a kako se dobija taj bonus , jel treba nesto uplatiti prije ili slicno , sorry ako je neko vec prije odg.POPAY je napisao/la:Hvala puno,a sta mislis druze za roddick-soeda vise prvi set bacio sam fesliju na to.Leyton je napisao/la:Tek kad dobijes nestoPOPAY je napisao/la:Jel se moze poslat nekom par eura kad dobijes onaj wwin poker bonus od 10E
Ako padnem nema trave vcrs
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala puno,a sta mislis druze za roddick-soeda vise prvi set bacio sam fesliju na to.
[/quote]
a kako se dobija taj bonus , jel treba nesto uplatiti prije ili slicno , sorry ako je neko vec prije odg.[/quote]
Trebas igrat jedno 1-2 dana ko konj i dobit ces samo skini aplikaciju i zezi!(bez uplata)
a kako se dobija taj bonus , jel treba nesto uplatiti prije ili slicno , sorry ako je neko vec prije odg.[/quote]
Trebas igrat jedno 1-2 dana ko konj i dobit ces samo skini aplikaciju i zezi!(bez uplata)
Vjerovao sam u njega nekih 70 % da moze uzeti jer izner puno grijesi ovaj je jedan od najboljih i najtalentovanijih ljudi nekada sjebale su ga povrede hvala mu cekam barsu bravo za preporuku jos sam jednom samog njega duplao na 13 E... neam rijeciLeyton je napisao/la:E moj MayeruLeyton je napisao/la:Baker Kukuskhin 1
Mayer-Troicki 1
2,20![]()
Isner-Davydenko 4-6 6-7Leyton je napisao/la:Isner-Kolja 2 2,90
Gledao sam Isnera na ''zemlji'' u zadnje vrijeme,i nije to to,sigurno da mu ne odgovaraju igraci koji mogu puno mixati igru,a Davyd je jedan od najbolji u tom segmentu igre.Eh,kod njeg je uvijek problem ta ''nabrijanost''.Npr,odigrao je perfektan turnir,dlaka je falila da uzme Federera,imao je set,imao je brejk prednosti u druga dva,ali je izgubio.Na tom turniru je dobio Gasqea,i to u dva seta.Kasnije je u Marsielu imao 1-0 u setovima,uuz odlicnu igru,ali je morao predati Del Potru.To su mecevi i turniri gdje mu se igralo,i takav nabrijan Kolja moze dobiti svakoga,ali zna doci na turnir potpuno nezainteresovan,tako ove sezone ima poraze od Faraha,Lorenzija,Cipole koji su treca klasa tenisa.
Ovdje je Uvezao dvije pobjede,jucer malo tezu protiv Istomina,u prvom kolu Ebdena,naravno da to nije nikakvo mjerilo,ali mislim da,ako bude igrao makar 70% najbolje sto zna,pobjeda nece doci u pitanje.
Sretno ti,mada nisi trebao toliko uplatiti,nije ''Kolja'' za veliki uloga
Ali popravio mi je dan ovaj momak
Jos jednom sam ostao zaprepasten njegovim igranjem tenisa.
Cisto udaranje loptice,mijenjanje ritma,dropshotovi,izvlacenje iz krizni situacija...
Genijalnost
Kolja i Nalbandian,kada su nabrijani,vjerovatno igraci koji igraju najljepsi tenis
- pintol_TM87
- Kontakt:
Molde vs Tromso @pm1 (pobjeda domaćina i 3+) kvota je 2.48
AIK vs Gais @1 ili oba daju gol
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Isner-Davydenko 4-6 6-7Leyton je napisao/la:Isner-Kolja 2 2,90
Gledao sam Isnera na ''zemlji'' u zadnje vrijeme,i nije to to,sigurno da mu ne odgovaraju igraci koji mogu puno mixati igru,a Davyd je jedan od najbolji u tom segmentu igre.Eh,kod njeg je uvijek problem ta ''nabrijanost''.Npr,odigrao je perfektan turnir,dlaka je falila da uzme Federera,imao je set,imao je brejk prednosti u druga dva,ali je izgubio.Na tom turniru je dobio Gasqea,i to u dva seta.Kasnije je u Marsielu imao 1-0 u setovima,uuz odlicnu igru,ali je morao predati Del Potru.To su mecevi i turniri gdje mu se igralo,i takav nabrijan Kolja moze dobiti svakoga,ali zna doci na turnir potpuno nezainteresovan,tako ove sezone ima poraze od Faraha,Lorenzija,Cipole koji su treca klasa tenisa.
Ovdje je Uvezao dvije pobjede,jucer malo tezu protiv Istomina,u prvom kolu Ebdena,naravno da to nije nikakvo mjerilo,ali mislim da,ako bude igrao makar 70% najbolje sto zna,pobjeda nece doci u pitanje.
