a moguce i da igramo sa vasim bratskim flamurtarijemElegant je napisao/la:
Evo komsije imate i imenjake za moguceg protivnika, Torpedo iz Gruzije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- theprodigy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
U ovoj drzavi za sve moras navodnike staviti,ok zasluzeno ste uzeli oba trofeja.Ma cmizdre ovi tuzlaci pa reko haj da navodnike stavim nebil im lakse bilo.kenan_tm87 je napisao/la:Zasto ce ti navodnici kad kazes da je Zeljo zasluzeno uzeo DUPLU krunualibi je napisao/la:Suma sumare lose.Mora i moze ovo da izgleda puno bolje.Svest racune,zahvalit se nekolicini igrace,pokusat neke i zadrzati,dovesti "pojacanja" za evropsku ligu (ako je i bude za nas).Jovica ne dirati,jer je glupo na kratkim stazama davati konacni sud.Evo dati sada priliku od ove sljedece sezone da nam i on i uprava pokazu u cjelosti kako bi to trebalo da IZGLEDA.Mislim da skorasnjim potezima cemo vidjeti u kojem smjeru ce to ici.E sad sta reci za zavrseno prvenstvo,osim da su komsinice "zasluzeno" uzeli oba trofeja,a sto se tice ekipa sto su ispale isto tako se moze reci "zasluzeno".![]()
![]()
Jel' nismo zasluzili tako sto smo 2-plasiranog ostavili iza sebe 8 bodova, a vas "divove" (sa pravom navodnici) 17 bodova.. HEJ
Jel' nismo zasluzeno pregazili sve i jednog protivnika u kupu, u 2 utakmice, i jos smo igrali sa najvise premier ligasa ?
I naravno obje ekipe su ispale zasluzeno...
Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk? 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Hajduk zainteresiran i za Harbu iz Olimpica a placaju konzervama marke Mirna RovinjRedDevilS je napisao/la:Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk?
john12 je napisao/la:Hajduk zainteresiran i za Harbu iz Olimpica a placaju konzervama marke Mirna RovinjRedDevilS je napisao/la:Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Jovic i Matko poslove odradjuju u paru,tako su i vas odradili....ne sikirajte se
redwhite je napisao/la:Jovic i Matko poslove odradjuju u paru,tako su i vas odradili....ne sikirajte se
john12 je napisao/la:Hajduk zainteresiran i za Harbu iz Olimpica a placaju konzervama marke Mirna RovinjRedDevilS je napisao/la:Matko sporazumno raskinuo sa FKS samo da kazem ko ne zna valjda kako on kaze ima dosta ponuda, a za SH7 zain., Hajduk?
to su sve suplje sta vam je hajduk trenutno u kadru ima 8 napadaca
konzerve ,jaka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Evo imate i vi "NK"imenjake NK Celje...posto ste bili NK ZeljeznicarElegant je napisao/la:
Kad smo vec kod tog NK, obrati paznju na ovo:peyton je napisao/la:Evo imate i vi "NK"imenjake NK Celje...posto ste bili NK ZeljeznicarElegant je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

NK Torpedo
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ovo ti je pasa moj greska u printanju karata
Sarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK" 
NON MOLLARE MAI
A ko je štampao ulaznice dobro je da je ime našeg kluba makar ispravno napisanoSamoZeljo je napisao/la:Kad smo vec kod tog NK, obrati paznju na ovo:peyton je napisao/la:Evo imate i vi "NK"imenjake NK Celje...posto ste bili NK ZeljeznicarElegant je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
NK Torpedo![]()
![]()
![]()
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Greska ili ne, lijepo za vidjeti..... Moramo se malo i zezati na racun vaseg NK.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
Mislim, meni je to stvarno svejedno, nogomet je svakako bosanska rijec ali vi cesto spominjete pa zato.....
P.S. Da sam ja stampao, bilo bi NK Torpedo.
redwhite je napisao/la:Jovic i Matko poslove odradjuju u paru,tako su i vas odradili....ne sikirajte se
VIDITE KRAĐE **** IH I SAVEZ I SUDIJE HAHAHAHA POGLEDAJTE KRIMINALCE ČIST GOOL SKINUŠE MATIJI BAR DA SE ISPISAO SA GOLOM MAJKU IM LOPOVSKU http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2821_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja!
Čuj našeg NKSamoZeljo je napisao/la:Greska ili ne, lijepo za vidjeti..... Moramo se malo i zezati na racun vaseg NK.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
![]()
Mislim, meni je to stvarno svejedno, nogomet je svakako bosanska rijec ali vi cesto spominjete pa zato.....
P.S. Da sam ja stampao, bilo bi NK Torpedo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovo je istina.Oni nikad predznak nisu mjenjali, samo ime i stranku.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
pa ne znam ja na cijem stadionu i za vrijeme cijih utakmica se odrzavaju predizborni skupovi ..to ti je puka sadasnjost..malta071 je napisao/la:Ovo je istina.Oni nikad predznak nisu mjenjali, samo ime i stranku.Alen Škoro je napisao/la:Ovo ti je pasa moj greska u printanju karataSarajevo u svojoj historiji nikad nije bilo "NK",cijelu svoju historiju nosimo "FK"
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hebo Matka, sretan mu put. Nego samo danas da se licenca dobije zvanično i da se lagano pripremamo za Evropu. Mada , čuo sam sinoć da je licenca potpisana samo treba da se objelodani
.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88 i 8 gostiju.