FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja samo zelim da ostanu ovi ljudi u Slobodi Zahirovic,Ibrakovic i kao sto vec neko napisa da ce doci novi ljudi u upravu koja treba da se formira,bez obzira da li Sloboda igra premier ili federalnu ligu.. A sto se tice igraca ispali bi najvece kukavice kada bi sad Slobodu ostavili na cjedilu,nadam se da ce ostati u klubu uz par pojacanja tipa Gavaric,Mesic mozda i Mujic probati se vratit ekspresno u ligu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Halo ba jarane ne razumijes ti mene izgleda nisu stanovnici Sarajeva supci mada neki i jesu vjerovatno kao sto i sam znas,al ste oduvijek supacki osvajali i bodove i titule al bas u svim mogucim kolektivnim sportovima,**** trauma jod iz vremena Jugoslavije (Zvezda,Partizan,Hajduk itd.)upravo tako se i sarajevski supci ponasaju u ovo poslijeratno doba.Moja Sloboda je ispala i ok zivot ide dalje vratice se pa i ne mora odmah ali vi sarajlice ce te uvijek biti supci.Sportski!!Nadam se da si me shvatio.Nemam nista apsolutno protiv Sarajeva kao glavnog grada puno prijatelja imam tamo a neki od njih su i supci!!Shvatas?gavran je napisao/la:hajde malo argumenata zasto smo generanlo supci(mislim na stanovnike Sarajeva)!
Nemojte se sad naljutiti pa nam so poskupiti.silver78 je napisao/la:I jedni i drugi za mene ste isti!!RedDevilS je napisao/la:Komsije ili mi?silver78 je napisao/la:**** vise supci sarajevski sa teme,supci bili supci ostali

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
silver78 je napisao/la:Halo ba jarane ne razumijes ti mene izgleda nisu stanovnici Sarajeva supci mada neki i jesu vjerovatno kao sto i sam znas,al ste oduvijek supacki osvajali i bodove i titule al bas u svim mogucim kolektivnim sportovima,**** trauma jod iz vremena Jugoslavije (Zvezda,Partizan,Hajduk itd.)upravo tako se i sarajevski supci ponasaju u ovo poslijeratno doba.Moja Sloboda je ispala i ok zivot ide dalje vratice se pa i ne mora odmah ali vi sarajlice ce te uvijek biti supci.Sportski!!Nadam se da si me shvatio.Nemam nista apsolutno protiv Sarajeva kao glavnog grada puno prijatelja imam tamo a neki od njih su i supci!!Shvatas?gavran je napisao/la:hajde malo argumenata zasto smo generanlo supci(mislim na stanovnike Sarajeva)!
sad mi je jasno imas prijatelje supke,
a kazu s kim si takav si,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jbt al smarate kako vam ne dosadi ??
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ti kazem znalo se u Konjicu da je Zeljo da bodove Lotaru barem tako je Osim na rucku ne direktno, ali u tom smislu rekao da ste u dobrim odnosima sa Leotarom kao ebiga oni dobiju Sarajevo....mislim sta me briga ba mi smo morali izgubiti 1 gol razlike da ostanemo...ma nema beze se sta vise tu raspravljat ljudi niti sam rekao i jednog trenutka zasto ste to uradili niti me interesuje....ali eto ono drago mi je da ipak da nije ni Osim toliko posten kao sto ga mnogi ovdje prozivaju i kako se on ustvari pravi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Titule osvajali na šupački način?????????silver78 je napisao/la:Halo ba jarane ne razumijes ti mene izgleda nisu stanovnici Sarajeva supci mada neki i jesu vjerovatno kao sto i sam znas,al ste oduvijek supacki osvajali i bodove i titule al bas u svim mogucim kolektivnim sportovima,**** trauma jod iz vremena Jugoslavije (Zvezda,Partizan,Hajduk itd.)upravo tako se i sarajevski supci ponasaju u ovo poslijeratno doba.Moja Sloboda je ispala i ok zivot ide dalje vratice se pa i ne mora odmah ali vi sarajlice ce te uvijek biti supci.Sportski!!Nadam se da si me shvatio.Nemam nista apsolutno protiv Sarajeva kao glavnog grada puno prijatelja imam tamo a neki od njih su i supci!!Shvatas?gavran je napisao/la:hajde malo argumenata zasto smo generanlo supci(mislim na stanovnike Sarajeva)!