Sretno ti,mada nisi trebao toliko uplatiti,nije ''Kolja'' za veliki uloga
Ali popravio mi je dan ovaj momak

Jos jednom sam ostao zaprepasten njegovim igranjem tenisa.
Cisto udaranje loptice,mijenjanje ritma,dropshotovi,izvlacenje iz krizni situacija...
Genijalnost
Kolja i Nalbandian,kada su nabrijani,vjerovatno igraci koji igraju najljepsi tenis
e svaka ti cast majstore kapa do poda ! Nisam stigo odigrat ovog al jesam ovog bakera protiv ove kljukuse valjda ces biti upravu !
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Povali me Davidenko bem mu
Eupen - Oostende 2/1
Waasland-Beveren - Westerlo 2/1
Eupen - Oostende 2/1
Waasland-Beveren - Westerlo 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
AIK ce da nas povalja ko cunjeve..
jos meni treba samo daje gol__EmIr__ je napisao/la:AIK ce da nas povalja ko cunjeve..
nema potpisa
Cekam
Stjarnan - Akranes x2
Santos - Velez 1
Univ.Chile - LIbertad Asun 3+
Sta mislite jel moze proc?
Stjarnan - Akranes x2
Santos - Velez 1
Univ.Chile - LIbertad Asun 3+
Sta mislite jel moze proc?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Auuuu u 92-oj AIIIIIIIIIIIIIIIK!!!__EmIr__ je napisao/la:AIK ce da nas povalja ko cunjeve..
MIA SAN MIA!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
u zadnjoj ga AIK zabi i to go nidje vezepintol_TM87 je napisao/la:Molde vs Tromso @pm1 (pobjeda domaćina i 3+) kvota je 2.48
molde prelaz 2/1
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Elfsborg-Hacken 1 1,75
AIK-GAIS 1 1,75

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
bravoodr.van nostrand je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Elfsborg-Hacken 1 1,75
AIK-GAIS 1 1,75
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Oj AIK se provuce samo tako al me sad j... baker ovaj nemoguc mec.
i jos keflavik 3+ i univ.de chile za 195. Sve poslusah vas s foruma AIK, Elfsborg , Ulm, Baker, Honka samo da ovi vikinzi prorade al potesko nesto Bgm 55' 0-0. Ima li jos neko da dijeli moje muke? 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima li možda neko info za ovaj meč druge italijanske lige Varese - Sampdoria? Vidim da i stranci po forumima pišu da je čista dvica, i ulažu velike novce na Sampdoriju, a i danas u kladionici dva lika uplatiše dosta dobar iznos na taj par... 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Zabio Keflavik u 64' min. Obzirom da su to Islanđani, kod njih ti ovo može proći veoma glatko...__EmIr__ je napisao/la:i jos keflavik 3+ i univ.de chile za 195. Sve poslusah vas s foruma AIK, Elfsborg , Ulm, Baker, Honka samo da ovi vikinzi prorade al potesko nesto Bgm 55' 0-0. Ima li jos neko da dijeli moje muke?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne treba ni jednima ni drugima, obezbijedili su baraž za prvu ligu... ja sam davno prestao vjerovati u te 'javne' namještaljke.Unknown Genius je napisao/la:Ima li možda neko info za ovaj meč druge italijanske lige Varese - Sampdoria? Vidim da i stranci po forumima pišu da je čista dvica, i ulažu velike novce na Sampdoriju, a i danas u kladionici dva lika uplatiše dosta dobar iznos na taj par...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vidim brate evo 71' 1-0 hajd nadat cemo seVirtu4l je napisao/la:Zabio Keflavik u 64' min. Obzirom da su to Islanđani, kod njih ti ovo može proći veoma glatko...__EmIr__ je napisao/la:i jos keflavik 3+ i univ.de chile za 195. Sve poslusah vas s foruma AIK, Elfsborg , Ulm, Baker, Honka samo da ovi vikinzi prorade al potesko nesto Bgm 55' 0-0. Ima li jos neko da dijeli moje muke?
P.S. nisam postavljao tiket ranije iz razloga sto su svi ovi parovi bili postavljeni ranije tu.
- Unknown Genius
- Kontakt:
A gledao sam tabelu, ali reko da ne igraju nešto u fazonu 3 za 3 ili nešto tako. Ne pratim ni ja ove lafo dojave i tako to, ali eto, čisto da provjerim zna li neko nešto o tome...Virtu4l je napisao/la:Ne treba ni jednima ni drugima, obezbijedili su baraž za prvu ligu... ja sam davno prestao vjerovati u te 'javne' namještaljke.Unknown Genius je napisao/la:Ima li možda neko info za ovaj meč druge italijanske lige Varese - Sampdoria? Vidim da i stranci po forumima pišu da je čista dvica, i ulažu velike novce na Sampdoriju, a i danas u kladionici dva lika uplatiše dosta dobar iznos na taj par...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.