Jbg, bilo, proslo i vozdrica. Zelji je bio veci interes da ostane Leotar nego bilo koja druga momčad, odradilo se, ide se dalje. Istina je, da sam ja ogorčen jer sam tokom ove godine mislio da se u kompletu ide na bolje. Mozda je i do mene, previse sam ocekivao. Sloboda se ne treba cupati na Zelju, ili Velez ili Celik, sami su se doveli u ovu situaciju, kao sto i navijaci Zelje ne trebaju potencirati to da je bilo posteno, casno i slicno. Drustvo smo kakvo jesmo, nikad nam nece biti bolje jer to nismo ni zasluzili, ne samo u sportu nego u cjelini.[/quote]
Pa normalno zasto bi se zeljo borio za tamo neku slobodu koja je noge lomila godinama zeljinim igracima,a leotar je zelji valjao sto nije niko u ovoj premier ligi
Pa normalno zasto bi se zeljo borio za tamo neku slobodu koja je noge lomila godinama zeljinim igracima,a leotar je zelji valjao sto nije niko u ovoj premier ligi
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Ja nemogu da vjerujem da je neko ocekivao da ce igraci Zelje u Trebinju izgarati na terenu.Budimo realni nasi igraci slave od prosle srijede,njima je sezona zavrsena kada su uzeli kup.Protiv Kozare i Leotara bila je cista formalnost da se pojave.Zao mi je Slobode,al mi je krivo sto navijaci Slobode optuzuje nas tim.Dupla kruna je nas rezultat ove sezone i ja sam ponosan na Amara i na sve nase momke.I na kraju boli me briga sta misle tuzlaci,zenicani i svi ostali sto traze manu PLAVOJ MASINI!!!
ocekivo je amar kad je reko da cete ic 100% do krajawwwkenanba je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da je neko ocekivao da ce igraci Zelje u Trebinju izgarati na terenu.Budimo realni nasi igraci slave od prosle srijede,njima je sezona zavrsena kada su uzeli kup.Protiv Kozare i Leotara bila je cista formalnost da se pojave.Zao mi je Slobode,al mi je krivo sto navijaci Slobode optuzuje nas tim.Dupla kruna je nas rezultat ove sezone i ja sam ponosan na Amara i na sve nase momke.I na kraju boli me briga sta misle tuzlaci,zenicani i svi ostali sto traze manu PLAVOJ MASINI!!!
-
- Kontakt:
Mi smo zavrsili nas posao prosle srijede i KRAJ PRICEahmad_tz je napisao/la:ocekivo je amar kad je reko da cete ic 100% do krajawwwkenanba je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da je neko ocekivao da ce igraci Zelje u Trebinju izgarati na terenu.Budimo realni nasi igraci slave od prosle srijede,njima je sezona zavrsena kada su uzeli kup.Protiv Kozare i Leotara bila je cista formalnost da se pojave.Zao mi je Slobode,al mi je krivo sto navijaci Slobode optuzuje nas tim.Dupla kruna je nas rezultat ove sezone i ja sam ponosan na Amara i na sve nase momke.I na kraju boli me briga sta misle tuzlaci,zenicani i svi ostali sto traze manu PLAVOJ MASINI!!!

-
- Kontakt:
Rek'o je i šta sad? Da su igrači išli 100% do kraja, ne bi nakon 20ak minuta igre na Koševu, od onakvog sarajeva gubili 2:0 i ne bi protiv Kozare igrali prvih 15 minuta i 75 šetali. Nakon što smo osigurali titulu, jedino smo maximalno nasutupili protiv Širokog jer je nama tebalo. Šta ba hoćeš ti i slični tebi? Da mi dobijamo za vas, a da vaši igrači šetaju po Lukavici bez pogelda na go? Brate, do vas je. Pogledaj vaš nenormalni niz poraza kući. Pa bolan, halalili ste se s ligom 20 puta prije zadnjeg kola. Što niste zapeli i dali go u Lukavici? Što ste pred svima na Tušnju gaće skinuli? Nismo vam mi zabranili da izborite sebi opstanak.ahmad_tz je napisao/la:ocekivo je amar kad je reko da cete ic 100% do krajawwwkenanba je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da je neko ocekivao da ce igraci Zelje u Trebinju izgarati na terenu.Budimo realni nasi igraci slave od prosle srijede,njima je sezona zavrsena kada su uzeli kup.Protiv Kozare i Leotara bila je cista formalnost da se pojave.Zao mi je Slobode,al mi je krivo sto navijaci Slobode optuzuje nas tim.Dupla kruna je nas rezultat ove sezone i ja sam ponosan na Amara i na sve nase momke.I na kraju boli me briga sta misle tuzlaci,zenicani i svi ostali sto traze manu PLAVOJ MASINI!!!
Haj da su pobijedili i u tom zadnjem kolu pa da je Željo trebo dobit nekoga kući...pa ono i nekako (a i u tom slučaju bi imali 29 drugih kola za vadjenje). Ali ovako kad očekuju da neko mora da izgara za njih, mogu se samo ironično nasmijat. Eto nema dovoljno mržnje i prigovora iz Tuzle za Sarajevo, pa još i izmišljajte milion novih zavjera.
Ne znam ko mi je smjesniji.Nasi navijaci koji su razocarani sto nismo igrali za Slobodu ili navijaci drugih timova koji govore da smo bacili ljagu na sezonu ovom za nas nebitnom utakmicom.
