HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

tuborg
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la tuborg » 15 sep 2009, 15:28

slika govori hiljadu riječi

slika

slika

slika

slika

slika

haj sad bez šuplje, napišite svoje uspjehe, pa da vidimo ko je trofejniji i bolji klub
1972. ulazak u 1. ligu SFRJ
1978. finalist Kupa "Radivoj Korać"
1978. osvajač Kupa SFRJ
1978. prvak SFRJ
1979. pobjednik Kupa evropskih šampiona
1979. 2. mjesto u Interkupu
1980. prvak SFRJ
1980. finalist Kupa SFRJ
1983. prvak SFRJ
1984. osvajač Kupa SFRJ
1986. finalist Kupa SFRJ
1990. polufinalist Kupa pobjednika kupova
1998. učesnik Kupa "R. Saporte"
1999. učesnik Kupa "R. Saporte"
1999. prvak Bosne i Hercegovine
2005. osvajač Kupa Bosne i Hercegovine
2005. prvak Bosne i Hercegovine
2006. prvak Bosne i Hercegovine
2008. učesnik šesnaestine finala ULEB kupa
2008. prvak Bosne i Hercegovine

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 sep 2009, 15:28

mahalac je napisao/la:Ne znam zasto se u sirokom nisu potrudili da gledamo ovu tekmu (siroki-dinamo) na FTV, vjerovatno je bila dobra tekma. Zao mi je zbog tog. Mozda su se prepali da im ne traze zauzvrat da plate tv predplatu :mrgreen: .

..@ipsa postao si degutantan sa svojim postovima. :oops:
ti ko brijeg siroki ne znas ni pisat a javljas se na forum...boli tebe neka stvar za moje postove...ako ti se ne svidja napisano ti nemoj citat....
I feel devotion!!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 15 sep 2009, 15:31

pa osim turinira mb pripreme su vam seoske u odnosu na naše su stvarno juniorske
a vi ko ne tržite nema mane ajde kad smo izgubili od one mladosti to je bilo naslađivanje samo tako nek ste vi nama jadni nevini
ma sta ces ti dignut siroki di mu nije mjesto
ja želim da široki bude najbolji klub u bih a to i je i bez tvog dizanja

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 sep 2009, 15:34

brijeg široki je napisao/la:piše se pretplata a ne daj bože da mi to platimo
ipsa dobar si ti decko .....kad spavas
tako ste govorili i prošle i još nekolko godina prije a prošle ste govorili da necemo uc ni u ligu 8 kad ono hop prvaci
melo 4 kosa za 25 min
jesi li ti onaj sto ima velik mozak kao organ i sto ga upotrebljava mnogo vise nego sto se prica....pazi da ne preforsiras isti sa svojim famoznim smislom za humor...
najmijesnije je sto se furas da si neki dalmatinac sa tim sto pises ikavski....mnogi pravi dalmatinci se zgrozavaju na takve kao sto si ti....kad se to u Sirokom brijegu govorilo ikavski....ili je mozda pravilnije Sirokom Brigu.....
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 15 sep 2009, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 15 sep 2009, 15:51

nece puknut ne boj se ti
a ti malo bolje pripazi kad kašlješ da ne ostaneš bez svog mozgica tko ce ga posle s povecalom tražit :D :D

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 15 sep 2009, 15:57

ja se pravim dalmatinac heheeheheheh
pa ja cu popizdit
mene moja mater ucila vako govorit
ikavica puno znaci našem hrvatskom jeziku npr pomocu nje mi određujemo je li ije ili je
sta ti mislis da se ikavica u dalmacij izmislila
ipsa poceo i govorit nesto o cemu nemas blage veze zato nemoj ne ide ti to nego se pribaci na temu
Hrvatski košarkaški klub Široki Eronet