Tako što pregazimo sve moguće protivnike, igramo kako nam je qurcu ćejf, a onda zbog zadnjeg kola (koje uopšte nije bitno) ova titula ispade šupačka...Daj druže, o'ladi !!!

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Neka ste ispali da bogda se ne vratili igrali deset godina u federalnojharry_90 je napisao/la:Jbt al smarate kako vam ne dosadi ??

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hvala, dovidjenjaMelec je napisao/la:Neka ste ispali da bogda se ne vratili igrali deset godina u federalnojharry_90 je napisao/la:Jbt al smarate kako vam ne dosadi ??

- Alen Škoro
- Kontakt:
Nije vam zeljo kriv sto niste znali lopte igrati 

Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 24 maj 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jok ba mi cemo zbog takvih otici u Jelen ligu..ebiga da zajebemo Borac koji je to ranije pokusavao :0...i onako smo cetnici za vas tako da ...Melec je napisao/la:Neka ste ispali da bogda se ne vratili igrali deset godina u federalnojharry_90 je napisao/la:Jbt al smarate kako vam ne dosadi ??
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
istina nisu..Sarajevo vjerujem da ovo i nebi napravilo ovako kako je sad ispalo...Sloboda je ispala idemo dalje krivice ce se rezumirati za par dana gdje je mi snosimo najvise, pa tek onda oni koji nisu igrali posteno kao sto su najavljivaliAlen Škoro je napisao/la:Nisu vam sarajevski klubovi krivi sto niste znali lopte igrati
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Čitam evo već dugo ovaj forum, ali mi neke stvari nisu jasne.
Ispao je Wiljareal, ispao Lids u treću ligu, ispadaju mnogi klubovi i ne dize se toliko prasine kao oko Slobode.Tacno je za nase prostore sloboda je bila institucija, ali nazalost bila.
Nemojte sad misliti da mrzim Slobodu, volim bh. fudbal da je bilo koji klub u pitanju.Ako je sloboda ispala znaci oni su dno dna, e tu se grdno varate.
Kritikujete igru Želje u Trebinju, Veleža u Mostaru.Tačno je da su utakmice u najmanju ruku sumnjive, ali ne mozete njih kriviti sto ste ispali. Nisu oni igrali vasih preostalih 29 utakmica, u kojima ruku na srce osim zadnje tri utakmice niste ama bas nista pokazali.Nije smak svijeta ispasti u nizi rang takmicenja, samo treba izvuci pouku iz ovakvih stvari jer kazu da se najbolje uci na vlastitim greskama, a vjerujem da Tuzla nece dozvoliti da Sloboda bude nasljednik imenjaka DITE, jer to bi bio potpuni krah bh.fudbala.
Sretno momci i zelim vam brz povratak u elitu, i da naucite lekciju da se u ovoj drzavi ne mozete osloniti ni nakog, jer Ko ce koga ako nece svoj svoga.
Ispao je Wiljareal, ispao Lids u treću ligu, ispadaju mnogi klubovi i ne dize se toliko prasine kao oko Slobode.Tacno je za nase prostore sloboda je bila institucija, ali nazalost bila.
Nemojte sad misliti da mrzim Slobodu, volim bh. fudbal da je bilo koji klub u pitanju.Ako je sloboda ispala znaci oni su dno dna, e tu se grdno varate.