Dok njih u upravi godinama kradu i unistavaju njihovi ljudi i neke sandzaklije mi trebamo da se stidimo sto je Sloboda ispala?
Svi su im ledja okrenuli.Par zadnjih kola se poceli vaditi.Ubjedljivo najgora ekipa od svih konkurenata za opstanak ispala zasluzeno i sad mi treba da se stidimo?Liga napreduje bas zato sto ti je sad potreban kvalitet a ne ime da bi opstao ma o kome se to radilo.
I molba za navijace Zelje (koji svojim komentarima kako su razocarani igrom naseg tima ne samo doprinose drugim navijacima da sumnjaju u nase postenje, nego i kvari citav utisak nama koji mislimo da smo mi svoje odradili konkretno) da prestanu pisati gluposti.
Leotar nam "valj'o", Sloboda nas pobjedila kad smo se borili za titulu, sve su to gluposti i nista od toga nije istina.Nama je utakmica bila nebitna isto kao i ona protiv Kozare koju smo "jedva" dobili.
Sloboda je kriva za ispadanje iz lige i niko drugi.
Dok njih u upravi godinama kradu i unistavaju njihovi ljudi i neke sandzaklije mi trebamo da se stidimo sto je Sloboda ispala?
Svi su im ledja okrenuli.Par zadnjih kola se poceli vaditi.Ubjedljivo najgora ekipa od svih konkurenata za opstanak ispala zasluzeno i sad mi treba da se stidimo?Liga napreduje bas zato sto ti je sad potreban kvalitet a ne ime da bi opstao ma o kome se to radilo.
I molba za navijace Zelje (koji svojim komentarima kako su razocarani igrom naseg tima ne samo doprinose drugim navijacima da sumnjaju u nase postenje, nego i kvari citav utisak nama koji mislimo da smo mi svoje odradili konkretno) da prestanu pisati gluposti.
Leotar nam "valj'o", Sloboda nas pobjedila kad smo se borili za titulu, sve su to gluposti i nista od toga nije istina.Nama je utakmica bila nebitna isto kao i ona protiv Kozare koju smo "jedva" dobili.
Sloboda je kriva za ispadanje iz lige i niko drugi.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
neznam sta se pojedinci bune za namjestene tekme po meni su sve tekme bile sumnjive
olimpik je vodio protiv sirokok i imo je evropu samo da ne bude na kosevu nerjeseno ali to se desilo obje tekme sumnjive
leotar zeljo velez gosk rudar zrinjski da nepricam vec su se mnogi napricali
slavija sloboda mozda i najsumnjivija tekma ovde kao da je neko uzeo dobre pare da sloboda samo dodje na teren i zavisi od drugih susreta gledo sam prenos i sramota od slobode da su igrali protiv barseelone nevjerujem da bi im statistika na kraju utakmice bila ista gora
olimpik je vodio protiv sirokok i imo je evropu samo da ne bude na kosevu nerjeseno ali to se desilo obje tekme sumnjive
leotar zeljo velez gosk rudar zrinjski da nepricam vec su se mnogi napricali
slavija sloboda mozda i najsumnjivija tekma ovde kao da je neko uzeo dobre pare da sloboda samo dodje na teren i zavisi od drugih susreta gledo sam prenos i sramota od slobode da su igrali protiv barseelone nevjerujem da bi im statistika na kraju utakmice bila ista gora
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
De ba ohladite,ŽELJO ŠAMPION;DUPLA KRUNA;yebo slobodu, leotar,gošk,velež i ostale.
Nek se svako za sebe bori,mi smo se izborili
KRAJ PRICHE
Nek se svako za sebe bori,mi smo se izborili
KRAJ PRICHE
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Pa normalno zasto bi se zeljo borio za tamo neku slobodu koja je noge lomila godinama zeljinim igracima,a leotar je zelji valjao sto nije niko u ovoj premier ligizeljeznicar1 je napisao/la:Meni sega nakon ovog snimka reci da se neko zalagao, borio. Jbg, bilo, proslo i vozdrica. Zelji je bio veci interes da ostane Leotar nego bilo koja druga momčad, odradilo se, ide se dalje. Istina je, da sam ja ogorčen jer sam tokom ove godine mislio da se u kompletu ide na bolje. Mozda je i do mene, previse sam ocekivao. Sloboda se ne treba cupati na Zelju, ili Velez ili Celik, sami su se doveli u ovu situaciju, kao sto i navijaci Zelje ne trebaju potencirati to da je bilo posteno, casno i slicno. Drustvo smo kakvo jesmo, nikad nam nece biti bolje jer to nismo ni zasluzili, ne samo u sportu nego u cjelini.
I jesi previše očekivao. Ako si mislio da jedan fudbalski klub pa makar to bio i naš Željo može promijeniti karakter slavenskog naroda koji je ovdje doselio prije jednog i pol milenijuma, moram te razočarati - nisi dobro mislio.aleksandar_veliki je napisao/la:Druze, ja to ponavljam od sinoc, pa cu opet. Zeljo se jucer borio za sebe, ne za Leotar, Slobodu, kitu i slicno. Samo za sebe se trebao boriti i za mene i meni slicne. Zasto za mene? Zato sto sam mislio da ide na bolje, sto sam mislio da je dosao kraj raznoraznim nesportskim stvarima, a mali milion je ovakvih poput mene. Ali...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Jadnimi, Laudrup i 47 gostiju.