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 sep 2009, 16:08

brijeg široki je napisao/la:ja se pravim dalmatinac heheeheheheh
pa ja cu popizdit
mene moja mater ucila vako govorit
ikavica puno znaci našem hrvatskom jeziku npr pomocu nje mi određujemo je li ije ili je
sta ti mislis da se ikavica u dalmacij izmislila
ipsa poceo i govorit nesto o cemu nemas blage veze zato nemoj ne ide ti to nego se pribaci na temu
Hrvatski košarkaški klub Široki Eronet
nemas ti blage veze zato i pises ikavski....ocigledno te mater pogresno ucila.....kad te vec ucila ikavski mogla je koji cas posvetiti i cirilici....i nisi jedini hrvat ovdje pa da pises kako drugi veze nemaju...ima hrvata i van SB...ti sa svojim ogromnim mozgom bi to trebao znat.....a te glupe fore sa kasljanjem i povecalom ne bi bile smijesne ni u osnovnoj skoli....zato skuvaj sebi jedan caj lagano, opusti se i nemoj previse da razmisljas....vec ti skodi....
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 15 sep 2009, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 15 sep 2009, 16:17

Smirite se malo, upropastavate temu, nemojte da dijelimo banove..
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2009, 16:19

kksiroki je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Kako ne dosadi stalno prepiranje i sve i cinizam i sve mislim stvarno nemam rijeci pa nije ni pocela sezona jedni ovako drugi ovako dosta vise pricamo o kosarci , usput kk široki cestitam na pobjedi protiv Dinama 8-)
Ma ne bi da sam ja njemu bilo što rekao ali što možeš nekome tko je iskompleksiran , a što ćeš druže čestitati pripreme su to ali u svakom slučaju je ljepše pobjeđivati nego gubiti ali je velika stvar što jedan BiH klub igra svake godine na najozbiljnijim turnirima po europi i regionu dok neki igraju po Mađarskoj sa drugoligašima Poljskim i poznatim Mađarskim i Rumunskim klubovima , a moram se dotaći i vas jer vidim da se gubi na turnirima od Darde i Čakovca (mada nisam siguran da je Čakovac) pa mi nije jasno na što spade "kuća Jugovića" .Daj neki komentar šta se to s vama dešava .
Ah cestitam na tome ne pobjedjuje se svaki dan Dynamo Moskva ipak je to veliki klub pa na tome se i cestita , a sa nama to pa , sta da ti kazem poceo nas zabok i vrijednosnice da dobijaju podmladjena ekipa najstariji igrac Miodrag Tanasilovic sa 25 godina , jednostavno recesija zahvatila a i Cika Zare dovodi ove polovnjake iz Srbije sta da ti pricam ovaj Buha ko fol iz Vojvodine pa lik u Nlb za 3 godine koliko je odigrao imao 1 skok i to protiv vas i to mu je sva statistika dok sam pokusao naci u prvenstvu Srbije pa lika nije ni bilo :) Ne znam ova sezona ce da bude nikad teza ne vjerujem ni da cemo uci u onu famoznu ligu za prvaka ....Nadam se sad u cetvrtak opet se u Mejdanu igra protiv Darde idem da gledam nadam se necemu boljem ali vidjecemo ... samo kazem nikad teze
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 15 sep 2009, 16:34

@brijeg široki
znam da ste relativno mali grad, ali si mogao staviti vece slike :O

sad ozbiljno, cestitke sirokom na pobjedi nad dinamom. iako im je dosta igraca na prvenstvu sa reprezentacijama, ipak je to odlican rezultat. moram priznati da se radujem ovoj sezoni jer prvi put nakon dugo vremena obje ekipe (bosna i siroki) od starta krecu sa formiranim ekipama. napokon ce svaka utakmica biti prava bez raznih izgovora sa obje strane (povrede se ne racunaju).
nek svako shvati moj post kako hoce, nije provokacija. vrijeme je za pravu sportsku mrznju medju klubovima, baziranu samo na podrsci klubovima a ne odakle je ko i kako se zove.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 15 sep 2009, 17:01

Što je ovo nema me 2 sata i ode forum u k...rac , kao prvo @tuborg majketi na čemu si ti šta si se došao ovdje kočoperiti , koliko ti je godina onako mene zanima radi statistike jer odmah se mlađi osjećam ako si ti ispod 16 godina (nadam se da mi nećeš stići odgovoriti jer ćeš vjerojatno dobiti ban), izgleda da je moj post bio povod ove rasprave , e sad kad vidim kako jedan normalan post može dovesti do ovakvog nereda najradije nekada ne bih ni pisao . Ali eto vas tamo imam ja kvalitetnih " NEPRIJATELJA" @ipsa (radi Bosne) 8-) , @target (radi lamonice) :D itd .da se s njim hvatam u koštac .