Kritikujete igru Želje u Trebinju, Veleža u Mostaru.Tačno je da su utakmice u najmanju ruku sumnjive, ali ne mozete njih kriviti sto ste ispali. Nisu oni igrali vasih preostalih 29 utakmica, u kojima ruku na srce osim zadnje tri utakmice niste ama bas nista pokazali.Nije smak svijeta ispasti u nizi rang takmicenja, samo treba izvuci pouku iz ovakvih stvari jer kazu da se najbolje uci na vlastitim greskama, a vjerujem da Tuzla nece dozvoliti da Sloboda bude nasljednik imenjaka DITE, jer to bi bio potpuni krah bh.fudbala.
Sretno momci i zelim vam brz povratak u elitu, i da naucite lekciju da se u ovoj drzavi ne mozete osloniti ni nakog, jer Ko ce koga ako nece svoj svoga.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
hajde ba sto te dosadni više,premjestite ovu temu u 1.ligu federacije!
Sve stoji i da je bilo sumnjivi okolnosti, i namijestanja i svega drugoga!!! Ali pogledajte malo objektivnije vasu situaciju, sami ste sebi krivi, krenimo prvo od Vojvodica????? zasto on???
Ako je bilo para za Ibrakovica zadnjih 5 kola, zasto on prije nije doveden, ova slobodina situacije ove sezone nije se desila za vrijeme jedne utakmice, to ide od pocetka, prvo rudar, olimpic, kozara, borac, to su sve ekipe koje ste morali dobit i tu vam niko nije kriv, jedini krivac moze bit uprava koja je drzala vojvodica koji jedino zna rec igracima(ko im hebe mater, nisu oni bolji od vas) to je njegova sva filozofija o fudbalu.
Sto brze se oporavite i vratite u ovu nasu hebenu ligu koja se nalazi na 100. mjestu neke tamo ljestivce, al kako se kod nas kaze, kakva god je nasa je. Jer ona nije ista bez vas
Ako je bilo para za Ibrakovica zadnjih 5 kola, zasto on prije nije doveden, ova slobodina situacije ove sezone nije se desila za vrijeme jedne utakmice, to ide od pocetka, prvo rudar, olimpic, kozara, borac, to su sve ekipe koje ste morali dobit i tu vam niko nije kriv, jedini krivac moze bit uprava koja je drzala vojvodica koji jedino zna rec igracima(ko im hebe mater, nisu oni bolji od vas) to je njegova sva filozofija o fudbalu.
Sto brze se oporavite i vratite u ovu nasu hebenu ligu koja se nalazi na 100. mjestu neke tamo ljestivce, al kako se kod nas kaze, kakva god je nasa je. Jer ona nije ista bez vas
Nemate goriva za gradacac a kamoli za KragujevacSaltCityAttack je napisao/la:ma jok ba mi cemo zbog takvih otici u Jelen ligu..ebiga da zajebemo Borac koji je to ranije pokusavao :0...i onako smo cetnici za vas tako da ...Melec je napisao/la:Neka ste ispali da bogda se ne vratili igrali deset godina u federalnojharry_90 je napisao/la:Jbt al smarate kako vam ne dosadi ??

Sami smo sebi krivi svi smo to ponovili u ovoj temi bezbroj puta, samo sto navijaci drugih klubova dolaze ovde i potenciraju tu pricu i ponavljaju jedno te isto.
E stvarno kad procitam postove ispao Leeds,Villareal,Juventus,River Plate,West Ham itd.. iskreno mene zaboli racku za tim timovima,meni je Sloboda najbitnija i tesko mi pada sve ovo,ali nadam se da ce vratit se uskoro u ligu sa novom upravom gdje ce sjedit ljudi koji zele pomoci Slobodi,a ne tipa nekih legendi,Sabovica,Bajramovica koji su tu da uzmu sto vise para 

Sloboda bi morala imate jakog sponzora npr : ( solana , pivara , BH telecom , TE ) i uz "pomoc" vlasti kakvu takvu da se klub sredi financiski , a kad se to desi doci ce i rezultati 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.