@Target , istina Zabok ne Čakovec , ali druže moj pa ja sam u Tuzli bio barem 20 puta (4-5 na nogometu , 2-3 na košarci i ostalo poslovno) i nemogu vjerovati da onakva regija da ne govorim grad nemogu ništa da napravi po pitanju sporta .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 15 sep 2009, 17:06

yoda je napisao/la:@brijeg široki
znam da ste relativno mali grad, ali si mogao staviti vece slike :O

sad ozbiljno, cestitke sirokom na pobjedi nad dinamom. iako im je dosta igraca na prvenstvu sa reprezentacijama, ipak je to odlican rezultat. moram priznati da se radujem ovoj sezoni jer prvi put nakon dugo vremena obje ekipe (bosna i siroki) od starta krecu sa formiranim ekipama. napokon ce svaka utakmica biti prava bez raznih izgovora sa obje strane (povrede se ne racunaju).
nek svako shvati moj post kako hoce, nije provokacija. vrijeme je za pravu sportsku mrznju medju klubovima, baziranu samo na podrsci klubovima a ne odakle je ko i kako se zove.
2 igrača i nama nije bilo Masona , ali meni iskreno ništa ne znači ako ekipa igra predobro u pripremnom razdoblju ali opet ponavljam da je lijepo čuti da se pobjedilo DINAMO MOSKOW roster im je barem 5-10 puta skuplji od našeg.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2009, 17:11

kksiroki je napisao/la:Što je ovo nema me 2 sata i ode forum u k...rac , kao prvo @tuborg majketi na čemu si ti šta si se došao ovdje kočoperiti , koliko ti je godina onako mene zanima radi statistike jer odmah se mlađi osjećam ako si ti ispod 16 godina (nadam se da mi nećeš stići odgovoriti jer ćeš vjerojatno dobiti ban), izgleda da je moj post bio povod ove rasprave , e sad kad vidim kako jedan normalan post može dovesti do ovakvog nereda najradije nekada ne bih ni pisao . Ali eto vas tamo imam ja kvalitetnih " NEPRIJATELJA" @ipsa (radi Bosne) 8-) , @target (radi lamonice) :D itd .da se s njim hvatam u koštac .

@Target , istina Zabok ne Čakovec , ali druže moj pa ja sam u Tuzli bio barem 20 puta (4-5 na nogometu , 2-3 na košarci i ostalo poslovno) i nemogu vjerovati da onakva regija da ne govorim grad nemogu ništa da napravi po pitanju sporta .

A to povodm La Monice dogovoricemo se :D lol a sta da ti kazem jednostavno uhljebili se sta da ti kazem naseg dragog nacelnika vise zanimaju fonate knjizevni susreti i sve nego sport , ali eto doduse nemam ja nista ni protiv kulture i svega druga stvar ima jedan lik je napisao jedan text o kosarci u Tuzli pa bi zelio da ga objavim ali ne znam da mi administracija mozda nece dozvoliti , zapravo ono kada sam te pozvao sumnjam da cemo se vidjeti jer stvarno ne vjerujem da cemo se plasirati u ligu za prvaka , ko zna nisko smo pali kad nas Zabok i ostali dobijaju od nekad sredine i redovno pune dvorane
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 15 sep 2009, 17:14

mahalac je napisao/la:
brijeg široki je napisao/la:piše se pretplata a ne daj bože da mi to platimo
ipsa dobar si ti decko .....kad spavas
tako ste govorili i prošle i još nekolko godina prije a prošle ste govorili da necemo uc ni u ligu 8 kad ono hop prvaci
melo 4 kosa za 25 min
Ne pise se ni predplata a ni pretplata...nego RTV taxa ili porez na posjedovanje tv prijemnika. Madjutim posto ste vi uzoriti "gradjani" ove drzave odbijate platiti istu. U majcici hrvatskoj bi ste vec davno bili pred sudom zbog toga. Ali ko bi vam zamjerio, takvo je to podneblje, treba ustinuti gdje god se moze i dokle moze a usporedo furati nacionalnu retoriku :ugeek:
Samim tim pokazujete svoju svijest i kulturu a koju smo mi svakako mogli upoznati u porethodnom periodu. Zbog toga i ne zasluzujete nikakvu komunikaciju osim onu koju vam Ars01 pruza i koja vas tako pogadja sto'no kazu "u sridu". :mrgreen:
Sto se kosarke tice slikajte se za pamcenje u NLB-u ove sezone zahvaljuci kkbosni jer ko zna kada ce te opet sudjelovati u ovom ipak dostojanstvenom sportskom natjecanju i nadasve kulturoloskom soku za vas mali, pardon malo mjesto.
Za tvoju informaciju smo već bili svi na sudu i sud je presudio u našu korist jer zašto plaćati nešto što kao prvo nemožeš ni uhvatiti antenom a drugo ne razumiješ .A to što ti misliš da imaš pravo ovdje nekoga vrijeđati ja mislim da je administracija dovoljno kvalitetna pa će uočiti tvoje bedastoće

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 sep 2009, 17:21

treba otvorit temu samo za mahalca i briga sirokog....ovaj prvi smatra degutantnim tudje postove a ovaj drugi ne zna da pise....mislim da bi se nasli negdje u sredini.... :)...
I feel devotion!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2009, 17:22

ipsa je napisao/la:treba otvorit temu samo za mahalca i briga sirokog....ovaj prvi smatra degutantnim tudje postove a ovaj drugi ne zna da pise....mislim da bi se nasli negdje u sredini.... :)...

Slazem se s tobom usput cesitatam na 500 postu :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 15 sep 2009, 17:31

kksiroki je napisao/la:Što je ovo nema me 2 sata i ode forum u k...rac , kao prvo @tuborg majketi na čemu si ti šta si se došao ovdje kočoperiti , koliko ti je godina onako mene zanima radi statistike jer odmah se mlađi osjećam ako si ti ispod 16 godina (nadam se da mi nećeš stići odgovoriti jer ćeš vjerojatno dobiti ban), izgleda da je moj post bio povod ove rasprave , e sad kad vidim kako jedan normalan post može dovesti do ovakvog nereda najradije nekada ne bih ni pisao . Ali eto vas tamo imam ja kvalitetnih " NEPRIJATELJA" @ipsa (radi Bosne) 8-) , @target (radi lamonice) :D itd .da se s njim hvatam u koštac .

na tvoju žalost, evo tu sam, izgleda da me ovi sa ss.ba gotive :D , i imam 19g

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 15 sep 2009, 17:44

tuborg je napisao/la:

na tvoju žalost, evo tu sam, izgleda da me ovi sa ss.ba gotive :D , i imam 19g
Auuuu ja mislio 18 , ipak si ti stara kuka , a sad najbolje razguli na neki drugi podforum i tamo se kočoperi jer ako želiš ovdje pisati red je da kao gost budeš pristojan a ne da vrijeđaš .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 sep 2009, 17:47

na tvoju žalost, evo tu sam, izgleda da me ovi sa ss.ba gotive :D , i imam 19g[/quote]
Auuuu ja mislio 18 , ipak si ti stara kuka , a sad najbolje razguli na neki drugi podforum i tamo se kočoperi jer ako želiš ovdje pisati red je da kao gost budeš pristojan a ne da vrijeđaš .[/quote]

Pa prijatelju ne vrijedi se raspravljati :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.